Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • 7600 GS

  addikt

  válasz fatal` #1662 üzenetére

  [link]
  [link]

  Abidalról nem találtam, de ő nagyon keveset játszott az utóbbi 2 évben, meg ő nem azt a vonalat erősíti, mint a többi pajtás.

  hunfatal: Ha les is lett volna (amit továbbra sem hiszek, és nem csak én vagyok ezen az állásponton), akkor is, nem a támadó focit kéne erősíteni? Rémlik Ibrahimovic gólja a Camp Nou-ban a Madrid ellen? Na az is kb. ugyanennyire volt vagy nem volt les. És sohasem emeltem ellene szót, hiszen ott jó döntés született, a támadó focit segítették. Itt nem ez történt. A játékvezetőnek igen jó szemmel kéne hogy rendelkezzen ahhoz, hogy egy ilyet kiszúrjon.

  BMW: Én nem veszem elő a tegnapi játékvezetőt a tegnapi meccs miatt, mert úgy kell játszani minden csapatnak, hogy az ítéletektől függetlenül is tudjon nyerni. Tegnap ugyanúgy megvoltak a nagy ziccerek, csak nem sikerült gólra váltani őket. Azért remélem nem gond, hogy megemlítettem ezt a 2 dolgot. Egyébként szerintem az én mondanivalómban sem volt most semmi elfogultság, legalábbis próbáltam minél objektívabb maradni, de ezt inkább döntsd el Te.

  [ Szerkesztve ]

  '90 Honda Civic ED6 | '81 Passat 32B

Hozzászólok Aktív témák