Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sir0cco
tag
válasz IntelKiller7 #87798 üzenetére
Értem és konkrét oldalakat tudnál ajánlani? Sajnos én nem sokra jutottam.
-
birorichard
őstag
Ha valakit érdekel, van egy 1 hónapos free MLG (GameBattles) kódom, küldjön egy pm-t, és odaadom.
-
sir0cco
tag
Sziasztok. Külföldről érdemes xbox one-t venni/rendelni?
Hopp épp előttem tették fel a kérdést, bár nem ebay-re gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
Cry0
őstag
utolsó kérdésem többel nem untatlak titeket
ebay-ről érdemes xbox-ot vásárolni vagy inkább felejtsem el ?
van tapasztalat erről?[ Szerkesztve ]
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Mister_X
nagyúr
válasz IntelKiller7 #87776 üzenetére
@hackeee: majd szólj, hogy mit mondtak a ventire, az enyém is ilyen (Slim), kíváncsi vagyok.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nagyúr
-
atish15
aktív tag
válasz bulikavagyok #87790 üzenetére
A Dirt Rally-val én is szimpatizálok. Volt szerencsém játszani vele egy keveset. Magamnak is meg szeretném majd venni. A F1 2016 mennyire jó Xboxon?
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz KD6-3.7 #87784 üzenetére
CARS még a béta alatt tetszett nagyon. 1.0-ra szerintem nagyon sokat vettel el a szimulációból. G27-el mentem, nem nagyon volt kihívás mikor megjelent. Pedig nagy reményeket fűztünk hozzá.
De a mostani patchekkel azért szépen kapja vissza a normális fizikát. Most már azért játszhatóbb.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
nagyúr
-
okibots
aktív tag
válasz IntelKiller7 #87783 üzenetére
Én nem sietem el a dolgokat, és a sávszélességem sem gyorsabb mint egy repülő
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
KD6-3.7
őstag
Csak megvettem ezt a mocskos One S-t fehérben.
2 kontroller + Minecraft cuccok 199 angol font.Kinyírt ez a Black Friday! Becsúszott egy Logitech G920 is, H váltoval. DiRT Rally új értelmet nyert a szememben!
Project Cars-t tolja valaki kormánnyal? Mennyire élvezetes? Rally-t azért szeretem, mert technikásan kell vezetni. Próbáltam Forza 6-ot, de az elég langyi. Ideális ivezgetés stb. Nem az én stílusom. -
okibots
aktív tag
válasz antocian #87779 üzenetére
Nekem 10Mbit/s-es netem van., azaz a letöltésem optimális esetben 1 mB másodpercenként. De nem tudja a xbox még ezt sem tartani, ezért jobbára 6-800 kB másodpercenként. Azaz a ~40 Gigás 12 óra alatt kapja le
Két hét múlva váltok 30 Mbit/s-re, nekem az is megváltás lesz ha annak a két harmadát vinni tudja majd
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz bulikavagyok #87780 üzenetére
Nekem a kábel sem segít. Ugyan annyival tölt. Néha valami történik és kicsit felpörög, de nem tart sokáig. Múltkor mikor szedtem az NBA-t néztem az adatforgalmaz óránként 8-10GB volt az átlag. a 15 volt a kiugró de azt is csak 1 óra alatt produkálta. Elég vicces, mert 10gb-ot gépen 10 perc alatt leszedek..
És pont tegnap előtt volt, hogy megvettem a Divisiont, haver később kezdte el tölteni, aztán 1, órával előbb lejött neki, mint nekem.
Még annyi. A kábel a wifidből jön ki, vagy van a modemen elosztó?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
nagyúr
válasz antocian #87777 üzenetére
10-20 Mbps "extrém lassú"?
Első körben próbáld meg kábelen is szerintem.
Nekem 60-80 közt tud a 120-as upc-s nettel, de nem wireless. Azzal nekem is elég lassú volt anno, ezért váltottam kábelre. Volt olyan lakásom ahol 25 méter kábelt húztam ki 3 helységen át. Ez ezzel jár sajnos.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
antocian
csendes tag
válasz IntelKiller7 #87776 üzenetére
igen, 10-20 között mozog csak.. 😒 elég lehangoló, 2016 végén.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz antocian #87775 üzenetére
Nekem 120-as netem van de ilyen 20-30mb/s-el tölt. Utána olvasgattam de nem lettem okosabb. Kábelen ugyan ez a helyzet. Nem értem mért csinálja.
Havernál meg ugyan az a 100-as net és neki 60-80mb/s folyamatosan.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
antocian
csendes tag
sziasztok,
az extrém lassú letöltésre wifin keresztül mi a megoldás xbon one-nál? olvasom külföldi oldalakon, hogy sokaknak gondot okoz ez, nem kicsit.. most töltöm a gyereknek a fifát, de ha így megy tovább, akkor minimum három-négy óra, mire lejön.. Ez normális??? a netem gyors elvileg.. upc 240 -es..
köszönöm előre is. -
szombatitomi
senior tag
-
r.levente75
addikt
válasz Stauffenberg #87768 üzenetére
Nekem volt egy ilyenem igaz 360-on, a Disney Infinityvel. Francia nyelvű volt, a support sem tudta megcsinálni, így visszautálták a vételárat.
-
okibots
aktív tag
válasz atish15 #87767 üzenetére
Pár oldalt olvass vissza, néhány napja ment róla egy kis diskurzus
Stauffenberg Topikban írtak róla, az elmúlt egy-két hétben ha jól emlékszem. Ha van időd lapozgass te is mint a fenti fórumtársnak tanácsoltam
Hirtelen ezt találtam: Refund[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz Stauffenberg #87768 üzenetére
Nem kell irni, mivel nincs.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Stauffenberg
nagyúr
A refund mennyire bonyolult folyamat? Digitálisan, magyar store-ból vásárolt játék. Csak írni kell a supportnak? Kell indokolni, hogy miért adom vissza?
-
atish15
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy más is tapasztalta e már, hogy a kontroller RT gombja nyikorog nyekereg? Ezt mi okozza, illetve ezért érdemes e gariztatni?
Köszönöm.
-
KD6-3.7
őstag
14 napos Gold valakinek?
Privátban lehet érte jelentkezni.
-
F.B.I.
veterán
Nagy bevásárlás megvolt, bár kicsit "szaladgálni" kellett: Halo 5 Deluxe 16€, Unity 1.8€, Rise of Tomb 27$+season 6$, Batman Arkham Knight 10$, Mad max 10$ az egész homizva.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Valaki talált valamit arról, hogy Live! chat alatt késne a hang?
Annyira megtévesztő amikor kollégával chaten beszélünk, Én már mást mondanék, de visszahallom saját magam(nyilván 1seccel előbbi mondatot) és elbizonytalanodom, hogy akkor most melyik idő is a helyes?Régen TS/Xfire ilyet nem tapasztaltam, jó oké, az rendes 5.1 minőségi külön hangkártyás fejessel volt, de nekem furcsa.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hhe, na jam.
Home-os kérdés.. Ha osztódik a Gold, akkor akivel "home-olom" az Én goldom, Ő csak multizni tud? Csak mert néztük, hogy multizni tud, pl. játszottaak Rocket League-et, WOT-ot, viszont gold kedvezményes vásárlásnál szólt, hogy vegyen az illető gold-ot. Ez normális?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
ROCCAT SYVA ROC-14-100-as fülhallgatót néztek ki. A mikrofonja működik rendesen? Ajánlott darab?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
bandi20
aktív tag
válasz IntelKiller7 #87752 üzenetére
Az megvan alapból letöltötte mihelyt beraktam a lemezt , de nem 3D , hanem csak 2 , azért gondoltam , hogy nem játssza le vagy kell hozza valami extra, vagy elfogta valahol beállítani?
bandi
-
bandi20
aktív tag
válasz IntelKiller7 #87750 üzenetére
Akkor hol tudom beállítani, vagy mit kell hozza letölteni , hogy 3D legyen ? Koszi a választ!
bandi
-
krahu
csendes tag
Sziasztok!
Érdekes problémával állok szemben, remélem lesz valakinek ötlete a megoldásra.
Az a gond, hogy nem fut a Just dance sorozat egyik játéka se (2015 DVD-ről installálva, 2016 és 2017 demók letöltve) az XBox One -on. Régebben futottak, játszottunk velük (2017 demo kivételével ezt most akartam kipróbálni először), de most ha bármelyiket is indítom ugyan úgy viselkedik mindegyik. Indítás után kiírja a játék nevét kb. 5 másodpercre, majd eltűnik minden durván egy percre a képernyőről. Egy perc után magától visszatér az xbox főmenübe, ahonnét indítottam a játékot.
Eközben csak az xbox gombra reagál. Ha ezt lenyomom, akkor feljön egy menü, ahol kiválaszthatom a játék elhagyását(quit). Ha nem nyomok le semmit, akkor ahogy írtam egy perc és xbox főmenü jön.
Minden más játék problémamentesen fut, F1, Forza, Dance Central kinecttel, stb. Csak kinect-et használunk, nem használunk semmi mobil alkalmazást.
Már leellenőriztem a net kapcsolatot minden rendben (Wifi és LAN-t is), kinect is működik, tesztjét is megcsináltam. Újratelepítettem egyesével mindegyiket. Semmi se oldotta meg a problémát, nincs semmi hibaüzenet, tanácstalan vagyok.
Van valakinek valami ötlete?
Köszi, üdv.
T -
bandi20
aktív tag
Sziasztok! Láma kérdés , de az xbox one s ugye lejátszani a 3D blu ray filmeket, mert tegnap akartuk a Shrekket nézni 3D blu ray en es csak 2d ben adta át a tv-nek a jelet !
[ Szerkesztve ]
bandi
-
okibots
aktív tag
Tudtommal nem, azért van a magyar Microsoftstore-nál is az, hogy keresse hivatalos viszont eladóinkat.
Sokunk akart/akarna egyedi kontrollert is, de azokat sem szállítja MO-ra a Microsoft, hiába tervezed meg és adnád le a rendelést.-Nemtom- Nincs mit Kicsit meg is lepett a kérdésed, mert ha már vettél Gold-ot azt is aktiváltad valahova, szóval adva vagyon, hogy tudtad te ennek a menetét
[ Szerkesztve ]
-
bandi20
aktív tag
válasz hackeeeee #87729 üzenetére
Várom a válaszodat! Nálam a konzol világnal, a kontroller , beragadt gombjára is MS -t mondtak, nem is értettem miert, de az MS 1 hét alatt cserélte , es nem a kelet európai piacra szánt kontroller küldték, es hat ott nincs illlesztesi probléma , a venti nálam is kerreg, de lehet hogy inkább a vinyo az , en meg nem kertem a cserét a kerreges miatt ! Várok meg vele! Hangosabb nem lett , arra készülj fel ha MS akkor 1 hét minimum a konzol mire vissza ér a világ körüli utazásról !
bandi
-
okibots
aktív tag
válasz NoMagix #87735 üzenetére
Te nem szedheted szét és tehetsz bele nagyobb HDD/SSD-t, ha megteszed ugrik a garancia. Ezért van lehetőség külsős meghajtót rádugni, aminek a feltétele, hogy USB 3.0 csatlakozású legyen, és minimum 256GB-n tárhellyel rendelkezzen.
-Nemtom-"MS accomhoz nincs meg hozzarendelve az XO, ennek ellenere ha veszek most jatekokat storebol, ugye tudom majd hasznalni?"
Amennyiben PC/laptop/telefon segítségével a bejelentkezel a microsoftstoreba, azzal az account-tal amivel a xbox-ot is fogod használni, akkor minden további nélkül vásárolhatsz játékokat, amik ha bejelentkezel a xbox-on akkor letölthetővé válnak. Mindennek a kulcsa, hogy arra az accountra vásárolj be, amivel az xbox-ot is használni fogod
[ Szerkesztve ]
-
Cry0
őstag
Sziasztok
Ha microsoftstorbol rendeltek egy onet akkor az kiszállítása magyar országra?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
-Nemtom-
őstag
Ejjel megjott a gold kodom. Es lenne meg egy lama kerdesem (~20 eve nem volt konzolom, szoval hulye vagyok meg hozza ) MS accomhoz nincs meg hozzarendelve az XO, ennek ellenere ha veszek most jatekokat storebol, ugye tudom majd hasznalni?
-
Geradossz
aktív tag
Köszi a válaszokat. Még egy kérdésem van. DVD lemezre vagy BD lemezre kiírt filmeket bele merjek tenni? Olvastam olyat, hogy ezért bannolhatnak liveról, nem tudom mennyire igaz.
-
NoMagix
addikt
itt már nem gari vesztés nélkül lehet HDD-t cserélni úgy mint az E360-ban, ugye?
-
Mankó
veterán
Találkozott valaki olyan problémával, hogy a joy hol be tudja kapcsolni a boxot, hol nem? Ha éppen nem is kapcsolja be, akkor is megy minden vele a menüben, meg a játékok is. Hiába párosítom újra ugyanez a helyzet.
Xbox one s 1 tb + fehér lunar joy.
Vagy lehet, hogy ez egy frissítésbeli hiba (preview tag vagyok) és a következővel majd megoldódik? -
Tigi
őstag
válasz Steelheart2 #87712 üzenetére
Az elemek nem tölthetőek, csak az akksik!
Én pl. a Lidl-ben vásárolt Tronic akksikat használom már több mint egy éve és nagyon elégedett vagyok velük, egyébként egy Varta töltővel töltöm őket.
Sokan az Ikea-s Ladda aksikat használják.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz lacy86 #87725 üzenetére
Jam, csak most unokaöcsémnek még meg kellett venni a rocket league-t, plusz inkább PC-n FPS-ezek, de ott bőven 10k felett van.. Ezért agyalok nagyon, hogy valszeg beleugrok.
Nah beszéltem a bolttal, utánakérdeznek, hogy cserélhető-e polcról a gép, vagy MS-en keresztül kell intéznem.
Véleményem szubjektív...
-
Sify
senior tag
válasz Steelheart2 #87724 üzenetére
Azert vard meg hogy mas is megerositsen hogy nem tolti.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz lacy86 #87721 üzenetére
Hát, Nekem ugye volt 1 1TB-s, 1TB-s gépre cseréltem, visszaraktam ami eddig fenn volt, így maradt ~200GB.
Titanfall 2n agyalok mert ezt a ~8K-t lehet megérné..
Plusz, mivel BF1 bundle a gép, lehet azt is beváltom, kipróbálom, hogy konzolon milyen.. És már el is fogyott a 200GB..
Véleményem szubjektív...
-
North15
csendes tag
válasz Geradossz #87707 üzenetére
Az, hogy profilhoz illeszti-e a karriert, vagy játékon belül vannak külön mentési slotok is, az játék függő. Egyik ilyen, másik olyan. Előbbi esetben új karrierhez - a régivel való párhuzamosság megtartásával - másik profil kell. Igen, mind a játék, mind a gold előfizetés, mind a mentések profilhoz vannak rendelve, ugyanakkor ez semmilyen problémát nem okoz.
Minden profil megadhatja a gépen lévő beállításokban, hogy melyik az ő ún. "home box"-a. Ezen a gépen ő tud net nélkül is játszani a játékaival, a többin net kell. A gépen bejelentkezett többi profil, ami lehet a család egyéb tagjaié, a Te másik profilod, baráté stb. pedig ezen a gépen tud játszani a home profil játékaival, és fel tudja használni az előfizetéseit is.
A keresztbe homeolásról (azaz hogyan oszthatsz meg 1 barátod gépével játékokat és viszont) pedig az összefoglalóban olvashatsz.
-
NoMagix
addikt
csak nem bírtam várni és vettem egy "új" 1 hónapos 500GB-s ONE S gépet, tegnap elkezdtem telepítgetni a játékokat és látom a Forza 5 több volt mint 50GB , jól gondolom, hogy hamar szűkös lesz az 500Gb tárhely
-
Sify
senior tag
Kell hozza toltheto elem. De ugy sem tolti az elemeket. Azt kulon kell toltened.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Lemez kiadást lehet kontrollerrel elérni? 360-nál az Y gomb volt erre, itt is van valami ilyesmi?
Na akkor még 1 kérdés. A gép regisztrálásánál melyik régiót/országot kell/érdemes megadni. Esetemben külföldön élek, de magyar fiókot hoztam létre.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az Én Slim-emben is kerreg a ventilátor..
Van értelme esetleg megpróbálni cseréltetni másikra? Említették a srácok, h 3 napon belül hozzájuk kell menni, ha gond van.. Annyira nem vészes, de ha csönd van, akkor simán hallható.
Véleményem szubjektív...
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Az one s kontrollere tölthetö a hozzá adott energizer elemekkel vagy kell hozzá venni tölthetös elemet?Köszi szépen!
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
ciceroo
tag
szerintetek, ha GTA V-re fáj a fogam, akkor érdemes most lecsapni rá a Store-ból. olcsóbb úgyse lesz mostanság?!?
-
joocek
aktív tag
norbi2010 tol redelt már valaki livet.
megbizhazo?XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Geradossz #87707 üzenetére
Profilhoz rendeli. Veszel egy játékot és liveot akkor az ott lesz.
Ha van egy barátod akivel játszanál akkor homeolj vele.
(lépjen be a gépén a te accountoddal, majd vissza a sajátjába) és már meg is van oldva a dolog. Ő is tud játszani és te is 2 külön mentéssel 2 profilon egyszerre.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Geradossz
aktív tag
Ez lehet buta kérdés lesz, de most vettem egy xbox one-t. A kérdésem az lenne, hogy itt játékon belül nem lehet profilokat csinálni, például ha többen játszunk egy játékkal, hogy a mentések mások legyenek. Pl a forza 6 nál. Én ugy láttam, hogy külön microsoft profilt lehet csinálni csak, de akkor gondolom ott nem lesz meg a játék és az előfizetés se, mert az profilhoz tartozik ha jól sejtem. Vagy hogy működik ez pontosan? Mert én új karrier indítást nem igazán látok, csak ha más a profil. Vagy a játékokat és a live előfizetést nem profilhoz, hanem konzolhoz rendeli az xbox? Hogy működik ez pontosan?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Czimby #87704 üzenetére
Ja így már más
Pályaautóra nekem a 315 jött be a legjobban. 6 évig rFactoroztam ligákban.(F1, WTCC)
270-360 között állítgattam mindig.CARS magától kalibrálta PC-n, szóval F1-es autónál nem 900°-on kellett kormányozni.
Dirt Rallyval egyszer játszottam de nem nagyon jött be.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
KD6-3.7
őstag
válasz Czimby #87704 üzenetére
Dirt Rally-ban szazalekosan tudod allitani, szoval ki kell szamolni. 900fok = 100%
Van amugy Soft Turn opcio ami arra jo, hogy valosra allitja a kanyarodasi szoget autotol fuggoen. pl Fiesta RS 540-et fordul, BNW 720 stb. Ahogyan a valosagban. 1080 az Abarth, de neked 900 lesz a max.[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
válasz IntelKiller7 #87689 üzenetére
Inkább autó mint játékfüggő.
Utcai autók 900, sportkocsik 720-540, pályaautók 320.
A dirt rallyban nem találom.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
törölt tag
válasz IntelKiller7 #87701 üzenetére
A kérdés már csak az, hogy a DLC-k/Season Pass-ok régiózárasak?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch - 256GB CFW amtosphére - ingyen foxpost
- Nintendo Switch OLED 256gb cfw atmosphere - ingyen foxpost
- Hayabusa nagyon jó állapotban.Posta ok
- Nintendo Switch Lite 32GB. (+128GB.!) és játékok egyben eladóak. Akár Karácsonyra is.
- Playstation Plus Premium 24 hónapos tagság, előfizetés EU kód eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest