Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
nna hát most mondjátok, h nem jó játékos Blind...milyen szépen indította Elliot-ot
-
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #62891 üzenetére
Ő inkább középpályás, nem hátvéd szerintem...
És meg kellene tanulnia rendesen passzolni..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
NyxNyxNyx
addikt
-
Enzolord
addikt
válasz Sickboy25 #62888 üzenetére
Azt a védelmet nem kellett megerősíteni...
Egy klasszis védő sincs....Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Sickboy25
addikt
válasz NyxNyxNyx #62884 üzenetére
Miért?? Az MU erősítette a védelmét a Bolton cserejátékosával! Nagyszerű!! Háromszoros hipphipphurrá a vezetőknek... Ha már a nagy nevekből nem jött senki...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
válasz venember83 #62885 üzenetére
Majd csak a szezon végén...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
törölt tag
válasz venember83 #62885 üzenetére
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát ez az átigazolási időszak elég unalmasra sikerült.
Lennon-t mondjuk sajnálom.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Cartevo
őstag
Ma Merkel volt itt, másfél éve a Bayern (és 4-1-re nyert Győrben), mindkettőnél formahanyatlás van.
Simon Krisztián elintézhetne egy 1860 - Hatvan meccset. -
törölt tag
válasz Tibiajax #62872 üzenetére
Ugyanez van velünk is,milánó piros felèben....csak pár kivètellel:Van ingyè'kiègett 30 èv feletti sztár játèkos hozzuk ide kölcsön+opcióval,a kispadra meg rakjunk egy volt legendát mert oket szeretik a szurkolók.....kettő èrtèkelhető játèkos van nálunk:lopez meg de jong,meg talán Cerci....
Mi folyik itt
GyöngyösönMilánóban? -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #62879 üzenetére
korrekt
-
salival
aktív tag
válasz Tibiajax #62872 üzenetére
Pedig ebben az inter keretben sokkal több van.
Kovacic, Shaqiri, Icardi mind hihetetlen nagy potenciállal rendelkeznek, igazi elővonalas tehetségek. Handanovic, Hernanes, Palacio, Guarin, Ranocchia pedig tapasztalt profik jó edzővel (nem, Mancini nem jó edző) remek keretet, alapot tudnának adni a kezdőnek.YNWA
-
KisTücsök
addikt
Schürrle a Wolfsburgban. Hivatalos.
Hááát..... oké. Nem tudok mit hozzáfűzni.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #62862 üzenetére
csodás, csodás... De egyébként mit szeretnének még Matritól? vagy csak kölcsönbe volt adva? azt hittem, végleg szabadultatok meg tőle--
---
véleményem?.. hiszen tudod
számomra ez a keret, ezek az igazi nímandok - ilyen medel-ekkel az élen - egy vicc.. technikailag is szar játékosok és még ráadásul tényleg olyanok, mint akiknek fingjuk nem lenne arról, milyen csapatot, klubbot képviselnek. mindig az az érzésem van, mintha az Inter így pakk megszűnt volna a bek-siker és a két utolsó öreg visszavonulása után az indiai majom, aki ugye megkapta a karmesteri pálcát kiadta volna utasításba: "pénz nincs, úgyhogy gyerünk, nézzünk szét néhány menekült táborba, toborozzunk össze pár ügyes emberkét, dobjunk belőlük össze egy csapatot aztán fusson most ez Inter brand alatt. Természetesen a marketing gépezet nem áll meg, mezek, kiegészítők, órák, zászlók, twitterhegyek azok dübörögjenek, népszerűsítsük majd ezeket az idiótákat, próbáljuk meg őket majd ösztökélni arra, h végigbírják a 90perceket és lehetőleg ne kapjanak sok gólt. Hátteret megadjuk ugyanúgy, a klub nem költözik sehova, a komplett infrastruktúrát is átvettem Morattiéktól, gyerünk, nyomjuk őket, hátha még a végén jól is kisül belőle valami.."
aztán a tavalyi év után beláthatta az indai faszkalap, h hát, ez így mégsem lesz elég hosszútávon, szurkolók is kicsit csalódottak lettek "na jó, jó oké, hozok valakit nyáron, valaki igazán nagy nevet -kacsintás-" jött vidic, sokkal ütősebbek még mindig nem lettek a srácok, sokkal jobban az új idényben sem tudtak focizni.
"oké, akkor dobjuk ki az edzőt, legyen, visszahozom nektek Mancini-t. de most már aztán pofát befogni"
ez se lesz elég úgy néz ki, Mancini gyorsan megértette, ez a keret sokra nem lesz elég, kéne támadó meg kp-ra is valaki. de most már elég a bohóckodásból, kedves új tulajdonos, elnök úr, apu.. nagy neveket tessék hozni.
erre jött a német és a svájci, na de hát... elég volt ránézni a vasárnapi meccsre, 3-4 passznál többet nem lát a ma embere az Inter-től. elpattan a labda, elrúgja, kirúgja, lötyögés... aztán ennyi. meccs letudva, mehetünk zuhizni, aztán irány a busz meg a repülő, mehet a twitterezés.
mer' az megy. azzal nincs gond.szánalmas ez az egész, de sokat nem tudok sajnos én kezdeni ezzel.
épp azon merengtem mostanában, mi lehet a különbség a juve és az inter között olaszországban..
a juvét utálják de elismerik, az intert utálják, de ki is röhögikvégezetül egy zárógondolat, idézve
"Bizakodó vagyok,szerintem benn maradunk:-)" -
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #62862 üzenetére
azt hittem, hogy viccelnek Matri leigazolásával kapcsolatban, de nem
Resistencia eterna
-
szami777
addikt
"Egészen szürreális a történet, de könnyen lehet, hogy 19 perc játék után Samuel Eto'o elhagyja a Sampdoriát. Sajtóhírek szerint az Evertontól szerződtetett kameruni csúnyán összebalhézott vezetőedzőjével az első meccsén, és máris kész felbontani a szerződését új klubjával. A csatár a mai edzésen már nem jelent meg…"
NSO(#62870) KisTücsök
Everton nem jött össze neki. Igazából nem centerként játszatta Martinez, hanem hátrébb és hát Eto'o igazi befejező csatár volt mindig is, szerintem itt ez nem feküdt neki.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Ijk
nagyúr
Tegnap lett elegem Piquéből, az a labdakezelés és utána a futás az utolsó csepp volt. Soha nem tartottam igazán jó védőnek, de az utóbbi 1 évben minősíthetetlen a játéka. Katasztrofális a védelem, mint a birkák szaladgálunk össze-vissza.
Mascherano sokszor hibázik, de többször ment hatalmasat és nem is ez a lényeg, hanem látom hogy mindig 100%-on küzd. Mondjuk én középpályára tenném takarítani./人◕ ‿‿ ◕人\
-
venember83
nagyúr
Tibcsi, Matri ismét Juventus játékos lesz. Mit szólsz? Van itt fejlődés, mi?
Mondjuk erről is érdekelne a véleményed: [link]. Nem magáról a cikkről, inkább az eseményről.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Van egyáltalán 1 épkézláb bíró a spanyol bajnokságban?
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Tibiajax
nagyúr
Rafinha is egyre jobb..
eszméletlen technikás kis játékos -
L_YKing
addikt
Messiii!!!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #62854 üzenetére
ja, érkezett a fiú.
kicsit kezdett összeszűkülni a segglyukam már, ha nem nyernek Juniorék, 12ezer pénzem megy a dunába -
Tibiajax
nagyúr
ha azt mondjuk a Barca védelmére h nem egy életbiztosítás, akkor finoman fogalmazunk?
-
BenHans
addikt
Lássuk mit alkot Destro Milan mezben.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
DeathAdder
veterán
válasz szami777 #62845 üzenetére
Jaja, de az Arsenal tuti oda fog érni, pool max a spurst előzheti be, vagy azt sem. Meg persze mindannyiuk a Sotont, legalábbis szerintem
Arsenal lutri még, de ha továbbra is így folytatja akkor komoly dobogós esélyei is vannak.Én sokat nem várok EL-től sem.
pl. egy Benítez Nápolyán oda-vissza sem hiszem hogy túlmenne már a Pool, mert BR minden meccsnek úgy áll neki hogy meg akarja nyerni... -
Enzolord
addikt
válasz szami777 #62847 üzenetére
Ez nem volt piros... A labdára ment, a labdáról pattant fel a lába...
(#62841) 7600 GS Ennek igazán örülök, hogy sikerült a napod feldobnom...
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #62846 üzenetére
Nézd meg, szerintem ez nem piros lap.
[link]Az egész meccs tök sportszerű volt, a bíró is jól vezette, erre a végén, amikor hátrányba kerültek és küzdenének az egyenlítésért, egy ilyenért pirosat ad. Swansea 1-szer talált kaput, az gól lett, egyébként meg a térfelükön zajlott a játék.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #62844 üzenetére
Spurs és az Arsenal is jobb mint tavaly, nagyon kemény harc lesz. a 3., 4. és az 5. helyért.
Mi lenne, ha még az Everton sem lenne mélyrepülésben?
A Pool EL szereplésére kíváncsi leszek, Spurs és az Everton is versenyben van, 3-ból az egyik angol megnyerhetné.(#62842) KisTücsök
Nézted a meccset? Az a piros csak nekem volt érdekes döntés?
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
juhhej 4 pontra a 4. hely bár innen előrébb nem tudom van-e, nagyon nehéz lenne beelőzni a spurst és arsenalt
5. talán meglehet
-
KisTücsök
addikt
Basszus, kikap a Soton.
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #62839 üzenetére
Attól nem félek, hogy lemaradunk, mert szerencsére hozzánk romlott a többi csapat...
Úgyhogy nekünk lesz kapusunk, Ti meg majd takaróztok Féreg Perez ( nálunk vannak a legjobbak) szlogenével...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
törölt tag
válasz szami777 #62837 üzenetére
Nagyon nagy hülyeség lenne, de sajnos nem tartom kizártnak.
Az egyik legjobb kapus a világon, többet ér a csapatnak mint bárki, sok meccset köszönhetünk neki. Bale-t szívesen látnám Angliában, sajnáltam is amikor eligazolt a Spurs-től, de a MU-ba most ő sem tudna nagy változást hozni. -
szami777
addikt
Hát ha a MU-nak van esze, nem adja tovább De Geát, akármennyire is sokat ajánlana érte a Margit.
A Bale üzlet zavarhat be egyedül a képbe, akkor el fogják engedni.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #62831 üzenetére
Akkor kapus nélkül maradtok...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
L_YKing
addikt
válasz 7600 GS #62833 üzenetére
"Casillas valószínű jövőre tiplizni fog, csak és kizárólag De Gea az elfogadható az ő helyére."
ezt csak most olvastam el.
Amíg nem próbálják nem tudhatják, hogy milyen. Engem a VB-n meggyőzött.. De akkor úgy tűnik ez megint egy ilyen "100 millás vétel volt"..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
7600 GS
addikt
-
BenHans
addikt
Inter... Az igazolásokkal gyengébbek lettek? Egyre szimpatikusabb a Sassuolo hiába keserít minket is a kicsik közül a kedvencem
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #62801 üzenetére
Azért elkezdem írni egy hosszú monológot, de áh... végeredményemben úgyis igazad van. Ameddig meg a Chelsea nevével kezdődik a PL tabella, nincs okom nyafogni.
Ja. Kár azért a szezonért. Bár részünkről is.
Stu meg beáll és vág is egyet.
___Pohár: Ohhh, ez nagyon jó.
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz 7600 GS #62817 üzenetére
a társak reakcióiból is folyamatosan látszik, hogy igazából sosem fogadták be.
(egyszer volt egy nagy pillanata, az a kamu hosszabbításos, itt többszörösen agyontárgyalt izé, szerintem mind tudjátok mire utaltam. agyoncsámcsogtuk.)
de mindig figyelem a társak arcát, amikor elcsesz valamit.
de ha véletlenül jól csinál valamit, akkor is teljesen más az ováció.egyszerűen nem illik bele a real képletébe.
csak bele van erőszakolva.
ennyi.hatalmas pozitív csalódás james.
ő zsigergből ide való.mindenhol van ilyen.
a legjobb pl. ibrakadabra.
nem neki passzoló csapatokban is járt, psg-ben pedig virul.***
béla is el fog kerülni egy másik csapatba, és azt majd rendesen felhúzza, ha felszabadul, és nem szélárnyékban kell a hátrafogott sérójával lavíroznia...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
7600 GS
addikt
válasz szab.tam #62814 üzenetére
Igen, a mai meccs margójára készült.
pohár:
Nekem személy szerint egyre jobban kezd a tököm tele lenni vele kapcsolatban. Majmolja CR-t, a hozzáállása borzalmas, önző. A szabadrúgásai viszont jók, ezt meg kell hagyni.
Ha tavasszal nem villant valami nagyon komolyat a BL-ben akkor szerintem el is lesz adva, az árából pedig jön Pogba, mellé pedig még jön De Gea, gondolom szeretne BL-ben játszani.
Sajnos nem fekszik neki a spanyol foci, lássuk be.
-
szab.tam
nagyúr
tipikus bizonyítási kényszer.
mint amikor a fél 6-os vendég alá és fölé sétálgat, (szaladgál), lefelé bámulva, miközben mormolja, hogy most aztán fel fogsz állni.
de most tényleg.
és nem....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz 7600 GS #62813 üzenetére
túlzott akarásnak nyögés lett a vége... de legalább kiosztott egy gólpasszt, és a kihagyott helyzetei nem sodorták veszélybe a győzelmet
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz 7600 GS #62813 üzenetére
én ezeket többnyire sosem tudom megfejteni. ( )
de ezt talán mégis.
ez a mai meccs után született?
(mert akkor kivételesen értem.)[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Ez a Roma vérszegény mint a múmia pöcse. De azt hiszem nem lesz elég Doumbia érkezése, kell még a szintén rebesgetett Ibarbo is, és legalább egy darab normális védő és még ezen felül is egy átszervezés Garcia-tól. Nem tudok többet írni, csoda kell a Scudettohoz.
Iturbe sérülésével még az ág is húz minket, ezt én már nem is akarom elhinni.szab.tam: Fáradtak, ötlettelenek, nincs védekezés és támadás.
------------
DeathAdder: Nagyon sajnálom őket. De Kloppot miért akarnák megbuktatni? Ennek nincs értelme. Én inkább arra tudok gondolni hogy a vezetőséget akarja megbuktatni a csapat és Klopp is, és azért nem bocsátják el Jürgent mert akkor a csapat is lépne és nem merik.... De akkor a BL-ben miért??
Szeretnék valami érdemit hallani felőlük, valami érdemi választ a kérdésekre amit mindenki feltesz, mert itt a vak is látja hogy valami nem Kloppol. ( bocs )
-
szab.tam
nagyúr
azoktól kérdezem, akik látták a roma meccset.
az egyenlítés után ezek egyáltalán törekedtek a győzelemre, vagy rámentek a szokásos kamu döncire?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Enzolord
addikt
válasz DeathAdder #62802 üzenetére
Kérdés, hogy mi mehet ott a háttérben...
vagy a játékosok akarnak edzőt buktatni, vagy a vezetőség és a csapat közt van hatalmas ellentét, mert nem hiszem, hogy egy év alatt mindenki elfelehtett focizni..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
DeathAdder
veterán
-
veterán
-
7600 GS
addikt
Az alsóház úgy nézem hogy elég zsúfolt, egy jó hajrával még bennmaradhatnak.
-
BenHans
addikt
Én is erről írtam kicsit bővebben hárommal feljebb... Komoly gondok vannak.
Érdekelne hogy Klopp mit mond.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest