Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz forceberg #103926 üzenetére

    Így igaz sajnos. Óriási területet hagytunk hosszában is a feltolt védekezéssel és széltében is a 3 védővel, mert Kolarov és Florenzi már alapból verve volt az előrevágott labdáknál. Olyan gyorsan vitték kapuig a labdát hogy akció végére érhettek csak vissza. Későn álltunk át 4 védőre.
    Nem lepődnék meg egy 4-1-4-1-es vagy 4-2-4-es felálláson az Olimpicoban. Nem ismeretlen számunkra és kétség kívül stabilabbnak tűnik egy ilyen villámgyors, a széleket maximálisan kihasználó csatársor ellen.

    Azt azért tegyük hozzá, hogy a 3 védős rendszer bukásában erősen közrejátszottak az egyéni hibák, illetve az elvárt teljesítményt csak nyomokban (értsd: az első félidőben 20 percig) tartalmazó játék. Itt 3 gólt akkor is kapunk ha 4 védő van, mivel komoly bajok voltak a labdatartással, ami kivitelezhetetlen gyors elmozgások, pontos rövid passzok és pontos hosszú átadások azaz oldalváltások nélkül.

    Ez van. Ez is a Roma. De az is, ami hármat lőtt idegenben (3-3) és otthon is (3-0) a Chelsea-nek.
    Pozitívan kell nekimenni a jövő hétnek, az 5-2 jobb mint a 4-1 vagy a 3-0, és legalább idegenben történt.
    Az Olimpico más, de le a kalappal a szurkolók előtt akik 30 perccel a lefújást követően egy ilyen vereség után is énekeltek. Ha nem szeretsz a pokolban, akkor nem érdemelsz a mennyben. Sokkal komolyabb erő van a Liverpool szurkolóiban mint a Chelsea drukkerekben, de még így is hallatszott a maroknyi római hangja.

    Küzdeni mindig, feladni soha...

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák