- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
Fúú, de jó meccs volt ez tegnap Liverpoolban.
Igazából a 40. percig azt hittem, hogy a Roma behúzza a meccset, vagy legéább kiegyenlít... aztán fél óra alatt jött még 4 gól a Pooltól és na mondom, Pool a döntőbe.
Aztán a végén a Róma behúzott 2 góltSzerintem ez még nagyon sokat érhet otthon, habár nincs mindig karácsony... mint a Barca ellen
Izgis lenne viszont ha otthon 3:0-ra vezetne a Róma, tuti bepörögnének az eseményekKlopp örülhet, hogy van egy Salah a csapatban, meg látszik is, hogy nem rossz edző. Ebből a csapatból ezt kihozni, hát... nem semmi.
Szerintem egy kicsit jobb, mélyebb kerettel esélyes lenne a PL-re (is) és mondom úgy, hogy nem szeretem a Poolt.Igazából egy Róma vagy egy Pool is jót tesz most a BL-nek, a kettő közül számomra mindegy melyik lesz ott a döntőben.
A mai meccsen viszont remélem, hogy kikap a Reál és a döntőbe nem jutnak be.
Egy Pool/Roma-Bayern döntőt szívesen megnéznék úgy, hogy a Pool/Róma nyeri a meccset
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest