- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
Sziasztok!
Be lehet valahogy állítani, hogy a "Történetek" c. részt egyáltalán ne lássam, különösen mobilról ne?
Mármint mobilról böngészővel. -
Hol is tudom megnézni, hogy melyik csoportban milyen eladó termékem van?
-
G@ben
addikt
Ezt az ismerősnek ajánlást ki lehet kapcsolni? Keveset facebookozok, lényegében akkor lépek be, ha van új értesítésem, és idegesít, hogy feldob egy csomó ilyet olyan emberekről, akiket nem ismerek.
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Meddig tart a fénykép ellenőrzés?
Friss reg, csak becenév és telefonszám, pár ismerőssel.Tegnap reggel kért képet, meg lett adva ugyanaz a profilkép.
Ezt most akkor törlik? Lehet másikat csinálni ugyanazzal a telefonszámmal vagy még várni kell? -
kispx
addikt
A facebookért az időddel fizetsz (= több reklámot tud adni neked ha több időt töltesz el rajta) így megpróbál rávenni, hogy több időt tölts el facebookon.
Amit gyanítok, hogy nincs elég interakciód vagy nincs elég ismerősöd. Viszont a beajánlott ember nem nézegeti a profilodat. Én naponta kapok egy ismerős ajánlást
Totál idegen, gyakran jól láthatóan kamuprofil.
-
k-adi
nagyúr
Ha a fb értesítést küld, hogy "Van egy új ismerősnek ajánlásod: xyz"... akkor azt a gép küldi? Mármint korábban is kaptam ilyen értesítést, és tuti fake.. a kérdésem, hogy ezt a fb csinálja hogy növeljem az ismerőseim számát? Mert ugyan van közös ismerősöm xyz-vel, de kétlem hogy ajánlás történt volna
-
csakdzsó
tag
Sziasztok.
Megmondanátok,hogy mi a fene az az fbt?
Köszi
-
tylerddd
veterán
Hello! Lehet tudni, hogy a messenger.com oldallal mi történt webes felületen?! Gondolom a FB-os e-mail/jelszó párossal kellene belépni, de nem enged. Frissítették és elk**ódott vagy mi?! A FB is kidobott a gépen, de oda be tudtam jelentkezni. Köszi!
-
Atomgeszi
nagyúr
Kikapcsolt chat mellett, chrome böngésző facebook, jön egy üzenet és alul megnyitja magától a beszélgetést. Miért? Eddig csak nyugodtan jelezte fent a kis piros dolgot, hogy jött egy üzenet, most a képembe tolja..
-
prannk
őstag
Hali.
Hogyan tudom azt beállítani hogy holnaputan ne irkálják teli az uzenofalam szulinapi hulyeségekkel illetve üzeneteket irogassanak?
Magyarul azt alarom hogy masok ne kapjanak ertesitest hogy szulinapom van
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
1 napos Facebook használat után, 13 napja tart a fényképes azonosítás.
Tapasztalatokat várok, pls irjatok.
Ahol lehetett mindenhol bejelentettem de le se szarnak.Köszi.
Hy -
krizmo_
Topikgazda
válasz
Marci112233 #22812 üzenetére
Üdv,
Ha így csinálod akkor sem működik?:
Hogyan tölthetek fel 360 fokos fényképeket? -
Dilikutya
félisten
válasz
chungee #22810 üzenetére
Listát vezetsz az ismerősökről, és néha összeveted a meglévőkkel. A rendszer nem küld értesítést erről, és nem is teszi elérhetővé ezeket az infókat. Vagy észreveszed, vagy nem. De amúgy lényegtelen info, aki törölt, arra nagy szükség úgy sincs. Túl nagy jelentőséget tulajdonítanak ennek egyesek.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Többször figyeltem már és néztem is Facebookon panorámaképeket amiket az egér mozgatásával lehet körbeforgatni és megnézni. Na most ezeket a képeket hogyan készítik el és miként teszi fel adott személy hogy egér mozgatással lehessen megnézni utána? Samsung Galaxy J3 2017-esem van és azzal csináltam már panorámaképet, de feltöltve egybe teszi, és nem forgathatóra, és így fura a kép.
Mit kéne tennem, hogy nekem is egérmozgatásra legyen megtekinthető a panorámakép?
-
Marketplace mint ikon/lehetőség mitől tűnhetett el.
Eddig vidáman használtam. vagyis csak néztem az eladó dolgokat.
Soha nem szóltam hozza vagy tettem megjegyzéseket.
Vissza lehet varázsolni valahogy? -
chungee
addikt
Napot!
Meg lehet tudni valahogy ki törölt engem az ismerősei közül
Könnyen jöttem rá, mert 100 ismerősöm volt, most 98. Az egyik előreszólt hogy törli fiókját. Szal a másikról nem tudok semmit.
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok! Valaki találkozott olyan hibával, hogy a cromeba vagy bármilyen böngészőben pc-n, nem lehet matricát küldeni senkinek?
Ezt írja ha küldök matricát másnak!
Úgy tűnik, az üzeneted üres. Kérjük írd be üzeneted szövegét, és próbáld meg újra
-
gulupeti
senior tag
válasz
Remekelek28 #22807 üzenetére
Érdekes, hogy neked attól megjavult.
Én ezt a nap folyamán kétszer biztosan megjátszottam, de semmi eredménye nem volt. Elképesztőnek tartom egyébként ezt a Facebookot és az összes általuk gyártott programot, hogy évek óta nem tudják meg csinálni úgy őket, hogy jól és megbízhatóan működjenek. Időről időre alapfunkciók nem működnek.
-
gulupeti
senior tag
válasz
Remekelek28 #22805 üzenetére
Tapasztaltam, de az imént megjavult. Csak szűk 12 óra kellett hozzá kb. és helyre is rakták. Sitty-sutty.
-
Remekelek28
őstag
Üdv
Nekem ma reggel óta a messenger nem jeleniti meg,hogy ki eérhető stb nincs zöld pont meg idő se,h mikor lépett be. Tapasztaltatok ilyet? -
mikk2000
őstag
Sziasztok!
Ismerős jódolgában 24 órás láthatóság deaktiválást állított be viberen. Az a gondja, hogy elvileg a deakitválás lejárt (legalábbis nem látszik a viber beállításokban hogy aktív lenne) mégis messengeren nagyon kevés felhasználónál mutatja az aktív állapotot (zöld pötty). Szóval valószínűleg a viberről jövő kontaktok esetében még él a láthatóság megakadályozás. Mi a tapasztalat mikor fog ez "rendbejönni", vagy egyéb ötlet? Köszönöm!
Szerk.: Közbe azt mondja, a viberes láthatóság tiltást tegnap este 10 körül állította be, tehát akkor még mindig aktívnak kéne lennie, de érdekes módon a beállításokban nem látszik. Továbbá nem kap hangértesítést ha írnak neki messengeren. A messenger beállításai jók, tehát az "elérhető állapot" be van kapcsolva, és az értesítések is be vannak kapcsolva.
-
Kerio
őstag
Egész nap halott a hozzászólás törlése funkció. De ahogy elnéztem, csak a csoportokban nem műkődik. Jeleztem nekik, de úgyis lesz.rják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konzol Screenshot
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Robotporszívók
- Bitcoin topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest