Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz djnice #225774 üzenetére
Azért ment fel sok helyen, mert BF előtt feltolják az árakat. Aztán nem viszik egyből vissza, hogy ne legyen feltűnő.
Meg gondolom próbálják orientálni az SS felé a vevőket. Mert sok helyen elég rendes készlet áll a polcokon.
Szerk.:
Amúgy konzol vonalon nem mozognak lefelé ennyire az árak, mert akinek OX -re esik a választása az is egy jó cuccot vesz. Ebből az árból meg könnyebb nagyobb akciót csinálni. Nincs akkora pörgés, mint pl. PC vagy telefon szektorban.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
válasz djnice #159940 üzenetére
Na most beszéltem velük, van még pár játék, amit szeretnek, de egyikben sincs magyar nyelv...
Ezeket mondták még:
Plants vs zombies garden warfare 1-2
Goat Simulator
Human fall flat
Marvel ultimate alliances 1-2 (ezt akár négyen is lehet játszani 1 gépen, nagyon jó, ha kedveli a szuperhősöket.)
A lego játékokból meg azt érdemes megvenni, amit szeret. Nálunk a Jurassic World, Star Wars és az összes szuperhősös favorit. A karib tenger kalózaival elakadtunk, de az is nagyon jó.
Ha van időd vele játszani, akkor a lego worlds is nagyon jó, ha ketten játszátok. Nekem túl bonyolult, de ők kenik-vágják.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz djnice #159935 üzenetére
Ahhoz kell az alaplap és kezdő szett is, és nincs benne magyar nyelv. Szerintem nem éri meg, a fiaim hamar megunták. (és baromi drága volt) Ami nagy kedvenc volt ebből a típusból, az a Disney Infinity. Használtan elég jó áron kilehet fogni, nekünk már vagy 100 figura van hozzá. (ebben sincs magyar nyelv) Amit még ajánlani tudok, az bármelyik Lego játék, minecraft és Lego worlds. A fiaim 8 és 10 évesek, ezeket nagyon élvezik. Magyar nyelv a Minecraftban és Lego Worldsben van.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz djnice #99525 üzenetére
Értsd jól: egy havi goldot lehet venni most 200Ft-ért 2500Ft helyett, az xbox.com-on.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz djnice #98847 üzenetére
Ez a konszrukció már csak azért is megérte nagyon, mert azon túl, hogy van benne egy XO500GB (amiért megvettem ugye), van benne egy FIFA17+3 UT Legends+1 havi EA Access+Forza Motorsport3+egy 14 napos Live, ami nekem pont 22-én jár le... És mindez 82k-ért. Csak a 2 hetes kiszállítás okoz némi gyomorgörcsöt, de mi az nekem. Há' leülöm aztat a wétén...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz djnice #98874 üzenetére
Egyébként okosan csinálja az Amazon. 209 a nettó ár, és megrendelés helyétől függően számolja az ÁFÁ-t. De még így is jó, főleg a Forza miatt.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
interstate76
addikt
Ez nem gyenge akció!
(#98830) peterkeT Nyilván igaz, amit írsz, különben a kollegina (A) nem tudna játszani B profil játékaival, de akkor a home-olás leírásában nem értem az alábbi sort: "8. Társunk felhasználói fiókjával nem kell belépve lenni, de a profilt nem szabad törölni a gépről." Jelen esetben a B account törlésre került, a home-olás mégis működik. Vagy ez csak a kölcsönösséghez kell, hogy B is hozzáférjen a saját masináján A játékaihoz?
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
l.skywalker
Topikgazda
Leider kann dieser Artikel nicht nach Ungarn versendet werden
amúgy piszok jó csomag lenne, kár, hogy nem megy senki mostanában nekem Németországba...
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz djnice #98397 üzenetére
A szinte minden azért messze nem minden. Jellemzően azokat a cuccokat küldi ingyen (39 EUR-s rendelési érték felett), ami az Amazon saját, német raktárából indul. Nagyon sok ugyanakkor a külsős kereskedő, és webáruház, aki az amazon.de felületét használva árusít, itt az amazon.de-vel kötött megegyezés, és a cég üzletpolitikája mondja meg, hogy belefér-e ebbe a körbe. Ezek a termékek általában Amazon Prime jelölést is kapnak, németeknél évi 49 EUR-ért elő tudsz rá fizetni, amibe a videókölcsönzőjük, és a steaming-szolgáltatásuk mellett szinte minden esetben ingyenes szállítást jelent akkor is, ha amúgy számítana fel kiszállítási költséget (ez a játék konkrétan még nekem is fizetős szállítást mutat, pedig Prime-előfizető vagyok). Meg egy csomó akció van még Prime-tagoknak, de ez már végképp nem ide tartozik.
Ha magyar címet adsz meg, akkor egyébként az ár is egy kicsit magasabb lesz, mert az alap, 19%-os német ÁFA helyett azonnal a magyar, 27%-os értékkel számolja át az EU-s adóügyi szabályozásnak megfelelően.
Ezzel együtt még így is megéri egy csomó mindent amazon.de-ról rendelni, de az az érzésem, hogy ez a konkrét cucc nem esik bele az ingyen küldős kategóriába. Persze én innét ezt nem tudom kipróbálni, akkor sem, ha kosárba teszem.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz djnice #98395 üzenetére
Arra figyelj, hogy ez még Németországon belül is 5 EUR postaköltséget akar felszámolni Amazon Prime előfizuval is, szóval Mo-ra ingyen szállítás ebből nem lesz...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók