Új hozzászólás Aktív témák

  • gyuromoj

    veterán

    Az AS szerint Mesut Özil 45 millió euróért váltott klubot, ami további 4,6 millióval nőhet. A játékos öt évre ír alá, rekordot jelentő 8,5 millió eurós éves fizetésért. A német játékos három éve, 18 millió euróért érkezett a spanyol fővárosba.

    Egyes információk szerint a Manchester United az utolsó pillanatban ajánlatot tett Coentraóért, aki Angliában folytatja. Helyét Siqueira veszi át, aki még nem írt alá a Benficához.

    A Canal+ szerint Isco örökli Özil mezszámát, Modric pedig a nyolcasban folytatja. A hírt a Real Madrid hivatalos oldala még nem erősítette meg.

    Az AS szerint a Real Madridnál arra számítanak, hogy a Gareth Bale nevével fémjelzett mezekből szezononként 40.000 darabot sikerült értékesíteniük.

    “Bizonyos szerelmek sosem múlnak el. Hazatérek. Nagyon boldog vagyok. Újra a 22-es mezemben fogok játszani. Rengeteg rajongó küldött üzenetet, és ez nagyon sokat jelent nekem” – nyilatkozta Kaká.

    Az El Confidencial szerint Daniel Levy felhívta Florentino Pérezt és megpróbálta megakadályozni Özil eladását, mivel nem akarta, hogy közvetlen riválisuk erősítsen.

    Az El Confidencial szerint Gareth Bale is “galaktikus záradékot” kapott, hasonlóan Karim Benzemához és Cristiano Ronaldóhoz. Mindez azt jelenti, hogy a walesi játékos kivásárlási ára 1 milliárd euró lett.

    (#26174) venember83
    Előre félek hogy rosszul. :(((

    [ Szerkesztve ]

    PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

Új hozzászólás Aktív témák