Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz #16514048 #123464 üzenetére

    Sok változott azóta hogy 50 év sem telt hogy egy svájcban még csak nem is szavazhattak, és a négereknek külön mosdója volt.
    Sajnálatos hogy útépítéshez, kőműves, bányászáshoz..nem kell nekik a kvóta.

    El sem tudom képzelni mi lesz még 50 év múlva, manapság már egy (amerikai) filmet sem lehet megnézni anélkül hogy genderrel, vagy pc-vel ne lenne átitatva (kedvencem amikor a régebbi korokba csempészik be pl. a 16. századi királyi udvarba), és a dolog jó úton halad hogy a jövő értelmiségei ne gondoljanak semmit ezekről a dolgokról. (bár remélem hinni, hogy ez csak egy összeollózott nagyon vékony réteg a műsor kedvéért)

    Múltkor ment a TV-ben az Ace Ventura, és elgondolkodtam, hogy vajon hogy nézne ez ki, ha napjainkban forgatnák? A főhős vajon a tus alá állna, budiba hányna, rohanna fogat mosni, wc pumpázná az arcát, és felgyújtaná a ruháit az igazság tudatában hogy egy csávót smárolt le? :D
    Valahogy úgy képzelem, hogy Ventura egy imádnivaló homoszexuális fekete csávó lenne, női rögbi csapat lett volna és nem az derült volna ki hogy Einhorn az Finkle, hanem hogy Finkle az Einhorn. Az meg ugye alap hogy Finkle és Einhor egy büdös suttyú fehér lenne (amúgy szerintem ezt a kétnemű dolgot sem mernék meghúzni).

    (#123453) omfgk - Cseppet sem bánnám, ha igazad lenne ;]

    Nem tudom a Wolvest mennyire fogja kinyírni az EL (szerintem nagyon), de nem kizárt hogy belepiszkálhatnak a 6. helybe, esetleg még az Everton, vagy a Leicester, mert ebben a mu-ban a racionalitás legapróbb szikrája sem látszik, kb. mintha valaki megvenne egy gégenpresszinges csapatba egy Icardit :D

Új hozzászólás Aktív témák