Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    berakok két meglátást én is eurobarcáról, ha nem haragszotok. hibátlan meglátások
    nekem most nincs kedvem irogatni, melózok

    Juve középpályán már le fog szerintem támadni, ha beállnak a 16-os elé akkor tulajdonképp feladja a támadást és csak a kontrákban bízhat. Nagyon vigyáznunk kell, hogy nehogy bekapjunk egy elfutást, vagy egy jó helyről való szabadrugást. Prilótol és attól a lábtól nagyon kell tartani. És ha már szóba került Pirlo-t és Marchisiot el kell vágni egymástól. Ez Busquets dolga lenne, de szerintem Rakiticre marad. Neymarnak is kulcs szerepe lehet Lichsteinerrel szemben és Rakiticnnek Vidallal szemben, mert szerintem Init el fogja nyomni. Piquéknek meg a Tevez, LIorente és Pogba birkozó meccseket kell megynernie távol a 16-os vonalától. Szerintem nagyon kemény meccs lesz. Fizikálisan teljesen partiba vannak és nem ügyetlen játékosok semmivel sem képzetlenebbek a mieinknél, még ha egy-egyben jobbak is vagyunk. Nagyon félek attól, hogy Vidal elvágja a középpályát és a támadókat egymástól, (nagyon kell majd Iniesta, hogy mnegfelelő támogatás legyen előre). Elképesztő fizikálisan és hihetetlenül jól helyezkedik.
    Ha hamar gólt találunk ki is tömhetjük őket. De ahogy fog múlni az idő és nem találunk be esetleg jön a stressz, úgy egyre jobb esélyük van.

    Úgy gondolom, hogy van olyan profi csapat ez a Barca, hogy lerendezzük ezt a juvét, ha azt hozzák a srácok amit rendre hoztak tavasszal, szerintem több góllal fogunk győzni 90 perc után. Nyugodt vagyok a siker kapcsán. Megkockáztatom Messi azzal a kedvvel játszik, ami 4 aranylabdához segítette, Neymar Suarez páros pedig olyan motivált lehet, mint még soha. Közelébe nem kerültek soha ennek a címnek, most ott van előttük. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a 3. BL döntőt szurkolhatom majd végig, és mind a három döntő egy elképesztő szezont zárt, mind-mind olyan játékosokkal akik vágytak erre a sikerre, foggal körömmel küzdöttek érte, hogy megkoronázzák a pályafutásukat. Ez a jelenlegi Barca, és nem azért mert szeretett csapatom, de európa felett van egy fokkal jelenleg. Jó csapat a Juve is, de szerintem kicsit túl van köhögve az ő szereplésük. Erős túlzás azt mondani, hogy harc volt hazájuk bajnokságában a győzelemért, de ha már itt vannak, mindent bele fognak adni. Pirlo és Buffonnak szerintem utolsó esélye, hogy valamit még alkothassanak a koruk miatt, de szerintem ez ellen a barca ellen jelenleg nincs gyógyszer. Kicsit az az érzésem mint a 2012-es eb előtt, klasszisokkal jobb volt a spanyol csapat az olaszoknál. Gála nem lesz, de ha mindenki azt nyújtja, ami tudása legjava, akkor ma feltehetjük a koronát és felemelheti Xavi a serleget! Neki pedig egy elképesztő karrier csúcsát jelentené.

Új hozzászólás Aktív témák