Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz drachoHUN #96080 üzenetére

    A Barcánál nem nagy kunszt jobbnak lenni most, 5-10 másik klubcsapat elmondhatja ugyanezt a jelenlegi erőviszonyokban. ;)

    Meg egyébként is kéne az ember, a 'poolban mindig sok a sérült. Minden posztra két jó játékos kéne, és balhátvédben egy van aki nem is balhátvéd bár jól végzi a dolgát. A 'pool legjobb kezdő összeállítása lehet, hogy jobb, mint a Chelsea-é (legalábbis az előző szezon ezt igazolta), de cseszheti a csapat, ha mindig hiányzik néhány kulcsember, miközben a Chelsea-ből sosem dőltek ki alapemberek. Azt kéne megteremteni, hogy ha lesérül valaki, akkor is legyen még jó alternatíva a kezdőbe és nem mennének el a meccsek. Mert amíg a legjobb kezdőből nem sérült le senki, a Chelsea nem volt egy szinten a Liverpoollal, jól meg is verték a Chelsea-t a Stamford Bridge-en és az volt a reális erőviszony a két kezdő 11 között. :))

    A Chelsea egyáltalán nem nagy szám, ők nem lettek volna bajnokok, ha a BL-ben is indultak volna, és még így sem játszottak annyira átütően jól, hogy nem volt a csapat leterhelve, csak valahogy jobban jött ki a lépés, Kanté mentette meg a picsájukat jó sokszor. A következő szezonban szerintem nem lesznek benne a 3-ban. 4.-5. hely környékére várom őket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák