Új hozzászólás Aktív témák

  • huncutka1029

    addikt

    válasz aronpapa #1680 üzenetére

    Azt írják, gyártjuk és forgalmazzuk!
    És a márkanév is fel van tüntetve. Akkor legalább átcsomagolták volna, vagy rászitáztak volna egy concorde logót, a tracer kamerára ,amit concorde ként árulnak... :(

    Mi a ConCorde-nál 25 éve azon dolgozunk, hogy magas színvonalú és kiváló minőségű termékekhez juttassuk hozzá Vásárlóinkat. 2013-ban cégünk ennek elismeréseként nyerte el a Business Superbrands megtisztelő címet.
    A ConCorde Elektronik Kft. táblagépek (www.concordetablet.com), mobiltelefonok (www.concordemobiles.com), vezetékes telefonok, GSM tartozékok, hordozható multimédiás eszközök (MP3, MP4, MP5 lejátszók), fotó akkumulátorok, adó-vevő készülékek, diktafonok, gyártásával és importálásával foglalkozik, melyek ConCorde márkanév alatt találhatók meg a nagyobb áruházakban (TESCO, Media Markt, Euronics, Extreme Digital, Interspar, stb) és egyre növekvő számban több viszonteladó partnerünknél.
    Gyártjuk és forgalmazzuk továbbá a CNS (ConCorde Navigation System) márkajelzésű GPS készülékeket (www.cnspna.com), melyeket az NNG Kft. navigációs szoftverével is értékesítjük.
    Termékeink kiválasztásánál fontosnak tartjuk, hogy a legmagasabb és legkülönbözőbb vevői igényeknek, valamint a szükséges európai és magyar jogszabályoknak és szabványoknak is megfeleljenek.
    Különös figyelmet fordítunk készülékeink támogatására. Telefonon, e-mailben, de akár a honlapunkon megtalálható fórumon is felteheti kérdéseit. Állunk rendelkezésére, véleménye fontos számunkra!

    Köszönjük, hogy minket választott!

    [ Szerkesztve ]

    a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

Új hozzászólás Aktív témák