Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulb
senior tag
Gyerkek ez a Human Fall Flat behalok mekkora jatek))
-
gulb
senior tag
válasz r.levente75 #105817 üzenetére
Egyetlen lemezes jatekom mert potom 22£ volt a tescoba de egy percig nem.bantam.meg. Eszmeletlen jo es az 5eves fiam is tolja mar szoval ne gondolkodj buy!
-
gulb
senior tag
válasz Tesztelo.hu #88059 üzenetére
Elkepzelhetoenk tartom magyar bank kartyat hasznaltal es a a cimed meg valami angol cim volt?
-
gulb
senior tag
Kaptam egy Mercit FH-hoz de cukorfalatok...ugyan jatszani meg nem tudok mert nem ultimate verziom van)
-
gulb
senior tag
válasz Baltazár123 #77270 üzenetére
Eri a jatek azt a 2£ ot)) en imadtam
-
gulb
senior tag
válasz ImpersonatoR #74911 üzenetére
Introducing the new Xbox One S. Now £349.99
2TB version available August 2016. -
gulb
senior tag
válasz RohamDroid #73991 üzenetére
En csak vicceltem az elmult evek egyik legjobb jateka nalam...meg az Assassin Ceket is kiutotte! Vedd meg tanulj bele es segitunk.
-
gulb
senior tag
válasz RohamDroid #73984 üzenetére
Hat nem eri meg...szoval ne vedd meg))
-
gulb
senior tag
Ahhhhh....berendeltek tesztre egy mini TVt itt az irodaba) 80" os!!! Ahhh valahogy ki kell konyorogjem egy orara tesztelehetoseget!)
-
gulb
senior tag
Tudom mar mindengi kitolta a Divison-t de nekem most jutott egy kis ido jatszani hu haa... remelem minden kieggel jon majd story is hozza mert ez igy beszippantott..
-
gulb
senior tag
Nah ujra van boxom!) es mar toltodik a divison este remelem beleszagolhatok ebbe a jo kis jatekba!
-
gulb
senior tag
válasz zsolti72837 #71070 üzenetére
Mar el is ment holnapra meg hozza az amazon az ujat... szoval remelem este mar tudok ujra gamelni
UK-ben lako topic barataimmal szivesen innek egy sort is
-
gulb
senior tag
Nem hirdetni szeretnek csak kerdezni..kb mi lehet most az ara egy 2eves One-nak Kinettel+2 kinet jatekkal? ( feltennem az aprora de lovesem sincs mennyi lehet az annyi )
-
gulb
senior tag
válasz bulikavagyok #71012 üzenetére
Felek kicsit, hogy olyan lesz mint az ubi WatchDog nagyon jonak igerkezett aztan pff...hat egy nagyon atlagos valami lett belole
-
gulb
senior tag
válasz bulikavagyok #61632 üzenetére
Lesz ez mev 50% is majd akkor raklikkelek de valoban 3 hettel megjelenes utan ez eleg cink...meg jo hogy nem vettem meg teli aron akkor jobban fajna a 3k mint igy le se sz..om
-
gulb
senior tag
válasz bulikavagyok #61626 üzenetére
Pff 3k huf?)) nah nem csabultam el))
Mara kidoltem a kolkok kikeszitettek)
-
gulb
senior tag
válasz bulikavagyok #61585 üzenetére
Jovo marcius aprilis...addig mar nem leszek xbo kozelebe..szoval raer csak tetszik regit is kivegeztem
Ma mar csak kene egyet forzazni esetleg a regi csapat? Pzstm Joco te...
-
gulb
senior tag
válasz bulikavagyok #61560 üzenetére
Allatt) lehet ezt megis csak megveszem)
Van benne multi? Vagy split screen? Talan az elozobe volt... -
gulb
senior tag
válasz bulikavagyok #61530 üzenetére
Nah pontnezert nem talaltam semmi erdkeeset ezen a listan!;(((( szomoru....
-
gulb
senior tag
válasz bulikavagyok #60948 üzenetére
Sw? Vagy F6? Este lerakom a kolkoket es neman is tolhatnank egyet.
-
gulb
senior tag
válasz bulikavagyok #60933 üzenetére
Kene tolni egy f6 ot este! azt meg multiba nem nyomtam!
-
gulb
senior tag
válasz bulikavagyok #60851 üzenetére
Remeljuk jo a fodem es nem szakadsz le))
-
gulb
senior tag
Nah home tarsam megvette a SW-t johuuu mar csak 19GB le kell rantani es mehet a moka.. januarig..ki hol tart vele?
-
gulb
senior tag
válasz Zjunior #58373 üzenetére
Nem mintha engem ez potyiket is zavarna orulok hogy ujabb taggal bovulunk sott!
De azert kicsit maradjunk mar realitasoknal...telefonnak semmi koze hozza..fentebbi megjegyzesnek inkabb, hogy az APP elerhetoseget hamarabb aktivaltak es ennek semmi koze az uj csillivilli telefonhoz -
gulb
senior tag
Sracok egy picit regen vasaroltam mar HU ip rol Ms storba most furcsa mod azt tapasztaltam, hogy eddigi jol megszokott hitelkartyammal ( magyar kartya ) nem tudtam USA storbol semmit venni hiaba az accom USA..
Nah most ha a UK kartyam hozza adom akor azzal csak UK store ba tudok vasarolni? Es ha boxot kikoltoztetem magammal akkor a magyar storbol vett gameket csak regio valtogatassal tudom majd ujra leszedni igaz? -
gulb
senior tag
sracok kovezzetek meg de nekem ez az Sw irto jo kis mokanak tunik!) szerintem elso napos vevo leszek ha vegre a box is koltozik velem Grafikailag utos lett rendesen.
-
-
gulb
senior tag
Sracok 5Mb upload nettel elmegy a pcre stream? Probalta mar varki vpn alatt? Thx
-
gulb
senior tag
Sracok SW jatekba kire szamithatok majd? ez az elozetes instant get!) behalok mennyire jo volt! Remelem valami jo multi resze is lesz.
Jah es termeszetesen AC London huu mah oda is varok majd par jatekoskedvu one tulajt! -
gulb
senior tag
Nah kinek van Win10 es prew dash ???
http://www.engadget.com/2015/06/15/stream-xbox-one-games-to-windows-10/
Sajna 3 het mire xbox kozelbe leszek nem tudom kiprobalni bedig nagyon izgat a kerdes
-
gulb
senior tag
Szerintem csak a draga magyar rendorseg kerheti es tudja kikerni az ilyen ugyekkel kapcsolatos IP cim egyeb adatokat...
-
gulb
senior tag
válasz appleGjuice #40551 üzenetére
En is onnan vagtam ki) de jo lett!
Azert London meg a hangulat...zene.. Ohh nice!
-
gulb
senior tag
válasz appleGjuice #40543 üzenetére
Woooo mar csinaltam is egy fain kis csengohangot belole ha erdekel valakit pu es kuldok linket..
Ezt is elovetelbe veszem meg mint az elozot
-
gulb
senior tag
válasz appleGjuice #38679 üzenetére
GTR-el nem lehet elb..ni se) mar untam annyi kort mente a kifuton es 90k folott lett..gondoltam csinalok 100at de aztan megse
-
gulb
senior tag
Az igaziproblmeat a Neverwinter jelenti....attol felek beszippant.. Tisztara emlekeztet a Wow ra;(((
Aki tolja az hogy latja kp betolasa nelkul is lehet benne haladni?? Jo lenne csapatba nyomulni mert egyedul azert lassu am..Koszi
-
gulb
senior tag
Aki meg nem latta win10 menut az keressen ra Googlival. Nekem mar elso prew.ota fenn van es a pokolba kivannam a 8.1 ha vissza kelllene terni ra! Van csempes ress is ha valakinek kellene.
-
gulb
senior tag
Sracok hogy lehet felvenni Kinettel jatek kozbe nem csak a jatek hanem amit lat vagyis magadat thx
( azert Bowlingba nem valami eros a PH forum))))))
[ Szerkesztve ]
-
gulb
senior tag
válasz bulikavagyok #34761 üzenetére
Nagyon jo tarsas jatek volt igazan jo strategia logika minden! Renelem jol programoztak le es van akkor elmeny mint asztalon...mondjuk 3-4 fo durva 4-6 ora is lehet egy party
-
gulb
senior tag
Mar toltodik a Risk! Nah remelem megirtak rendesen es olyan jo mintha tarsaskent tolja az smber!!!
-
gulb
senior tag
válasz bulikavagyok #34748 üzenetére
Nah jo csak neked megbocsi
Ha ajandek lesz akkor letoltom de penzt nem adok erte.) buzamezon lambozni ahh.. tovabbra se..
-
gulb
senior tag
válasz bulikavagyok #34746 üzenetére
A buzamezos duma az enyem! jogdijjjass!!
-
gulb
senior tag
Erosen off de ma este felhuzok egy uj win 10 prev. Es megnezem mit tud ez az xbox integracio! allitolag mar most lehet dumalni asztali geprol boxos jatekossak..kivancsi vagyok. Valaki kiprobalta mar??
-
gulb
senior tag
Unity dlc coming!!! Mar szippantom is lefele! Este lassuk mit is kaptunk az akadozasert cserebe!
-
gulb
senior tag
Nah Ac Unity kivegezve! Eleg szomoru a vege;((( most johetnek a kis kuldik.
-
gulb
senior tag
Ac unity uccso kuldetes vege elott szetfagyott...hatvmajdnem beleb..tam a kontrollert a tvbe...
-
gulb
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #30785 üzenetére
Szolgaltatasra vonatkozo volt ez a szabaly mint pl skype szam...hivas dij stb. A termekekkel kapcsolatosan nem vagyok benne biztos hogy igy lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest