-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
NyxNyxNyx
addikt
Na gyerünk Arsenal
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Tibiajax
nagyúr
ezt is megértük, kínai macskakaparással vannak a nevek kiírva az inter-mezek hátára..
hányok. komolyan mondom, hányok -
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #117153 üzenetére
és a kezdő?
Handanovic-Cédric-Skriniar-de Vrij-Dalbert-Brozo-Vecino-Perisic-Nainggolan-Candreva-Icardimin. 20 sikertelen beadást sejtek.
---
3 ex-interes a bologna kezdőjében.most látom a mezeket, wtf?
alá nem fért kis simán, latin betűkkel is?[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
itouchfan
senior tag
Szeeeep gooool.
Ez a Lichsteiner klasszis játékos. Ahogy higgadtan megoldja, átveszi, és nem pedig izomból kipüföli a lelátóra...gyönyörű.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
LyonnaisFan1
őstag
A nemzetközi TV társaságok biztos repesnek ettől. Mezei drukker azt sem tudja kinél van a labda, ha csak nem tud kínaiul.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
-
forceberg
veterán
válasz LyonnaisFan1 #117157 üzenetére
Szerintem tegnap a Valencia játékosok hátán is ott volt kínaiul is...
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz forceberg #117159 üzenetére
Ezzel nincs is annyira nagy gond, az interé kicsit gázabb. Hogy huss dobták a latin írást a mezről, és jött ez a kriszkrasszk
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Tibiajax
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #117161 üzenetére
nem csak a játékot gyalázzák, már a mezt is..
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #117160 üzenetére
ki fogja így felpörgetni a játékot, ha nincs ott bv a padon?
vajon kivár a kopasz a 80. percig a lautaro-bárki cserével?Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
LyonnaisFan1
őstag
CR kilátogatott egykori klubja mérkőzésére. Igaz sok öröme nem lehet eddig, a Sporting 1-0-ás hátrányban a liszabboni derbyn, és egy videóbírós döntésnek hála csak egy a hátrány.
Egy CR most elférne a Sportingba.
-
Ringman
nagyúr
A 98-szoros válogatott Dzsudzsák Balázs meghosszabbította szerződését, és egy teljes évre az Al-Ittihad Kalba játékosa lesz. Pár hete azt nyilatkozta, ha hazaigazol, nem az anyagiak miatt teszi, hanem mert megkapja valahol a tiszteletet.
A Fradi edzője, az ukrán Szerhij Rebrov csütörtök este azt nyilatkozta az M4-nek, hogy ott volt a klubnál a 32 éves középpályás néhány hete a felkészülési időszakban, de aztán eltűnt.
"Lehet, ahogy látta az edzéseinket, ő döntött úgy, hogy ez túl sok neki"Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
LyonnaisFan1
őstag
A Fradinak, vagy a vidinek még kicsit várnia kell Dzsudzsák leigazolásával
… de addigra csendes torpedóként a Puskás is megérkezhet, mint potenciális kérő.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
btw van normális edző csapat nélkül akivel ki lehet húzni egy fél idényt? (aztán jöjjön simeone végre)
mou nem érEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
egyébként megdöbbentően gyenge a bologna védelme, de ez is megugorhatatlan feladat az utóbbi időben.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
venember83
nagyúr
Elszúrták a betűtípust a srácok? Vagy az Inter a kínai bajnoki címre hajt?
Mihajlovics most bizonyít az Inter ellen, hadd vegyék számításba a következő évre Spalletti utódjaként?
Ui. Szép, hogy megtapsolják Palaciót. Csak szorult némi emberség ezekbe a szurkolókba.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #117170 üzenetére
Mihajlovics most bizonyít az Inter ellen, hadd vegyék számításba a következő évre Spalletti utódjaként?
ó, ne!Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
spalletti csatár csere: bejön rano fejelni
-
BenHans
addikt
válasz Ringman #117172 üzenetére
Bocs, de ezen én is felnevettem a tv előtt ülve
Amúgy majdnem be is húzta ballal.
De a Spalletti vezércsel lényege az volt, hogy Icardiról és Lautaroról elterelje a figyelmet, aztán ha véletlenül magasan jön a beadás és megtalálja a fejét, akkor jó ő is.Icardi pedig megkapta az ellenféltől a meccslabdát, úgy más lehetett volna. Ha ezt is beleveszi a kopasz az értékelésébe, ha másban nem is de ebben igaza lesz, ezt nem neki kell berúgnia.
Nálunk minden értékelésben szerepel a tartás, a következetesség és a karakter.
Valamit mondani kell és ez jól hangzik.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Ringman
nagyúr
a sassuolo, torino, bologna, chievo ellen 6 pontot szerzett 7 meccsen az inter, ez no komment.
-
Ringman
nagyúr
hamsik -> kína [link]
-
Ringman
nagyúr
válasz forceberg #117176 üzenetére
el fog fogyni a napoli, gondolom allan majd nyáron megy a psg-be, ha most télen nem sikerült.
-
máyköl
veterán
válasz bagyulajuve #117180 üzenetére
igen, sajnos sokszor csak így tolják fel az adott játékos árát mégjobban...
-
hobizoli
nagyúr
LOL és Benzema
a vegen meg tenyleg...
több drón kell ;P
-
venember83
nagyúr
A Juve vereséggel felérő döntetlent ért el, az Atlético kikapott. Oké, BL-re készülnek a srácok, alapoznak, tartalékolnak, vannak sérültek stb. Na de az Inter? Fejben már a jövő évi BL-re készülnek a srácok?
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #117183 üzenetére
miféle jövő évi bl? ahhoz oda kell érni a 4. helyre
-
törölt tag
Upcs vagyok az első Real meccset nézem idén, ki ez a közvetítő csávó és miért nem tudja Brenzeeeema nevét kimondani? Elég idegesítő...
-
Cartevo
őstag
-
bagyulajuve
addikt
durván nagy bravúrokra képes Donnarumma
Resistencia eterna
-
Cartevo
őstag
Már csak a Juve veretlen a top 10 európai ligában.
-
DeathAdder
veterán
Mekkorát ment tegnap a Lyon kocsmában kommentátor nélküli hangsáv volt, zengett a stadion ahogyan egyre közelebb kerültek a tetvek szüzességének elvételéhez, pedig a kcsg lepkeagyú di maria hogy táncikált a vezető gólnál a kamion méretű egójával Imádtam Tudtam hogy meg fogják verni a csürhét.
Egy párhuzamos univerzumban akár Lyon drukker is lehetek, néha annyira tudok azonosulni velük, tipikus lúzer csapat mint a pool, arsenal, akik a legnagyobb vadakat is el tudják ejteni és partiban lenni velük, ugyanakkor meg bárkitől képesek kikapni és bármit képesek elbalfaszkodni. -
simondr
senior tag
válasz DeathAdder #117190 üzenetére
"tipikus lúzer csapat mint a pool, arsenal, akik a legnagyobb vadakat is el tudják ejteni és partiban lenni velük, ugyanakkor meg bárkitől képesek kikapni és bármit képesek elbalfaszkodni."
+1
-
forceberg
veterán
A bagázsból Tucheléket sajnálom valamennyire, hogy Jr. megint kiesett egy elég fontos időszakban.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #117192 üzenetére
Tuchel is keményeket beszólt a múlt héten a sportigazgatónak a nagy nyilvánosság előtt, eléggé állhat a bál psg-ben. Nekem ezért Tuchel nagyon antipatikus, sosem értettem mi értelme így kiteregetni a szennyest.
Amúgy hogy beszél franciául, hogy rohadjon meg a vacsorája hihetetlen bazdmeg. Múltkor Lőv mondta hogy Tuchelékkel tanulják a nyelvet, mert nulla a francia tudásuk, erre néhány hónap után már francia nyelven nyilatkozik, és diskurál, rohadtul irigyeltem mindig azokat akikre ennyire ragad a nyelv
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz forceberg #117195 üzenetére
vótmá pár éve amikor a 444 végigfotózta hogy mennyien vannak egy fordulóban: Sokkal kevesebben járnak Magyarországon meccsre, mint amit a klubok hazudnak
asszem régebben is belinkeltem már. (lehet többször is)
-
Peterhappy
őstag
Az évtized elején én még abban a párhuzamos világban éltem Volt minden nagyobb ligából egy-egy kedvenc csapatom, mivel egy haverom nagy PSG-s volt, egy jóbarátom pedig OM-es, én bevállaltam a Lyon-t. Be is rántottak gyorsan zsinórban pár bajnoki címet
Aztán Benzin a Barca helyett Madridba igazolt, én ezen pedig úgy begőzöltem, hogy még a Lyon-tól is elpártoltam. Érett gondolkodás, mi? Hiába no, már akkor sem az eszemért szerettek a nők. (Sem. Igazából egyáltalán nem voltak oda értem )
[ Szerkesztve ]
-
itouchfan
senior tag
Vond, láttad hogy a sz@ros képed kinn van Trollfocin?
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...