Hirdetés
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Na csináltam egy új reget mert nem jelzett emaillel semmit a régi fb.
Ment minden amig be nem jelentkeztem iphonon az fb appba. Azota ott jön push email meg semmi soha többé. Felülirja?
Letöröltem kiléptem semmi értesítő mail nem jön... -
Predator2
addikt
Helló
Dél Koreában voltam tanulmányi úton. Van egy Z1 compact telefonom, a Fb alkalmazás televolt Koreai hirdetésekkel/reklámokkal. Nem foglalkoztam vele, viszont most hogy hazaértem sehogy nem tudok megszabadulni tőlük.
Töröltem a FB appot és a Messengert is, de ugyan úgy megmaradtak.Mi a francot kezdhetnék vele, hogy eltűnjön?
Másik gondom:
Van egy Messenger csoport ahol a haverokkal szoktunk dumálni. Egyik napról másikra elkezdte letölteni a telefonra a chatszobába feltöltött képeket.
Néztem a beállításokat de nem találom, hogyan tudnám ezt kikapcsolni?
Így is folyamatos hely hiánnyal szenvedek.THX
-
MrSealRD
veterán
válasz
Werkly #17445 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy a saját gépedről töltöd fel a képet, akkor az mindenképpen albumba fog kerülni. Erre a célra van az "Idővonalra feltöltött képek" album. Tehát ha csak úgy becsatolsz egy képet az ide fog kerülni.
Van egy másik út. Amennyiben egy interneten elérhető kép linkjét adod meg akkor a link szövege alatt egy kisméretű előnézetként megjeleníti a képet, de az nem fog bekerülni a fent említett albumba. (Ilyenkor a link szövegét visszatörölve csak a gép marad bent.)
-
Werkly
őstag
Van arra mód, hogy annélkül kerüljön föl egy kép a Facere, hogy albuaimba mentődne? Ha közvetlen linket írok akkor az jelenik meg hírfolyamban nem pediglen a kép!
-
Orionk
senior tag
válasz
Handball94 #17427 üzenetére
Szia !
Tudnál-e erről a fajta értesítésről egy screent küldeni, hogy hogyan jelez, ha olyan valaki ír neked, akivel nem vagytok ismerősök?
köszönöm -
krizmo_
Topikgazda
válasz
bigdady #17440 üzenetére
Követések:
Az általad követett személyek és oldalak megtekintéséhez kattints az Ismerősök pontra a borítóképed alatt, majd mutass a Továbbiak pontra az „Ismerősök” területen, és görgess le a Követések ponthoz. Ha nem látszik a Követések hivatkozás, ez azt jelenti, hogy még nem követsz senkit. -
bbdzyx
senior tag
válasz
WhiteWalker #17439 üzenetére
Nálam is bugosak a beszélgetések előzményei. Ha belépsz egybe, akkor addig nem látod a korábbi üzeneteket, amíg valaki nem ír egy újat. De mindig csak egy képernyőnyi adagot kapok vissza, ha feljebb görgetek újra üres a beszélgetés...
Jeleztem a sportnak.Egy gyors hotfix jöhetne.
-
bigdady
nagyúr
Hol is lehet megnézni milyen oldalakat követek? Régen volt rá menüpont bal oldalt emlékeim szerint
-
WhiteWalker
nagyúr
Kis adalék a messenger és Facebook ocsmány politikájához.
Párom iPhone-n ma reggel frissült a messenger.
Azt mondja nekem:"Ha nem irok azonnal nem látom mit irtàl"
Megerősíteni egyelőre nem tudom tényleg így van e , mert még én nem lattam a frissített verzióját.
Nekem pedig régebbi van , a "ilyen napom van" előtti. -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
bigdady #17431 üzenetére
Én meg úgy leszek vele,hogy nem zavar, ez van ettől ingyenes, én biztosan inkább ezt szeretném, semmint azt amivel régen riogattak,hogy idegennek, csakis pénzért lehessen írni. Nem mintha sok idegennek írkálnék, de néha megesik,hogy idegennek kell írni, no ezt akarták anno bevezetni,hogy ezt csakis kizárólag pénzért lehessen, szóval szerintem még mindig inkább a reklám.
én meg szoktam a "napomat" is már nem zavar, nem használom de nem zavar már
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
tutuhawer #17428 üzenetére
Alább már írtam, nekem aki írt csak egyszer kérdezte meg a rendszer,hogy engedem e akkor is ha töröltem a csetet. Ha valakit engedélyeztél bármit csinálsz az már engedélyezve marad, max letiltod, de ha egyszer valakinél engedélyezted,hogy írhat neked azt soha többet nem kérdezi meg a rendszer, ha kitörlöd a csetet utánna sem.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Handball94 #17427 üzenetére
Ez OK, most kezd tisztulni a kép. Ha kapsz üzenetet, engedélyezed, majd " óvatosságból " kitörlöd az üzenetet, és kapsz újra, akkor újra kell engedélyezni. Ha megint törlöd az üzenetváltásokat, majd másnap újra beszélgetnél, akkor újra engedélyezni kell azt a személyt, akivel előző nap beszélgettél. Így teljesen logikus, és rendben van. Ha ugyan valóban így van.
-
Handball94
aktív tag
Nekem most már egész jól működik az engedélykérős funkció, mostanság sok levelet kapok nem ismerőstől, és értesítésként jelenik meg az, hogy valaki engedélyt kér, ha folyamatosan nézitek az értesítéseket is, akkor könnyen észrevehető, ha ilyen üzenet jön.
Szerk: És egy embernél csak egyszer kell engedélyezni nálam, utána már lehet rendesen üzengetni folyamatos engedélyezgetés nélkül.
-
kispx
addikt
válasz
tutuhawer #17421 üzenetére
Akkor ez egy új feature
Szerk.:
================
Továbbra is hibás a Facebook folyamatosan összeomló alkalmazása -
kispx
addikt
válasz
tutuhawer #17419 üzenetére
Ha nem vagytok ismerősök (és nincs közös ismerősötök), akkor az üzenetedet nem kézbesíti, hanem csak észrevehetetlenül jelez neki. Ami annyi tesz, hogy ha a facebook.com oldalon jobb felső sarokban lenyitod a menüt az üzeneteknél, akkor "Engedélykérések" helyett "Engedélykérések (1)" lesz. A beérkező üzenetekhez nem rakja be. Ezt a felkérést fogadta el.
Viszont azután, hogy elfogadta a felkérést, már normálisan tudtok beszélgetni.
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok.
Egy nem ismerősömnek írtam üzenetet androidos készülékről iphone-ra, és azt írták az iphone topikban, hogy bebugolt az ő készülékén azért nem ment át az üzenet. 1-2 hónapig így hagytam, és most megint írnom kellett, és megint nem ment át az üzenet, csak én küldtem el. Más fórumon jeleztem, hogy írtam neki, és ekkor az üzenetküldő alkalmazás és a böngésző is kiírta, hogy XY elfogadta a felkérésedet. Ez mit jelent? Hogy működik ez? Beszéltem személyesen is, és letiltva nem vagyunk, nem tudja, ez miért van. Mi ez, hogy elfogadta a felkérésemet?
Ekkor már elment az üzenet és választ is kaptam, aztán rögtön megint írtam, és megint el se ment az üzenet. Na, ez hogy lehet?
Segítsetek ki. Bug vagy egyéb letiltós megoldás ez? -
törölt tag
válasz
Orionk #17407 üzenetére
Az idegennek írt leveleket eddig is eldugta, ugyan bevezették azt,hogy megkérdezi az adott illetőt,hogy 1 idegen írt neki és kívánja e elolvasni, de ez nem mindig működik, legalábbis anno pár hónapja még én is volt,hogy a mellékes mappába el nem olvasott idegentől jött üzit láttam. (mert pl csoportból rám írt privin 1 nem ismerős, a rendszer nem szólt) szerintem jelöld be.... bár személyszerint ez pl engem nagyon tud idegesíteni mikor idegenek jelölgetnek csak mer írtak.
-
fcbarca
őstag
sziasztok.iOS messengeren,azt be lehet állítani,hogy ne mutassa senkinek, hogy mikor voltam online pontosan?előre is nagyon köszönöm,fontos lenne
-
kispx
addikt
válasz
bigdady #17409 üzenetére
Nekem "Minden értesítést, kivéve, amelyekről leiratkoztál" van kiválasztva. Így kapom az e-maileket a közeli ismerősökről. (Viszont most vettem észre, hogy olyan értesítést is kapok az e-mailen, amiről leiratkoztam. (Ismerősajánlások); Így nem hiszem, hogy sokat számít)
-
bigdady
nagyúr
Aki kap email pl a közeli ismerősök tevékenységéről annak hogy van beállitva az email értesítés a 3 opcióból?
All vagy important?
Ui: A harmadik a csak fióki változtatás nyilván nem (nekem csak az jön mondjuk) -
Orionk
senior tag
köszi.
Hát ez az opció eléggé el van rejtve. Nem hiszem, hogy ezt nézegetné, akinek ismeretlenül írtam. Tehát nem ismerősöm, írtam neki és szeretném, hogy észrevegye a levelem. Lehet, hogy nincs más opció, mint ismerősnek kell jelölnöm?Androidos telefonon egyébként hogy lehet észrevenni az ilyen leveleket? Nincs semmi értesítés róla és ott is el van rejtve ez az opció?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Most a Facebook webes messengerben hogyan tudom megnézni, hogy van-e általam nem ismert emberektől üzenetfogadási engedélykérésem?
Tehát hol látom azokat az üzeneteket, amelyeket olyan emberek írtak nekem, akik nem az ismerőseim és így nem a többi üzenetek között jelenik meg az ő levele?köszönöm
-
bigdady
nagyúr
Tegnap kaptam messenger csoportban el nem olvasott üzenetekről email értesítést életemben először. Ez normális? Nem facebook csoport hanem messenger
Mondjuk ma már egyet sem pedig ugyanott folyt tovább a beszélgetés... Na ezt hol lehet kikapcsolni?
Persze facebook csoport kommentekről meg semmi email nem jön pedig tudtommal arról kéne...(ezt viszont bekapcsolnom kéne)
Ui: értesítésekben ALL-ra van állitva az e-mail más mail beállitási lehetőségröl nem tudok és spam mappa is üres
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest