Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireproof
őstag
válasz tunkiih #83895 üzenetére
W szériát nem is találok.
Ezt találtam 32"-os méretben ami FULL HD:
Sony RD43 / RD45[ Szerkesztve ]
-
KD6-3.7
őstag
Tudtok ajanlani jo co-op jatekot? Baratnommel szeretnenk valamivel szorakozni.
-
hadogabi1
senior tag
Holnap veszek egy one S t van jobb ajanlat most az 1tb+ajandek kontroller gow 4 nel? Bf1 fifa17 megvan.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
F.B.I.
veterán
válasz fireproof #83884 üzenetére
Én vennék egy Sony készüléket vagy LG 6XXV széria...de inkább Sony, saját topikjában tudnak tutit ajánlani.
Én már vagy 4 éve egy 82-es FullHD Samsunggal tolom, kb.80 cm-ről...hibátlan. Egy ilyen LG teljesen megfelel.[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
a.sebi
őstag
Apropó tv, az én tvmben van ilyen 4 k felskálázás , vanon xbox jatékokat is felskálázza?
-
StLui
veterán
válasz fireproof #83874 üzenetére
32-est az íróasztalra tenném, és előre kéne hajolnom ha bele akarom élni magam a filmbe, játékba, szerintem onnan nézem a nagy vásznat (235cm széles) ahonnan te ezt a tévét szertnéd
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
fireproof
őstag
Sziasztok.
Tudom nem ide tartozik de a "Milyen TV-t vegyek" topik eléggé halott.Szóval ONE mellé keresnék TV-t. Max 150k-m lenne rá. 32"-os kellene mert viszonylag közelről nézném.
Van valami tuti tippetek?
Előre is köszönöm.
-
JamesHun
addikt
hát ez az új cod még a beaktivált goldot sem éri meg (amit emiatt nyomtam el most)
SeriesX: JamesSHun
-
brumi1024
veterán
-
pzstm
titán
Titanfall22-re nem érvényes EA Access -10%?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
addikt
Az a dolog meg el hogy ha TR-t mondjuk SG store ban vettem meg akkor dlc t hozza csak szinten ott tudok venni ha azt akarom hogy működjön is?
Baba yaga erdekelne csak külön, SP-t nem veszem meg úgy is csak a story érdekel más meg nem ad hozza story mode ot SP-bol. -
lacy86
addikt
Hogy is tudok jatek kozben fotot kesziteni? :/
-
melan
senior tag
kresz2:
köszi a tippet! Már régóta fájt a fogam erre a játékra nekem is, és most, hogy vettem 3 hónap Gold-ot a COD miatt, most én is megveszem ezen az áron a Tomb Raidert
Kérdés:
az imént nem tudtam bekapcsolni a konzolt, csak csippant, és semmi. Azt láttam, hogy az adapter most nem fehéren, hanem sárgán világított. Ki/be kapcsolás után elindult rendesen. Mi okozhatja ezt?
-
sumi4623
tag
Sziasztok! Az xbox one-t lehet hasznalni vhogy h a tvn nincs hdmi kimenet?
-
kresz2
aktív tag
válasz Stauffenberg #83852 üzenetére
Köszönöm!
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Ha a régi ONE-omhoz veszek egy S kontrollert akkor a vezeték nélküli hatótáv növekedés nálam is működne vagy csak S-el?
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
törölt tag
Sziasztok!
Jack dugós hangfalat rálehet valahogy bütykölni az xboxra? A tv-n sajnos nincs bemenet. Köszi -
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap nagyon olcsón vettem 14 napos gold regisztrációval tomb raidert a store-ban.
A kérdésem az,hogy mi van ha lejár a gold?
Ugyanúgy rendesen megvettem a játékot,bármikor tudom játszani? -
csabamigo
aktív tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni füles beállításban!
Azt szeretném hogy tudjak beszélni a többi játékossal,de a játék ne szóljon a fülesbe
Vettem egy olcsó stereo fülest 1x már beálítottam hogy a játék szóljon rajta de hiába beszéltem a mikrofonba nem reagál
Lehet a füles xar de lehet csak én bénázok
Előre is kösziAz Élet a Legjobb Méreg!
-
pelenka35
őstag
BF1 tényleg hangulatos lett. Home partneremet keresem föleg akinek megvan bf1, rögtön fizetem is a felét ;-) .
Gamertag:Rob3rt75
-
hadogabi1
senior tag
Megtaláltam a settingsbe a factory resetet. Így fogom eladni valszeg a konzolt ahogy láttam ez törli az összes játékot accountot mindent. Kérdés itthon megcsinálom a resetet elviszem a konzolt ahhoz hogy kipróbálja le kell tölteni majd újra a frissítéseket vagy azok megmaradnak és már csak csinál egy új accountot és ki is tudja próbálni.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
Extremex
tag
Sziasztok!
Esl-ről mi a véleményetek?
Mit lehet róla tudni,hogy működik?
Erre a versenyre beregeltem magyar accountal nem lesz problémám? -
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Ha USA-ból berendelem a Madden NFL 17 Deluxe Edition-t akkor az ahhoz járó kódokat csak USA régiós fiókkal tudom felhasználni? Nekem magyar accom van. Próbáltam visszaolvasni a témában de nem igazán találtam konkrét választ.
-
Stauffenberg
nagyúr
"Azt is ddos-oljak mar?"
Gyakorlatilag igen. Amikor egyszerre több százezer kliens csatlakozna a szerverekhez, az lényegében DDOS. BTW én még nem láttam olyan Battlefield startot, amikor az első pár napban ne lennének gondok az EA szerverekkel... Majd megnyugszik.
Én sem multizom most, inkább a single-t viszem, mert elszoktam a kontrollertől, Bad Company 2 volt amit utoljára konzolon toltam és még nincs 24 órája, hogy a One S-t beüzemeltem. Vissza kell szokni.
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
"BREAKING: Infinite Warfare Beta is now an OPEN BETA on Xbox One (and PS4) -- no code required"
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gianni85 #83832 üzenetére
Pedig megy rendesen, egész nap játszottam.
(#83833) lacy86
Valamiért nem megy a party rendszer, nem lehet közösen játszani, de ha működik én benne lennék. Amúgy minden fajta fegyvert használok, próbálom megtapasztalni melyik mit tud.
Karakterek közül egyelőre az jön be amelyiknek a vortex fegyvere van, azzal aztán lehet darálni.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
gorgocska
tag
Sziasztok.Hétfőn fog meg jönni az one s fifa pakkom ,a haver megadná a live használatát.tud valaki segíteni hogy kell ezt a Homolás dolgot be állítani.Előre is köszönöm.
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
hadogabi1
senior tag
Köszönöm szépen Oriic Elkényeztetsz hétvégén cod beta kulcs most meg ez
-
Mukih
tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy mostanában ha PC-re steamelem a boxot akkor nem tudok játszani mert laggol nagyon. Nem megy sem a letöltés se semmi, minden be van zárva csak az xbox app megy, mégis laggol. Eddig nem volt semmi baja. (kábellel van összekötve a gép)
Valahogy lehet ezt orvosolni?
Xbox One Gamertag: Daltos96 , PSN: Daltos_96, Battletag: Daltos#2323
-
bbmt
senior tag
Ha valakinek még kell COD IW kód:
1. Y6QQ4-K3DHF-6GXT7-GWW7R-6DQ9Z
2. 3YJWG-TYWKC-QX7MX-CT93M-WYDJZ
3. 27HXW-XDCQM-W79XQ-DCQFX-FPTWZ
4. KKPKT-4CPWJ-3X4KT-GPCMF-G3VYZ
5. 7FVRX-V9XMX-W6JFJ-V63J9-W266ZA kanál a gyengék villája
-
hadogabi1
senior tag
Sziasztok!
Holnap eladom a boxot és veszek egy S-t majd.
Hogy tudom a legegyszerűbben törölni a gépről a profilt. Settingbe reset vagy mi?
2 profil van most rajta. Mindet törölném.
Illetve a kinect-et most használom az újon tudom hogy nincs rá bemenet de úgy emlékszem van olyan a microsoft nál hogy megadod a két serialt és küldenek egy átalakítót ez még van ?Hol kell igényelni a microsoft ügyfélszolgálatán?
-
JamesHun
addikt
nincs valakinek egy pár napos trial goldja, csak a cod miatt most nem aktiválnám be a 3 hónapos goldomat
SeriesX: JamesSHun
-
matwood
csendes tag
Hali,
nekem is van 5 fölös COD:IW beta kódom, ha esetleg valakit még érdekel:
1. KY2QD-R6G3R-TXYDW-3999V-J4F2Z
2. V6TYT-K3PF2-XQMGC-XVRRW-WT99Z
3. 2W9J6-D97RY-VWRMV-JK7XH-VW27Z
4. 4HPKT-YKHVH-QPR46-X2QVH-GY74Z
5. F6H3T-T3J6G-TYFMM-7QMYV-YKK2ZVitrex
-
lacy86
addikt
Vissza kell szoknom a multihoz 😅
Szerintem amugy jo lesz ez az uj COD - nekem tetszik -
lacy86
addikt
Eddig jonez az uj COD
2 meccsbol uccso 😜😜😜 -
okibots
aktív tag
válasz Mister_X #83810 üzenetére
Hát még nem
Jelenleg a GoW szériát viszem, most kezdtem a 3. részt. Utána egy Far Cry 4 lesz a porondon, aztán vagy Mafia 3 vagy BF 1 vagy Gow 4 (netán Watchdogs 2), de lehet ez már a karácsony tájékán lesz mire eljutok odáig , hogy eldöntsem mit vegyek meg
Mindent egyszerre meg nem lehetGamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
okibots
aktív tag
BF1 grafikájának Xbox-on úgy látom nem kell szégyenkeznie [link]
Eddig nem volt tervben a vétele, de tegnap néztem egy kis gameplay-t, elkapott a vágy eme játék birtoklására Azt hiszem jövőhéten vennem kell EA Accesst, hogy kipróbáljam
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
szilchi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #83747 üzenetére
Én már nagyon várom .PS3-on és X360-on is jó pár órát beletettem.A grafika nagyon tetszetős lett.Bár amit még nem értek,és erre a topikjában se kaptam választ,hogy ha megvan X360-ra az alapjáték,akkor az új verziót megkapom ingyen?A PH-s cikkben az állt,hogy az kapja meg akinek az alapjáték és a kiegészítők is megvannak.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
csabamigo
aktív tag
Srácok
1ébként meddig tart a cod béta?Az Élet a Legjobb Méreg!
-
melan
senior tag
Jól gondolom, hogy a COD béta játékhoz kell xbox live gold előfizu?
-
Bogyi007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest