Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz balazs025 #96848 üzenetére

    “It’s like how we try to do it. If we ask early enough, we try to do it. If you ask early enough, you can either switch the plan of whatever. But you cannot come up, close to the start of the season and things like this."

    Liverpool are disappointed that Coutinho is agitating for a move despite the player having been told face to face by the owners that any such request wouldn’t be entertained.

    The club’s expectation is that Coutinho will act professionally and won’t let either his team-mates or the supporters down.

    Valóban nem, de olyat nem tehet meg hogy a PL szezon rajtjának napján bead egy kérelmet, hol ott tervben sem volt a távozása, amit maga nyilatkozott le még ezen a nyáron.

    "Ha a klubnak szüksége van az értem kapott pénzre, akkor eligazolok a Barcelonához, de ha nem akar eladni a klub, akkor én szivesen maradok Liverpoolban."

    Nem megbántásból, de ezeknek a focistáknak nagyon nincs rendbe valami a fejével, és most nem arra gondolok hogy Mickey Mouset tetováltat a hasára, vagy Sané saját magát a teljes hátára.

    Köztudomású hogy a barsza nagyon ocsmány tágyalófél, elég csak a Fabregas ügyre visszagondolni.
    Dembelére és Coutinhora is úgy hatottak, hogy kellesz fiam, most vagy soha, minden készen áll a bemutatásodra, úgyhogy gyere sürgősen. Tegyél érte, helyezz nyomást a klubodra, és mindketten pontosan ezt tették.

    Mert végül is ki az aki erre elküldené őket a picsába, ha egy barsza hív? Szerintem senki :N
    Pláne hogy te is latin vagy, és mehetsz a mediterránra.

    Ott baszta el szegénykém, hogy fél éve aláírt egy 5 éves szerződést kivásárlási ár nélkül, és a TR-el azt hiszi hogy majd eladják amikor már nagyban megy a szezon...

    Jövőre mehet, de idén nagyon-nagyon-nagyon meglepne ha eladnák.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák