Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Enzolord
addikt
válasz NyxNyxNyx #25746 üzenetére
Volt két csatára a Madridnak, eladtak egyet, venni meg nem vettek helyette senkit..
így érdekes lesz.. Bár Casillas tényleg ott van..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
Enzolord
addikt
válasz NyxNyxNyx #25742 üzenetére
Végül is, ahhoz képest, hogy Balet pár éve majdnem eladták szotyiért, mert akkor még tré volt, Lamela is befuthat...
De az is lehet, hogy eltűnik a süllyesztőben..
A liga váltás mindig 2 élű fegyver..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Ps Vita
őstag
Guardiola: "Szeretném ezt a döntőt Jupp Heynckes-nek megköszönni"
Engem legjobban Eriksen érdekel a Spurs igazolásai közűl
-
Enzolord
addikt
válasz NyxNyxNyx #25742 üzenetére
Nagyon már nincs kit elvinni Neki a Spursből...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Ps Vita #25740 üzenetére
Hát nem hiszem, hogy meg merné húzni. Utána az életbe nem látna a Real Spurs-ből igazolást
baluka26: Tényleg el kell magyarázni miért nem illendő ilyet írni? Ez a taktikája része, engem már annyira nem érdekel, de nem kell felkapni a vizet azon, ha valakinek ez nem tetszik
Enzolord: És ez garancia arra, hogy nem lesz a közeljövőben? Lamela simán befuthat.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
baluka26
nagyúr
-
Enzolord
addikt
válasz Ps Vita #25729 üzenetére
Csinálja a dolgát, és ebben nincs párja...
Leveszi a figyelmet a csapatáról, és inkább ő van a középpontba.. így kevesebbet fog kapni Lukaku, mert az lesz a címlapon, amit ő nyilatkozott, vagy éppen amikor hergelte a közönséget...
Egy különleges karakter, nem séma edző, mint manapság sokan....
Nem értek egyet minden dolgával, a mostani csapatát meg egyenesen rühellem, kivéve a jó öreg Lampardot, meg Mata-t, de amit a csapataiból ki lehet hozni, azt ő ki szokta..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
NyxNyxNyx
addikt
Képet akartam feltölteni, de nem sikerült
De akkor már válaszolok pár embernek:Forceberg: Ebben teljesen igazad van. Ettől függetlenül Hazard szerintem többre fogja vinni.
Dinter: Erre a stílusra nem tudom mi szükség
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz cyberkind #25725 üzenetére
"Hazard és Oscar, hihetetlenek voltak ! "
Igen, de egy kontrára játszó csapatból sokkal könnyebb villantani, mert mindig van terület, ha megindulnak.
Felállt védelem ellen nem lehet olyan látványosan játszani, ahol egy védekező mögé mindig odaér néhány méteren belül egy másik.(#25728) Dinter: erre is ugyanaz a válasz...
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Ps Vita
őstag
Mou: "The best team lost"
Van bőr azért a képén -
salival
aktív tag
válasz fatal` #25724 üzenetére
Bakker sárgát kapott és abból lett piros.
Még egyszer leírom, szerintem nem volt sárga (se). Nagy erővel ment a labdára, el is rúgta, csak a rúgás miatt a lába elhajlott, így eltalálta a Bayernest aki utána szépet domborított. 2. sárgát nem adtam volna érte. Amúgy bíró haverom se.YNWA
-
NyxNyxNyx
addikt
Shaqiri-t mikor meglátom mindig a jófogás.hu-s reklám jut eszembe
-
salival
aktív tag
Amúgy Faragó eszméletlenül a Bayernnek drukkolt, Ramires szerelése meg nem volt piros. Grat a Chelseanek méltóan képviselték az angol futballt!
YNWA
-
NyxNyxNyx
addikt
Nagyon jó kis meccs volt, pedig úgy álltam hozzá hogy nem érdekel, egyik csapat sem a szívem csücske. Semlegesen néztem, mindig annak szurkoltam akinek rosszabbul állt a szénája, de a végén a Bayernnek szurkoltam hál'Istennek.
Hazard-ot 2 év múlva viszi a Real 120 millióért, elképesztő az az ember.
Negatívokat nem is írok kivételesen
Na jó ez a Dante elképesztően antipatikus, de legalább szerencsétlen is. Meg Mandzukic és Neuer. Ki hagytam valakit?
Ribery ma tényleg nem volt túl jó.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
Had ragadjam meg az alkalmat a szokásos Ribéry-becsmérlő hozzászólásomra. Egy távoli lövés, és ennyi, nulla jó beadás, szar cselek, rengetegszer szerelték, egyszer eltalált kapu....
Aki ebben jó teljesítményt lát nézze meg Oscar munkabírását, vagy Hazard szélsőjátékát. A szerelését nem viheti Ribéry.[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Ps Vita
őstag
Kezdek hinni a sorsban
Amúgy a mai játékunk nem volt világverő,de tiki-taka se
Rib meg masíroz az aranylaszti felé
-
DopeBob
addikt
Hat ez a Guardiola fele Bayern nem bejovos, elozo szezonban sokkal jobb volt nezni, ahogy jatszanak...
Chelseat sajnalom, majdnem meglett 10 emberrel :-)
MZ/X
-
baluka26
nagyúr
válasz bandus #25706 üzenetére
20 évesen életed első európai kupadöntőjén?
Tökéletesen megvédem Lukakut, azt nem, aki vele lövette.Ramires pirosa szabálytalan sem volt, labdát ért először, azon csúszott el a lába. Csak a kommentátor (aki egy nagy buzeráns volt) nagyította fel.
Ikszelt a nagy Mou - Pep csata, tizi mindig lutri, sose igazságos, ez van
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
KisTücsök
addikt
-
cyberkind
félisten
Ma láttuk utoljára Lukaku-t Chelsea mezben játszani !
-
Ps Vita
őstag
Két rossz tizenegyes volt,Neuer kivédte,Cech nem,ennyinmúlott
Tücsök: Mondjuk ez be is jöhet,Alaba 18-19 évesen a Real ellen úgy bebaszta elsőnek[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz fatal` #25702 üzenetére
ha eldől a kapus a másik irányba, akkor ezt a kérdést senki sem teszi fel.
én könnyű helyzetben voltam. a bayern-t, és a német focit kiskorom óta kedvelem, az angol focit pedig élből. így totál mindegy volt, ki nyer.
ha valamelyik mediterrán színészbanda lett volna az egyik, akkor már lett volna ki ellen drukkolnom.
de most a chelsea-ért azért kicsit jobban szorítottam...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
RockHaRD
addikt
de g*ci ez a kommentár "még hétfőig el lehet adni"
-
Napfénysüti
nagyúr
Na Lukaku mennyire rossz büntető...
Més que un club!
-
KisTücsök
addikt
Lukaku...
Grat a Bayernnek!
Amúgy ennyire hülye hogy lehet valaki, hogy 5. rúgónak berak egy rutintalan 20 éves kölyköt?
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Hogy lehet így rúgni egy tizit?
-
Ps Vita
őstag
Alléeé,nem gondoltam volna,hogy egy ilyen kupának ennyire fogok örülni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.