Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Medocsabi
addikt
MIT TALÁLTAM:
http://hardverapro.hu/apro/gears_of_war_4_operations_gear_pack_kiegeszito_eladoAZTABÜDÖSKURVAFASZBA
-
őstag
Külön vásárolt kontrollerre mennyi a garancia? Edigital erre 2 évet ír, míg konzolvilág csak 1 évet.
Ki hazudik? -
sting2
addikt
...........
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Bogyi007
veterán
Már az se nagyon. A múltkor venni tudtam még rubeles GiftCardot de beváltani CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a konzolon tudtam full orosz beállítások mellett , már a PC-n való régióváltással sem lehetett a kódot beírni. Azt írta ki a rendszer hogy ruházzam át a kódot egy ottani régióban lakó személynek
Levásárolni még le lehetett utána a PC-n keresztül is de ott is külön meg kellett erősíteni a lakcímet amikor használtad az egyenleget.Szóval szerintem annak is vége.
Ha lehet ez ne legyen törölve, mint ajánlás írtam le.
Más: ugye kijött a Maffia 3 és az Activity Feed falamon van egy srác aki a játékból osztja meg sorra a meztelen/félmeztelen képeket.
Ez szabályos lenne? Furcsálom hogy az Ms ezt engedi, annak tükrében hogy anno a Kín ct idejében milyen cenzúrák voltak.
Ha valaki ilyen képet like-ol vagy netalán továbosztana mi történhetne?[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Integrator
aktív tag
Sziasztok.
Hétvégén megyek ki cimbihez költöztetni Ausztria-országba. Nem tervezek nagy MM, vagy Saturn bevásárlótúrát, de a városban, ahol Ő lakik van egy "kisebb" konzol bolt, elég jó árakon vannak cuccok. Ha valakinek kellene valami, dobjon egy üzit, rákérdezek, hogy az mennyi €, azt ha kell egyeztetünk.
-
brumi1024
veterán
válasz Medocsabi #82778 üzenetére
"Azt tényleg nem értem miért hagy ki a MS egy ekkora ziccert,hogy szinte már csak a gow sorozatban van local multi??A konzolnak sztem alap eleme kellene legyen!Minden fps,tps konzol játékba kellene sztem!"
Van még egy-két játék (mi most a Borderlands-ot toljuk lokálisan, 3-an), de abszolút egyetértek, többek között ezért vettem konzolt a PC mellé. De persze érthető, két gépből több a bevétel, mint egyből.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Medocsabi #82778 üzenetére
Igen.. X360 még 4 kontroller led világítása is volt.. Itt már semmi.
Tényleg nem tudom van -e értelme vennem még egy kontrollert a jelenlegi felhozatal mellé.
Talán, ha a COD4 ára bekúszik értelmes szint alá, és kiderül, hogy a coop ugyanaz -e, mint a 360-ason akkor talán.Most kapcsolok, az az MW3 multija volt ahol volt COOP harc.
Hát akkor ez is kilőve.(#82779) sugarforce
Doom-ban van lokal coop? Meg melyik cod?
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Mister_X
nagyúr
válasz Medocsabi #82763 üzenetére
Lancer mondjuk pont nem volt, így nem tudom, hogy allergiásak-e a láncfűrészre, így kb. úgy nézett ki, hogy: 1) Hammerburst freestyle lövöldözés körbe-körbe szaladgással 2) rámugrik - "mászol le rólam!" 3) levetem magamról, megilletődik, kúszik a földön én meg kergetem, hogy adjam a pofonokat.
Utána az egyik csontitól szedtem egy Lancert, utána eldöntöttem, hogy spórolok és egy lövést se adtam le a mesterlövészekre sem
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Medocsabi
addikt
válasz gianni85 #82772 üzenetére
A Farkasokkal táncoló-ban nem az jelentette a bölényt?
(#82776) Atomgeszi :
Azt tényleg nem értem miért hagy ki a MS egy ekkora ziccert,hogy szinte már csak a gow sorozatban van local multi??A konzolnak sztem alap eleme kellene legyen!Minden fps,tps konzol játékba kellene sztem! -
Atomgeszi
nagyúr
válasz Medocsabi #82771 üzenetére
Nálunk most a Horizon 3 a nagy kedvence, már lassan jobban tudja az autó osztályokat, mint Én.
Tomb Raider meg végképp kedvenc volt neki.
Gondolkodom rajta, hogy kéne egy második kontroller.. De nagyon nincsenek is most olyan játékok amik kihasználnák a CO-OP-ot.
Horizon 3 sem(pedig rohadt jó lenne), GOW4 ami ha jól sejtem újra coop lesz. Verekedősök annyira nem jöttek be. Akkor mi maradt még? Talán a Lego Sorozatok.
X360-on Blur-al játszottunk rengeteget, de az meg erre sincs, még BW-ben sem.
X360-on COD MW1 játszottunk nagyon sokat coop. De azt most tuti nem fogom megvenni ennyi pénzért az Infinite-vel együtt.. Home partner meg ezt sem akarja pedig kis utazással 10k lenne fejenként.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
okibots
aktív tag
válasz Rathrol #82764 üzenetére
Watchdogs 2, én szeretem az "openworld" játékokat, jobban mint az FPS-eket.
De hogyha megjelenés napján kellene megvenni valamelyiket, akkor Titanfall 2-őt mondanák.
[BYajó] Nekem csinálta ezt már Witcher 3, Fifa, Dead Rising közben is....kb egyszer egyszer utána soha többet. általában mindegyiket akkor mikor reggeltől estig be volt kapcsolva a Xbox, kisebb nagyobb "pausra" állításokkal.
Mafia-n nem is lepődök meg, sok tesztben olvasható, hogy crash-el össze vissza.[ Szerkesztve ]
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
-
Medocsabi
addikt
válasz pelenka35 #82769 üzenetére
Helyes!Az én asszonykám már doomozik is!!!
egyemmeg alig tudom megállni h elvegyem tőle a kontroller,a kill/death aránya kb 2/30 De élvezi,ez a fő.A konyhából meg csak azt hallom: "Mármegintitteza(itt jön a nicknév)éslelőttpedigénlőttemelőszőr!!"
Viszont gears of warban ügyes.Mondjuk ott föl tudom kelteni ha megmurdel...
Más:
Valaki találkozott már olyannal,hogy az egyik joy többet "eszik"?
most kettő van,az egyikben mindig gyorsabban merül az akksi.Direkt próbáltam cserélgetni,megjelöltem őket,és minden variációban kipróbáltam,de ugyanaz.Az egyik kb 2 hetet bír a másik 1 hónapot.Nem garanciálisak,ez lehet annak az előjele hogy kezd meghalni?vagy ne foglalkozzak vele csak töltögessem?[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz #75280128 #82766 üzenetére
Sokat segítene, ha megmondanád konkrétan, hogy melyik játék az, úgy már lehet, hogy (ha nem is itt) de külföldi fórumon már valaki ütközött hasonló hibába és van rá megoldása.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
szimisi
tag
válasz XFishboneHUN #82751 üzenetére
Köszi, erre voltam kíváncsi, hogy változott-e a kontrolleren valami az ONE S-nél a ONE-hoz képest, ami miatt nem lenne az eddigi töltővel kompatibilis.
-
Rathrol
senior tag
Csak kíváncsi vagyok ki mire szavazna ha ezek közül a két játék közül lehetne választania.
Titanfall 2 vagy Watch dogs 2, illetve egyiksem.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nem töröltem semmit, és ami azt illeti nem is láttam a hozzászólásodat. De ha a VPN-es vásárlásról szólt akkor megértem, h törölve lett. Ez tiltott téma itt egy ideje (lásd jobb felül a téma tudnivalókat).
godzsy2: Mindenképp pótolni fogom az előző Gears részeket. Épp most toljuk pzs-vel co-op-ban a negyedik részt, tényleg jobb így mint egyedül. Ma este tesztelem a multit is.
Ezt meg csak úgy: Gears of War 4 Tech Analysis: An Unreal Engine 4 Masterpiece
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Sh4rk
aktív tag
Vigyázz! Kitiltanak...
Ne buzdíts csalásra!Azért nem tudtam, mert kb 1 évben egyszer b.szom fel magam valami pofátlan dolgon.
Most pl a Monopoly Family Pack-ot akartam volna (hun) 9990 Ft os ár helyett 2600 ért megvenni.
Ez az ár nem akciós, ennyi az ára!!!!!Na de mindegy.
-
ssgt1981
senior tag
Amennyiben a 360-as profillal régiót váltok akkor az kihat a One beállításaira is?
-
Sh4rk
aktív tag
Hogy megnyugodjon mindenki, megkaptam a választ a Microsofttól!
A VPN-es vásárlást mint olyat el lehet felejteni!
3 dolgot kötött össze a Microsoft. Azonos lokalizáció kell legyen:
1. Account-nak
2. Store-nak
3. Bank-nakAz ip cím is fontos lenne, de a fentiek miatt már mindegy is.
Akit érdekelt, most megtudhatta, úgy is törölve lesz ez a "misztikum". -
Sh4rk
aktív tag
Most komolyan a segítség kérés is törölve van a fórumról?
Nem kezdünk kicsit szánalmasak lenni?Bulika, annó te segítettél nekem, most meg törlitek a segítség kérést is?
Egyre "szahabb" a fórum, kéremalásan...
-
desolator
senior tag
Én most kezdtem el backward-ban a GOW Judgment-et végigtolni. Esküszöm ezekkel a plusz aktiválható kihívásokkal amiket beletettek, ez a rész jön be a legjobban. Pedig ezt tartják a leggyengébbnek. Szerintem hatalmas ötlet volt. Nagyon izzasztó így a játék és a kihívások is tök változatosak eddig.
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
godzsy2
senior tag
válasz bulikavagyok #82723 üzenetére
Nekem is tetszik a GoW4. Elkezdtem a TheVR-os srácok végigjátszását nézni, de hamar abba is hagytam, mert elég jónak ígérkezik a sztori és használt lemezként be szeretném szerezni. Nem akarom azt a hibát elkövetni, amit az Uncharted 4-el is megtettem, hogy végignéztem az egészet és amire sikerült beszerezni, már nem volt benne kihívás.
Egyébként az Uncharted sorozatnál pont jól megoldották az "újítást". Három nap alatt nyomtam le az 1-2-3-at és a harmadik belekezdésénél már kicsit untam az egészet, majd kifolyt a szemem, de ahogy elkezdődött a harmadik rész, azzal a kocsmai bunyójelenettel teljesen helyre rázott. A megszokott ugrálós, lövöldözős játékmenetet feldobták ezzel a bunyós résszel és abszolút jól működött, nem tudtam utána letenni a kontrollert. És lehet az ilyen apró újítások azok, amik hiányoznak a GoW4 tesztelőknek, talán ezért is pontozták csak 7 pontra.
Szerintem mindenképp pótold a GoW sorozatot, az 1-2-3 co-opba hatalmas élmény, én még az öcsémmel toltam végig RGH-s Xbox 360-on System Linkbe, pár álmatlan éjszakánkba bele tellett mire végigvittük. Előtte csak egy co-op játék kötött le minket ennyire, mégpedig a Resident Evil 4.
-
Hunt3r22
őstag
válasz Mister_X #82749 üzenetére
Sajnos 7 pont az reális. Csapnivaló a multi tartalom, alig vannak karakterek, amit fel lehet nyitni azt is szinte mikro tranzakcióval (megjegyzem eddig 2x 4000 kredites ládát vettem,tele volt lila és rózsaszín skinekkel), horda mód baromi unalmas, szintén arra megy rá, hogy a kártyákat pénzért vedd meg, nem elég nekik, 29k-t kicsengetni az extra változatért. Számomra eddig csalódás a Gears, Gow 3 100x jobb volt, mint ez a Cod kópia féle multis játék. Sajnos nagyon is Codos beütése van a játéknak, baromira felgyorsult a multi, az összevissza respawnolás és a pályák...nos egy nagy nulla az összes. Egyik sem hozza a régi feelinget, lásd Fuel depot, Canals, Raven down, Nowhere, Jacinto és még sorolhatnék 30 pályát az elmúlt részekből.
Lehet én vártam sokat a játéktól, illetve túl sokat játszottam az előző részekkel és tökéletes játékot szeretnék, azt pedig tudjuk, olyan nem létezik.
Xr
-
Mister_X
nagyúr
válasz ferensz #82726 üzenetére
CoD is lerakja ugyan azt, mégis kapja a 8-9-10 pontokat a tesztelőktől. A különbség az, hogy a Gears of War 4 nem jön évente és tényleg jó: hozza a régi részek hangulatát, nem újít feleslegesen sem. Grafika álleejtős a gyengének titulált One-on is (tessék: van itt egy Horizon 3 és GeoW4, amire egy rossz szava se lehet senkinek, ha a Halo 5 trükközése nek tetszett volna valakinek).
Engem el is fogott a nosztalgiahangulat (kedvenc játékaim egyike a második rész), néha rossz nézni, ahogy oric játszik, túl nagy távolságot tart az ellenfelek között Amikor voltak azok az ugrálós mantikórok, ott is inkább pofosztam őket, miután levakartam magamról - szó szerint futottam utánuk, hogy üthessem őket fegyverrel és kiabáltam, hogy "gyere vissza, he!".
7 pont kevés érte, legalább 8, de 9 is simán.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
szimisi
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Az új ONE S kontrollerrel az alábbi akkumulátor/töltő kompatibilis, illetve ajánlott vétel lehet? Big Ben márkáról lenne szó.
Köszi előre is!
-
eL Geri
őstag
válasz Bullitz #82739 üzenetére
FPS: First-person shooter, egyes szám első személyként éled át a lövöldözős játékot.
TPS: Third-person shooter, egyes szám harmadik személyként éled át a lövöldözős játékot.FPS: a kezedet és a fegyvert látod. Mint pl. a Battlefiled, COD...
TPS: a karakteredet látod hátulról, mintha egy kis kamerás drón röpködne a vála felett, mögött. Mint pl. a GOW, TombRaider... -
a.sebi
őstag
válasz Döglött Róka #82740 üzenetére
Befejeztem! Nevess.... Ugyes vagy!
-
Döglött Róka
veterán
Mert magas labda volt Dexar007 feltevését igazolta maximálisan a reakciójával és folyamatosan rátett egy lapáttal, szerintem vicces.
Bullitz: Kezdd az 1-el, ott még nincs annyi lehetőség így megszokod az alapokat. A tempo egyik részben sem változott az 1-hez képest csak újabb és újabb mozgások vannak.
a.sebi: Inkább csak "írígy"
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Bullitz
aktív tag
válasz eL Geri #82738 üzenetére
Áh értem. TPS a Division is? Nem igazán vagyok képben ilyenekkel, bocsesz a bénázásért
Lehet az lesz, hogy kipróbálok egy régebbit akkor occsón, aztán megvesszük az újat ha tetszik, bár a multi rész nagyon érdekelne, hogy mennyire játszható!HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
eL Geri
őstag
válasz Bullitz #82734 üzenetére
Semennyire sem FPS, mert TPS
Ugyan a 4-essel még nem játszottam, de az első 3 alapján szerintem nem lesz gond vele.
Épphogy ez egy konzol játék, ami a fedezékrendszerével bőven ad időt a célzásra, illetve annak bénázásairaDe ha olcsón ki akarod próbálni, akkor tegyél egy próbát valamelyik elődön.
-
Döglött Róka
veterán
válasz a.sebi #82728 üzenetére
Igen, az vagyok Írígy
Elnézést hogy a bölcsebb viselkedésre szerettem volna rávilágítani.
StLui: az hogy egy ember elkezdi kóstolgatni, még nem ad jogalapot arra, hogy fröcsögjön. Ignorálással többet ért volna el
frankdelgado: Kábel, olcsóbb, stabilabb, persze ha el tudod húzni odáig.
Bullitz: Semennyire, tps, inkább a mozgáson van a hangsúly mint a célzáson.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
frankdelgado
őstag
Hálózattal kapcsolatos kérdésem lenne:
Ezidáig a routerhez közel volt a box, de az élet úgy hozta, hogy be kell költöztetnem a hálószobába, ott meg már a wifi is gyenge. hogyan járok jobban? Ha kábelesen oldom meg, vagy ha váltok 5ghz-s wifire+repeater. elvileg azt is lehet, hogy a repeater-el már kábelen kötöm össze. 60 megás netem van, de most lehet, h feltolom 100-ra. Javaslatok?
-
Bullitz
aktív tag
Még jó, hogy senki nem kérdezte mennyi volt az a német csoda
De azért jó látni, hogy vannak sokan akik kulturáltan kihozzák a maximumot az emberekből
Mennyire FPS a GOW 4? Gondolok itt arra, hogy egy CoD vagy BF-hez képest mennyire nehéz? Kipróbáltam a BF1 betát de valahogy nem állt rá a kezem. Talán a Divisonnel jobban ment.. kezdő boxos vagyok hozzáteszem
Esetleg multiba van valakinek tapasztalata? Mert azért nem szívesen venném meg, mert hogy "jó" a sztori mód.
HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
Jovanny2
őstag
válasz a.sebi #82728 üzenetére
Akkor szerintem itt takarítás lesz, miután a Topikgazda külön kérte, hogy hagyjátok abba. A kezdő hozzászólással én sem értek egyet, de ezt kicsit túltoljátok. Irigységről meg szerintem szó sincs senki részéről.
@Vasy09: jó ott a Judgement is, pont tegnap toltuk este egy barátommal osztott képernyőn.
APROPÓ MINDENKI: van egy kis bajom az osztott képernyővel. Bármelyik BC játékkal -ami tud osztott képet- simán tudok haverral két kontrollerrel játszani, csak nyom egy A-t, és lehet Guest. Viszont a One játékoknál (Black Ops 3-mal próbálgattuk) nem ajánl fel Guest lehetőséget, csak másik felhasználót választhatnék, akinek van goldja. Ez miért lehet? Én vagyok a béna (ez abszolút nincs kizárva)?
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Vasy09
őstag
válasz bulikavagyok #82727 üzenetére
Már a 4. fejezetnél vagyok, szóval szerintem a héten meg is lesz, aztán össze kéne rántani a csapatot, és már mehet is co-op-ban!
Egyébként ha most játszol először GOW-val, és tényleg tetszik, akkor szerintem alkalom adtán próbáld ki a GOW 3-at is, de szerintem a 2 és az 1 is teljesen rendben van! a Judgement annyira nem lett jó, azt csak akkor, ha unatkozol és nincs mivel játszanod!
Gamertag: Vasy09
-
nagyúr
válasz ferensz #82726 üzenetére
Nem a magyar IGN-re gondoltam, hanem a Gamer365-re. Egyébként a magyar IGN érdekes módon mindig szigorúbb mint az amerikai tetvére. Náluk még nem fejeződött be tesztelés, de jelenleg 9.2-re van értékelve.
Vasy09: Co-op-ban szerintem is megér még egy végigjátszást.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
ferensz
senior tag
válasz bulikavagyok #82723 üzenetére
Nem nevezném túlzóan alacsonynak a 7 pontot, ez szerintem a jó iparosmunka, de láttuk már párszor ugyanezt ugyanettől a sorozattól. Ha a következő is pont ilyen lesz az szerintem egy ismételt 7 pont. Egyébként ha megnézed a metacriticet az XONE verzió 84, a PC verzió 87 ponton áll, úgyhogy az IGN Hungary 7 pontja nem biztos, hogy sokat jelent. A 68 értékelésből 56 80 pont vagy afölötti, 5 darab 70 pontos és egy 50 pontos van.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
birorichard
őstag
válasz bulikavagyok #82720 üzenetére
Hosszú idő óta az első shooter, aminek ennyire meg tudott ragadni a hangulata, utoljára talán az mw2 akcióorgiája volt rám ilyen hatással, hogy odakuporodok a tv elé, és hajolgatok el a repülő darabkák és lövések elől. Előtte meg a gears 2, szóval na. A kampány néhol tényleg ellaposodik, de mire feltűnik, változik a téma, és jön valami más, szóval engem kilóra megvett.
Ja, és a multiba még bele sem néztem...
[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
Szerintem is nagyon jó lett, simán van olyan jó, mint a 3 volt! Viszont a kampány szerintem picit rövid, bár igaz, co-op-ban még egyszer úgyis végig fogom majd tolni!
A multi szerintem nagyon jó lett, főleg, hogy ismét van horda mód!
Gamertag: Vasy09
-
nagyúr
válasz ferensz #82721 üzenetére
Igen, én is gondoltam erre! De így is túlzóak ezek az alacsony pontszámok, mivel technikailag egy közel tökéletes játékról beszélünk. Illetve 4 rész után szerintem nem várhatjuk el, h több tucatnyi újítást tegyenek egy mostanra már szinte tökéletesre csiszolt játékba. Ha kijön az ötödik rész, és megint csak ennyi újítás lesz benne, akkor az már csak 6 pontos lesz? Ez azért annyira nem logikus szerintem.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Döglött Róka
veterán
válasz ferensz #82721 üzenetére
Azért nem szeretem a kritikusokat, mert elvárnak valami de maguk sem tudják mit. Mellesleg általában olyanok ülnek le egy új epizód elé, akiknek halvány lila fingjuk sincs az előző részekről.
-
ferensz
senior tag
Azok alapján amit olvastam azért 7 pontos, mert gyakorlatilag ugyan az a játék mint az 1-3 csak más történettel meg néhány apróbb módosítással. Most, hogy először játszol vele neked 9 pontos, anno amikor kijöttek és mások játszottak vele először akkor nekik is 9 pontos volt
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
nagyúr
Kisit sok lesz az off srácok! A személyeskedésről már nem is beszélve..
Bogyi: Használd az "Off topik" gombot! Egyébként ennyi erővel privátot is írhattál volna neki.
Más: Tegnap teszteltem a Gears 4-et, 5 óra kampányt sikerült nyomnom eddig (még egyszer köszi Oriic! ). Ez a sorozat vhogy kimaradt az életemből, nem is értem miért?! Nagyon tetszik a játék, gyönyörű grafika, faxa hangok, király hangulat, röviden: nagyon egyben van. Nem is értem ezeket a 7 pontos értékeléseket, ez simán egy 9-es játék szerintem. Ja, és 5 óra alatt nem találkoztam egyetlen buggal sem! Ez azért elég ritka manapság. Kíváncsi vagyok a multira is, szerintem lesz abban is pár órám.
Élni és élni hagyni
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
Heti akciók innen már elérhetőek
Azt hiszem a hiányzó Forza Horizon 2 Vip csomagot pótolni fogom. Bár úgy látszik az eddig meglevő 50%-os kedvezményem ( van Forza 5 Vip csomagom ami adott kedvezményt a FH2 Vip megvételre) nem adódik össze a mostani 75% Goldos akcióval...
Szerk.: Forza 6 Porsche pakk is érdemes megvételre...
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Faxan beszivatott a postas FH3-al
Csak holnap hozza 😅 -
JamesHun
addikt
szerintetek az baj, ha az AC Syndicate et amcsi store ból kezdtem el letölteni és menet közben tettem át magyarra?
leszedi a feliratot így is vagy kezdjem elölről a letöltést inkább?SeriesX: JamesSHun
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest