- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz KisTücsök #9799 üzenetére
Beleadja a szívét-lelkét a csapatba és jól kijön a játékosokkal. Mostanában a cseréi is nagyon ültek. Pl. mikor behozta Livermore-t a West Ham és a Lyon ellen fogtam a fejemet, de bevált mindkét meccsen. Sigurdsson, Holtby párost is jól váltogatja ( Dempsey-nek talán túl sok játékidőt ad, de ha egyszer beindulna megérné ).
Ha lenne egy Cavani szintű csatár a csapatban és Sandro, Kaboul nem lenne sérült, akkor talán, hangsúlyozom talán még az 1-2. hely is elérhető lenne. Jelen esetben a negyedik hely is hatalmas öröm, a harmadik hely esetén meg fejen állva ugrándoznék ordítva.Érdekes módon én már a Chelsea-ben bírtam AVB-t. Nem tudom miért, talán a kisugárzása és a stílusa miatt. Ott nem jött ki a kerettel, ez már elég indok a szurkolóknak, hogy utáljanak egy edzőt. Erre még jött, hogy eredményei sem jöttek.
Aztán, hogy London északibb felére szerződött, gondolom betelítette a poharat sok embernél, mert önmagában nem lenne nagy bűn. Én megértem őket is ebből a szempontból.Ja és ami még tetszik: Komolyan gondolja az EL-t! Azért remélem nem megy rá a Bl hely. Alig várom a vasárnapi Derby-t
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest