Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #89071 üzenetére

    Persze, világos. Csak pont a Rincón üzletről olvastam és már a cikkben ott volt az ajánlás, hogy olvassam el a másikat Pjanic Arsenal címkével. :) Amúgy is valószínű, hogy hatalmas kacsa.
    Jobban kellett nektek Rincón mint nekünk az is tény. Bár nálunk a Ninja-Paredes-DDR-Strootman négyes mellé is kellene valaki ötödiknek, mert Gerson-ra még ráfér, hogy elküldjük kölcsönbe fejlődni, főleg fizikálisan.
    Brozovic jó lenne, de kínai szuper ajánlata van, és a csíkszeműek inkább egymás közt elrendezik 50 misiért minthogy velünk tárgyaljanak kölcsön + vételről.

    A lényeg, hogy Spalletti kérésére nyáron élünk a visszavásárlási joggal és 10M€-ért visszahozzuk Lorenzo Pellegrini-t. Neki jobban örülök, mint bárkinek akit jelenleg le tudnánk igazolni a középpályára, pláne hogy a hírek szerint Defrel is jöhet vele együtt. :K

    Most más poszt(ok) élveznek prioritást.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák