Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #169301 üzenetére

    Álj, azért egy étel vagy filmkritikusnak van egy komoly érzéke, tudása, belső ismerete ismeri a "vérkeringését" pl egy étteremnek.
    Aztán pedig van konstruktív gondolata, ugyanis a kritika megfelelő minőségű érvek (bulvár és dogma nem az) és működőképes megoldási javaslat nélkül csak üres duma.

    Pacalképűeknek meg sokszor csak az megy hogy felmondják az egyértelműt és flegmán tálalják a vitathatatlannak hitt gondolataikat egymás alá adva a lovat hogy szépen mondjam de írhattam volna ponyvaregényesen is.
    Nem lenne ezzel gond csak ne tartsa magát ilyen nagyra, lenézve edzőt, játékost, értő szurkolót (valódit, nem nézőt), mert rendre azt a képet próbálják festeni magukról hogy ők a foci tudósai. Átmentek beszélgetésből egy irritáló megmondóemberkedésbe, fejtegetésből tényközlésbe, mint a mérnök hallgató aki nem hülye de okosabb akar lenni mint az előadó tanár és előbb keresi a hibát az egyenletben minthogy megpróbálná magoldani.
    Ők egyelőre csak futball újságírók, akiknek minősítgetés nélkül illene elmondani a meglátásaikat. Menjenek el scoutnak, sportigazgatónak, edzőnek ahol van felelősség a mondatok és meglátások gyakorlatba való átültetése után.

    Bognár Gyuri más véglet, kb Balatontagadó szint néha, nála hülyébb csak Zombori tud lenni. Ahogy Zdenek Zeman sem az a polc akinek sokat adnak a kirohanásaira, játékos megfelelője a kedvelhető bohóc Cassano.
    ----
    Conte ajándék csoportot kapott. :DDD Hypevonat indult a négyes vágányról a PL-ben, most pedig úgy néz ki áthaladó lesz a bozót-kiskunyhó-repceföld megállóknál, a 16-ban meg még nem tudni hogy jön-e egy drága étterem. ;]
    ----
    #169306 venember83: Már nem fogom. Tanulni nem lehet belőle, már részben sem szakmai és informatív és vakarózom tőlük. Sokszor nagyon nincsenek képben mégis erős következtetésre próbálnak jutni. Kínos.

    Na de a lényeg, hogy remélem a Juve-Napoli-Milan 16 közé jut. Szerintem reális. Az Internek sajnos nem úgy fest, de azért reménykedni szabad. Fontos lenne a calcionak.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák