Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pzstm
titán
válasz dejvid8 #158238 üzenetére
nope.
pár óra (akár 12 óra) átfutás is lehet, de lehet több...
illetve nem tudom van-e még úgynevezett grace period ha előtte már többször is hosszabbítottál
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Mister_X
nagyúr
válasz dejvid8 #132291 üzenetére
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de lehet a HDMI port sérült. Ugyan ezt az átalakítót használom (használtam, két hete nem kell) 2014 óta. Annyi, hogy néha villogott hangyásan, olyankor az adapterből kellett killdozni a HDMI anya-anya átalakítót (abba ment bele a konzolból a HDMI), majd vissza. Nem tudom, hogy a boxon lehet-e valamit állítani az USB portokra, hogy adjon-e le töltést. Egyébként ugye nem a jack csatiba dugtad a tápot, ugye?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz dejvid8 #131944 üzenetére
Na most akkor vga to hdmi, vagy hdmi to vga? Mert ez sem mindegy.
A delock-nak van sima átalakítója, ami pc-vel tökéletesen működik, de csak úgy, hogyha a gépbe van kötve. Amennyiben a monitorba megy, vagyis a monitoron van hdmi, és a gépen a vga, úgy már bizony nem, mert nem mindegy az irány.
De, van olyan is, aminek kell usb betáp is. Erről nincs tapasztalatom.
Persze azt nem tudom, hogy ez az átalakító XO-val működne-e, de mivel lényegében 90%-ban már mondhatni pc, így szerintem igen.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MasterMark
titán
válasz dejvid8 #131946 üzenetére
Mindenképp aktív, mert analógra kell konvertálnia a digitális jelet.
Az áramot HDMI-ről kapja, ha nincs külön vezeték erre.
Ez lehet pl. kevés ez okozhat gondot.Olcsóbb, gyorsabb és jobb lenne egy HDMI vagy DVI-os monitort szerezned, mint ilyen átalakítással bajlódni.
Monitoron amúgy bemenet van, nem kimenet.
Switch Tax
-
jeni
félisten
válasz dejvid8 #131704 üzenetére
ez is jó bolt. A Duna Plaza előtt van néhány méterrel és 7-17-ig mindennap átvehetőek,miután oda érkezett az árú. ingyen szállítással személyes átvétel esetén.
Neked ott jó! Szegedi révén ingyenes lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
Madoc
veterán
válasz dejvid8 #131126 üzenetére
Nem, gift carddal tudsz fizetni. A digitális gift card kódot amazonon... Stb helyeken tudod beszerezni paypal fizetéssel.
Bár iskywalker asszem tud a store-ban is fizetni paypallal.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz dejvid8 #131124 üzenetére
A boxot tedd át magyar régiora, és inditsd ujra. Aztán próbáld.
Vagy böngészőből magyar régión.
Vagy megadod az usa címedet és telefonszámodat amit akár a guglival rákeresve a mc'donalds címére ahol laksz, is megtudhatsz.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Totta92
tag
válasz dejvid8 #130265 üzenetére
Sziasztok!
Vettem ilyen 3+3 akciós goldot a konzolvilágtól. Olyan sok törzsvásárlói pontom volt, hogy szinte ingyen jött.
Digitális, e-mailben kaptam az aktiváló kódokat.
Ezeket meddig tudom aktiválni? Ha mondjuk február márciusban nem szeretnék a gold-al foglalkozni mert nem lesz időm gamelni 2 hónap után is tudom aktiválni? Vagy mindenképp fel kell most használni? -
rsanyi20
tag
válasz dejvid8 #130158 üzenetére
Talán nem a legjobb ár, de a Konzolvilágban még december elején 60-ért vettem a a One S-et, használt a gép, de úgy bontottam ki mintha új lett volna. Minden pöpec volt, semmi hiba, semmi karc, tényleg mintha egy új gépet vettem volna. És ami a pláne hogy 1 év garit adnak, bár igaz ez nem a microsoft gari, hanem a bolti, de ennyiért megérte szerintem Nézz utána, hátha mostmár lejebb ment egy kicsivel az áruk, elvileg egységes áron adják mindenhol a használt gépeket
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz dejvid8 #130129 üzenetére
Az Xbox Live mint szolgáltatás régió független. Hozz létre egy fiókot azon régió alá ahol élsz. Főleg a fizetés miatt, mert a magyar bankkártyádat nem fogadja el fizetőeszközként másik régiós store. Most ennél a Gold UK vásárlásnál pl. a magyar PayPal-t fogadja el, de ez is ritka.
Később viszont van lehetőség gift kártyával külföldi store egyenleget feltölteni amikor sima régió váltással fogsz tudni majd vásárolni azon ajánlatok közül.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest