Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz máyköl #132529 üzenetére

    Fentebb megindokoltam mért gondolom, hogy a MU-ba fog menni :) meg még mindig egy vonzó, kurvagazdag, ambiciózus klub, nem egy olyan ami a csőd szélén táncol és már csak a nevük nagy.. náluk csak a sportszakma hiányzik, minden más adott (előbb-utóbb meg úgyis belenyúlnak a jóba).
    Ha idén nem lesz BL akkor szerintem marad még egy évet Dortmundban, de amilyen mákjuk van mindig, szerintem már idén is meglesz nekik a 4. hely.

    Nekik szélső kell, és biztos nem gondolkodnak középszerekben, de még Balekben sem.

    Maddison, Neves, Lautaro, Coutinho vagy James nem tudom mennyire lenne vérfrissítés, de esélyes hogy ugyanúgy szintjük alatt teljesítenének egy rendszer nélküli csapatban, mondjuk lehet Sancho is, de ő magasabb szintnek tűnik az eddigiek alapján.
    Oké nem rossz nekik ott Daniel James, de ő sem az a klasszis szint, messze nem. btw, Bruno Fernandes jól berobbant, de vele azért vannak kételyeim, Pogba jobb nála, az a Pogba aki a földbe van szidva hogy milyen szar, Bruno meg fel van szopva, pedig majdnem ugyanazt hozza mint Pogba, csak sokkal pazarlóbb és pontatlanabb játékkal :)

    Coutinho szerintem Arsenal lesz, vagy legalább is azt várom, hogy nagyon össze lesznek boronálva :)
    mondjuk ő speciel pont egy olyan súlytalan játékos, aki a MU-ban gyorsan a pincében végezné, mert komolyabb ellenfél ellen már nem fér bele, hogy csak ácsorog a halfspaceben, hogy megkapja a labdát és lőjjön, mert kb. ez az ő játéka kis túlzással, és amint presszinget kap már el is tűnik.

    Ő egyedül akkor volt jó amikor köré építették a csapatot, de még akkor is sokszor kiütköztek a hátrányai mert az egyéni kvalitásait villogtatta, ami a csapat kárára ment.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák