Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
Nem emlékszem arra, hogy beszéltünk volna, vagy hogy abból azt a következtetést vonhattad volna le, hogy én szélsőséges esetekben szoktam gondolkozni. Eleve egészen a közelmúltig 4-6 magos gépeim voltak nekem is itthon, a laptopom most is 4 magos (és még egy ideig az is marad, mert nem tervezek újat venni). Ez egyszerűen az userek igénye, akiknek ismerem a véleményét. Egyszerűen leírtam, hogy milyen igényeket szoktak támasztani, amikor gép vásárlásában a segítségemet kérik. Sajnálom, ha ez téged valahogy megbántott
-
Pug
veterán
Úgy gondolom, hogy ha valaki laptopot/notebookot, vagy akár bármilyen asztali számítógépet vesz, annak vagy elég valami 6w-os passzív cucc (pl intel N) az ő munkájához és tevékenységéhez... vagy valami 16+ szálú szörny sem elég
Miert nem lep meg, hogy nalad csak binaris, vegtelenul leegyszerusitett, fekete-feher gondolkodas megy -
Pikari
addikt
Úgy gondolom, hogy ha valaki laptopot/notebookot, vagy akár bármilyen asztali számítógépet vesz, annak vagy elég valami 6w-os passzív cucc (pl intel N) az ő munkájához és tevékenységéhez... vagy valami 16+ szálú szörny sem elég.
Ezek a 4 p mag jellegű modellek a "kötelező alsókategória" szerű köröket futják, és egyre kevésbé van rájuk igény, nem nagyon kel fel senki úgy reggel az ágyból, hogy most konkrétan ő ilyet akarjon venni.
Nem azt mondom, hogy senkinek nem kell ilyen, de egy egész termékpalettát ezekre alapozni szerintem bizarr döntés.
-
Pikari
addikt
ezt valahova fel kell írnom, nehogy véletlenül ilyen processzort rendeljek valakinek
-
tibaimp
nagyúr
Akkor erre már nem lesz rátokozva a memória.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az egyes modellek azonban eltérő számú kisebb magokkal rendelkeznek.
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Napelem
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Futás, futópályák
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest