Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
- DIGI internet
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Windows 10
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
azert ez a CR kezezes annal a meg nem adott gólnál, hat nemtom...
a mezt a karjan nem huzza meg a labda, a mellen meg nem latszik a karjatol eztöbb drón kell ;P
-
Valty
aktív tag
válasz ZavaBalazs #103948 üzenetére
Azért Heynckesre egy szavatok nem lehet. Egy ilyen összetákolt kerettel is többet támadtatok, mint Pep & Carlo ideje allatt játszott 4 meccsen együttvéve. Ribery is mit játszott már
-
paatrick
őstag
Komolyan mondom ez a BL év egy paródia. Ennyi balfaszkodást életemben nem láttam egy éven belül
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
MdewC
nagyúr
Tegnapi meccs jobb volt.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
addikt
Ritka szar volt ma a Madrid. Volt egy szép Marcelo gól meg egy mégszebb Asensio gól és ennyi. Carvajal és Marcelo védekezésben szar. Navas bizonytalan. Isco is gyenge volt. Modric és Kroos legalább lelkiismeretesen beálltak védekezni (hamár a támadás nem ment). Ronaldo nulla. Ramos és Varane viszont egész jó volt.
A Bayernnek meg kellett volna vernie ezt a Madridot hazai pályán.
Amennyiben ez egy Pool - Madrid döntő lesz... Akkor Zidane, vagy valamelyik segédedző rendbe kell ,hogy szedje a védekezést a széleken. Mert Salah megbas***a ezeket de nagyon.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
hobizoli
nagyúr
Casemiro baze....
több drón kell ;P
-
addikt
Carvajal le, Benzema fel.
Lucas megy vissza jobbhátvédnek...
Rossz érzésem van.
-
L_YKing
addikt
Ribery nagyon unlucky...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
addikt
Láttam az imént egy találó bejegyzést.
If you don't watch Real Madrid very often, you should know they play like this often. Badly at times, dominant in spells, terrible at the back for no apparent reason, goalscoring at will without warning. It wins them things.
Egy válasz rá.
Sounds like Liverpool without the winning things
-
hobizoli
nagyúr
hopppáááá
több drón kell ;P
-
addikt
Amúgy a többi játékos se nagyon bízik abban ,hogy Navas megoldja a dolgokat. Most Modric rúgta ki majdnem Navas kezéből, az előbb meg Ramos.
Asensio
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ZavaBalazs #103980 üzenetére
hogy is mondtam?
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
ez nem volt kéz?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz DeathAdder #103981 üzenetére
deal!
-
DeathAdder
veterán
-
ZavaBalazs
őstag
válasz DeathAdder #103977 üzenetére
...vagy bayern szabálytalanság.
jelenleg az "A" kezdőből sérült: Neuer, Boateng, Alaba, Coman. A- kezdőből Vidal, Robben. ez lassan már 2015 barca elleni szint...
-
paatrick
őstag
Na a 2. félidőre a Bayernnek be kell indítani a mészárszéket, addig kell lepofozni ezt a lötyögős Realt amíg lehet.
Bíró meg nyilván megfogadta hogy ő most levezeti ezt a meccset lapok nélkül
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
hobizoli
nagyúr
-
DeathAdder
veterán
válasz ZavaBalazs #103976 üzenetére
Másik ellenfél
-
addikt
Navas életveszély... De Geát mostmár tényleg el kéne hozni. Ha már úgyis Angliában jár Perez akkor hozza Hazardot is.
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
Marcelo beb@szta mint a b.dosszart
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
addikt
válasz ZavaBalazs #103970 üzenetére
Perez borítékjában.
-
L_YKing
addikt
válasz ZavaBalazs #103970 üzenetére
Na ezt en sem ertem...ez egyertelmu volt.
-
ZavaBalazs
őstag
hol van már Carvajal lapja?
-
hobizoli
nagyúr
szep gól volt...
több drón kell ;P
-
addikt
válasz L_YKing #103965 üzenetére
Edzés, diéta, genetika, szerencse.
Úgy tűnik ,hogy a Real egyetlen esélye ma az ,hogy a Bayernesek egyszerűen elfogynak. Ritka szar a védekezés. Carvajal össze-vissza szaladgál. Marcelo meg totál homály a védekezésben.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
pont kiszaladtam sörért a konyhába, mire hallom a kiabálást a nappaliból, hogy tizenegyes, állítólag Lewát buktatták. hogy láttátok, tizi lett volna?
-
L_YKing
addikt
Miert ilyen serulekenyek?
-
DeathAdder
veterán
Vigyék már el degeát a premier league-ből könyörgöm
-
addikt
Navas
-
Tibiajax
nagyúr
hjaj istenem de jó, levitték az egyetlen játékost, aki miatt néztem a két ratyi összecsapását...
-
ZavaBalazs
őstag
hát, azért ezt így nem szerettem volna.
-
Valty
aktív tag
nem értem, hogy a totál formán kívüli Robben miért kezd Thiago helyett
Hát nem volt sokáig a pályán
-
veterán
Egyszerűen bennük bízik(7-10), felpofozta őket, hogy, hogy lehet, hogy ez az utolsó lehetőségük!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
-
Tibiajax
nagyúr
hol van Vidal?....
lehet h már milano felé utazik?
-
addikt
Isco eléggé szabadon fog játszani. Bal szélt megoldja Marcelo (védekezni úgyse tud). Vázquez viszont a jobb szélen lesz és be fog segíteni a védekezésben is. Egészen kiegyensúlyozott kezdő. Carvajal most már összekaphatná magát amúgy.
-
viharhozo
addikt
Mas se erti, h a francba nem jatszhat Thiago. Nem is nagyon lehet. A Klinsmann-fele Bayern ota nem lattam ennyire gyenge kezdot komoly meccsen.
A Real 3,3-as oddsa ajandek, ilyen konnyen keves dologgal lehet penzt keresni.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
ZavaBalazs
őstag
Ulreich
Kimmich, Boateng, Hummels, Rafinha
Javi
Robben, Müller, James, Ribéry
LewandowskiNavas
Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo
Modric, Casemiro, Kroos
Vázquez, Ronaldo, Isco (gondolom itt inkább gyémánt 4-4-2 lesz, és nem bal szélen játszik Isco)nem értem, hogy a totál formán kívüli Robben miért kezd Thiago helyett. 60. percben beállva esetleg érne valamit, de így... tartok tőle, hogy így sovány lesz a középpálya.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathAdder #103944 üzenetére
Nagyon szűk a keret. A középpályáról már nem eshet ki több ember. Henderson, Milner, Wijnaldum és nincs más.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Liverpool have announced that Alex Oxlade-Chamberlain will miss the 2018 World Cup with a knee ligament injury.
Nem gondoltam volna ,hogy ennyire súlyos.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz Napfénysüti #103939 üzenetére
Ez rosszul esik a rohadek bayern ellen kepes lennek a barcanak, de meg az atletinek is szurkolni☝️😁
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
hobizoli
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
Ma olyat teszek amit eddig soha és ezután se fogok többet (na jó max még egyszer a visszavágón): szurkolok a Bayernnek.
Més que un club!
-
hobizoli
nagyúr
válasz DeathAdder #103928 üzenetére
3 vedovel felallast a Juve-tol sem ertettem a BL donton tavaly júniusban
ott hangosan felröhögtem a TV elott konkretan, amikor mutattak a kezdotizenegyet meg a taktikai felallastSerieA-ban meg az Olasz Kupa-ban meg elmegy egy Chievo vagy vmi SerieB/C csapat elleneben, de ez mar nagyon nem az a liga, ahol ezt meg lehet engedni
több drón kell ;P
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #103934 üzenetére
A fordulópont szerintem az volt, hogy a pool belátta át kell baszkodni a labdát a középpálya felett és rámenni a 2nd ballokra, és úgy veszélyeztethetőek, mert az első 20 percben Naingolanék tanári módon játszottak.
Aztán 2-3 helyzet után már teljesen felborult a pálya, mintha elfáradtak, nem tudták volna követni a tempót az olaszok kb 60 percen keresztül, és igen a kényszerű csere valóban nagyon jól sült el, én is így láttam
-
paatrick
őstag
Mondjuk ki: tegnap a kapufa eldöntötte a mérkőzést Kolarové kifele jött róla, Salahé meg befele.
Ha a Roma szerez vezetést akkor egyből visszaállnak 4 védőre, így 2 gólt minimum megspóroltak volna. Ami miatt félnék a Liverpool helyében az az hogy a Roma a semmire tudott 2 gólt rúgni, pályán se voltak kb. Mi van ha ők is egy jobb napot fognak ki?
Szóval érdekes lesz a visszavágó.Estére meg annyit, hogy a Bayernre fogadtam. Eddig mindig ha a Real ellen tettem akkor győztek a fene a pof... szóval hátha most
-
veterán
válasz DeathAdder #103933 üzenetére
A fordulópont a sérülés miatti csere volt, az leesett már? egy másként mozgó játékos a középpályán felboríthatja az addig működő rendszert.
A sziti bukta az edzőjét is, de Pep nem is az, aki meccsközben gatyába rázza a csapatot, ha gond lenne, bár sokat reagál a meccsek közben is.
Mint kiderült, Valverde sem az, nem konkrétan B terv hiányzik, hanem, ha rosszul ketyeg a meccs, akkor jön elő a motiváló képesség.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #103930 üzenetére
Egyetértek, az elején működött.
Tisztelem őket, hogy nem adták fel az indentitásukat és ugyanazzal a bátor játékkal álltak ki, mint a barsza ellen. Továbbá a 2. leg labdabirtoklósabb csapat a bajnokságukban, azért én valahol megértem Francescot, mert ez 20 percig nagyon is működött. Letámadtak, megakadályozták a támadásépítéseket ami legutóbb bevált nekik a barsza ellen, csak utána elfogyott a szufla, jöttek a késések, nem odaérések, de még 5-0nál sem adták fel, ahogy a szurkolóik sem, gól kellett nekik, és meg is szerezték. Így jobban is jártak, mintha 3-0-nál azt mondják, hogy álljunk be a kapu elé inkább, és ne legyen kiütés.
Egy sziti rögtön kegyvesztett lett az idegenben lőtt gól után, senki nem küzdött semmiért, az emptyhad egyből elcsendesedett, pedig csak a saját identitásukat kellett volna fokozni, de inkább beletörődtek, hogy ez már úgyis eldőlt, az utolsó percekben meg már szinte üres volt a stadion.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz DeathAdder #103928 üzenetére
Nem csak ezen múlt, de ilyen villámléptű támadók ellen ez nem fér bele. Biztos nem így képzelte el Francesco sem, sőt az elején működött.
A 2. gól meg Róma szempontól a totális csőd volt. Egy kivágott 50 métert repülő labdára csak Salah ért oda, aztán volt egy félkomoly szerelési kísérlet, aztán megint rossz helyezkedések.
De! a gólokhoz mindig hibák kellenek.
Alkalmazkodni meg védekezésben sem könnyű, mert idő kell, hogy csapatként együtt és jól mozogjanak az emberek az esetleg szokatlan pozíciókban.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
BenHans
addikt
válasz forceberg #103926 üzenetére
Így igaz sajnos. Óriási területet hagytunk hosszában is a feltolt védekezéssel és széltében is a 3 védővel, mert Kolarov és Florenzi már alapból verve volt az előrevágott labdáknál. Olyan gyorsan vitték kapuig a labdát hogy akció végére érhettek csak vissza. Későn álltunk át 4 védőre.
Nem lepődnék meg egy 4-1-4-1-es vagy 4-2-4-es felálláson az Olimpicoban. Nem ismeretlen számunkra és kétség kívül stabilabbnak tűnik egy ilyen villámgyors, a széleket maximálisan kihasználó csatársor ellen.Azt azért tegyük hozzá, hogy a 3 védős rendszer bukásában erősen közrejátszottak az egyéni hibák, illetve az elvárt teljesítményt csak nyomokban (értsd: az első félidőben 20 percig) tartalmazó játék. Itt 3 gólt akkor is kapunk ha 4 védő van, mivel komoly bajok voltak a labdatartással, ami kivitelezhetetlen gyors elmozgások, pontos rövid passzok és pontos hosszú átadások azaz oldalváltások nélkül.
Ez van. Ez is a Roma. De az is, ami hármat lőtt idegenben (3-3) és otthon is (3-0) a Chelsea-nek.
Pozitívan kell nekimenni a jövő hétnek, az 5-2 jobb mint a 4-1 vagy a 3-0, és legalább idegenben történt.
Az Olimpico más, de le a kalappal a szurkolók előtt akik 30 perccel a lefújást követően egy ilyen vereség után is énekeltek. Ha nem szeretsz a pokolban, akkor nem érdemelsz a mennyben. Sokkal komolyabb erő van a Liverpool szurkolóiban mint a Chelsea drukkerekben, de még így is hallatszott a maroknyi római hangja.Küzdeni mindig, feladni soha...
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #103926 üzenetére
Ennyivel gondolom Várhidi Mágnestábla Péter le is tudta a Rómája vereségét, és arról nem beszélt hogy milyen mezőnyjáték miatt vehette ár üresen Salah és Mané.
Igen, 3 védővel ez Francescotól nyitott száj volt a faszerdőben, sokan ettől is tartottak a meccset megelőzően.
BL-ben úgy látszik nem igazán alkalmazkodnak a papíron gyengébb csapatok sem, azért vannak sokszor ekkora verések ¯\_(ツ)_/¯
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz DeathAdder #103925 üzenetére
A Roma alapból xar taktikával ment fel, Salah mindig üresen vehette át a labdát, Várhidi is kielemezte, hogy mekkora baklövés volt ez Francescotól.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
DeathAdder
veterán
válasz total90 #103916 üzenetére
Nagyon megtalálta Klopp a helyét, de azt nem szabad elfelejteni, hogy Firmino tegnap is olyan tökélyre fejlesztve vitte véghez a hamis kilences játékát, és csinált bohócot a Manolasz, Fazio kettősből, hogy az oktatófilmbe való, ezzel biztosítva Salah és Mané szabadabb játékát.
2 gól 2 gólpassz neki is megvolt tegnap, és árulkodó volt hétvégén is, hogy Salah mennyire el volt tűnve 70 percig amíg a nagy munkabírású Firmino be nem állt (és Oxlade).
Klopp is elmondta egyszer, hogy a center kulcsfontosságú a labda nélküli védekezésben, neki kell vezetnie a letámadást, a térfél felosztását, és ebben Firmino legjobb. Ő az egyedüli ember akinek a hiánya nagyon komoly gyomros lenne a poolnak.
Nagyon ki vannak ők találva ebbe a rendszerbe, ez nélkül semmi extra nem lenne egyik sem egy-egy külön csapatban, főleg olyanban ahol csak egy lennének a sok sztár közül.
10/10-es volt mindkettő
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz ZavaBalazs #103923 üzenetére
azt hogy mennyire vakon van a pooli védő
-
ZavaBalazs
őstag
válasz DeathAdder #103922 üzenetére
Itt mit nézünk, a bíró nincs lesen, mert van még egy pooli védő?
-
venember83
nagyúr
„We go there and try to win again.”
Így kell ezt csinálni, ez a vonzó futball, amivel stadionokat lehet megtölteni, és így a vereség/kiesés is kevésbé fájdalmas, ha arra kerül a sor.
-
7600 GS
addikt
Előre a Real-Pool döntőért
-
MdewC
nagyúr
válasz venember83 #103915 üzenetére
Az tuti.
Ma azzal vígasztalódhatunk, hogy Citro elismerő szavakkal illeti a Serie A-t, hogy milyen zsivány játékost kapott onnan Pool. Van ám ott merítés bőven.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
total90
veterán
Fúú, de jó meccs volt ez tegnap Liverpoolban.
Igazából a 40. percig azt hittem, hogy a Roma behúzza a meccset, vagy legéább kiegyenlít... aztán fél óra alatt jött még 4 gól a Pooltól és na mondom, Pool a döntőbe.
Aztán a végén a Róma behúzott 2 gólt Szerintem ez még nagyon sokat érhet otthon, habár nincs mindig karácsony... mint a Barca ellen
Izgis lenne viszont ha otthon 3:0-ra vezetne a Róma, tuti bepörögnének az eseményekKlopp örülhet, hogy van egy Salah a csapatban, meg látszik is, hogy nem rossz edző. Ebből a csapatból ezt kihozni, hát... nem semmi.
Szerintem egy kicsit jobb, mélyebb kerettel esélyes lenne a PL-re (is) és mondom úgy, hogy nem szeretem a Poolt.Igazából egy Róma vagy egy Pool is jót tesz most a BL-nek, a kettő közül számomra mindegy melyik lesz ott a döntőben.
A mai meccsen viszont remélem, hogy kikap a Reál és a döntőbe nem jutnak be.
Egy Pool/Roma-Bayern döntőt szívesen megnéznék úgy, hogy a Pool/Róma nyeri a meccset
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Viszlát
addikt
válasz DeathAdder #103909 üzenetére
Még él, reméljük meg tudják menteni.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
DeathAdder
veterán
válasz NyxNyxNyx #103910 üzenetére
Nem, de az első gól előtti keményebb szerelés vitatott, meg a tizi.
Előbbit tuti lefújja egy könnyűkezű spanyol, de bírója válogatja (angliában biztos hogy nem). Utóbbi meg hát..ha az ettől két 100x egyértelműbbet befújják (ami nem derékról pattan a testhez közel álló tétlen kézhez, hanem egyértelmű test alá lógó passzsávot blokkoló kéz), akkor igen jó eséllyel 2016-ban nem a sevilla az EL győztes.
De a Róma sem kapott meg pár jogos tizit a Barsza ellen ha jól rémlik, szóval ez minimum járt nekik
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
A kettő lesgyanús gól közül az volt valamelyik?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
DeathAdder
veterán
sajna volt egy szomorú hír is, egy róma szurker halálra késelt egy pool szurkert
-
DeathAdder
veterán
Hát ha innen megint visszajön a Róma akkor borulok előttük
Ahhoz nem is tudom minek kellene történnie, talán
-még több Lovren bakinak
-gyors kiállításnak
-még egy sérültnek
-játékvezetőnek
-megőrizni az Olimpicoban a klín shitet (eddig egy gólt sem kapott otthon a Róma BL-ben)Nem tudom ez hogyan jöhetne össze, mai játék képe alapján sima 10-2 is lehetett volna akár, de olasz csapatot sosem szabad leírni, főleg nem az otthonukban.
Kloppot meg had dicsérjem kicsit már, belevág a szezonba 2 (!) sérülékeny középső védővel, akiből az egyik teljesítménye időzített bomba,ennek ellenére apróbb malőrökkel ugyan, de lehozza velük a fél szezont, mire jön van Dijk.
Rögtön aztán eladja Coutinhot, kölcsönadja Sturridge-ot, pótlás nélkül gólképtelen cserepaddal nekivág a következő félévnek, 3x elveri a szitit, végigpofozza a BL-t, a Karácsony óta eltelt időszakban legtöbb pontot szerezte a PL-ben, mostanra meg már ott tart, hogy nincs egy szál értelmes csereembere se a padon, erre tovább folytatja a menetelést. Nem beszélve a másodosztályból zsebpénzből igazolt jobbekről, vagy a tarcsiból felhozott balbekkről, akikkel végigtolta a szezont.Hétvégén pedig a favágó Stoke a tovább kurtíthatja a megmaradt 10 érdemi mezőnyjátékost.
Sajnálom, hogy a szezon végére teljesen elfogyott a keret. Mi lenne ha az ő padján is 30 milliós Gündoganok, 50 milliós Bernardo Silvák, 65 milliós Laportok ülnének....mondjuk nem is bánom, menjenek ők csak az oligarchákhoz.
Remek meccs volt, még több ilyennek kellene lennie, mert az ilyen barszareálbáyern körbeverések már rém unalmasak olyannak akiket hidegen hagy mindhárom csapat.
-
BenHans
addikt
válasz MdewC #103891 üzenetére
Köszi srácok, hogy gondoltatok rám!
Nem ittam, barátokkal néztük csendesen rágcsálva.
Ez a Birka Félix sem valami klasszis játékvezető.
Volt a meccsen 2*15 percünk, a legelején és a legvégén. Az 5-2 a mutatott forma alapján sajnos egy "elfogadható" eredmény és jobb mint a 4-1 vagy a 3-0. Ez a Roma kb úgy játszott mint a Fiorentina elleni hazai 0-2-es vereség vagy a Lazio elleni 0-0-ás iksz alkalmával.Nem lehet a 'pool ellen 3 védővel felállni. Otthon egy amúgy már korábban alkalmazott tehát nem ismeretlen 4-1-4-1 vagy 4-2-4 viszont jó lehet.
Kegyetlenül félelmetesen gyors a 3 csatár, elvégzik a munka 90%-át, csak előre kell nekik vágni, túlzás nélkül.Minden tiszteletem Momóé, aki kb bocsánatot kért a góljaiért.
Nincs mese, megint gladiátorharc kell az Olimpicoban. Az utolsó lélegzetvételig küzdeni kell, aztán ha itt a vége, akkor mindent kiadva, emelt fővel kell a szurkolók elé vonulni, de a erre gondolni az utolsó sípszóig nem elfogadható addig csak hajtani eredménytől függetlenül.
Forza Roma!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Cartevo
őstag
Lehet, a Roma direkt ad ekkora előnyöket az odavágón. Így nagyobb a show.
-
paatrick
őstag
válasz Cartevo #103900 üzenetére
Így kell 11-est lőni, ezt egy kapus se fogja meg akárhogy ugrik csak a sok tudálékos mindig kitalálja hogy begurítom gyengéden aztán csak néznek ha nincs gól.
A Liverpoolnak meg Salaht be kell zárni egy kalitkába nehogy történjen vele valami jövőhétig, mert képesek elbalfaszkodni.
-
KisTücsök
addikt
Valami ilyesmit vártam.
Ezzel az eredménnyel egyáltalán nincs lefutva ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest