Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Tudom nem illik ilyet kérni de mindig lemaradok. Gears of War 1,2,3 Judgement kódok érdekelnének. Bármelyik. Előre is köszönöm.
-
melan
senior tag
kb másfél hét kihagyás után ma bekapcsolva a BOXot újra kellet társítanom a kontrollereket. Járt már valaki így? Mi lehet az oka? Azt, hogy volt frissítés, azt már láttam korábban, gondolom ha amiatt lenne, azt korábban észlelem...
-
BigStraw
senior tag
válasz XFishboneHUN #86495 üzenetére
Értem köszönöm
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
Dinasti
senior tag
válasz lacy86 #86480 üzenetére
En is most tolom. Nálam a Tf2 lett az elsődleges fps.
Szerettem az első részét is de ez nagyon ott van minden téren.IntelKiller7: Nem vagy 1edül én 2 napja vettem meg igaz szingapurból de igy ott is olcsóbb lett volna😣 Főleg hogy a Tf2 őn kivul mást nem is tolok multiban...
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz IntelKiller7 #86490 üzenetére
Kár az ilyeneken.. mindig lesz jobb és jobb akció.. Az a lényeg, hogy neked annyit is megért, és élvezettel játszod
Na, jó.. Tényleg felhúzza az ember agyát
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
-
FOXhun
tag
Na TF2 megvéve, már csak szabad idő kell.
-
lacy86
addikt
Ez a Titanfall2 kampany nagyon allat 😁😁
-
BigStraw
senior tag
válasz XFishboneHUN #86476 üzenetére
Köszönöm És az nem baj, hogy nincs hozzárendelve bankkártya a profilhoz?
-
norbi2010
őstag
Early Black Friday a Game-en. Röpke 82k a Goat Simulator-ért, kész lopás.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz bulikavagyok #86473 üzenetére
Az emberi birtoklási vágy, mindennél hatalmasabb, ha van haszna, ha nincs!
"Az egyszer majd jó lesz valamire" elvét alapján véve, egyszer csak játszik vele az emberfia az adott játékkal, vagy nem!
Pszihológai szempontból pedig az nyugtat, hogy sokkal olcsóbban hozzá tudtál jutni.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
BigStraw
senior tag
El magyarázza nekem valaki, hogy ez a feltöltő kártyás dolog, hogy müködik? Mire tudom használni? DLC-ket tudok venni? vagy hogy? A választ előre is köszönöm
-
nagyúr
-
norbi2010
őstag
Battlefield 1/Titanfall 2 bundle ~16,5k az oroszoknál. Én meg ennyit fizettem csak a BF1-ért.
Szerk.: most nézem, ez még csak nem is a sima verzió, hanem Deluxe mindkettőből.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz bulikavagyok #86469 üzenetére
Utána meg sírás van, hogy mivel is játsszak most.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
-
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz XFishboneHUN #86467 üzenetére
Nagyon jó, csak ne ess abba a hibába, mint mi az asszonnyal, hogy neki durrantunk a fő küldetésnek úgy, hogy alig kezdtünk el kóbászt meg répát megy mindenféle gyomot gyűjteni.
-
XFishboneHUN
senior tag
Nem bírtam ellenállni a csábításnak, beruháztam egy Witcher 3: GOTY-ra
Kíváncsian várom, hogy milyen lesz, de a rengeteg visszajelzés alapján biztos nem fogok csalódni.
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
nagyúr
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Madoc
veterán
válasz bulikavagyok #86461 üzenetére
Na, amikor beszállok egy városba az ejtőernyővel nekem az még nem ultra akció. De lehet javitottak rajta mert kb. 1 honapja letöröltem. Visszateszem megnézem megint, mert szerettem.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
nagyúr
Tény, h játszhatatlan? Ultra nagy akcióknál belassulgat, de még simán játszható. És nem az egyetlen vagyok, mivel mint az előbb is írtam a home partnerem is játszik vele -ha annyira gáz lenne nyilván nem tolnánk vele. Valószínűleg más az ingerküszöbünk. Tegnap mondtam is pzs-nek, h nem merem tiszta szívvel ajánlani senkinek, de bízok benne, h be fog jönni neki (is).
Élni és élni hagyni
-
Madoc
veterán
válasz bulikavagyok #86459 üzenetére
És neked nem szaggat néha mint az állat? Asszem te lennél az első akinél nem. Szorakoztató az tény de hogy játszhatatlan az is.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
nagyúr
Gratula, nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre! A JC 3 az utóbbi évek legszórakoztatóbb játéka szerintem. A többit már tegnap megbeszéltük.. Legrosszabb esetben kéred a refundot!
madoc: A mai napig előveszem egy-két órára, és még mindig imádom!
Szerk.: Home társam dettó.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Madoc
veterán
Na a JC3-at azt tuti megbánod akkor. 5-10 fps
-
pzstm
titán
"utálom" az Xbox csapatot
Megvettem Just Cause 3-at, cserébe ma fogok Mad Maxet és Just Causet is streamelni szerintem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
töky76
tag
Sziasztok szingapúri gift card-ot nem lehet beváltani?
Valamiért mindig USA régióra áll. -
Madoc
veterán
válasz Stauffenberg #86454 üzenetére
Némelyik mai játéknál. Ezt irta a kolléga. Nem hogy az összestől szebb.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Atomgeszi #86453 üzenetére
"De még a Tomb Raider Definitve Editionnak is"
Azért ez erős túlzás. Nekem is szép emlékeim voltak róla 4 évvel ezelőttről, de megvettem pár hete barátnőmnek (bejön neki amúgy) és látszik sok helyen, hogy az előző generációra készült. Főleg a fények kezelése suta (mai szemmel), meg a textúrák felbontása nagyon alacsony.
Egyébként én nem vagyok grafika mániás, nem kell még most sem szégyenkeznie, de ha csak szigorúan technikai értelemben vizsgáljuk, akkor eljárt felette az idő.
-
Atomgeszi
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #86450 üzenetére
márciusban veszek következőre játékot, de addig sem végzek....
Mindet ki kell játszanom ma estétől vasárnap délig
[ Szerkesztve ]
-
luckyboi82
tag
válasz bulikavagyok #86444 üzenetére
Uh, tényleg. Bocsánat!
-
nagyúr
-
pzstm
titán
Harmadjara meglett, konnyebb volt mint elozo....remelem utolso sem lesz nehezebb )
Nagyon bizsereg a kezem a Just Cause3-on....Mad Max már lejött....
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
válasz Hunt3r22 #86446 üzenetére
A METRO már tényleg nem mai darab.
De a nagyobb bajom, hogy az elsőt (2033-at) már PC-n kitoltam, alig emlékszem rá.
A másodikat meg elkezdtem, szintén PC-n, és nem tudom meddig jutottam benne.Egyébként a zsánerem lenne, de ha már pl. 75%-át kivittem, akkor nem akarok megint nekikezdeni.
Viszont nagyon olcsó a csomag -
nagyúr
-
gianni85
veterán
válasz luckyboi82 #86442 üzenetére
szerintem akkor cumi. Amit tehetsz az egy rendőrségi feljelentés...
-
luckyboi82
tag
Sziasztok!
Valakinek törték már fel albérletét? Ingóságra milyen feltételek vonatkoznak? Társasház bizti az ajtóig tart, főbérlőnek semmilyen sincs, albérlőnek meg még ennyi se.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz birorichard #86439 üzenetére
Már próbáltam. Ugyan ennyivel szed akkor is. 1 éves lesz karácsonykor. 1TB-os. Még van rajta 134gb szabad hely.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
birorichard
őstag
válasz IntelKiller7 #86437 üzenetére
Próbáld ki kábellel. Amúgy új még a gép, mennyire van tele a hdd?
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ez teljesen normális?(Wifiről megy, délelőtt fél12 óta töltöm.. -.-" kábelen is ugyan ennyi.)
[link]Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
rdt89
addikt
-
KD6-3.7
őstag
Witcher lett. Mar el is kezdtem! Orulok, hogy van benne magyar felirat. Nem olyan rosszaz angol tudasom, de az elejen voltak eleg kacifantos dolgok a szovegben.
Meg van a hangulata mar most a kezdetnel es erdekel, hogy hol az a csajszi szoval eddig tetszik! Koszonom a segitseget a valasztashoz!
Meg egy szep FPS-t szeretnek beszerezni ami hasonlo a Doom-hoz. Van most ilyen a learazasban?[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Rage47 #86424 üzenetére
Én múltkor pzstm felajánlásakor pont akkor jöttem fel a fórumra, mikor posztolta a kódokat. Előbb beváltottam egy GoW Judgmentet és utána jöttem megköszönni (amit ezennel ismételten megköszönök). Akkor mind a négy kódot megköszönte valaki az itteniek közül.
Szerintem csak sokan vannak akik olvassák a topikot. Aki biztosra akar menni, hálálkodjon akkor, mikor már be van váltva a kód. Látjuk mi volt most is, illedelmesen megköszönte Wolf88 előre, de közben elhappolták.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Stauffenberg #86423 üzenetére
Ez jó kérdés. De ez már nyár eleje óta ilyen sz@r. Néha a kódokat nem fogadja el, néha a Gwg játékokat 1-2-3 nap késéssel írja csak ki. Szóval én sem értem mi a franc folyik itt.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Stauffenberg
nagyúr
Miért ekkora fostalicska a Microsoft magyar weboldala?
Hetek óta többször van, hogy "404-et" kapok egy csomó fontos oldalon. Például egyes Gold aloldalak irányából nem működik a "Válts most Xbox Live Gold tagságot" gomb, egyszerűen az oldal nem található üzenetet dobja. De a Black Friday Home aloldalt sem találja. A nyelvet angolra állítva már megvan.
Közben meg ha csak az Xbox One Black Friday akciós játékokat listáznám a magyar link is működik, csak angol nyelven. Teljes káosz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalos oldalról:
Ha valakinek megvan a lemezes kiadás, megnézhetné, hogy megy-e és tényleg bekerült-e BC-be.
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
-
rdt89
addikt
Gears of War 1:
H2DXF-HCQP3-G9P7K-79CDT-4P2CZa második rész kódját kb. 15 perc múlva posztolom, hogy mindenkinek legyen lehetősége begyűjtögetni őket.
-
North15
csendes tag
válasz -Rolika- #86399 üzenetére
Az optikai hang bemenet hiányát egy digital-analog audio converterrel simán át lehet hidalni. Ha nem füles van rajtam, én is egy olyannal használom a rendszert.
@wolf88: Ha oldalon belül kattintgatva váltasz régiót, néha rosszul rakja össze a weboldal a célhivatkozást. Mindig nézd meg a böngésző címsorát, hogy mit is próbált betölteni. Hátha csak ennyi a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest