Hirdetés
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
woodbear
addikt
Én akartaaaaaam Anno a 360-at is én nyitottam Reggel még a fejemben is volt, hogy amint meglesz a név, csinálom a topikot
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Mister_X
nagyúr
Lemaradtál
No, ez tényleg ennyire gyenge, amcsicentrikus marketing bullshit show lett volna?
PS4, come to papa Tippre a ONE drágább lesz, mint a PS4 - hardver kb. ugyan az, de itt lesz Kinect is.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
kenny123
addikt
Az x360 anno milyen áron nyitott?
yo
-
Zedz
addikt
A design igazából engem nem érdekel, a tudás annál inkább.
-
MasterMark
titán
A design szép lett.
Switch Tax
-
.LnB
titán
"amcsicentrikus" Igen az, mert nagy piac. Azért meglepődtél volna ha exkluzív Barátok közt epizódokkal promózzák a tv-s szolgáltatást?!
Persze fájó pont ez nekünk, de sajnos érthető. Nem Magyarország, vagy Kelet-Európa ez elsődleges célpiac. Hidd el, ha az államokban élnél nagy boldogsággal kihasználnád azokat a funkciókat.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ldave
félisten
Azóta megerősítették, hogy az eddig ismert next-gen játékok közül lesz X1-re Assassin's Creed 4, Destiny és Thief. Többiről egyelőre nincs hír.
Amúgy meg az is kiderült, hogy minden játékot telepíteni kell majd és acc-hoz lesz kötve, a használt játékokat vásárlóknak rá kell majd fizetniük. forrás
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
Watch_Dogs és Battlefield 4 is megerősítve X1-re.
Képek a gépről és egyebekről. Nem lesz passzív hűtés ezek szerint, kár.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
(c) Polygon und The Verge
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
MasterMark
titán
válasz Dr.F.E.R.I. #15 üzenetére
Minél nagyobb a venti, annál halkabb lesz a gép...
ldave (#13): Az majd a Slim-ben.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
McNamara
Ármester
Kontroller csini lett. Nekem bejön a gép is, kicsit visszafogott de tetszetős.
-
Xirtam
veterán
Édes jó istenem! <3
-
ldave
félisten
válasz MasterMark #16 üzenetére
Hja, Blizzard oldalát frissítgetem, de eddig még nem nyilatkoztak a Diablo 3-ról, meg a Cyberpunk 2077-ről és a The Witcher 3-ról se szólnak a srácok a RED-nél, hirtelen más next-gen cím nem jut eszembe.
-
Xirtam
veterán
BF4 és Watch Dogs megerősítve eddig! Amint begurul a boltba azonnal hozom haza. Maradok Xbox-os nálam ez eldőlt már a Forza 5 teaser előtt! Az pedig, hogy nem ilyen facebook share hülyeségekre nyomultak rá, és a kontroller nem változik plusz pont!
[ Szerkesztve ]
-
abteam2008
tag
Már biztosan érkezik a Bungie Destiny-je is! Semmilyen formában nem lesz visszafelé kompatibilis a konzol, tehát a Live-on vásárolt játékoknak is búcsút inthetünk, ellenben a gamerscore, így az achievementjeink automatikusan "átmennek" Xbox One-ra.
A tévés cuccok, amiket mutogattak nem lesznek elérhetők USÁ-n kívül, legalábbis a launch időpontjában biztos nem. Persze, ezt eddig is tudtuk.
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X
-
Lehiñito
senior tag
válasz abteam2008 #23 üzenetére
Ez komoly, hogy kukázhatjuk a játékokat amiket letöltöttünk a lájvról?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Ragnar95
nagyúr
Csak nekem nem jön be az új kontroller Tudom, ízlések és pofonok, de szerintem jobb a mostani Biztos megszokom majd ezt is, de fura lesz eleinte, az tuti...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Xirtam
veterán
Destiny is jön Xbox ONE-ra!
-
keIdor
titán
Ment favba
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Xirtam
veterán
Örülök, hogy belsőleg a SLIM felépítését követik! Legalább a hűtéssel most nem lőnek mellé!
-
.LnB
titán
Csúnya is lett volna kétszer ellőni a hűtés bakit!
Bár még nem jelent meg, és az MS csinált már ilyet..„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Helmoras
őstag
válasz MasterMark #41 üzenetére
Áh értem...
-
Blaise
veterán
Azonnal megvevős lesz megjelenéskor
-
Ragnar95
nagyúr
Akinek van minimum 100k-ja konzolra kéremszépen Én tuti nem veszem meg egyből, mivel még a 360 sincs meg fél éve se Majd ha kezd leállni a 360support, akkor váltok
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple Watch
- Csendes és vezetékmentes irodai billentyűzet jött Logitech logóval
- Python programozás
- Diablo IV
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EA Sports FC 25 teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Felújított Sony PlayStation 4 Slim 9.00 FW + GoldHEN magyarosított PS4 játékokkal
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest