Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz birorichard #84796 üzenetére
Tovább meglesz mint TF2?
(#84798) birorichard
Találkozunk a harcmezőn akkor.[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Döglött Róka #84794 üzenetére
Statok jönnek majd, beszéltem fejlesztőkkel. Amúgy hja láttalak minap tolni, csak már lusta voltam bemenni party-ba.
Live-Die-Respawn
-
Döglött Róka
veterán
Na két napja nyúzom az új Titanfall-t és kellemesen csalódtam. Bár a kampány engem annyira nem érdekelt, hogy felőlem ebből a részből is kihagyhatták volna, ellenben a multija nagyon jo irányban fejlődött, tetszik, hogy a titánok kicsit gyengebbek, jó hogy nincs pajzsuk, de lehet hozzájuk medkitet lopni A fegyverek tovabbra is jók mióta megvan a battle rifle, bocsánat hemlok (a sok halo miatt minden BR ami hármas sorozatot lő), elég sima a játék. Tempóban én érzékeltem változást, a pályák érezhetően a slide-ra és grapple-ra vannak kihegyezve, nehezebbek mint az első rész de sokkal kreatívabbak.
Ami vicces, az a Titan loadout, eladtak hatnak hármat
Ami hiányzik, az a rendes statisztika, illetve a rang rendszer.Mindenesetre abszolút nem bántam meg, olyan mint az első, ugyanúgy rétegjáték lesz ez is, mivel nehezebb mint a kommersz fps-ek
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
oriic
HÁZIGAZDA
Holgyrk, Urak! Ki vette mrg vegul uj COD reszt?
Live-Die-Respawn
-
adrian94
őstag
Rocket Leauge-et lehet direkt PS4-esekkel, PC-sekkel jatszani vagy csak veletlenul dobja be oket?
-
őstag
Mortal kombat xl-nel hogy van a lemezes kiadás?
Alapjáték + DLC kód van benne, vagy az egész továbbadható?
Forza horizon 3 ultimate lemezesnél ugyanez a kérdésem. -
nagyúr
-
spae
aktív tag
válasz bulikavagyok #84780 üzenetére
Miért te nem? Vagy a nagyon extra dolgot vártad?
...mondjuk nekem még ráér, én még a FH2-t tolom, mire befejezem, addig hátha jön a Civic Type-R is
Tunkiih: remélem igazad lesz!
-
nagyúr
Ezer bocs! Távol az otthonomtól és a laptopomtól csak erre futotta.
Élni és élni hagyni
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #84780 üzenetére
kafa a linked, kár hogy nem használható
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
Ez ígéretes. Pár napja már volt róla szó, h vmi soha nem látott tartalmat kap a FH3, de nem jött be a motoros tipp. Sajnos. De ez sem lesz rossz.. Gondolom kapunk egy hegyvidékes szigetet sok hóval. Érdekes lesz.
Forza Horizon 3 DLC: Motorbikes Releasing In November?spae: Akkor legalább Te örülsz!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
gianni85
veterán
válasz TESCO-Zsömle #84776 üzenetére
ez a video bemutatja az elitet
kontrollerben szerintem ez most a csúcs. ugyanannyi pénzért én nem gondolkodnék egy razer wildcat-benui: mondjuk pc-hez ha csak ilyen relax játékhoz kell egér+bill mellé akkor talán a legújabb kontrollerek lehetnének a legjobbak/legkényelmesebbek számodra, amelyek bluetooth-osak. Célnak bőven megfelel az is
[ Szerkesztve ]
-
spae
aktív tag
válasz bulikavagyok #84765 üzenetére
Igeeeeeeeeeen, 2017 Acura NSX!!!!! Mi az, hogy elmaradt a meglepetés, itt van, már mióta erre várok NSX!
És, így nőtt az esélye, hogy benne lesz a F7-ben is!Köszi a meglepit!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Hallari-hó.
Kontrollerrel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy a standard XOW-tól felfele mit vannak? Láttamm az Elite-et, de nem teljesen tiszta, hogy mivel tud többet a simánál.
A másik kérdés, hogy külsős gyártók köztes termékeivel mi a helyzet? Razer Wildcat?
Előre is köszönöm.
ui: PC-hez kell.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
frankdelgado
őstag
válasz lacy86 #84764 üzenetére
Simán vennék. Nekem Halos van még a fat boxhoz vettem, de a slimhez is azt használom, mert kényelmesebb az újfajta texturázott kontinál is. Neztem az Új GOW-os kiadást, meg is fogdostam, de nem jött be, kinézetre viszont az is faxa. Ha a COD AW kiadásra gondolsz, az is tutter. Gondolkoztam Elite megvásárlásán, de ahhoz tulságosan kazuár játékos vagyok
-
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Csapoati
nagyúr
A meglepetés az volt, hogy bekerül egy új barn find is.
pzstm: Ezt honnan?
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
pzstm
titán
Ezt nagyon várom
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
rdt89
addikt
A Talbot a legjobb.
-
Sicilian
addikt
válasz Atomgeszi #84749 üzenetére
Nekem telepítéssel és az idejével még nem volt gondom..
Mondjuk abban igazad lehet, ha hosszútávra tervezel, akkor okés, hogy megveszed.
Én magamból indultam ki, hogy nem multizok és kb annyi idő van játszani, ami a single kampányokra elég.
Utána egyből adom is el !
Amit a gyűjteményemben akarok tudni, azt megtartom, bár még nem volt olyan, hogy egy játékot másodjára is elővettem volna.
Kivétel Witcher 3, azt egymás után a különböző fokozatokon végigtoltam !nothing is true everything is permitted..
-
nagyúr
Forza Horizon 3 -- Alpinestars Car Pack
Elmaradt a "beígért" meglepetés.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
lacy86
addikt
Ti vennetek COD limitalt kontrollert?
Tudom semmi kulonbseg nincs a gyarihoz kepest de olyan cép -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
addikt
-
pzstm
titán
válasz ImpersonatoR #84755 üzenetére
Nyilvan utananezek ennek...ott le is vasarolnam... amugy Gowos kinezetet kell valasztanom ugy erted?
-
zsocy
őstag
válasz bulikavagyok #84758 üzenetére
+1, én is elkur..elkényelmesedtem, megőrülök ha lemezt kell cserélni. A Horizon2-t, Ryse-ot pl eladtam lemezesen és megvettem digitálisan.
Lehet én vagyok különös alak, de én nem az anyagi megtérülést keresem a játékaimban. Én csak szeretek játszaniJa, és ultimate érv, a digitálisat el lehet titkolni az asszony elől, a lemezt egyből kiszúrja
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz sting2 #84756 üzenetére
Én nem hiszem, h olcsóbb, egyszerűen csak kényelmesebb így.. -és egyébként nem is sokkal költségesebb. Nincs lemez cserere-bere a gépben, illetve nem kell hirdetgetni, postára rohangálni stb.. És az sem egy utolsó szempont, h örökre megmarad a játék, így akkor veszed elő amikor csak akarod. Két lemezes játékom van csak (Project CARS és F1), de így is "megőrülök" amikor lemezt kell cserélnem
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
tunkiih
őstag
válasz sting2 #84756 üzenetére
Hozzáállás kérdése, mi csak olyan jatekokat veszünk amit hosszutavra tervezünk vagy brutalisan olcsó. Lemezeset csak akkor, ha tudom hogy kipörgetem és továbbmegy például.
Sosem volt sok jatekom/jatekunk .. igyekszünk olyanokat küldeni amik online jopar ora elmenyt adnak.
[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
válasz Sicilian #84746 üzenetére
Pontosan. +1
A Digitális vásárlás és a Home pont arra lett kitalálva, hogy folyamatosan azt hidd "olcsóbb" és ebből az érzésből lesz a "többet", így egy állandóan vásárló User az eredmény...
Nekem még sohasem sikerült 3 - 4 ezernél többet "buknom" egy címen, akár premier, akár használtan vettem meg.
(Tehát 3 - 4K "bukó" max!! - mert el tudom adni
VS 7 - 8K stabil oldalfekvés - mert nem tudom eladni...)
A közös mindkét esetben, a több hétig való birtoklás - ami nekem már bőven elég ahhoz , hogy kifilézzem és érdektelenné váljon.
Az a kevés cím, ami tényleg szerelem, az meg tök mindegy mennyi úgy sem üzletszerűen közelítem meg ennek megvásárlását.[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
addikt
Airsoft forumon meghirdeted 20.000- ert tuti elviszik csak a GoW -ost kell kerni abban van .50 -es sniper ami lövésenként 2000 Ft. kapásból.
Refurbished 500- asért is adtak 50.000 -et ha jól tudom játék nélkül. (aminek a tetején ugye volt egy matrica hogy felújított tehát gondolom karcos / ragacsos volt)
Annyi hogy nem kp t adnak hanem csak ott tudod levásárolni.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz ImpersonatoR #84751 üzenetére
Felek hogy a loteri utalvanyt a loteri kutyanak sem tudom eladni
-
nagyúr
-
a.sebi
őstag
válasz ImpersonatoR #84751 üzenetére
Gari nelkuli 500 gigasat 55 ert beszamitanak? Karcoskas a teteje...
-
addikt
Szerintem nem mindegy hogy fat vagy slim azt kell mondjam a Slim ben levő extra erő szerintem erezhetően kijön játékok alatt (Fallout 4 vagy PCars pl)
Egyébként az elitnek egy előnye volt az SSHD ami miatt valóban gyorsabban töltött be pl codba mindig engem dobott be elsőnek.
Az elite joy meg valóban jó de nem 2,5x amennyibe kerül max 20.000- et adnék érte az uj slimhez adott joyra meg nem is biztos hogy elcserélnem így utólag visszagondolva.Egyébként aki fat boxorol akar cserélni az vigye be 576 ott beszámítják olyan 55.000 korul és hozzon el egy 1 Tb os Slim et amiből eladja a játékot meg a 25.000 -es lőtéri utalványt. Úgy mar nem olyan vészes.
[ Szerkesztve ]
-
ssgt1981
senior tag
Megtudnátok mondani, hogy a BF1-ben mire jók a battlepackek? Már többet kinyítottam, de a bennük lévő fegyvereket ugyanúgy meg kell vennem.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Sicilian #84746 üzenetére
Az a baj, hogy sokszor a lemezről telepítés sem sűvít akkora sebességgel, mint várnánk.
Nekem is digitálisan csak az akciókból vannak játékok, TR, Metro, Saints Row.. Mind megérte darabja (főleg Home partner miatt) az 500Ft-ot.. Főleg, hogy beleölök majd 5-10 órát esetenként, illetve újra elővenni is lehet(főleg a TR-t), egy sör árát bőven megéri.
Most egyedül a TF2 lett digitálisan,mert "rokonokkal" 7k-ra jött ki fejenként.
Ha meg megveszem most lemezesen 20k-ért vagy 15k-ért, fél év múlva, ha megunnám se tudnám eladni a felénél többért. És a végén ugyanakkora bukóm van, mint digitálisan, de digitálisnál legalább a végén még mindig(ha fizikailag nem is) enyém a játék.
Még a COD is megérte volna, mert 20-ból megvan digitálisan, fejenként 10-10.
Lemezesen meg ugyebár 20-22 a legacy. Fél év múlva már szintén csak a felét éri. Bukó 10k a végén nincs játékod, itt meg már eleve lecsípted a 10k-t és a játékod is megvan.
Csak mivel home társat nem érdekli digitálisan, így Én szépen várok amíg vagy külön az MW, vagy pedig értelmes árra csúszik be.Meg bulikaval úgyis Ps4Pro-n leszünk home társak.
Most nézem addikt lettem, köszönöm szépen a sok hsz gyűjtő lehetőséget.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Czimby
addikt
válasz Infomaker #84743 üzenetére
A kinectet felejtsd el, one -on kb semmi nincs rá... Amit csak 1* fogsz végigvinni érdemes lemezesen venni mert utánna továbbadod. Amit rendszeresen akarsz játszani digitálisan, és kiméled a meghajtót.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Sicilian
addikt
válasz Atomgeszi #84725 üzenetére
Az én meglátásom szerint elég az 500GB gép. Lemezesen kell játékot venni, ha végignyomtad úgyis eladom.
Így kb 1500-2000Ft-ba van egy játék, nincs helyproblémám, mert 2-3 játéknál nincs több egyszerre telepítve és nem kell szívni a letöltési sebességgel, ha esetleg valakinél gond lenne. Ha meg valamelyik játékra nagyon igényt tartok visszaveszem újra, amikor már 3-5.000Ft-ért elérhető lemezesen.Engem még mindig nem tudott meggyőzni senki, hogy miért jobb a digitális játék vásárlás.
Még ha van HOME társad, akkor is többe vagytok !
Nagyobb tárhelyű gép kell, ami drágább + esetleg külső winyó, játék sok esetben még drágább is mint lemezesen és utána nem tudod eladni..nothing is true everything is permitted..
-
Infomaker
tag
Sziasztok,
friss One user leszek (elolvastam az összefoglalót!) és két kérdésem van:
a régi kinecthez lehet kapni lencsét, hogy közelebbről is lásson. A One-féle Kinecthez sehol nem látok. Azért, mert ugyanaz kell hozzá, vagy ehhez már nem kell? (kicsit szűk a nappali)
A másik meg, hogy használt játékokat ugyanúgy futtathatok, mint a 360on anno ugye?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz tunkiih #84737 üzenetére
Én is szerettem volna az új codot, bár csak a COD4 miatt digitálisan. De home társam ragaszkodott a kézzel fogható lemezhez, úgyhogy Én egyelőre még sztrájkolok, hogy belátja az Activision, hogy külön kell eladni a COD4-eket.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Dinasti
senior tag
Na Assasins creed syndicate kitolva. Nem tudom mikor akarják lezárni ezt a játékot,de értelmét nem látom. Unalmas volt,de nagyon. Mondjuk legalább az irányítás 1 fokkal jobb volt mint az előző részekben.
-
tunkiih
őstag
Megvettük home társammal az uj codot.. bár ez furán hangzik mert az IW-nek max a sztorijat toljuk ki.. teljes erőből csak a CoD 4 remaster motivál minket... nagyjábol mindenkit felvettem már az évek alatt, de ha valaki akar jönni még CoD4-ni vagy éppen Overwatch, Horizon 3-ni, csak bátran!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz joocek #84735 üzenetére
http://www.digitalgamesprices.com/xboxone.php
Store Checker(#84734) lacy86
Titanfall 1 -be jó pár órám benne van, emlékeim szerint talán egyszer volt ilyen.Viszont érdekesség a 2-ben, hogy ha kilépsz belépsz akkor egy akkor kezdődő meccsbe dob bele, TF1-be simán bedobott a meccs végére 1 percre, vagy épp a Defeat részre, esetleg várni, hogy Epilogus lemenjen. (bár gondolom ez már a gyér játékos szám miatt volt)
[ Szerkesztve ]
-
joocek
aktív tag
valaki nem tudja ma a web címe annak az oldalnak amin meg tudom nézni azt. hol a leg olcsóbb egy digitális játék.
XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
lacy86
addikt
Titanfall-nal regebben is tobbszor volt server timed out?
Konkretan lemegy egy palya es utana nem tud atrakni a kovetkezore :/ -
Feenyx
aktív tag
válasz bulikavagyok #84719 üzenetére
Hát akkor kár reménykednem. Mind1, ennyi pénzért magába a Gears 4 is jó vétel volt. Majd a többit beszerzem később.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz MrCsiT #84727 üzenetére
A régi kontrollerek(kivéve az Elite - az mindig jack-es volt) nem voltak Jack dugóval felszerelve. A mostaniakon már külön van jack meg a "fastport"(ami igazából fogalmam sincs milyen névre hallgat )
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz frankdelgado #84718 üzenetére
Komoly egy 10-ért adtál el egy új kontrollert? Azonnal vettem volna, csak valahogy mindig rosszkor nézem a hirdetéseket.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz MrCsiT #84723 üzenetére
Én tuti nem vennék csak 500GB-osat, esetleg, ha rohadt olcsó és olcsóbban jössz ki + 1TB külső winchesterrel. Mert úgy már 1,5TB.
500GB valljuk be - nem sok. Főleg, hogy abból 360GB körül van a ténylegesen elérhető.
Nekem 1TB Elite van, és kevés.. Pedig nincsen sok játékom.Slim, beépített tápegységgel, kisebb fogyasztással, halkabb működéssel, HDR-el és 4K-val(Bár mondjuk ezt nem értem, One nem támogatja a 4K-t?)
Kinect eléggé felesleges, alig van pár játék, nagy ziccert hagyott ki ezzel a MS, hogy nem készülnek rá játékok. X360-ra több kinectes játék van, mint erre
Sok Co-Op játék sincs ami kihasználná a második kontrollert, ezért neked se kell felesleges a 2. kontrollert kifizetni. Nekik meg nem érdekük olyan játékokat csinálni, amik kihasználják.
GOLD csak a havi akciós játékokhoz kell.. Amit megveszel digitálisan a store-ban(és nem havi akciós gold játék) ahhoz nem kell gold.
-
MrCsiT
addikt
válasz s7evcsenko #84721 üzenetére
Nos, igen.
Visszaolvasva a hirdetést, végül fogalmam sincs, mi van a 40e-be beleértve, de talán csak az alapgép.
on:
mostanában vennék egy xbox-ot.. csak foglalmam sincs, milyet?
- nem tudom, mire elég az 500GB-s, jó lenne garis, kinect most talán nem férne bele, bár van, aki szerint az akkorát dob az élményen, hogy kis túlzással, minek veszel xbox-ot anélkül?!
- olvasom, hogy van slim, ha jól értem, ez valami 2nd edition jellegű javított kiadás, talán erősebb hardverrel vagy átgondoltabb tervezéssel..
- mit jelent, hogy jack-es, és miért kellene olyan nekem?
- gondolom, ha ketten játszanak, akkor fog kelleni 2 kontroller. Ez esetben, kissé fura nekem, hogy alapból miért csak 1 darabok vannak csomagolva mellé, de hát ugye, fogyasztói társadalom, tehát a kocsihoz is a 4 kerék már extra..
- látok edigitalban 99e Ft-ért Minecraft edition-t, de ahogy nézem, ez már "One S". Gondolom, ez most a legújabb.. de megéri-e ezt megvenni vajon? (vagy ugyanezt, féláron egy eltévedt vásárlótól. )- a live gold előfizu ha lejár, akkor az ahhoz csatolt játékok nem lesznek többé elérhetőek, vagy újabb fizetést követően "előkerülnek", plusz a további kérdésem, hogy ha ilyen online fiókhoz kapcsolt játékot telepítettem a konzol háttértárára, akkor az működni fog az előfizetés lejárta után, vagy elküld a francba, hogy nem tud login-olni? Ez esetben, jobban megéri lemezes változatokat venni, amik később - láttam, van használt piac topic - eladhatóak, cserélhetőek?
Elnézést a sok kérdésért, de konzol témában kicsit noob vagyok egyelőre..
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
s7evcsenko
addikt
-
Gaben360
senior tag
válasz frankdelgado #84718 üzenetére
Hát akkor én meg sem merem hírdetni az enyémet,ha a tied 60 ért ment el 1 év garival.
Az enyémen már csak bő 2 hónap garancia van,szerintem max 50-ért menne el,hiába limitált fehér és karcmentes.Pedig én is szerettem volna egy slimet vagy egy elitet,de nem érné meg a plusz pénzt így.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
nagyúr
-
frankdelgado
őstag
válasz gianni85 #84716 üzenetére
Én 60 makiért adtam el 1 év garival a fat gépet. Vettem 116 ért a konzolvilàgnàl egy bf es zőld verziót, 1 teeràsat aji kontrollerrel. A kontit eladtam egy 10esért kb. 20 ezret ér a jàték, tehàt kb. 26 ezerért frissítettem egy kisebb, (talàn erősebb?) Ugyanakkor nagyobb tàrhelyű modellre. A kontijàt meg tudom hasznàlni tabletes jàtékra is. Nekem megérte. Szóba jött a pro is de minek ugyis hanytt homlok rohannék vissza a skorpiora.
-
Feenyx
aktív tag
válasz bulikavagyok #84710 üzenetére
Mennyi idő alatt szokták megkapni ezt a kódot? Van amúgy elő példa, hogy akinek Nvidias Gearse van az megkapta a letöltő kódot az elözőekhez?
-
gianni85
veterán
ha nem lesz fps-ben különbség sima X1 és Skoripó között, csak grafikai részletesség és/vagy felbontás, akkor én kivárok egy kicsit a váltással. Aztán meg Slim-et se akartam venni, és tessék... Bár az a kb 20ezer forint ráfizetés még belefért. Veszett már több is Mohácsnál
-
nagyúr
válasz a.sebi #84705 üzenetére
Szerintem szinte kizárt, h 500 felé árazzák, de a 400-450 sem elképzelhetetlen. Addigra sanszos, h a PS4 Pro 350 lesz, és így túl nagy lenne a különbség.
Feenyx: Elvileg igen, bár nekem nvidiás Gears 4-em van, és nem kaptam hozzá semmilyen plusz kódot.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Nvidia kuponos Gears of War 4-et. A kérdésem az lenne, hogy ehhez is le tudom tölteni az előző 360-as Gearseket? Vagy már lejárt ez az akció, vagy Nvidias kuponhoz nem jár?
-
okibots
aktív tag
válasz bulikavagyok #84703 üzenetére
Pont ugyanez a tervem nekem is
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
a.sebi
őstag
Ez is jo gondolat, a ps 4 pro engem is vonz!
Csak aza kerdes h scorpio mennyi lesz? Mert 200 ezerert nem veszek tobbe konzolt... 500 euro volt a box es most 40 ert nem kell senkinek.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
PS kizart hogy beleferjen ido hianyaban nekem, a tobbit meg elkuldtem privatban
-
nagyúr
És sebi: Szerintem teljesen felesleges most gépet cserélni, pláne ekkora ráfizetéssel! Szinte semmi pluszt nem ad az S modell, és egy év múlva itt van a Scorpio, amire jó eséllyel megint cserélni fogtok, így a most vásárolt új gépen is lesz egy "pár" tízezres bukó. Én inkább egy PS4 Pro-t veszek erre az egy évre, amire megveszem az engem érdeklő multiplatform játékokat (a szebb grafika miatt), és így legalább kitolhatom az eddig megjelent Sony exkluzívokat is. Ez nem kevés új játékot jelent nekem, amiket ha lemezesen veszek meg (használtan) akkor szinte ingyen kijátszhatom őket.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest