- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
- Rendszergazda topic
- Microsoft Excel topic
- Proxmox VE
- Windows 10
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Atomgeszi #86453 üzenetére
"De még a Tomb Raider Definitve Editionnak is"
Azért ez erős túlzás. Nekem is szép emlékeim voltak róla 4 évvel ezelőttről, de megvettem pár hete barátnőmnek (bejön neki amúgy) és látszik sok helyen, hogy az előző generációra készült. Főleg a fények kezelése suta (mai szemmel), meg a textúrák felbontása nagyon alacsony.
Egyébként én nem vagyok grafika mániás, nem kell még most sem szégyenkeznie, de ha csak szigorúan technikai értelemben vizsgáljuk, akkor eljárt felette az idő.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- RETRO Gamestick 128gb + kontroller 2x
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest