Új hozzászólás Aktív témák

  • Ringman

    nagyúr

    Az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) bejelentette, hogy ideiglenesen fel kell függeszteni a Serie B küzdelmeit, mert elképzelhető, hogy a jelenlegi 19-ről mégis 22 csapatosra bővítik a másodosztály mezőnyét. Annak ellenére, hogy a bajnokságból már lement az első négy forduló, lehet alapja a módosításnak, méghozzá egy bírósági ítélet miatt.

    A Bari és a Cesena csődöt jelentett, de az Avellino sem tudott megfelelni a liga által elvárt pénzügyi feltételeknek. Az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) - hogy megtalálja a három beugró klubot - elkezdett kidolgozni egy play-off-rendszert, végül azonban augusztusban arról született döntés, hogy inkább 19 klubbal vágnak neki a 2018/19-es idénynek.
    Ezt követően öt klub is fellebbezett a FIGC döntésével szemben, és az Olasz Olimpiai Bizottsághoz fordult, annak felülvizsgálata érdekében. A Novara, a Pro Vercelli és a Ternana az előző évben kiesett a Serie B-ből, míg a Siena-Catania kettős eljutott ugyan az osztályozós play-offig, ám végül ott elbukott, így maradt a harmadosztályban (Serie C).

    [link]
    :Y

Új hozzászólás Aktív témák