Új hozzászólás Aktív témák

  • Richard!

    addikt

    Alekszandar Mitrovics három évre, 2026 nyaráig kötelezte el magát az al-Hilalhoz. A szaúdi labdarúgócsapat 52,6 millió eurót fizetett a szerb válogatott centerért a Fulhamnek.

    A Fulham korábban már a szaúdiak két ajánlatát is elutasította, az előző bajnoki idényben 24 bajnokin 14-szer eredményes futballista ezen annyira megsértődött, hogy határozottan kijelentette: soha többé nem hajlandó a londoniaknál játszani!
    A klub – amelynek színeiben Mitrovics 206 fellépésen 111 alkalommal talált be az ellenfeleknek – kényszerpályára került, és a hétvégén csak megállapodott az al-Hilallal.
    A SZAÚDI KLUB MÁR AMÚGY IS A NYÁRI ÁTIGAZOLÁSI PIAC LEGAKTÍVABB SZEREPLŐJE VILÁGVISZONYLATBAN: EGYELŐRE 353,1 MILLIÓ EURÓT KÖLTÖTTEK.
    Mitrovics előtt már egy sor neves játékos érkezett: Neymar (90 millió euró), Malcom (60 m), Rúben Neves (55 m), Szergej Milinkovic-Szavics (40 m), Kalidou Koulibaly (23 m) és Bono (21 m), de még Hasszan Tambaktiért (11,5 m) is fizettek átigazolási díjat.

    Erre a hírre érdemben nem is reagálnék. Csak érdekességképp osztottam meg... 🤮

    Eladó inverteres, wifi-s hűtő/fűtő Fisher klímám: https://hardverapro.hu/apro/fisher_comfort_plus_inverteres_split_klima/hsz_1-200.html

Új hozzászólás Aktív témák