- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Ha minden percet élvezni szeretnék, én egy Heynckes féle Bayern-t szeretnék látni ami megmutatja hogy a németeket sosem szabad leírni, pláne nem otthon. Jó lenne hosszabbítás, esetleg büntetők egy 3-0 után a végén Barca győzelemmel, de a Barca győzelmet leszámítva ez kb lehetetlen. De egy 2-0/4-2/3-1/2-2/3-2/2-3-as meccsnek is nagyon örülnék.
Élvezetes lehetne még egy Barca henger. 2-3 gólos győzelem 0-1 Bayern góllal.
Ha viszont reális elvárásokat támasztok, ebből lesz egy 1-1/1-2, esetleg ha a katalánok visszavesznek 2-1.
Én ma este egy jó meccsnek szurkolok és annak hogy a Barcelona ne vegyen vissza egy Heynckes féle Bayern ellen.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
szami777
addikt
válasz BenHans #66306 üzenetére
Guardiola csapatának muszáj lesz támadnia az első perctől, ha egyáltalán fejben nem adták még fel. Ezt a barca kegyetlenül ki fogja használni, a bayern védelme nem nagyon stabil mostanában, főleg egy MSN ellen sansztalan lesz, nem számít, hogy mennyire küzd a bayern, szerintem kikapnak ma is.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Tibiajax
nagyúr
válasz szami777 #66307 üzenetére
ha ma este Münichben is nyer a Barca - hangsúlyozom ha -, akkor onnantól nem lesz kérdés, melyik a Föld legjobb klubcsapata! lesajnálhatja meg ócsárolhatja minden noob a bajorokat (két hete még a világ talán legerősebb csapataként beszélt ugye mindenki róluk), de ha hazai pályán is megvernék őket Messiék, a bajor pokolban, vége a kérdéseknek, és annak, kinek kell nyernie a kupát
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz BenHans #66306 üzenetére
Ugyanolyan fos meccs lesz, mint az odavago volt, a Barcelonanak ez mar csak pup a hatara, arra figyelnek, h ne seruljon meg senki, es kesz. A Bayern meg teljesen szetesett, Guardiolanak egyetlen celja a nagy vereseg elkerulese lehet. Meg esetleg igy a negyedik elodontojen mondjuk rughatna a csapata egy golt, de ne legyunk telhetetelenek.
Persze lehetne meg capat ugrani Martinez kezdetesevel es Lahm szelsohatvedde torteno visszaminositesevel, de ilyet ez a katalan geniusz sose tenne, ahhoz Eier kene.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
B0V9B
tag
Tegnap esti győzelmével hatalmas esély mutatkozik rá, hogy jövőre az SV Darmstadt a Bundesliga 1-ben szerepelhet, története során először. A csapat a 2010-11-es szezont még a 4. ligában töltötte, a 2009-10-es szezonban pedig még onnan is majdnem kiesett. Mikor tavaly a Darmstadt feljutott az osztályozón a másodosztályba az elnök azt nyilatkozta hogy nagyon tart attól, hogy úgy fognak majd emlékezni a csapatra mint a legkevesebb pontot szerző Bundesliga 2-es csapat és tök utolsóként fognak majd kiesni. A másik (szinte már biztosan) feljutó gárda az FC Ingolstadt lehet, amely szintén először szerepelhetne az élvonalban.
Én nem tudom mi van most, de rengeteg meglepetéscsapat lesz/lehet jövőre az első ligákban: Anglia-Bournemouth, Olaszország-Carpi (+Frosinone), Spanyolország-Girona, Németország-Ingolstad, Darmstadt
[ Szerkesztve ]
-
B0V9B
tag
válasz nextman #66314 üzenetére
Nekem úgy tűnt mint ha direkt vettek volna vissza a vége felé, mint ha még féltették volna ezt a keretet az első osztálytól, elég furcsa vereségek csúsztak be nekik. Jövőre már biztos hogy oda fognak érni az első két hely valamelyikére. Egyébként milyen furcsa hogy egy Ingolstadt vagy Darmstadt, idén a Paderborn Bundes 1-es csapatok, közben egy Bielefeld, Hansa Rostock, Duisburg, Drezda vagy Cottbus a harmadik vonalban sínyled, egy Aachen meg a negyedosztályba.
-
viharhozo
addikt
Szerintem meg ennyit tudtak. Semmi ertelme nem lett volna "visszavenni", az ovek messze a legertekesebb Bundas 2 keret, ha feljutnak, a Red Bull betol meg partizmillio eurot, es az mar boven eleg egy Bundas 1 kozepcsapatnak. Az is erre utal, h februarban edzocsere volt, es most megint lesz egy.
Az Ingolstadtnal adna magat az Audi, de lovesem nincs, ez mennyire igaz, viszont a Darmstadtnak lehet, h jobb lenne a masodosztaly, irgalmatlan pofozogep lehet beloluk.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
B0V9B
tag
válasz L_YKing #66316 üzenetére
Én is nekik szurkoltam, de így hogy utolsó két meccsen gatya volt szerintem innen már a Darmstadt nem adja le a két pont előnyét. De még az osztályozón lehet esélyük ha megtartják a 3. helyet.
(#66317) viharhozo Az Ingolstadt is tehetős csapatnak számít ahhoz képest hogy 10 éve alapították. A Paderbornról is ezt mondták tavaly ilyenkor, hogy csak pofozógépnek mennek a Bundes1-be, és azért még mindig reális esélyük van a bentmaradásra. A Darmstadt még sötétebb ló lehet mint a Paderborn, hisz ott mint mondtam azt is csodának vették volna ha idén bentmaradnak a Bundes2-ben, aztán kicsit túlszárnyalták az elvárásokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
nagyúr
-
L_YKing
addikt
Milyen cipellőt ajánlotok betonra?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
nagyúr
-
L_YKing
addikt
válasz Napfénysüti #66330 üzenetére
Nehéz lenne futni benne, picit
7600GS: most keresek, de eddig a nike 1,5 évig az adidas meg 1 évig bírta
lehet megpróbálom azt.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
bagyulajuve
addikt
Resistencia eterna
-
szami777
addikt
válasz bagyulajuve #66333 üzenetére
ennyire nem lehet valaki balfasz.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
VÁMpír
aktív tag
Hello
van olyan UPC kábel által szolgáltatott csatorna, ahol a szerdai Real - Juvét adják (akár külföldi csatorna is)?
((RAI UNO-n pl. mintha nem lennének nézhetők a meccsek Mo.-n, hiába adják))
[ Szerkesztve ]
-
tigomigocika
senior tag
Kíváncsi leszek a Bayer-Barca meccsre....
Remélem nyernek a katalánok ....bár ha a Bayern előrukkol megint valami csoda focival akkor a döntőt nem is nézem!XBOX LIVE: rolandinho007
-
L_YKing
addikt
-
viharhozo
addikt
-
Dexar007
veterán
válasz tigomigocika #66343 üzenetére
Meme nem egyenlo random kep,random baromsaggal. Jarj utana,mit mire hasznalnak.
Give me your cum,bull!
-
itouchfan
senior tag
-
Cartevo
őstag
Ha a katalánok betalálnak, az eldönti a továbbjutást, vagyis aranygól lesz.
-
nagyúr
Gól!
Més que un club!
-
szami777
addikt
Mi van Neuer?
Egyél gólt.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- Lego(bontatlan)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest