Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    A foci talán legrégibb igazsága, hogy az elpuskázott helyzetek megbosszulják magukat, tegnap este újra lecsapott. Az első félidőben simán meg lehetett volna a meccs, a PSG láthatóan nem volt elemében, nagyon nem is tudták mihez kéne kezdeni, a vadásznyúl gyerek is valamikor a 20. perc környékén ért először labdába, amihez vissza kellett futnia saját térfélre. Előttünk több remek lehetőség is adódott, de mind el lett kapkodva, bénázva.

    Kár, mert az első félidő alapján egyáltalán nem volt benne a meccsben a 0-2, mindamellett, hogy végül minden problémára jól rávilágított összességében a mérkőzés. A védelmünk eddig is gyenge volt, ez nem újdonság, Young, Mata, Herrera, Bailly nagyon gyengék, ez sem újdonság, Pogba kb. annyira érett fejben mint egy 3 éves gyerek, ez sem újdonság. Ez utóbbi nem csak a kiállítása miatt, bár az is megérne egy misét, remélem kap egy jó nagy fejmosást valakitől, csak nehogy megint bedurcázzon. Azt mondjuk külön vicces leírni, hogy láthatóan komoly érvágás volt Lingard és Martial elvesztése.

    Szvsz Ole kihozta a maximumot abból ami a rendelkezésére állt, hozott anyagból dolgozni sosem egyszerű. Az mondjuk nem tetszett, hogy a két bekapott gól után akárhányszor őt mutatta a kamera, csak ült a helyén keserves képpel míg Phelan rendezkedett az oldalvonal mellett. Egy jó managerben kell legyen annyi tűz, hogy ilyen szituban kicsit szenvedélyesebben reagáljon, ösztönözze a csapatot.

    Érdekes lesz a visszavágó, simán benne van, hogy hajszálnyit másik irányba billen a mérleg. De az is, hogy kapunk 10-et. :)

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák