Új hozzászólás Aktív témák

  • atee_13

    őstag

    válasz DeathAdder #142282 üzenetére

    A CB részt értem, a túlbiztosítást azért annyira nem. ("Azért játszik ő, mert rizs williams annyira tetűlassú hogy a 40 éves Chrouch is lefutná" - ezt én is így látom) Mostani meccsen is jól látszott, hogy ha középen valaki megkapja a labdát nem nézi milyen lehetőség van előre. Saját kapuja felé fordul párszor toporzékol a labdával aztán ad kb egy biztonsági passzt. Alkantarának a vége felé úgy láttam kezdett töke tele lenni a tilitolival és rádurrantotta, kb az az 1 lövés volt ami megmozgatta a kapust.

    Nyilván kell ilyen is van amikor nem olyan a szituáció, hogy lehet mást tenni, de itt konkréten le volt fedve az előre játék, a unitedet meg kvázi más sem érdekelte csak, hogy meglegyen a fix fellát védelem és ők onnantól nem zavartatták magukat.

    Többször volt, hogy ha valaki megindult a labdával megállt bevárt mindenkit majd hátra adta 1-1 et az eső 3 alig vállalt, pedig Magure olyan mint a csuklós busz annyira darabosan fordul és Salát kvázi leradírozta. Firminho meg állandóan azt nézi hogyan adja oda Salának a labdát...

    Én azt látom, hogy az elejében is gond van Mane Salah között szerintem megromlott a kapcsolta, Firminho meg túl előzékeny nincs meg a kellő összhang és a lendület.

    Diego remélhetőleg felkavarja az állóvizet, de valahogy rendszerszinted döglődik most a játék.

Új hozzászólás Aktív témák