Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz Zoleee83 #115489 üzenetére
Szép ez a lista én azt hiszem a Boxos listámat nem hoznám be mivel nincs annyi hely a bejegyzéseknek.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Zoleee83
addikt
válasz Bogyi007 #115481 üzenetére
Nálam ezek vannak meg, Home társ hiányában megvettem ami érdekelt+volt amit itteni kollégától kaptam ajándékba néhány lemezest pedig már továbbadtam végigjátszás után, mindezt úgy hogy 2017.02. óta van konzolom.
(Motorozás nálam is játszik, chopper vonalon, illetve a zenélés gitár vonalon, nem olcsó egyik sem sajna.)Alan Wake
Alan Wake-American Nightmare
Assassin's Creed III.
Assassins Creed-Syndicate
Assassins Creed-Unity
Call Of Duty-Ghosts
Gears of War 3.
Gears of War-Judgement
Hitman (First Season)
Hitman-Absolution
Metro 2033
Metro Last Light Redux
Ori and the Blind Forest
Resident Evil 6.
Rise of the Tomb Raider
Sniper Elite 4.
The Evil Within
This is the Police
Tomb Raider Definition Edition
Wolfenstein-The new Order
Wolfenstein-The old BloodEgyre inkább hajlok a PS4-re mint másodlagos konzolra, de használtan, és kizárólag csendes Slim-re.
Ha szerencsém lesz én is ráakadok egy korrekt ismerősre aki megosztja az accountját, haszonlesés nélkül én is megtettem párszor.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz #24720640 #115472 üzenetére
Egyet is értek meg nem is. De itt az Xbox topikban inkább nem. A konzolosdira költött pénzből kényelmesen el lehet hobbi fotózgatni teljesen jó minőségben, egyáltalán nem kötelező a sokszázezres magasságokat ostromolni pusztán hobbiból. Abban igazad van, hogy lehet erre nagyon sokat költeni, abban viszont nincs, hogy kell is.
-
-
pzstm
titán
Egyre jobb ez a Game Pass is:
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Medocsabi
addikt
Kedves sporttársak! kommunikációs probléma miatt(rossz időpontra foglaltam,így vehettem újból,különben hallgathattam volna páromtól hogy már megint elfelejtettem valamit... ) van 2 fölös jegyem holnapra Bp-en a westend moziba, a 11órás Fűrész filmre!
mivel ezt már így is úgy is buktam,odaadnám másnak! -
F.B.I.
veterán
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
RangerFox
veterán
A debreceni TESCO-ban 60k az XBOX ONE S 500GB + Minecraft bundle. Szerintem nem rossz ár, bocsi, ha már szóltak előttem.
-
birorichard
őstag
válasz sugarforce #115476 üzenetére
Azért ha őszintén belegondolunk, a konzol gaming nem a költségesebb hobbik közé tartozik, még a fonal is drága, ha kötni akarsz (nem vicc, havonta jópár ezer forint csak az anyag). Szóval tekintettel arra, hogy mennyi pénzt el lehet költeni autóra, motorra, fotózásra, de valóban, még a horgászásra is, arról nem beszélve, hogy akár elinni is el lehet egy konzol árát havonta olyan helyeken, ahol még csak berúgni sem tudsz belőle, káros szenvedélyekről ne is beszéljünk.
Sajnos van olyan, akinek meg kell gondolnia azt is, hogy megteheti-e, hogy magának vagy a gyerekeinek vesz-e egy használt one-t, ez nagyon szomorú, de a lényeg, hogy kigazdálkodható. Nyilván tekintsünk el a szélsőségektől, hogy vannak olyan gyerekek, akik hetente egyszer esznek húst, és nem azért, mert a szüleik lusták dolgozni.A két erősebb konzol ára most együtt ~300 000 FT, ha havonta 10 000 ft-t el is költünk játékra, ami nem jellemző, de átlagnak vehetjük, 3 évre számolva havi ~18 000 FT. Valaki ezt röhögve elissza 1 (!) hétvégén, eldohányozza, elcuccozza, elkajálja úgy, hogy nem nézi, mit vesz le a polcról. De beleszalad horgászásnál is ugyanennyi, autó-motorról nem is beszélve. Párban menve ez havonta 3 mozi nasival. Szóval egy átlagkeresetből megoldható a dolog. Nyilván ebből a pénzből nem lesz autó, lakás, új cipő a gyereknek, így a lépték mindenkinél más és más, de a lényeg, hogy egy átlaghobbi.
(#115481) Bogyi007: bennem is feloldhatatlan ellentéteket szült a választás kényszere, úgyhogy úgy döntöttem, hogy ha csak ez kell, hogy örüljek, legyen mindkettő.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz Zoleee83 #115441 üzenetére
Sokáig én is úgy voltam vele hogy csak Only Xbox One oszt csá! Nincs Hometársam se rá, van Goldom és EA Access, akciózáskor veszem a játékokat csak és ez miatt is méretes a Backlogom.
De gyerek és jelenkori legnagyobb cimborámnak a jóindulata (mindenféle költségelvárás nélkül odaadta a profilját és én is viszont) és egy Spéci Telekom ajánlat következtében vettem egy Slimet a Single címek végett.
Neki többek között van Ps plus előfizetése (most fog lejárni azt felezzük) valamint Horizon, God of War 3 rengeteg multis cím. Így már ott is ténykedem, de azért már vettem is pár játékot: A lista ezekről:Wolfenstein: The Old Blood
Darksiders: Fury's Collection - War and Death
DRIVECLUB™ Season Pass
DRIVECLUB™ No Limits Expansion Pack
DRIVECLUB™ Finish Line Expansion Pack
DRIVECLUB™ BIKES Expansion
Shadow of the Beast™
UNCHARTED™ 4: A Thief’s End Digital Edition
Patapon™ Remastered
Ultra Street Fighter™ IV
Wolfenstein: The New Order
The Last of Us™: Left Behind (Standalone)
Uncharted™: The Nathan Drake Collection
The Last Guardian™Ettől persze a Boxom marad az elsődleges mivel multizni itt van több ismerősöm nomeg itt van a Forza sorozat a Gears of war széria, de azért ha van lehetőség akkor érdemes egy Ps4-et is beszerezi...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz turikoczka #115478 üzenetére
Szerintem érdemes végigjátszani.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Sify
senior tag
Szerintem mindkét előző részt érdemes kijátszani, mert nagyon jó!
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
turikoczka
aktív tag
Az uj wolfeintein elott erdemes kijatszani az elso reszt?
-
sugarforce
addikt
válasz l.skywalker #115474 üzenetére
Pontosan. Szerintem itt senki nem tartozik a másiknak elszámolni valóval, hogy miből és hogy vesz xboxot, meg játékokat, még akkor sem ha VALAKI minden szart megvesz
logikusan mondhatná bárki, hogy nem ilyenekre kéne költenem.
Miért is? Kinek mi köze hozzá? Még akkor sem, ha a család utolsó fillérjeit költenéd el ilyesmikre és épp kötnék ki a gázt otthonról. Persze ehhez már azért kell egyfajta agysejt-halálozási ráta, meg felelőtlenség, de ez mindenkinek a saját öröme/nyomora, aztán majd az illetékes (mondjuk az asszony) majd jól leordibál, hogy mi a fene ez már megint.
Ha megteheted, miért ne? Én zenélek, képregényeket gyűjtők, meg játszok. Ráadásul egyik sem épp olcsó hobbi, de ha megtehetem, miért ne? Pláne ha nem kell semmiről se lemondanunk. -
sugarforce
addikt
válasz #24720640 #115472 üzenetére
Sajnos csak úgy, mint minden más hobbi, amit az ember komolyabban űz.
pl. bármilyen gyűjtő szenvedély, zenélés, motorozás, stb stb. Mindegyikről tudnék nyilatkozni személyes tapasztalat útján, hogy hány százezret, milliót lehet rá elkölteni. Ez sajnos ilyen. Innestől kezdve meg a pénztárca és prioritás kérdése a dolog, hogy mire hogy csoportosítasz pénzt. Így szerintem Stauffenberg állítása teljesen helytálló. -
s7evcsenko
addikt
válasz Stauffenberg #115470 üzenetére
Aki figyelmesen elolvasta az irományod, az szerintem értette a lényeget.
Én maximálisan egyet értek veled."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
l.skywalker
Topikgazda
Mindenki hozzászólása nagyon jó. Érzékelteti, hogy nem csak agyatlan gamerek vagyunk hanem azért az élet egyéb velejáróit is figyelembe vesszük többen.
Én személy szerint az egyik legjobb vagy legrosszabb (nézőpont kérdése) példája vagyok a dolgoknak. 4 gyerekem van a legidősebb még nincs 7 éves, logikusan mondhatná bárki, hogy nem ilyenekre kéne költenem.
Az első konzolomat 2016. januárjában vettem meg egy X360-at céges MediaMarkt utalványból, amit az 5 éves státuszomért kaptam. 54.999 Ft volt Peggle 2-vel. Kinectet később vettem használtan hozzá.
A másodikat 2017. áprilisában, mert nyereményjátékon nyertem 2db BF1 Premium Pass-t PS4-re és azok eladása után ill. a német amazon heti akcióinak átböngészése után döntöttem úgy, hogy forintra átszámolva 82.000-ért megéri megvenni. Cakli-pakli az egész olyan 49.000 forint volt miután eladtam még 1 játékot a csomagból.
Idestova nincs 2 éve hogy konzoltulaj vagyok, de mivel iszonyatosan beszippantott a világa és mivel némileg könnyen kijelenthetem, hogy megtehetem - AMINT úgy alakul fogok venni egy X-et. Pár előfeltételnek teljesülnie kell, mint pl. 4K-s kijelző nélkül nem állok neki, de eltökélt vagyok, hogy itthon a legjobb legyen mindig és jelenleg a tartalmaim 89%-a Xboxal kompatibilisek.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
válasz #48967168 #115469 üzenetére
Jajj már, nagyon rossz hasonlat.
Az életben maradáshoz szigorúan semmi más nem kell, csak oxigén, víz, napfény és némi glükóz.
Ruha se kell az életben maradáshoz, telefon se, pénztárca se, Könyv se, semmi se.
A minőségi, emberhez méltó élethez KELL, hogy hobbid legyen. Az, hogy ez kinek mi, egyénenként változik. Tehát nemhogy luxus, de létszükséglet.
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #115470 üzenetére
Akkor meg pláne tudod, hogy a fotózás aranyárban van, akár hobbi, pláne, ha munka.
-
Stauffenberg
nagyúr
"Befektetés? Ezek luxuscikkek. Totál felesleges cuccok, nem kellenek az élethez."
Nem értem a kiakadásod, én sem befektetésként kezelem, nem is írtam ilyet.
"Ha olyan hatalmas veszteség neked a -50e (de már a -15e forint is) forint, akkor lehet nem ezzel kellene foglalkozni, nem erre költeni. Nem?"
Mondtam én olyat, hogy bármelyik nagy veszteség? De mivel én eleve úgy vettem a gépet, hogy belátható időn belül lecserélem, ezért hülye vagyok én szerinted, hogy mindegy lenne 50 vagy 15 ezret bukni? Sportra is költök, egy 50 ezres futócipőt is le lehet nullázni egy szezon alatt, leírom veszteségként, ez az ára valaminek, elfogadom.
Hozzáteszem egyébként én teljesen normálisan leírtam a véleményem egy saját példán keresztül egy nem általam indított vitában. Szerintem senkinek nincs joga a másik zsebében kotorászni és megmondani, hogy mire és hogyan költsön, főleg nem ilyen kioktató stílusban. Én nem rábeszélni akarok bárkit, hogy hogyan vegyen konzolt, csak egy teljesen racionális érvet dobtam be, ha már eleve téma volt, hogy valaki azért venne SP kiadást, mert nagyobb értékállóságot remél tőle. Részemről lezártam ezt a "bukó - nem bukó" témát.
(#115466) Ulthanito: "Na, a fotózásnál talán nincs nagyobb pénznyelő hobbi. [...] Nem akarlak megbántani, de a példád nagyon rossz."
Nekem nem hobbi, hanem a munkám.
-
Zoleee83
addikt
válasz #48967168 #115464 üzenetére
Én csak szimplán belefáradtam az állandó PC frissítésbe, még úgy is hogy napi szinten pakoltam össze a boltban PC-ket.
Untam az alkatrészek keresgélését, több idő ment el arra hogy legyen egy normális PC-m játékra, mint magával a játékkal. PC-s viszonylatban vicc áron van egy játékgépem, 70k-ból, amennyibe a One S került egy normális VGA-t nem lehet venni, és akkor még a komponensek inkompatibilitását + a "nem fut b+ agyérgörcsöt kapok , mi baja van már megint ennek" hozzá sem vettem.
Luxuscikknek sem mondanám, vegyünk egy mozit pl., elmégy, kapsz érte jó esetben 3 óra szórakozást mondjuk 5-7k-ért, ennyiért lehet venni korrekt játékot is, amibe beletekerhetsz 10-20 órát is, kényelmesen kanapéból. De kinek mi.[ Szerkesztve ]
-
Janusz001
őstag
Pénznyelő hobbi? Az a horgászás Bemegy az ember a 100ft -os csontiért és kijön egy szatyor cuccal 10k ért.
A damil meg ugyanúgy ázik a vízben. -
törölt tag
válasz Stauffenberg #115457 üzenetére
"mert a türelmetlenség felárának lenne jobb helye is (utazás, fotós cuccok, stb)."
Na, a fotózásnál talán nincs nagyobb pénznyelő hobbi. Tudom, mert én is fotózgatok. Amióta kezdtem, s ez nem volt rég, három éve, már túladtam az első DSLR-en (130 ezer volt), a másodikat nyúzom, ami 250 ezret kóstált. Aztán, húúú, nagyon kellett makrózáshoz egy 70-300 mm obi (65 ezer), majd rá egy évre az extra zoom miatt vettem egy bridge gépet (Canon SX60, 140 ezer). Most ott tartok, hogy kéne egy 150-600 mm-es obi a spotterkedéshez, de ez 350 ezer forint lenne még Tamronból is, így úgy voltam, hogy na neeeeeeeeeeeee. Ennek sose lesz vége.
Szóval három év alatt fél milliót költöttem gépre és obikra, és további 350 ezer kéne, hogy jól érezzem magam.
Nem akarlak megbántani, de a példád nagyon rossz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezek tényleg luxuscikkek, próbáljuk itt megmagyarázni magunknak, hogy valamiféle befektetés, de lássuk be, hiába...
Le kell nyelni az értékvesztést, kár azon rágódni hogy "mi lett volna ha?" Mindig igyekszem úgy felfogni, hogy volt egy jó konzolom/kormányom/bármim, amit mondjuk 2 évig használtam. Ez idő alatt beletekertem 1500 órát így a 100k-s eszköz használata 66 forintomba került óránként. Ez azért elég olcsó szórakozási forma, még ha a játékok árát is hozzávesszük akkor is.
Amikor meg kijön egy új verzió akkor nagyon ritkán adom el a régit mert pofátlanul alacsonyra zuhannak az árak. Általában van helye a családban valami gyerkőcnél, vagy marad tartalékban, esetleg elkerül a nyaralóba.
-
birorichard
őstag
válasz #24720640 #115453 üzenetére
"Nagyjából így állok most. Racionálisan én is tudom, hogy nincs szükségem az X-re, csak ugye a vásárlás úgy általában érzelmi dolog, sose racionális." - Nekem aztán nem kell magyaráznod, átérzem. Próbálom úgy megmagyarázni magamnak, és megy is, hogy nem lemondok róla, csak késleltetem, így megértőbb vagyok magammal.
-
vg
addikt
válasz Stauffenberg #115454 üzenetére
Befektetés? Ezek luxuscikkek. Totál felesleges cuccok, nem kellenek az élethez. Ha olyan hatalmas veszteség neked a -50e (de már a -15e forint is) forint, akkor lehet nem ezzel kellene foglalkozni, nem erre költeni. Nem?
-
Zoleee83
addikt
Nekem a One S 2019.02-ig garanciás, tehát jó lesz nekem az X (ha lesz), majd 2019. januárban is, mondjuk úgy 100k-ért, addig bőőőven elvagyok ezzel is, + addig veszek egy 4k TV-t a mostani öregedő FullHD Lg mellé.
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Stauffenberg #115457 üzenetére
Mondjuk itt, ahol élek, nagyobb eséllyel futok bele akciókba, mint otthon.
-
Knobber
aktív tag
Ha van Xbox One-od, olcsóbban válthatsz majd Scorpióra
- Igaz ez egy múltévi ígéret, de így a megjelenéshez közeledve eddig nem találkoztam beszámítási akcióval. Ti láttatok valahol?Youtube: Knobber
-
birorichard
őstag
válasz Madoc #115456 üzenetére
Pl most gt bundle-t láttam ~120-ért, uh vannak igen. Rendesen talán nagyobb a választék e téren xbox oldalon, a másik ami miatt számítanék nem is olyan sokára erre az, hogy valamivel el kell adni a gépeket. Egy új konzolgeneráció, az új, de egy ilyen félúton lévő modellt nehezebb eladni, és az olcsóbban értékesítettek még mindig kevesebb kárt okoznak (ha már hasznot nem hajtanak), minthogy készleten porosodnak. Amit várok, hogy szinte tökéletesen lemásolják (ha van eszük) a pro úgymond értékesítési pipelineát, ma szerintem ezzel lehet kihozni egy ilyen modellből a legtöbbet. Szerintem ők is érzik, ezért nincsenek különutak, nem árulják vr/ar headsettel, isten tudja mivel, mint anno a kinect esetében, egyszerűen egy kijárt úton szeretnének végigmenni ők is, és ebben az early adopterek vásárlása után a következő stáció általában a bundle csomagok szoktak lenni.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz MunezXBK #115455 üzenetére
Néhány teljesen hülye impulzusvásárláson átesve már megtanultam türelemmel kezelni a vásárlásokat. Néha jó dolog valamit day 1 megvenni és egy rövid ideig egy "elit klub" tagjának lenni, de aztán mikor ez rohadt gyorsan elmúlik, akkor mindig megbánom a sietséget, mert a türelmetlenség felárának lenne jobb helye is (utazás, fotós cuccok, stb).
P1csába... pont úgy beszélek, mint egy hülye felnőtt. Szánalmas...
(#115456) Madoc: Nem kell hivatalosnak lennie, elég ha egy konzolbolt csomagol mellé valamit. Például nekem tök hivatalos BF1 bundle gépem van, de a kontrollert már a bolt adta ajándékba.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Véleményem szerint nem nagyon lesznek erős bundle verziók mert a gép ára már így is húzós, mert akárhogy is de ajándékokkal is valamivel drágább lesz még ettől is. Nemtom a ps4 pro-k ból vannak ilyen bundle verziók? (rákeresve van belőle bundle 130000 helyett 150000-ért szoval nem olyan olcsó a bundle a pro-ból sem)
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
MunezXBK
nagyúr
Én eladtam az S-t is, Ps4-et is, várva az X megjelenését.
Aztán 2 hét után, 0 konzollal rájöttem, hogy nem is olyan fontos nekem megjelenéskor venni X-et. Épp az általad említett bundle-t várom.
-
Stauffenberg
nagyúr
Konzol értékvesztés témához:
Akit nem érdekel az értékvesztés, mert úgysem tervez a gép eladásával, az lapozzon, nem neki szól.
Most egy éve vettem az Xbox One S-t, ajándékokkal (Battlefield 1 + második kontroller), amiknek az értéke kb 35 ezer forint. Amúgy is megvettem volna ezeket, így ezt letudtam spórolásnak. Így az alapgépem egy kontrollerrel kijött ~65 ezerből. Új gép boltból, megjelenés után nem sokkal (de nem azonnal !), én bonthattam ki először (ez is egyfajta élmény).
Most el tudnám adni (1 év garanciával) 50k körül (két kontrollerrel kicsit többért, de az egyiket megtartanám PC-hez), szóval az értékvesztés egészen vállalható lenne számomra (~15k). Amúgy nem akarom eladni még, de pillanatnyilag itt állok.
Viszont ha nem bundle-t veszek és még kontrollerre is kell költeni, meg még a BF1-et is megveszem külön, akkor bukok ezen a gépen 50 ezer forintot már most.
Én a One X esetén is azt érzem, hogy (ha már valakinél szempont a gép értékvesztése), hogy nem Scorpio Edition-t kell venni, hanem egy jól felszerelt bundle-re kell várni. Vagy azért, mert az ajándékokra már nem kell költeni, vagy azért, mert ezek azonnal el is adhatók. Arra meg fel kell készülni, hogy egy 160 ezres gépen sokkal többet fog mindenki bukni eladásnál, mint egy 100 ezres gépen. Sem a konzol, sem a PC, sem a mobiltelefon nem jó befektetés, ha pedig valakinél szempont az értékvesztés, annak nem biztos, hogy jó taktika bármit is előrendelni meg day 1 megvenni.
Akinek meg nem szempont mennyit lehet elbukni egy konzolon az fogja be és játsszon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz birorichard #115440 üzenetére
Pontosan úgy gondolom - lehet, hogy rosszul -, ahogy leírtad a második bekezdésben.
Plusz info: Az első konzolom X360 volt, és imádtam, de tényleg. Mindenestül. Aztán vettem egy PS3-at, csak az exkluzívok miatt, majd úgy voltam vele, hogy az új generációban döntök, melyiket veszem. Aztán jött a 2012-es E3, ahol Don Mattrick ájtatos pofával próbálta lenyomni a gémerek torkán, hogy milyen jó lesz, hogy nem lesz használt játék, állandó netkapcsolat majd az Xbox One-hoz. Ott döntöttem el, és persze látva a PS4-et, hogy az kell nekem.
Aztán megszerettem a PS4-et, de időközben úgy voltam, hogy adok esélyt a korábbi kedvencnek, ezért vettem egy Tomb Raider Xbox One bundle-t, ami egy évig szinte porosodott csak, ezt leírtam korábban.
Most persze csábít a 40%-kal nagyobb teljesítmény ígérete, meg kicsit a nosztalgia is az X360 után, de azt tapasztalaom, hogy a Microsoft mintha elengedte volna ezt a generációt. Nincsenek játékaik, a multiplatform címek mind jobban futnak PS4-en. Időközben cseréltem Pro-ra, amit szintén imádok már, és itt felesben tudok játékokat venni.
Nagyjából így állok most. Racionálisan én is tudom, hogy nincs szükségem az X-re, csak ugye a vásárlás úgy általában érzelmi dolog, sose racionális.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Madoc #115449 üzenetére
De a matrica az nagyon nem egyenlő a gyári limited edition-ökkel!
Ennyi erővel simán felmatricázom a One S-t McLaren -re' vagy Ducati pirosra, és ha valakinek megtetszik akkor nyertem vele.
Nem ugyanaz a célközönség, simán csak mákod van vele. Szerintem.Szerk:
@Madoc - oké hogy csak az érdekli, de ettől soha nem lesz Limited Edition, azok csak a gyáriak, mindegy hogy hívod, értem hogy csak az érdekli, jobban is néz ki ez tény.[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz parandroid #115447 üzenetére
Nem csak szűk rajongói réteg szerintem. Pl. : ugy döntöttem eladom a fat one-on mert 60 ért már van S, és feltettem 50 ért. A kutyának nem kellett, persze annyiért nekem se kellene. De felmatricáztam r6 siege-matricával és 65-ért több érdeklődőm is van 😀 garancia nélkül, 3éves gépre.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
parandroid
félisten
válasz Madoc #115444 üzenetére
Fenntartom a kételkedés jogát. Abban ugyan biztosan vagyok, hogy van egy szűk rajongói réteg, akinek ez számít, és akár felárat is kifizet (akár egy GoW, vagy Minecraft speckó festésű darabért), de ezeket megtalálni is nehezebb, illetve egyáltalán nem biztos, hogy földrajzilag, vagy elérhetőségben ugyanolyan egyszerűen megtalálja a kereslet a kínálatot. Szóval ez azért egy borzasztóan szűk piac, ha jelentős lenne az árkülönbözet, még akár meg is érhetné, de azért a párezer forintnyi felárért, amit ez ténylegesen indokol kb értelmetlen ezzel szórakozni, főleg, hogy amikor váltani akarsz, sokkal nehezebben fogod eladni, mert (szerinted) többet ér, a vevők nagy része (99%+) viszont az árat (állapotot, extrákat, kort, garit) nézi, abszolút nem számít neki, hogy milyen színű, vagy festésű a gép.
Zolee83: Felénk a PS sokkal erősebb, mint az XB, gyerekek szinte egyedül vannak az osztályaikban az XBO-val, mindenkinek PS4-e van. Ennek megfelelően az ebay, meg a konzolboltok is tele vannak használt PS játékokkal, jellemzően lemezesen minden sokkal olcsóbb használtan PS-re, mint boxra.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Zoleee83
addikt
válasz parandroid #115442 üzenetére
Mondjuk PS4Slimet úgy vennék csak, ha lenne hozzá valaki, akivel azokat a címeket felesben digitálisan meg tudnám venni.
Az Xboxba elég sok pénzt/időt beleöltem idén, február óta 18 játékot játszottam végig +az újabb, nagyobb címek lemezesen mind megvannak.peterkeT - Én sem adnék többet egy limitáltért, kb. semennyire nem foglakoztat, rendben legyen, legyen rá garancia, ennyi igényem van. Persze vannak fanok akik csak olyat vennének, ezt is megértem. Én zenével vagyok így.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz parandroid #115442 üzenetére
Mégis drágábban árulják és meg is veszik drágábban. Szóval a kereslet-kínálat nem ezt mutatja. Az egyedibbet mindig jobban el lehet adni.
-
birorichard
őstag
válasz Zoleee83 #115441 üzenetére
Na mondjuk arra ha más nem egy olcsó használt gépet érdemes beszerezni, ha szereted a filmes narratívájú single játékokat.
(#115442) peterkeT: én is ezt mondom, sőt, hogy konkrétan semmivel. Annyival van előrébb talán, hogy ameddig egy ráncfelvarrott modell ki nem jön, talán jobb esélyekkel indul eladásban ugyanazon az áron, mint egy simával. Én biztos, hogy egy fillért nem adnék érte csak ezért, de ha valaki lát ebben perspektívát, hát csinálja, ő pénztárcája.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz birorichard #115440 üzenetére
Első szériás gépek eddig mindig inkább rosszabb esélyekkel indultak eladásnál. Még a One esetében is a zongoralakkos fat-ek, pedig alapvetően nem is volt probléma velük. Szóval értem én, hogy speckó színezést kap a gép, és a kontroller is, de én azért különösebb értéknövelő tényezőként erre nem tekintenék. Úgyis lesznek még különleges kiadások, ahogyan fat-ból, és One s-ből is voltak. Ezek sem érnek semmivel sem többet a nem különleges kiadású társaikhoz képest.
Zolee83: Én is pont ezek miatt gondolkozom egy használt, akár nem Pro PS4-en. Gyerekek már egy ideje nyúznak az Uncharted, és a HZD miatt, meg szerintem a Last Guardian is bejönne nekik. Ahogy nézegettem, olyan 35-40k-nak megfelelő helyi valutáért már lehet kapni slimet belőle, annyit meg megérhet.
briorichard: Miközben szerkesztettem, akkor posztoltál te is, látom minden szempontból egyfelé gondolkodunk.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Zoleee83
addikt
válasz #24720640 #115438 üzenetére
Neked akkor kb. felesleges is a OneX, ha PSPro-ra van egy korrekt Home partnered (mindegy hogy hívjuk) szinte mindent tudsz játszani, multicímek oda is kijöttek Tomb Raider is, Xbox exclusive meg nem nagyon van, bár hosszabb távon változhat akár.
Nem gondolom hogy a OneX arányaival jobb képet fog mutatni a PSPro-nál, én ezért biztosan nem fektetnék bele +160k-t .Nekem is pont ez a problémám, alapvetően Single Player gamer vagyok, és érdekelne a Last of, Uncharted, 1886, God of.. , de csak ezért nekem felesleges lenne 2 konzolt tartani, így marad a One S, max ha lesz Home partnerem tudunk felezni, + van EA Acces, Gold szóval jó ez így.
Vagy használt PSSlim végigjátszások erejéig, aztán eladni.Szerk: birorichard - +1 , egyre gondoltunk
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
válasz #24720640 #115438 üzenetére
Tetszik, tetszik, vágom, nem kötekedni akartam. Abban igazad van, hogy talán keresettebb lesz, könnyebben el lehet majd adni, ha nem lesz rá szükséged, de mire "érték" lesz, ha lesz egyáltalán, az sok idő szerintem. Na mindegy, amúgy én is pro mellé tervezem majd lecserélni a one s-t, de egy kis akcióra vagy bundle-ra várok még, van sok digitális játékom, amik közül több is kap 4k patchet, a vásárlás is fájdalommentesebb dolog, mint ps-re, van olyan haver, aki ott is játszik, itt vannak a gears of war-ok, amik kedvencek, az s pedig meglehetősen kínlódik már az újabb játékokkal. Ha az ottani gyűjteményemet megvenném psre is, kábé ott tartanék anyagilag, így nem kérdés, csak az időpont, illetve, h tényleg mennyivel fog többet mutatni a ps-nél. Ha nagyítóval kell keresni a különbséget egy-két címtől eltekintve, akkor talán hagyom a francba, de legalábbis biztos h elcsúsztatom, a kérdés az, hogy mit fog érni a gép?
(#115439) bodry123: gondolom, ha szignifikánsan többet mutat mint a pro, akkor a multiplatformokat arra venné, még ha drágább is. Ha meg idővel kiderül, h nem, akkor egy limited gépet könnyebben elad árához közel, mint a simát. Bár én inkább ez esetben inkább várnék további tesztekre, de ha valakinek ez a vágya, tegyen így, ő tudja.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz birorichard #115436 üzenetére
Alapvetően nem vagyok biztos abban, hogy kell az X nekem. Oké, hogy 40%-kal erősebb a gép, de vajon kihasználja-e majd, lesz-e min kihasználni? Xbox-exkluzív címek gyakorlatilag megszűntek létezni, a multiplatform címeket tolnám rajta, de Pro-ra felesben tudok játékot venni egy barátommal, így az AAA-játék megjelenéskor kerül teljes áron 13500 forintba az usa store-ban, azaz nekem 6.750-be.
X-en meg nem tudok kivel felesben venni (hómolni), így oda vehetném 18 ezerért a játékokat, amit nem igazán akarok.
Ha jut a Skorpióból, az biztos jobban tartja majd az árát hosszútávon, mert csak egy gyűjtői dolog. Olyan lesz évek múlva, mint egy Nintendo-konzol.
Volt már One-om, egy év után eladtam, mert nem használtam ,csak porosodott. A Tomb Raidert, a Quantum Break-et, meg visszafele kompiban a Dark Souls-t toltam rajta, és slussz. Ezért tavaly év végén eladtam.
tetszik érteni?
-
parandroid
félisten
válasz birorichard #115436 üzenetére
Szerintem az S-re gondolt sima változattal.
p
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
válasz #24720640 #115435 üzenetére
Miből gondolod, h tartaná az árát? Ugyanannyit fog érni/nem érni, mint a sima. Gondolom, nem befektetésnek szánod. Nem akarok beleszólni, ne értsd félre, csak ha amúgy nem játszanál vele, mert nem olyan a burkolata, akkor why? Na mindegy, te pénzed, te dolgod, csak nem értem.
-
törölt tag
-
Janusz001
őstag
Sima One X tuti lesz, de lehet még scorpio edition is, ahányan bebiztosították magukat több helyről.
-
a.sebi
őstag
Uraim !!! Úgy tűnik van lehetőségem ausztriában félretetetni xbox one x et ! Én nem bízom abba hogy kapunk itthon ! Bécs Müllerben van ismerősöm ! Nov 7 reggel indulnék ki érte ha osszejonnenk páran az nem lenne gond ! 4 embert eltudok vinni !
-
-
kerti008
aktív tag
válasz eL Geri #115405 üzenetére
Engem pl meglepett hogy a Star Wars Battlefront 2. oldalan csak HDR van feltuntetve a 4k meg nem. Uj jateknal sajnos a fejleszto donti el hogy a harombol (4k, HDR, 60Fps) mit szeretne tamogatni. Battlefield 1 patch lesz egyaltalan?
Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
EmThor
addikt
Wolfenstein 2 digital deluxe edition ára - 79.990 Ft
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
melan
senior tag
Sziasztok! Gyerkőc ma a bolhapiacon megvette a Crysis 3-at, de nem fut a One-on (szegény erre nem figyelt, most megtanulta). Elkenődött, mert nagyon tetszene neki.... arra gondoltam, hogy win10-en tudom futtatni a 360-as lemezről?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz negyven2 #115416 üzenetére
Kíváncsi vagyok kapunk-e valami bejelentést hozzá.
__
Outcast - Second Contact - Hero Trailer - Megjelenési dátum továbbra sincs.
Live-Die-Respawn
-
Milan19HUN
újonc
Valaki FORTNITE BATTLE ROYALE ?
-
mike1334
veterán
Tegnap elkezdtem tölteni a GoW 4-et, hogy kipróbáljam. Véletlenül letöltés közben kikapcsoltam az xboxot (játszottam mással és elfelejtettem, hogy megy) és utána mikor bekapcsoltam újra azt írta, hogy kész (már nem mutatta, hogy hány százaléknál jár a letöltés) mikor beléptem a játék azt írta ki, hogy telepít és 97%on van...tegnap ez még felment 98%ig, ma pedig másfél óra alatt is csak 99%-nál jár...mi lehet az oka, hogy így belassult? Előtte jött szépen lefelé a játék....
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
JamesHun
addikt
Nektek a Pin és az Un-Pin megy?
Próbáltam az AC rigint kitenni, de nem hagyta, és leszedni sem tudtam onnan játékot :SSeriesX: JamesSHun
-
IntelKiller7
Topikgazda
No srácok elég jó ez az új AC. Már bele is csúszott laza 4 óra.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Milan19HUN
újonc
Heló mindenki a nevem xboxon: Milan19HUN
Fortnite Battle Royalozni szeretnék 1 emberrel és ha van számítógépje akkor skypeon is jelöljön be nevem : milkagamervideo -
JamesHun
addikt
válasz Tesztelo.hu #115406 üzenetére
szerintem az elejét rontották el
az a pár demó játéknál csúszott az érzékelés és sokan szidták
360-on én is imádtam
volt edzős játék, ugribugri, táncis
De pl a kinect star wars pocsék volt már oda is, pedig jó alapanyag volt a környezet, de kiemelkedő nem ugrálós játék nem lett
forzában a fejmozgás követés stb nem volt rosszSeriesX: JamesSHun
-
negyven2
veterán
A HORI TAC Pro One eltűnt a HORI oldalakról és az amazon-on Currently unavailable a státusza
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz parandroid #115369 üzenetére
De arról nem az MS tehet, hogy a fejlesztők nem készítettek hozzá játékokat. Erre lennék én kíváncsi, hogy mi ennek az oka? Anno azért elég szép mennyiségű kinectes Xboxot adtak el, és nyilván külön is vásároltak jó páran, tehát a felhasználói bázis nem lehet túl kicsi. Én inkább valami hardveres/fejlesztői nehézségre, problémára gondolok.
-
eL Geri
őstag
válasz IntelKiller7 #115393 üzenetére
Tudom, sokszor volt már téma, de lyukas az agyam.
2 vagy 14 napos GOLD-dal be tudom szerezni a ONE-os GWG játékot? TrackMániát szívesen bezsákolnám most.
-
turikoczka
aktív tag
válasz KardosAttila #115401 üzenetére
A trackmania haverokkal nagy móka
-
KardosAttila
aktív tag
Gwg vélemények? Egyikkel sem játszottam ezek közül, de a trackmania nem néz ki rosszul,a borderlands világát illetve hangulatát viszont sosem szerettem. Mindig reménykedem benne hátha az arkham knight vagy a zoo tycoon lesz az egyik,de sosincs szerencsém (tudom utóbbiról már lemaradtam nyáron)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest