Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #174080 üzenetére

    :U :W
    Ez a világ nem a "trú" arcoknak kedvez. :(((
    De szívesen beszélgetnék egy hosszúhétvégés bbq party alatt Kloppoval, Mourinhoval és Capelloval, de lenne hely még Ranierinek, Heynckesnek és Spallettinek is.

    Másikra vissza...
    Zaha jelenleg azt tudja amire égető szükség van. Gyorsan futni és 1v1ben megverni kb bárkit akár gyors csellel ritmust váltva akár erőből.
    Zaniolo erős, gyors, de darabosabb lett a műtétek miatt sok izmot is pakoltak rá, így fel tudja cipelni, nem is nagyon tudják tartani szabálytalanság nélkül de a régi mozgékonysága nincs meg. Mindegy, ha úgy vesszük egy ilyen típus van a csapatban, a többi még csak nem is olyan gyors.

    A másik srác aki biztosan érkezik az Solbakken. Ő olyan alkat mint Zani amikor berobbant, keserített is minket rendesen a konfiban.

    Én a vb alatt sűrűn gyakorolnám a 4-2-3-1-et, használta már és fel kell rázni a srácokat ha már lesz mindenkinek cseréje.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák