Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz BenHans #169312 üzenetére

    Átmentek beszélgetésből egy irritáló megmondóemberkedésbe

    Ha ez így van az tényleg nem jó irány, mert kurva szarul veszi ki magát hogy a földrész másik feléből nem értelmezni próbálják a látottakat, hanem minősítgetni. Az is rohadt kellementlen amikor xy NB I-es játékos majd jól megmondja, hogy a világ egyik legjobbjának mit kellett volna csinálnia abban a helyzetben. Ez már a szereptévesztés fogalma. De ilyeneket inkább a Simek Peti félék szokták.. ezt a csatornát mostanában nem hallgattam, de a leakben azért peet-et el szokták küldeni a faszra, mert mindenkit túl akar szakérteni :D holnapiban sem tudta megállni hogy ne pofázzon bele de az egy alapból oldottabb, tartalmasabb, modernebb valami.

    Vö szakmaiság, mit várunk el egy ilyen formátumtól? mert verbálisan látszólag az is sok amikor száraz statokkal jönnek, de az sem jó ha csak beszélnek róla. Szerintem ezek a platformok leginkább szórakoztató beszélgetések fociról, azért nézik/hallgatják mert kíváncsiak a résztvevők a véleményére, és nem is akar több lenni. Mondjuk a Harasztit fel nem fogom mitől szeretik annyian, mert nem érti, és véleménye sincs semmiről, csak közhelyeket puffogtat.

    Én azt gondolom, hogy egy szakértő lehet véleménnyel egy csapatról, annak eredményéről, edzőjéről, értelmezheti utólag egy adott szituáció fontosságát, amíg az a saját szerepében van.
    Akkor lép át egy határt, amikor edző helyett edzőnek, vagy játékos helyett játékosnak gondolja magát és annak nézőpontjából minősítget:

    "ezt illett volna berúgni",
    "biztos nem így állítanám fel a csapatot",
    "ha a barreál rám hallgat, nem veszi meg XY-t"

Új hozzászólás Aktív témák