Új hozzászólás Aktív témák

  • NyxNyxNyx

    addikt

    Hát, ez az eredmény teljesen reális. Fejben ott volt a City, Sterling ha nem egy zöldszemes ostoros szintjén lenne agyilag, csúnya is lehetett volna a vége. City talán az a csapat, akik ellen a legkevésbé megy a Spursnek. Guardiola nagyon megtalálta az ellenszert a WHL-es 2-0 óta. Azóta a 2-2-es meccs inkább szerencse volt. Teljesen más kategória, mint a többi csapat a PL-ben, még akkor is ha a Pool továbbjutott ellenük a BL-ben. És még nekik is sokat kedveztek a bíró tévedések, illetve alapból tudják counterelik a City-t.

    Davies becsúszása csúnya volt. Valahogy mindig a City és a Chelsea kapja ezeket. Nincs vele bajom ha csak lekésnek, de ez egyértelműen szándékos volt most.

    Allinak semmit nem fújnak már be, mert könnyen adja magát. Most fejből tudok 3 esetet idén a PL-ben, ami 100%-os tizenegyes lett volna ellene, ha lett volna VAR. De amúgy sokat javult, a Poolos esete után nem dobálja magát annyira és a kakaskodásokat is visszább vette. Nem ugrik mindenre.

    Moura nagyon jó lesz majd, ha többet játszik. Simán jobbnak néz ki, mint Son. Lamela nagyon jó mostanában, csak lehetne kicsit kevésbé körülményes.

    [ Szerkesztve ]

    "I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

Új hozzászólás Aktív témák