-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
válasz
Raymond #28359 üzenetére
A VGA-k árát közvetlenül nem befolyásolja de ha azt nézzük, hogy az nVidia túláraz és pl elveszíti Dyngsoult az már egy hatás.. És nem csak Dyingsoul van ezzel így..
Persze lehet ennek ellenére sem érdekli nV-t és túláraz mindent mert úgy látja megteheti.
Most már pl én is azon gondolkozom bár én már félretettem konzolra is meg vga-ra is, hogy ha nagyon sokba fog kerülni a VGA akkor elköltöm inkább a konzolhoz egy profi kormányra a pénzt.. Számomra ez az összefüggés.. : (
Így jobban örülnék én is ha az nV átgondolná az árazást.. De páran megfordultak az új konzolok topikjaiban is egyéni véleményekkel..Szerintem is irreális irányba megyünk.. 3080/Ti -t szerettem volna amúgy..
Meglátjuk..
Szerk;
Vagy veszek egy 65-ös oled-et..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Path of Exile 2
- Tesla topik
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új - VGA támasztékok, több méretben, fém verzió
- EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING
- ASUS GeForce Dual RTX 2070S videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMSI H110M i5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RX 470 4GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest