-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
aktív tag
válasz
SpydeR3412 #2208 üzenetére
Csak most latom ezt. Oszinten szolva nekem is volt gondom a wifivel 13 alatt. Igaz BT fuleshez nem nagyon csatlakoztattam, magatol is produkalt erdekes dolgokat a wifivel, peldaul tobbszor dobta a jelet. Miota 14-re frissitettem azota ilyen gonfom nem volt. Hozzateszem az enyem korai szeriagyartas, 2 honappal megjelenes utan vettem. Ha a tied is korai akkor lehet a rev1 a problemank. De mint mondtam android 14 ota no problem.
-
mhydas99
aktív tag
válasz
SpydeR3412 #2213 üzenetére
Ha ez a gondof akkor en a wifid SSID-jet ketteszednem, hogy kulon legyen 2Ghz es 5Ghz halozatod. Router beallitasaiban meg lehet csinalni. Ha kettevalasztottad akkor csak az 5GHz-esre jelentkezz be. A 2Ghz-re ne. Annyi lehet majd csak a problema ezzel, ha mondjuk sok fal vesz korbe es 10 meternel tabolabb kerulsz a routertol mar lehet hogy nem latja a wifit. Routerfuggo is persze.
A helyedben megprobalnam. Mert a BT az 2 Ghzen megy, szoval nem akadna ossze.
Ha ugy sem lenne jo es nem akarod szervizbe vinni, akkor meg a full factory reset marad, torolni mindent majd ujra belakni, nyilvan minden adatod lementve elotte -
pietrrr
aktív tag
válasz
SpydeR3412 #2213 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy (ha és amennyiben most 2.4 GHz-es wifit használsz), próbáld ki, hogy 5 GHz-es hálózattal is jön-e ugyanúgy a hiba.
Factory resetet is próbáltad és az sem segített?
Akkor sajna nincs jobb ötletem, mint hogy küldd vissza gariban. -
grafnet
Topikgazda
válasz
SpydeR3412 #2211 üzenetére
A wi-fi és a BT ugyanazon a chipen megy. Ezért furcsa ez.
A 2.4 GHz-es wi-fi-t nem tudod eltolni másik sávba?Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
pietrrr #2210 üzenetére
Azt csinálja, hogy megy szépen a wifi minden gond nélkül, aztán mikor csatlakoztatok egy külső bt eszközt, akkor megszűnik a wifi kapcsolat, amit ki sem ír eleinte. Wifi ki-be kapcsolása van amikor megoldja pár percre, de az sem mindig.
Köszi a tippet, magprobálom őket!link87: köszi Neked is!
[ Szerkesztve ]
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Én soha nem tapasztaltam hasonlót, pedig többféle BT fülest is szoktam használni. Nekem legfrissebb verzió van a telón.
Pontosan mi történik nálad, mit takar a "lefagy a wifi"?
Amivel a helyedben próbálkoznék:
- BT eszközök elfelejtése és újrapárosítása
- Wifi hálózatok elfelejtése és újracsatlakoztatása
(- Factory reset)[ Szerkesztve ]
-
l!nk87
aktív tag
válasz
Én a legújabb frissítéssel használom, illetve 13-on is használtam már a telót, de soha nem volt baj a fülesekkel. Tudom ez nem nagy segítség
-
SpydeR3412
aktív tag
Sziasztok! Folyton azt csinálja a teló, hogy ha bt-on csatlakozok fülhallgatóhoz, akkor rendszeresen lefagy a wifi. Több fülessel is és ezek a fülesek másik eszközökkel nem okoznak ilyen problémát, tehát a telóval van a gond. Nekem még Android 13on van, a 14esnél fennál még ez a hiba? Vagy tudtok rá valami megoldást? (nem szívesen frissíteném a telefont)
[ Szerkesztve ]
-
pietrrr
aktív tag
-
Milka 78
nagyúr
válasz
quailstorm #2203 üzenetére
Ki lehet máshogy is irtani, csak fene sem emlékszik...
Én használom a moto appokat így nem tiltom, de egyszer már megszivatott ez a baromság és rendszeresen játék demókat telepített a teló mindenfajta kérdés nélkül -
gixxergabi
senior tag
Youtube premium (nem hivatalos) nektek is sötétebb lesz (30-40%-al) ha elfordítjátok - teljes képernyőbe rakjátok a megtekintést?
-
quailstorm
nagyúr
Én az értesítések tiltását választottam + MotoApps és Live lock screen appokat tiltottam.
Elég szomoró, hogy már ezen is ilyeneket kell csinálni, pedig pont azért vettem Motot mert eddig azt tisztának ismertem.
-
Milka 78
nagyúr
Megjött a Decemberi frissítés. Nekem feldobott egy reklámot/üzit, hogy új appok és telepítem e...játék demók aminek szerencsére meg lehet szakítani a telepítését úgy hogy csak okosan.
-
Gróf...
aktív tag
válasz
intuicio #2198 üzenetére
Mostanában az első számú főellenség a kuglipléj. Ha belenézek a fogyasztási listámba, akkor dobogós helyen van.
Mondjuk az én készülékem úgy van beállítva, hogy lehetőleg semmi semmit ne tehessen benne önhatalmúlag. Így akár 9 napot is heverészhet. (Nem túl sokat van a kezemben!)
A húgyúbon van sok (KI)oktató dejó. szemezgessetek belőle.Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
Este párom bekapcsolva hagyta a telefont, de reggelre az csontra le volt merülve. Úgy emlékszik, hogy jóval 50%-töltöttségi szinten volt as telefon. Van rá mód, vagy bármi, hogy meg lehessen nézni, mi volt az utolsó app ami ennyire gyorsan leszívta a telót éjszaka? Aksi beállításnál a most futó alkalmazásokat listázza, nem pedig a kikapcsolás előttieket.
Szerintetek mitől lehet? Mindig kukázza a háttérben maradt programokat amit nem használ.
-
Steve198310
őstag
válasz
drmotto #2196 üzenetére
Az akku csati "leesett" az alaplapról. Ha jól rémlik. A fedelet le kell venni. (nem egyszerű) majd kell egy jófajta hátlap,kijelző ragasztó ( E800 hátlap,kijelző stb ragasztó )
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
Motowatch 100 témában esetleg tud valaki segíteni? Az óra topikja sajnos halott.
Ma jártam úgy az órával hogy dél körül még kaptam értesítést, egy bejövő hívást. Aztán később azt vettem észre hogy nem jönnek az értesítések. Próbáltam a telefonnal újra csatlakoztatni, de nem sikerül. Ránéztem az órára és azt tapasztaltam hogy nem reagál a gombokra. Próbáltam a 15mp-es resetet de semmi. Csatlakoztattam a töltőjét, arra se reagál. Az egyetlen életjele hogy a hátlapján lévő 2 zöld led folyamatosan világít.
Van valakinek arra ötlete hogy hogyan lehetne életre kelteni vagy szerviz lesz belőle? -
válasz
Kiskutya #2193 üzenetére
Nekem meg a Hüvelynél volt ilyen, hogy elment a mobilhálózat, ami csak restart után jött vissza...
Sony XZ1 Compact nálam 5 évet ment, ma is jó kézbe venni, az még telefon méret. Itthon megvan fiókban, működőképes, csak a GPS antennát kellene cserélni, mert gyakran nem talált helyet. Típushiba, mert másnál is előjött, de én le is ejtettem.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Kiskutya
veterán
válasz
quailstorm #2192 üzenetére
Én csak szívtam vele pedig Sony fan voltam régen de jött a Huawei és érdekes módon semmi de semmi gond nem volt vele! Teljesen jó amúgy ez a Motorola is főleg mióta a 14es droid van mert előtte a messenger szarakodott de most minden ok már egy jó ideje!
hmm...
-
Kiskutya
veterán
válasz
quailstorm #2190 üzenetére
Egyszerre vettük a haverommal több mint 1 éve mind a kettőnknek tökéletesen működik! Látom te is befürödtél a sonyval! Már volt nekem is soha többet!!!
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
quailstorm
nagyúr
Kíváncsi vagyok nálam hogy bírja majd mert én évekre terveztem vele. Eddig egy telefonnal fürödtem be csak, az Xperia XZ Premiummal, ami véletlenszerűen lefagy kikapcsolt kijelző mellett és csak resetre ébreszthető fel.
-
-
Steve198310
őstag
válasz
tomazin #2187 üzenetére
Ajánlom figyelmetekbe a gyártó Support oldalát abban is az Edge 40 fórumot. Ott lehet olvasni, hogy mennyire is "kiváló" eme széria. Csak enyhén problémás hosszú távon.
Nálam a készülékkel való kapcsolat 5 hónapig tartott. Legalább gondoltam meg lesz egy 2 évig. Nem szoktam havonta, évente mobilt cserélni. az elődje is majdnem 4 évig szolgált (Xperia 1) Tudom nem egy kategóri.
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
Takvan
tag
válasz
Steve198310 #2184 üzenetére
Hááát, ez nem túl biztató, pedig egyébként meg lennék elégedve vele.
-
Steve198310
őstag
-
Takvan
tag
Sziasztok,
Nyáron vásároltam "jóárasítva" Motorola Edge 40-et. Tetszik a telefon, ár/érték aránya szerintem nagyon jó.
Sajnos nálam ez alatt az idő alatt 4-5 alkalommal előfordult, hogy sem hívni, sem hívást indítani nem lehetett róla, ami elég bosszantó.Mintha kikapcsoltak volna az antennák. 1 e-sim és 1 fizika sim van benne, eltérő szolgáltatótól. Ilyen esetekben egyik sem szokott működni, bár látszólag térerő van. Minden frissítés felment a telefonra.
Ilyenkor hívás indításnál nem hallom hogy kicsörögne, teljesen némán megjelenik a hívási képernyő. Újraindítás, vagy repülő üzemmód be- és kikapcsolása után működik.
Ha én akarok hívni akkor észreveszem a problémát, viszont ha engem hívnak és épp sztrájkol a telefon, akkor ez csak később derül ki.
Olyan is volt, hogy egyszer csak kaptam egy sms-t hogy nem fogadott hívásom volt. Gondolom ilyenkor a telefon egy idő után magára talált, és ezért kaptam utólag az értesítést a nem fogadott hívásról.
Valakinél volt hasonló jelenség? Esetleg valami ötlet, azon kívül hogy küldjem szervizbe? -
rokarudi
aktív tag
Sziasztok, én is beszereztem egy ilyen telefont, egész jó áron sikerült hozzájutnom. Az akksiidő nem annyira acélos, de amúgy tetszik a telefon. Arra nem sikerült még rájönni, hogy a kezdőképernyőn lévő ikonok hogyan jelzik a pötty helyett azt, hogy aktuálisan hány üzenet érkezett? Köszi a segítséget.
-
Milka 78
nagyúr
Köszi Urak már itt is megy és tiltottam is, mert számomra érdektelen
-
pozsgai
csendes tag
Másik Motorolás fórumon olvastam, és eddig nekem működik a Messenger értesítés bugra az Edge 40-en (a tegnapi patch után is):
Beállítások -> Rendszer -> Fejlesztői beállítások -> "Végrehajtás felfüggesztése a gyorsítótárazott alkalmazásoknál"
Ez az opció legyen letiltvára állítva. (A fejlesztői beállítások előcsalogatása asszem a "A telefonról" menüben a sorozatszám nyomogatásával történik)
Ezen kívül az összes Meta appnak (Messenger, Meta Services, Meta App Manager, Facebook) engedélyeztem a korlátlan mobiladatot, és akkuhasználatot már korábban, de azok önmagukban nem segítettek, most viszont jónak tűnik a fent leírttal együtt. -
pietrrr
aktív tag
A régi, "körvonallal jelzett akksiállapot"-jelzős zárképernyő nem jött vissza véletlenül? Azt még mindig visszasírom.
-
l!nk87
aktív tag
A lezáró képernyőt lehetne inkább normálisan személyre szabni, mint az újabb motorolákon vagy az előző Android verzión.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
gixxergabi #2171 üzenetére
Jött vele valami live lezárási képernyő, de igazából nem tudtam még előcsalni.
-
grafnet
Topikgazda
A hírek szerint hamarosan érkezik az A15.
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
jasper07
tag
válasz
quailstorm #2167 üzenetére
De azért az érdekes, hogy a
tabletemmel megy, a régi telómmal megy
a fiam tabletjével, megy, a telójával megy,
Motorolával nem! -
jasper07
tag
válasz
quailstorm #2164 üzenetére
Köszi a választ, de honnan tudom, hogy melyik a jó
kábel? -
quailstorm
nagyúr
válasz
jasper07 #2163 üzenetére
Itt a magyarázat.
Ha jól sejtem a DAC csak USB2.0 legacy eszköz amire ráraktak egy USB2.0 device aljzatot. Nem tudja egyeztetni a Type-C Type-C kábelen hogy ő kicsoda micsoda, a telefon meg alapból szintén device. Ezért olyan kábel kell, amiben megfelelő felhúzó ellenállás van ami szól a telefonnak hogy host módba kellene kapcsolni.
Szerintem teljesen normális amit tapasztalsz. -
jasper07
tag
Hali!
Motorola Edge 40-em van. Vettem egy Shanling UA04 dac-ot,
de a saját gyári kábelét (usb c - usb c) használva a teló nem ismeri
fel! Sőt, több más kábellel sem! A Moto gyári kábelével sem!
5-6 kábellel próbáltam, végül egy régebbi kínai kábellel műkszik!
Nálam, a telóval lehet a hiba?Üdv!
-
krizitomo
tag
raiffeisen pl biztos nem mukodik, nem engedik es nem ertem miert.
-
Garfield85
tag
válasz
fcbarca #2157 üzenetére
Nekem is 40 prom van, de szerintem lényegtelen milyen telefon. Romániában élek, az ING VISA kártyámat a Wallet applikációban adtam hozzá és közben megnyílt az ing applikáció,h igazoljam én vagyok. Viszont az Unicredit MasterCard kártyámat így nem adta hozzá. Mentem a bank oldalára és ott írta,h az Unicredit applikációban kell igenyeljem,h hozzá akarom adni a Walletbe. Vagyis itt az Unicredit applikációban kezdtem és az nyitotta meg a a Wallet applikációt és úgy jó volt.
Szerintem az a lényeg melyik kártyát, h lehet hozzáadni. -
fcbarca
őstag
Sziasztok. Nem tudom írhatok e ide, 40 pro csoport halott, tehát megvettem a nagytesot, és nem tudok hozzáadni a wallethez bankkártyát. Play protect tanúsítvány hibát is ír a Google play be . pedig a legújabb gyári szoftver van rajta. Ötlet?
-
Kiskutya
veterán
válasz
quailstorm #2154 üzenetére
Ár érték arányban jobb volt az edge 40 annó amikor vettem, pedig néztem a honorokat is!
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
krizitomo
tag
válasz
quailstorm #2154 üzenetére
nekem most mar nem kell
de amikor valtottunk, nem volt yettelnel normal honor, amire cserelte volna. de mar most nala van a motorola, elegedett, en is, mindenkinek jo most igy. de attol fuggetlenul maga az egesz folyamat bosszanto volt.
-
quailstorm
nagyúr
-
krizitomo
tag
válasz
Kiskutya #2152 üzenetére
hat ezzel en is igy vagyok. p30 prorol menten a motorolara. egyre tobb app szarakodott, egyre tobb nem indult el. jo a legfontosabbak mukodtek. de sajnos azert megszivatott parszor. felesegem maradt is huawei vonalon, o nova 9re valtott, de az mar android nelkul nagyon szivas volt, hiaba gspace meg a tobbi, nem volt olyan. pedig nagyon szerettem en is a huaweit. nem is ertem mi ez az egesz tiltas szarakodas, milyen kemkedes? a google nem figyel? a facebook nen figyel? az osszey mozdulatomat figyelik, valamirol beszelunk, utana jonnek az azzal kapcsolatos reklamok. persze mindig "veletlenul" pont akkor.
szerintem a hetkoznapi embert ezzel megszopatni nagy kocsogseg volt, az, hogy mondjuk hivatali meg halozati szinten lecsereltek az osszes olyan eszkozt, arra azt mondom oke, de ez igy nem volt korrekt. szerintem. -
Kiskutya
veterán
válasz
krizitomo #2151 üzenetére
Persze valószínű én is idővel cseréllem valamire. Az meg majd kiderül mi lesz a következő. Én se vagyok elkötelezte egy márka iránt sem bár a régi Huawei telefonok nagyon bejöttek. Ha lenne még androidos készüléke akkor lehet maradtam volna náluk!
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
krizitomo
tag
válasz
Kiskutya #2149 üzenetére
nekem szerencsere lekopogom telefonnal 1x volt gondom, amiota van, az lg g4-emen jelentkezett a zoldulos kijelzo problema, mas telefonommal sosem volt gond. pedig volt jopar, az elso androidos az lg gt540 volt, azota volt zte, meg lg, tobb huawei, meg cegesnek samsung. na nekem valahogy a samsung volt az, ami soha nem lett a szivem csucske. de meghibasodas szerencsere egyikkel sem volt azon kivul, azt is csereltek gariba.
soha se alaplap, se kamera, se semmi. pedig sikerult szep ejtesszamot is csinalnom, betonra
motorola is tokeletesen mukodik tovabbra is. nem is akarjuk eladni, csak nekem a regi vagyam teljesitettem ezzel. -
-
krizitomo
tag
válasz
Steve198310 #2146 üzenetére
nekem szerencsere nem volt vele semmi gondom, pedig meg viz alatt is rengeteg orat volt, ugyhogy az sem viselte meg.
csaladban szepen hasznalatban marad tovabbra is. en a xiaomi 11 ota nezegetem oket, de most tortent meg a valtas. semmi gond ezzel a mediatekkel, ha nincs leirva, hogy az van benne, en eszre sem veszem. meg olyan jatekkal sem sikerult jatszanom, ami ugy megakasztotta volna. a rendszer meg nagyon fluid, nekem tetszik nagyon. de tenyleg a motoval sem volt gondom, csak a jo akcio miatt valtottam, de megerte, ez a kijelzo brutal szep, a kepek meg szinten, amiket csinal. -
Steve198310
őstag
válasz
krizitomo #2144 üzenetére
Hát nem egy súlycsoport.
Nálam Mi14 váltotta a haldokló Edge40-et. Bitang egy széria. Reméljük a T széria is az. Bár én ódzkodom a Mediatek Soc-októl. Nem a szívem csücske. Több alkalommal leszopatott.Majd holnaptól a fiam kapja meg az Edge40-et.
Nagy kinlódások árán alaplapot cseréltek ami megoldotta a látszólag a problémát.[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Amiota updateltem a14re azota elofordul, h ugy fagy ki a telefon,h latszik a hatterkep es semmi mas. Ujrainditani is csak hosszan nyomva a bekpacsologombot tudom. Van tipp tudok-e ezen segiteni?
-
krizitomo
tag
kukonosebb gondom nem volt a motorolaval, viszont telekom megkuldott egy xiaomi 14t pro ajanlattal, valtottam, a motorola csaladban marad, hat eleg utos kis keszulek ez, barmennyire szimpi volt a motorola, nem ternek ra vissza most ez utan, pedig tenyleg azt is nagyon szerettem.
-
BB9360
aktív tag
válasz
quailstorm #2141 üzenetére
Akkor sejtettem, hogy nem segítene...
-
BB9360
aktív tag
válasz
Steve198310 #2140 üzenetére
Csak fizikai.
-
BB9360
aktív tag
válasz
quailstorm #2138 üzenetére
Hogyan tudnék csak 2G-n telefonálni? De nem hiszem, hogy megoldaná. Kikapcsoltam a WiFi hangot, azonnal csak segélyhívás volt...
Nem tudom, hogy mi történt, de most mintha folyamatosabban lenne kint a wifi hang jele (visszakapcsoltam)...
-
BB9360
aktív tag
Ahol lakom, sajnos az összes szolgáltató kutya, de mostanában olyan sokszor nem vagyok elérhető, hogy már nagyon zavaró. A készüléken be van kapcsolva a VoWIFI, de ez sem segít (régebben pl. rendszeresen bontotta a kapcsolatot 1-2 perc között...). Vagy esetleg hátráltat? Nem tudom eldönteni, de sorra kapom a jelzéseket, hogy 2-3 próbálkozás után sem vagyok kapcsolható.
Szolgáltató a Telekom, a telefont is tőlük vettem...
Ami még érdekes, hogy akár percen belül vált a Wifi hívás lehetősége és nem elérhetősége között...
Íme:
hang LTE, wifi hang nincs, jelerősség, sávszélesség
hang IWLAN, wifi hang VAN, jelerősség (gyengeség)!!!, sávszélesség
egy tegnapi kép, ahol a sávszélesség érdekes
Van valakinek valami ötlete? Én úgy gondolom, hogy wifi hang segíthetne, mert értlemezésem szerint az az elérhető wifit használja, azaz otthon az otthonit, az meg kifogástalan (5GHz-es AC-re vagyok csatlakozva, de szerintem a 2,4GHz se gond, van mindkettő). Ha tévedek, akkor köszönöm, ha valaki kiigazít. Viszont a wifi hívás (és jelének) ki- bekapcsolása, nem pedig folyamatos elérhetősége szintén aggaszt, ennek vajon mi az oka? A telefon ez esetben egy tapodtat sem mozog...
Köszönöm!
-
válasz
Milka 78 #2133 üzenetére
... és nálatok is mintha mindig újratöltené az A14 az alkalmazásokat?
Pl. háttérbe teszel egy böngészőt, majd lerakod a telefont, x idő múlva előhozod az ablakot, de látod, hogy nem egyből ugrik be, hanem újratölti. Engem baromira idegesít...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Milka 78
nagyúr
válasz
SpydeR3412 #2129 üzenetére
Telefon könyv/Tárcsázó->Jobb felül katt a 3 pöttyre->Beállítások->Telefonos fiókok->Ott katt a sim kártyára->További beállítások->Hívásazonosító.
Addig ütném a fejüket amíg van bennük szikra...a legjobb hogy a rendszer beállítások irányából ezt a menüpontot nem éred el és a kereső sem talál semmit ez ügyben. -
SpydeR3412
aktív tag
Sziasztok! Hogyan tudom beállítani, hogy hiváskor a másik fél számára kijelezze a telefonszámomat?
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Kiskutya #2126 üzenetére
Nem tudom, hogy neked mi számít normális toknak, de én ilyet használok.
Nem lóg be oldalról, így van értelme az edge kijelzőnek (cserébe nem is véd annyira), nem csúszós, nekem kifejezetten tetszik a tapintása. Vékonyabb és rugalmasabb, mint a gyári. -
Kiskutya
veterán
Sziasztok! Valaki nem tud egy normális tokot ajánlani? Olyan kellene mint a gyári de ne műanyag mert az eléggé csúszik! Rendeltem szilikonos tokot de nem tetszik hogy az oldal rész magasabb és ok hogy jobban véd de teljesen feleslegessé teszi az edge kijelzőt a telefon formája és fogása is megváltozik. Használtam egy darabig de visszatértem a gyári tokhoz és sokkal szebb vele a telefon viszont csúszós a fogása....
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Milka 78
nagyúr
-
válasz
arpeen2 #2120 üzenetére
Ezek az értesítések kezelései lezárt képernyőnél.
A kérdésed úgy értettük, hogy az ujjlenyomat érzékeléshez kikapcsolt képernyőnél be kell-e valamit kapcsolni? Tehát azt gondoltuk, hogy ha megérinted a képernyőt az ujjlenyomatérzékelőnél, akkor nem történik semmi és szeretnéd ezt állítani, hogy ott egyből olvasson. Ehhez nem kell semmit állítani, mindenkinek olvas, ha odatesszük az ujjunk (és persze be van állítva ujjlenyomat is a feloldáshoz, regisztrálva van legalább egy ujjad).
Ettől függetlenül volt már nekem is, hogy nem akart olvasni, de az havi egy bug, ilyenkor kellett a dupla kopp vagy gombok nyomkodása, hogy felébredjen, viszont ilyenkor más feloldás is kellett, egyáltalán nem fogadta az ujjam.
-
Milka 78
nagyúr
Közben megérkezett a Szeptember 1-i biztonsági frissítés.
-
arpeen2
senior tag
Edge 40 NEO-n meg lehet oldani vhogy az ujjlenyomat olvaso kikapcsolt kepernyonel is erzekeljen? Ne kelljen kulon a kijelzot felebreszteni?
-
mhydas99
aktív tag
válasz
forceberg #2107 üzenetére
Szerintem mindenkepp frissits, mar csak azert is mert honaprol-honapra kiderulnek uj serulekenysegek androidon. Az akksimerules nalam amugy nem durva de jelen van (meg). Kb. 10-15 szazalekkal merul jobban mint frissites elott (nsm android 14-re valtas ota, hanem a ra kovetkezo biztonsagi fissitea ota szoval nem a 14 a ludas hanem igen, valoszinu a play service lett megint elbarmolva (vagy az AI kutatasok miatt a hatterben zabalja az adatokat, en erre gyanakszom mert a Samsungom is merul jobban).
-
gixxergabi
senior tag
-
Garfield85
tag
Én 2 hete kb vettem egy Edge 40 prot kb 140k akciósan (Romániában) 14es Androidra frissült és feltűnt,h jobb az akku idő, mint a 40esen, ami 13ason maradt. Amúgy a sima 40es a napokban magától megkapta az újabb biztonságit és lehetne tenni a 14est is, tehát nem töltöttem le semmit hozzá.
-
krizitomo
tag
válasz
forceberg #2107 üzenetére
nalam sem, nagyjabol nalam ugyanolyan hasznalat mellett estere az eddigi 45 helyett olyan 25%on all meg ugy, hogy reggel 100rol indulok.
viszont mas.
exhuawei-es forumozoktol kerdezem, hogy hasznaltak-e video csengohangot, ha igen nem hianyzik-e nekik, vagy esetleg valaki talalt mar ra jo appot? nekemkurvaranagyon hianyzik, kis aprosag, de ugy megszoktam, hogy felesegem ram mosolyog, amikor hiv -
Akiknél már A14 fut, a korábban emlegetett üzemidős dolog megjavult, vagy még zabálja az aksit?
Megjött az Edge 30-ra is az A14, frissíteném. Más SOC, de ugye lehet, hogy nem SOC-függő a merítés...
THX!http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Sziasztok. Az automata fényerőt lehet resetelni valahogy?
Eddig folyamatosan ment, szép finoman állíthatta, de most elkezdett xarakodni, hogy fel le léptetgeti, de jó nagyokat, ami zavaró... Pl. most lámpafénynél kb. 8 és 25% között összevissza ugrál.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
eisento
addikt
-
mhydas99
aktív tag
válasz
H-Marci #2100 üzenetére
Az enyem is elkezdett jobban merulni az utolso frissites ota, de annyira nem drasztikus mint nalad. Kb. 15 szazalekkal merul most gyorsabban erzesre. De egy ejszaka alatt nekem csak 2 szazalekot merul uh az egesz jo. Nekem is jobban melwgszik kicsit. Szerintem vagy a Google Play Services lehwt a ludas (mint altalaban). Agy a sima frissites, de az mondjuk mar 2 honapos es nwm volt ilyen meg akkor csak az elmult 2 hetben. Szoval lehwt valami app frissult le rosszul...mindegy, amugy is esedekes az uj frissites most szeptemberbwn azt meg megvarom, a play services kiseretwbwn es meglatjuk segit-e...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lazán hazafutást üt a Motorola, idén két telefonnal sikerült elérniük azt, amihez tavaly öt modell kellett.
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!