-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz homeless09 #25200 üzenetére
4-5 gólt szeretnék látni, jó lenne,ha nem egy taktikás 0-0 lenne
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
homeless09
őstag
válasz Integra #25201 üzenetére
3-2 a MU-nak, megbeszéltük!
Népstadion blogon már készült egy taktikai cikk a meccsen elképzelhető felállásokról.
(#25203) IreN!CuS:
Fogalmam nincs ki vezeti, de utána nézek.
Meg is van: Martin Atkinson.[ Szerkesztve ]
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
IreN!CuS
őstag
válasz homeless09 #25202 üzenetére
A spori kiléte már ismert ?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Integra
titán
meglátjuk, én egyszerűen csak egy jó meccset szeretnék, vér, piros lapok, verekedések, oscar díjjas színészi alakítások, botrány
na gogogo, húztam edzeni gyorsan25205:
amit szeretnél, tökéletesen az általam megnevezett témakörök alá esik[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz homeless09 #25205 üzenetére
Én United győzelmet akarok látni, a többi most nem fontos...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
KisTücsök
addikt
RvP tuti beköszön majd, de ne legyen igazam. Rooney játszik?
-
nagyúr
Gondolkodtam hogy fogadok erre a meccsre de nem merem emgtenni. Egyébként most speciel a Chelseat erősebbnek érzem.
Més que un club!
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #25200 üzenetére
A fene egye meg, hogy egy időbe raktál a Real meccsel is, marad asszem a kapcsolgatás, ha már PiP nincsen.
Vagy holnap reggel letöltöm a Manchester meccset, csak addig nem mehetek fel sem FB-re, sem ide.
-
szab.tam
nagyúr
válasz 7600 GS #25209 üzenetére
"holnap reggel letöltöm a Manchester meccset"
oda pedig jövök 1. hsz-ba spoilerezni. csak neked.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
DeathAdder
veterán
válasz Napfénysüti #25208 üzenetére
Én lehet megteszem X-ből kettesbe
-
nagyúr
válasz DeathAdder #25211 üzenetére
Én is agyalok rajta hogy a Chelseare tegyek. Lehet valami kisebb téttel megjátszom.
baluka26: még a végén megerősítesz szándékomban.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #25213 üzenetére
Akkor remélem, megy a pénzed, ha már rájuk teszel...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
nagyúr
-
7600 GS
addikt
válasz Napfénysüti #25216 üzenetére
Stream? Vagy céges net nem annyira komálja?
-
nagyúr
válasz 7600 GS #25218 üzenetére
Inkább nem kockáztatom meg itt bent. Marad a szöveges közvetítés.
Real meccset is tökre nézném mert rájuk is fogadtam és ott már csak ez az egy meccs hiányzik hogy bejöjjön a fogadásom. De sebaj így hogy nem látopm ezt a két meccset még izgalmasabb lesz.Més que un club!
-
7600 GS
addikt
válasz Napfénysüti #25219 üzenetére
Főnök nagyon harap érte? Vagy vannak egyáltalán este még bent?
Tehát jól értem, hogy te, mint FC Barcelona szurkoló ma este a Real Madridnak fogsz szorítani?
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #25216 üzenetére
Bukjad csak... Nem ráncigálhatod büntetlenül az oroszlán bajszát...
-
nagyúr
válasz 7600 GS #25220 üzenetére
Szurkolni azért nem de tuti behúzzák, egy Granada nem állítja meg őket az fix.
Chelseanek viszont kivételesen fogok pedig nem rajongok értük.Mit szólsz Balu?Főnökök 5 körül lelépnek mindig de az adatforgalmamamt nem akarom nagyon megugrasztani. Egyébként egy ilyen streamelt meccs kb mennyi forgalmat generálhat?
Més que un club!
-
7600 GS
addikt
válasz Napfénysüti #25222 üzenetére
Ja, hogy az adatforgalmat nézik, ezt nem tudtam látod. Egy SD minőségű stream nem hiszem, hogy olyan nagyon megdobná az adatforgalmat, az meg szerintem elég is, mivel gondolom azért nem HD monitorok vannak nálatok.
-
fatal`
titán
válasz Napfénysüti #25222 üzenetére
Mourinhonak szurkolni? Megleptél
-
nagyúr
válasz fatal` #25224 üzenetére
Na neki pont nem csak a csaaptának hogy nyerjenek.
barca: Realnak meg soha ott még azért se sírok ha bukom a fogadást. De biztos behúzzák úgy érzem. Szerintem simább meccs lesz mint a mi tegnapink.7600GS: managerem pont most ment el de nálunk nézik a forgalmat, infós multi...
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
L_YKing
addikt
válasz Napfénysüti #25226 üzenetére
Ha rakok mixet és benne van a Real akkor én is szoktam nekik "szurkolni"
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
nagyúr
válasz L_YKing #25227 üzenetére
Ellenük teszel? Én nem tudnék nekik szurkolni így csak max olyan fogadást kötök rájuk ahol nem gond ha bukok. Tegnap például a City-n ment egy fogadásom na ott azért szentségeltem. Mondjuk azt a csapatot se kedvelem finoman fogalmazva de annyira egyértelműnek tűnt hogy nyernek hogy megtettem. Többet rájuk nem fogadok az biztos.
Més que un club!
-
L_YKing
addikt
válasz Napfénysüti #25228 üzenetére
Nem , ha rájuk , akkor "szurkolok". (vagy is hát inkább örülök ha nyernek mert akkor pénz áll a házhoz. )
De remélem holnapután már a Barca játszani fog egy jót mert ami a Malaga meccsen volt az nem tetszett nekem.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Enzolord
addikt
Én ezért nem fogadok, mert elvinne a szívem, az meg nem éri meg anyagilag...
-
SpaceKombajn
aktív tag
-
nagyúr
válasz SpaceKombajn #25231 üzenetére
Elvből nem fogadnék soha a kedvencem ellen még akkor se ha egy sokkal erősebb csapattal mérkőznének.
Més que un club!
-
fatal`
titán
válasz L_YKing #25225 üzenetére
Napfénysüti nem Barcás? Azért lepődtem meg ennyire
(#25229) barca0519951: Pedig a Malaga elleni meccs szerintem egy fokkal jobb volt, mint az AtMa elleni. Igaz, az ellenfél is gyengébb volt.
(#25232) Napfénysüti: Én egyszerűbben oldom meg a problémát. Sosem fogadok semmire. Így nyugodtan szurkolhatok a Real ellen bármikor
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
NyxNyxNyx
addikt
Én amikor a Barcára teszek, 80%-ban bukok, mindig megtalálom azt a pár meccset, amin nem megy nekik. Ez egyszer húzott fel, akkor közepes tétemet vitte, ráadásul az Arsenal ellen
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
nagyúr
-
homeless09
őstag
De Gea; Jones, Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Cleverley, Carrick, Welbeck; Rooney, Van Persie
Čech, Ivanovic, Cahill, Terry, Cole, Ramires, Lampard (C), De Bruyne, Oscar, Hazard, Schurrle
Ezekszerint kontrákra fog játszani a Chelsea.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
pohár
félisten
válasz cyberkind #25239 üzenetére
Zombori majdnem úgy néz ki, mint Magyar Attila a GAMF-on... még a tárgy is nagyjából passzol (bár ezt csak az értheti, akit tanított az öreg )
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Integra
titán
válasz homeless09 #25241 üzenetére
zsír, schürrle kezdő
-
KisTücsök
addikt
válasz homeless09 #25241 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek.
Akár még jól is elsülhet. De Rooneytól meg RvP-től nagyon tartok.
-
Dinter
addikt
Casillas padozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest