- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz perempe #177789 üzenetére
Esetleg olvass fegyencedzés témában, ha nincs elehetőséged súlyzókat használni.
Vannak a témában könyvek, videók, de ahogy nézem itt is van egy topicja. -
Woodslave
félisten
válasz perempe #177789 üzenetére
Én személy szerint azt gondolom és magamon is azt tapasztaltam mindig, ha a kaja nincs belőve akkor tök mindegy mit csináltam.
Szóval ilyen kajával túl sokat nem várhatsz. Nyilván ez a legnehezebb része. Edzeni szórakoztató, főzni meg makrókra figyelni már nem annyira, meg ebben a gazdasági helyzetben lassan tényleg örül az ember ha enni tud.
Ne stresszeld túl magad szerintem ezen. Valszeg a fizikumoddal nem fogsz messzire jutni az életben mint ahogy nagy részünk nem. Csináld élvezd ha tudod próbálj meg fejlődni edzésben kajában pihenésben ennél többet nem nagyon tudsz tenni.
Skillet ahogy írta, van rengeted otthoni edzés anyag youtuben én ebben biztos nem tudok tanácsot adni képtelen lennék otthon edzeni
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
perempe
veterán
válasz Skillet #177784 üzenetére
Köszönöm a választ.
A súly nélküli squat nem megterhelő, a bolgár guggolás viszont nagyon jó, ezt a gyakorlatot előtte nem ismertem. A súlyzókon elgondolkodom, minimum 5l-es mosószeres flakonokat rendszeresítek egyelőre; valahol van tárcsás súlyzóm is, de csak egy darab.
Nyaranta rendszeresen úsztam régebben, most az utazás problémás, ill. nem ingyenes a szabadstrand már Tiszafüreden. 16:30 körül kezdtem el úszni, a 19:14-es busszal jöttel haza. Nagypapa tempóban úsztam bő 2km-t mellben, néha váltottam hátra. Többször körbeúsztam a szigetet is. Uszodába nem járnék szívesen.* Brahms: 4. szimfónia *
-
Angel2014
addikt
2018.dec 18 volt az utolsó hogy súlyt fogtam és edzettem.
60 év felé megyek rengeteg csatával meg kellett küzdenem az életben.
4 igazolt kovid fertőzés izomszakadás a lábban , karban trombózis, stb stb stb.
De azt mondom Ezt nem a szél fújta ide
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
Van a TikTokkon ez a srác mint edző. Coach KF a neve.
Amit lehet mindent cáfol! Étkezést és edzéseket is. Azt hittem Előd barátja.
Most az Ukrán Szergejsturival támogatásával kitalálták csinálnak egy átalakulási challenge-t és online táplálkozási tanácsadás, illetve online edzéseket 30-40 ezerért személyenként a barátnőjével Zsuzsikával.
Ugye milyen segítőkész emberek 30 ezerért?
Ahogy kinéznek mint edzők szerintem pont nekik kéne a segítség.
Amilyen gyakorlatokat csinál kiveri nálam a biztosítékot.
A srác szerint a szénhidrát nem számít csak a kalória a diétában.
És még létre is hoznak egy zárt FB csoportot.[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Skillet
addikt
válasz perempe #177686 üzenetére
Én nem biztos, hogy segítség leszek, mert nem vagyok profi, meg más a sztorim is, de leírom, aztán max lesz@rod. Szerintem neked nem kellene erőltetned a hízást. A helyedben nem is ácsorognék minden nap a mérlegre. Tükör viszont oké lehet, hogy lásd, hogy fejlődsz.
Szóval, alakformálás címszóval kezdenék bele az edzésbe. És ha tényleg szeretnél valamit, én nem engedném el a 2db 1 kezes, tárcsás súlyzó ötletét. Én azelőtt azzal kezdtem és rengeteget segített. Használtan is biztosan lehet jó áron lőni valamit! Szóval anno két kézi súlyzóval nyomtam heti 3x 1-1.5 órát. 3 hónap alatt nagyon szépen látszott a változás.
Súlyzó nélkül én mondjuk így utólag sem tudnám elképzelni, mert szerintem halálra untam volna magam.
Hasizom gyakorlat is van amúgy bőven, amit tudsz csinálni, és pár hónap alatt az is látványos lehet.
YouTube eléggé a barátod tudna lenni szerintem.
Az meg, hogy súly nélkül a guggolás semmit sem ér... hát azt azért nem mondanám. Kitartónak kell lenni. Illetve ott a kitörés, ami nekem eléggé meg tudta dolgoztatni a lábaimat, plusz súly nélkül is.
Összegezve: én a helyedben nem akarnék minden áron hízni!
A helyedben alakot akarnék formálni, izmosodni.
Nem tudom a futáshoz hogy állsz, de lehet azt is nyomhatnád és/vagy úszás. Utóbbi nyilván bajosabb, anyagiak kellenek hozzá sajnos. Kardió viszont lehet nem ártana!
Heti minimum 3x nyomnám, de lehet inkább 5x, ha idődből kitellik.
YouTube!
Kézi súlyzók beszerzése!
Akkor rengeteg lehetőséged lenne. Nagyjából ennyi.
De mondom, én nem értek hozzá, szóval simán lehet, hogy aki tudja mit beszél, mást tanácsolna neked.
Kitartást![ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Woodslave
félisten
válasz perempe #177779 üzenetére
Egy bizonyos szintig igaz erre is hogy annyit veszel ki amennyit beleraksz. Nem tudom amúgy milyen segítséget vársz. Tényleg kíváncsi vagyok
Az út meg ugyanaz tök mindegy testépítés vagy csak jobb forma meg a módszer is nagyjából ugyanaz. Amatőr natural hobbi szinten
[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
válasz Woodslave #177778 üzenetére
Rendszertelen. Napi negyed kiló kenyér, három naponta megeszek egy fél kiló túrót.
Napi egy nagy natúr kefir vagy joghurt, fél liter UHT tej. Hús: már gyakran egyszerre szoktam sütni a csirkét és a sertést, mert nem engednek világba vásárolni. Nem tudom, mennyit ehetek. Pár hónapja napi egy egész csirkecombot ettem, attól azért valamivel többet fogyaszthatok most, bár mostanában vagy sertéscomb vagy csirkemell. Alkoholt szinte nem szoktam fogyasztani.Nem gyúrás, testépítés, csak kicsit legyek jobb formában, azzal megelégednék.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Cs1csó
félisten
-
perempe
veterán
Az nyissa meg, aki segítene. 66kg voltam kaja után.
-
perempe
veterán
A bolgár guggolás próbálgattam a zongoraszékemen, lehet nevetni.
A kozák jóval nehezebb, teljesen le se tudok menni.
-
_NCT
addikt
Berakom ide is, hátha kell valakinek, shopbuilder kupon, akciós termékekre nem használható fel.
Z235B3CYSC2PAF2M
A kupon felhasználásának a részletei:
Kupon felhasználás dátum intervalluma: 2022-12-05 - 2022-12-20
Kupon érték: Ingyen szállítás[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Flash Gordon #177766 üzenetére
Thy
hat a sztream minosogen azert lenne meg mit faragni 70 dolcsiert btwyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
benfolds
őstag
azt vágjátok, hogy a tudomány mai állása szerint a prosztatarák egyik lehetséges oka a magas fehérjebevitel?
más kérdés, hogy hirtelen semmi nem jut eszembe, amiről "ne derült volna ki", hogy ártalmas az egészségre. mondjuk nekem ezek közül még mindig az a kedvencem, amikor hetekig arról folyt itt a polémia, hogy a topiktársnak nem lesz-e zsírmája attól, hogy megeszik naponta egy vagy két nagy cukortartalmú gyümölcsöt. -
Flash Gordon
senior tag
válasz BÁ Nutrition #177765 üzenetére
OlympiaTV [link]
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
BÁ Nutrition
addikt
olympiat lehet majd nezni normal minosegben valahol, akar elofizetve, vagy megint ilyen akombakom minosegu "kaloz"sztreamekkel kell jol lakni?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz flash- #177760 üzenetére
legtutibb ha lefekszel az oldaladra, es onnan emelgeted fel a sulyzot ugy h merolegesen tartod a torzsedhez kepest. ha parhuzamos akkor oldalso vallra megy. legjobb gyakorlat. regen Arnoldek idejeben szoktak csinalni idetlen verziokban. padrol nem tul jo mert mikor vizszintes ala megy a suly akkor elveszted a feszulest, es csak kalimpalas lesz belole. ha a foldon csinalod akkor meg oda kell koncentralnod h ne baxd bele a sulyzot a padloba. ill azert is jo a gyakorlat mert ott a legnehezebb ahol a legerosebb az izom, ahol meg gyenge ott a terheles is erosen lecsokken.
nem tudom mennyire volt ertheto ahogy leirtam a gyakorlatot, lehet h nem nagyonyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
flash-
veterán
válasz bigmasterg #177716 üzenetére
rendben,köszönöm szépen!
Egyébként egykezes súlyzóval végzett hátsó vállizomra mely kivitelezésmód az ajánlott?
előredölt oldalemelés ülve
vagy előredölt felhúzás ülve
vagy pedig a súlyzót függőleges tartásba emelve -tenyérrel hátrafele indítva a jobb kivitelezés?[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz Nordik #177755 üzenetére
Ez a kerdes igy onmagaban eleg ertelmetlen. Kreatin meg egy idos, sosem sportolo embernek is hasznos lehet.
Ha eszel rendesen, iszol eleg vizet es tisztesseggel nyomod az edzest, akkor "fog hozni" a kreatin is, ha mast nem, akkor egy kis extra teherbirast(akar mentalisan is), de ezt senki nem fogja neked megmondani, hogy rad mennyire lesz hatassal.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Nordik
őstag
Nemrég kezdtem el edzeni.
Tenyleg felesleges ilyenkor még a kreatin? Fehérjét azt eszek.
-
persil
nagyúr
válasz perempe #177744 üzenetére
"súly nélkül nem haladok semmire se."
A guggolas az guggolas, nem kell feltetlen 150 kilot a nyakadba venni. Kozak, bolgar, nordic(mondjuk ez nem egeszen guggolas) csak peldanak, de ezek leizzasztanak sajat testsullyal is ne aggodj, de akar egylabazni is lehet, ha birod.
Vagy szerezz egy bellt es mehet a goblet.
-
persil
nagyúr
válasz perempe #177742 üzenetére
Azt is erdemes addig, amig a forma szep marad(technikai maxig, nem kell beledogleni), aztan kis piheno es johet a kov. sorozat, eleg a jelenlegi maxod felevel is, ha eleg sorozatot csinalsz. De mondom ilyen napi kismillio fekvo onmagaban nem er semmit, legfeljebb annyit ersz el, hogy (egy bizonyos szintig) egyre tobb megy majd belole.
Rengeteg jo sajat testsulyos gyakorlat van, millio+1 fele fekvotamaszvarians, kombozd ossze oket, probald ki az allatjarasokat(gekko ❤️), huzodzka, tolodzka, kezenallas(falnal, amig nem megy), ha erosebb vagy, akkor kezallasban karhajlitas stb.
De, ha csak egyetlen darab kettlebellt, vagy 16-20 kilonyi kezisulyzo szettet beszerzel, akkor megsokszorozodik a lehetosegek szama.
-
Woodslave
félisten
válasz persil #177732 üzenetére
attól függ hogy készíted. Ha főzöd ugyanúgy vizet kell forralni, főzni, aztán kivenni, szűrni nem gondolom hogy sokkal baxakodósabb.
Én ahogy írtam pirítom kis olajon 3 napi adagot (250 grammot osztok el 3 felé szóval nem valószínű hogy arzén mérgezést kapok) felöntöm vízzel zöldség bele és ennyi.
árán kívül semmi előnye vagy hátránya a másiknak.
-
persil
nagyúr
válasz perempe #177731 üzenetére
Nezd 3kg izom, az sok. Ha tomegeles a cel, akkor mindenkepp "enned is kell" es nagyon nem mindegy, hogy mit es mennyit. Nem viccbol beszelnek a tobbiek sokat a "feherjeporrol es rizsrol. Meg ugy altalaban is kijelentheto, hogy normalis taplalkozas nelkul nem sokat er az edzes, ha szeretnel fejlodest tapasztalni - es tok mindegy, hogy szalkasodas/tomegeles/fogyas stb. a celod.
Egyebkent, ha mindenkepp otthon es sajat testsuly, akkor tedd bele a huzodzkodast is, akar szuperszettben a tolodzkodassal. Nagyon jo gyakorlat, de megerne legalabb kesisulyzo keszletet is beszerezni ezek melle. Fekvotamaszbol is van ezerfele, valtogass, nehezits, mindig lepd meg valamivel a szervezeted, kell a "stressz".
Illetve keress/alakits ki programot, mert a siman "mindennap lenyomok 50 fekvot" nagyon hamar egy falba fog utkoztetni.
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
válasz Runemaster #177720 üzenetére
Na ebből be is húztam egyet. Úgyis kellett +1 shaker.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Pocee
senior tag
Legfrissebb infóim szerint egy arzénhez szokott szervezet sokszorosát elviseli annak aki soha nem találkozott vele.
A rizst nem azért mossuk mint a krumplit,hogy a java keményítő eltűnjön így nem lesz mászkos, bár én kiadós mosás után is tudok ragadós rizst főzniMr.Brightside
-
-
Runemaster
csendes tag
Van most egy viszonylag értelmes akció a PureGoldnál:
1 kg Compact Whey + kis doboz vitamin/omega3/izületvédő/akármi + shaker
Max. 5 db csomag rendelhető egyszerre, de azt nem tudtam elérni, hogy 5 db különböző ízű fehérje kerüljön a kosárba, mindig eltűntek belőle ahogy egy másikat hozzáadtam, így 5 db belgacsokis lett belőle. Talán idővel javítják a hibát.
-
aelod
veterán
válasz Apollyon #177718 üzenetére
Gi? Egészséges embereknek nem kell ilyennel foglalkozia. Az éhségérzethez sincs semmi köze.
Jázmin szerintem finom bár én évekig a sima A jelzésű fehér rizst ettem de amióta az is majdnem annyiba kerül mint a jázmin akkor már inkább azt veszem. Basmati is jó de aldiban nem mindig van."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Apollyon
Korrektor
válasz aelod #177702 üzenetére
Jázmin a legrosszabb minőségű rizs, mármint ha a GI-t nézzük. Akkor már inkább a sima, bár azt se vettem már hosszú évek óta, csakis a basmati. Mondjuk nekem egyszerűbb, mert külföldön vagyok, itt a basmati annyiba kerül kilóra mint otthon a sima A vagy B rizs. A barna basmati csak kb. 10-20%-kal drágább, viszont tényleg nagyon finom, egy ideje már csak azt nyomom, főleg éhségérzet is kicsivel később jön.
A sima barna az meh.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Sleed
aktív tag
Sziasztok, vitaminokat, asvanyi anyagokat (kalcium-magnezium) honnan szoktatok rendelni?
Brexit elott a myprotein volt a nyero, ujabban a gymbeam-tol rendeltem.
Mielott most rendelnek egy ujabb pakkot gondoltam megkerdezem hatha van valami tuti tippetek. -
flash-
veterán
válasz aelod #177713 üzenetére
hát igen,kb ,még a tolóckodás "padon"(én a fürdőkád szélét fogva csinálom) ami nekem hatásos volt, ölembe vettem 30kg súlyt és úgy 4x8-12őt,csak azt meg most megintcsak nem birom mert az outit rosszul állítottam be és azóta fáj a hátsó vállizomom(nagyon előrefordítottam a kormányt,de az a vicces hogy mindig csak görgőn jönnek ki a fájdalmak,szabadban ha tekerek akkor nem)vagy nehéz szabályosan csinálni és ha nem tricepszből megy egyből húzódás..
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
van az egykezes tricepsznyújtás fekve gyakorlat.
ha ugyanolyan szögben mozgatom a karomat csak ülve,az hatekony lehet?
most próbáltambígy es semennyire sem ereztem a vállam csak a tricepszet -
flash-
veterán
miért érzem úgy hogy szétszakad a vállam ha tricepsznyújtást egykezes súllyal végzem fej mögé? mindegy hogy egykézzel vagy kétkezzel csinalom feszül nagyon az elülső vállam kinyomási fázisban
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest