Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #60896 üzenetére
Na ugye, hogy számított a védésed!
Fejér megye nekem kicsit messze van! Kár, hogy nem pest megyében tolod. Megnéztelek volna.
Amúgy is régen voltam megyei meccsen kint. Mondjuk nem megyei meccsen is ugyanolyan rég nem voltam. -
tiv83us
veterán
Most kapcsolodtam csak be, mert azt hittem is delutan lesz...grrrr. Miert ures a stadion?
Ja es hajra Roma! Rugjatok megint egy otostAlways Outnumbered, Never Outgunned
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #60893 üzenetére
Ahogy olvasom, akkor majdnem megnyertétek a meccset?
Tényleg, hol nyomod? -
BenHans
addikt
válasz Napfénysüti #60890 üzenetére
Lyukas volt, két római kiugrott és ha jól láttam DeRossi helyén suhant át a laszti, de Akinfeev is benne volt mert nagyon kint állt a kapuból és egyértelmű volt hogy hova lehet lőni ilyen szituból.Totti meg erőből suhintotta és meredeken felfele csapódott a felsőbe.
Daje Lupi!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Napfénysüti
nagyúr
Na vezet a Róma. Szétugrott a sorfal?
Més que un club!
-
Dinter
addikt
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem ma rohadtul elment a kedvem a foci nézéstől...
-
Sztbeni
őstag
Hajrá CSZKA!
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
cyberkind
félisten
Egy kis figyelemelterelő foci:
Sami Khedira this season
- World Cup
- UEFA Champions League
- Spanish Cup
- European Super CupÉs ő nem kell a Madridnak, kemény az élet, de a Bayern-be jó lesz.
-
Sztbeni
őstag
válasz Napfénysüti #60844 üzenetére
Mostanában nem voltam vele túl jó viszonyba, de ez akkor is megrázott. Hiányozni fognak innen a kommentjei.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #60881 üzenetére
Bocsánt, félreérthető voltam. Valóban érdekel, hogy kinek szurkolna. Viszont az is biztos, hogy a mai meccs senkit sem hoz úgy lázba tegnap óta.
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #60878 üzenetére
Szerintem ez most az utolsó dolog, ami érdekli ezt a közösséget, hogy city vagy bayern.
Megnézem a meccset, de ez ma biztosan nem lesz olyan, mint vele. Ezek után a hsv meccseit nézve is ő fog eszembe jutni, amíg világ a világ. -
tiv83us
veterán
Furcsa lesz a mai BL nap itt a topikban... felfoghatatlan. Na megprobalok vegre kicsit aludni...
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
törölt tag
Ma kinek szurkolna Integra? Bayern?
-
vans?
őstag
Reggelre se lett jobb.
hábm bábm
-
KisTücsök
addikt
Még most is alig akarom elhinni. Kurvára fog hiányozni. Ritka értelmes ember volt, amennyire fórumon keresztül megismerhettem.
-
IreN!CuS
őstag
válasz Napfénysüti #60849 üzenetére
Basszus tegnap mutterék mesélték ( azt mondták konkrétan fenn lógón a fán a kocsi ) ,hogy látták a balesetet, megnéztem a képeket láttam egy fehér honda type r .
Eltelt pár óra kongott a harang mondom remélem nem.....erre tessék feljövök reggel mit látok....
Bár csak szar megérzés lett volna....RIP
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Sickboy25
addikt
Most olvasom mi történt...
Nyugodj békében Integra! Nur der HSV!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #60868 üzenetére
-
L_YKing
addikt
Mindig is köztünk maradsz Integra!!
Nyugodj békén!
HSV!Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Napfénysüti
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Prien
addikt
Teljesen ledöbbentem, sokat olvastam a kommentjeit. Hihetetlen, 24 órája még fórumozott...ennyi az élet.
Nyugodjon békében!A kevés is több a semminél.
-
MPowerPH
félisten
Csak ugralok a topikok kozott, es nem akarom elhinni. Eg Veled!
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Ps Vita
őstag
-
bandus
veterán
nekem ez volt az utolsó üzenetváltásom vele: [link], az örök optimista
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Enzolord
addikt
R.I.P. Integra!!
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #60859 üzenetére
Néztem a fényképeket és tűzoltóként azt kell mondanom, sajnos semmi eséje sem volt az életben maradásra!
Hiányozni fog!
A HSV-nek szurkolni fogok, Integra miatt![ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
-
7600 GS
addikt
Úr Isten, ezt nem hiszem el.
Nyugodjék Békében!
-
veterán
Nyugodj Békében!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
cyberkind
félisten
Azért ez durva, még most sem hiszem el.
RIP
-
Dinter
addikt
Úristen..
-
törölt tag
Hát most teljesen ledöbbentem...
Nyugodjék békében![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ne mááááár!!!!! (
R.I.P
-
gyuromoj
veterán
Ez most szíven ütött engem is.
Nyugodjék Békében, erőt és kitartást a családnak!PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
vans?
őstag
En is olvastam a hirekben, crxforumon is. Percek ota csak nezek magam ele.
hábm bábm
-
KisTücsök
addikt
?????????
Ne hülyéskedj már.
-
Napfénysüti
nagyúr
Sajnos úgy tűnik. Folyamatosan figyelem a Honda topikot meg a CRX fórumot és sajnos egyre többen erősítik meg hogy tényleg Integra az. Benne volt a hírekben a baleset.
Teljesen ledöbbentem.KisTücsök: hidd el nem viccelek.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Tibiajax
nagyúr
írd már hogy hol melyik topicban írnak róla
-
törölt tag
Ne szórakozz,ez komoly??Ezt nem tudom elhinniEz melyik topikban volt? Pedig még tegnap írt is
Ha tényleg igaz: Nyugodják békében[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
mi?????
-
C4mp3r
addikt
-
Napfénysüti
nagyúr
Ne haragudjatok ezért de sajnos úgy néz ki nekem kell közölnöm egy szomorú hírt mivel ez a csoport szinte egy kisebb közösség.
Sajnos nagyon úgy néz ki hogy Integra fórumtársunk ma autóbalesetben elhunyt.
Csak ezt még olyan nagyon nehéz elhinni de úgy tűnik vele történt ez a borzalom ez az információ egy másik topikban derült ki.Nyugodjék békében!
Més que un club!
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #60841 üzenetére
Kardozó vagy párbajtőröző olimpikon. Tehát szakértőnek nem nevezném.
-
itouchfan
senior tag
válasz Napfénysüti #60841 üzenetére
építsenek uszodát, tornatermeket, meg edzőpályát!! focira lehet és kell is költeni szerintem, de nem a stadiontól lesz jobb..sok klub olyan szemét körülményke között készül..pályákat kéne építeni, nem stadiont szerintem
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
itouchfan
senior tag
vermaelen most meg megfogják műteni
joggal pályázik az elmúlt 2000 év legrosszab igazolására„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
L_YKing
addikt
válasz Napfénysüti #60831 üzenetére
De amúgy ha nem Neuer nyeri akkor senki...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L_YKing
addikt
válasz Napfénysüti #60828 üzenetére
Bravonak nézd a VB-n nyújtott teljesítményét is
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
BenHans
addikt
válasz szami777 #60826 üzenetére
Hiányzik egy s. De jó is hogy így írtad mert Francisco "Kiko" Casilla Cortés is nagyon jó, sőt meg merem kockáztatni hogy ha nem is jobb de hozza Casillas szintjét de szerintem jobb is nála.
Azt sem bánnám ha Casillas megy akkor nem Lloris váltaná hanem Kiko Casilla [Nagyon nagy tehetség], és spanyol.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
szami777
addikt
válasz L_YKing #60825 üzenetére
Casillas csak a neve és a múltja miatt van ott, ahol van, semmi másért.
Ezt szerintem már a Madrid drukkerek is belátták.
De Gea is már jobb nála, válogatottban is elkél a váltás.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
L_YKing
addikt
Év kapusa..
Mi a fészkesfenét keres ott Casillas?? Ez kb olyan mint ha tavalyelőtt berkaták volna Valdest..Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #60822 üzenetére
megnézem majd az ism-t. kiváncsi leszek
szar volt a láció?.. -
Tibiajax
nagyúr
este volt még egy jó kis Marseille-s henger is, de a hétvége igazából egy dologról szólt..
-
törölt tag
1-1
-
-
Integra
titán
válasz #84221696 #60794 üzenetére
majdnem infraktust kaptunk a meccs alatt az idegesség miatt, már mondtam is, ohgy minden mindegy, csak egy rohadt gólt találjanak már, aztán jött rudi, mondtam is, hogy ő bevakarja...
a második gólnál már a mez letépés is majdnem megtörtént, mert egy pillanatra azt hittük, hogy azt is kihagyják, mint eddig szinte minden mást is.... gyártottunk is gyorsan egy viccet: mit csinálsz ha 4 hamburgi sem tudja berúgni a gólt? megkérsz rá egy brémait.
ilyen gólt még sosem láttam... kabaré, na mindegy, most nem érdekel, örülünk a három pontnak. stuttgart is kikapott, úgyhogy 15. hely jelenleg. sajnos jövő hét szombaton pont a most 6. helyen álló augsburg lesz az ellenfél, aki éppen a stuttgartot verte ma.. necces lesz nagyon... augsburg az esélyes nyílván....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
Eddig jól alkaul a meccs..
Az én szempontomból
Ringman: Igen,jó nagyot védett Diego Lopez[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
guarin - muntari. szellemóriások összecsapása.
icardinak meg be kellett volna lőnie még 0-0-nál
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
szép gól volt
de nincs még vége a meccsnek
-
szami777
addikt
Menez de szép gólt lőtt
A támadás se volt semmi.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Tibiajax
nagyúr
de azt az ááállat muntarit takarítsák már el vissza a dzsungelbe, vagy akárhová...
el a futball környékéről is -
veterán
válasz Napfénysüti #60804 üzenetére
Szalai csak azért volt Palinál is, mert a bundásban edződik. Én őszintén nem tudom, hogy mit látnak benne...
Dibusz a magyar Neuer. Valahogy hozzá tudnám hasonlítani, egyelőre mennyei szinten, de rajta múlik, hogy ki tud-e lépni!?http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Tibiajax
nagyúr
mindjárt indulunk.
de ki fogunk kapni ma este, van egy olyan érzésem..
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #60779 üzenetére
nem tudtam nézni a meccset, pedig akartam..
bár gondolom, letudta a juve egy minimál győzelemmel
boccs, nem szóltam semmit
: D---
ujj gyerekek, láttátok a schalke második gólja előtti gólpasszot?.. talán boateng volt az
nagyon rendben volt[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #60802 üzenetére
Dárdai csak látott benne fantáziát! Amit láttam a srácból, az meggyőző volt.
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #60799 üzenetére
Válogatott is volt már egy párszor. Biztosan felfigyelnek majd rá! A bundásban el tudnám képzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest