- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz #79125504 #70797 üzenetére
NFS felejtős (szerintem), annál is inkább mert sanszos, h lassan érkezik az EA Access Vault-ba. Helyette ajánlom a Forza Horizon 2-őt, illetve a Forza Motorsport 6-ot. Ha kormánnyal játszanál akkor Project CARS. Ja, és kb egy hét múlva jön a Dirt, ami elég jónak ígérkezik.
Szerk.: Ha mindenképp ki akarod próbálni az NFS-t, fizess be egy hónap EA Access-t (1000 HUF), és 10 órát játszhatsz a teljes játékkal.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
JamesHun
addikt
válasz #79125504 #70797 üzenetére
ha már xbox akkor forza széria
ha össze vissza mennél akkor a Horizon (2) ha körpálya akkor a "sima" forza (6)
Forza 6 al azért jársz jobban, mert idén 99%, hogy jön a FH3, így már ara kell félretenni pénzt (nálam első napos vétel lesz ez is mint a 2)SeriesX: JamesSHun
-
törölt tag
Sziasztok !
Sok éves vidám PS3 múlt után, múlt héten sikerült beszerezni egy XO konzolt. És lenne pár kérdésem.
Live tagság esetén a havonta osztott ingyenes játékok addig érhetőek el amíg a gold aktív ?
Továbbá ennél a konzolnál is kímélni kell az olvasó fejet ,vagy itt is létezik az az opció , hogy a lemez tartalmát konzolra lehet telepíteni, és pusztán indításnál van szükség a blu-ray lemezre ?És milyen játékokat érdemes kipróbálnom rajta még ha pici is a felhozatal jelenleg ? Autós játékokra gondolok főleg. Amit kinéztem az a most megjelent need for speed , de a sok negatív kritika kissé visszatántorít.
Előre is köszönöm a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki játszott a DOOM Alphával, akkor ready to install részről töltheti a bétát is.
Live-Die-Respawn
-
misiizsai
tag
Még nem nagyon közölték le a magyar oldalak.De játszható a Tekken Tag Tournament 2 Xbox Oneon.Ma megjelent a Ready to Install részben nálam és megy is! Elvileg a Left 4 Dead 2 is működik már.Egy angol oldal azt írta.
Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
i@lex
őstag
Megvan Magyarország első 99-ese.
A világon a TOP 30 jött csak össze... -
Madwe
nagyúr
válasz Dani82 #70787 üzenetére
Ha ugrasz, hátra húzod a bal analógot h a kocsi orra felfele álljon s adsz neki boostot akkor felemelkedsz a levegőbe - mindezt persze nagyon gyorsan kell. Hamar be lehet viszont gyakorolni. Onnantól kezdve h fent vagy több dolgot is tudsz csinálni, pl vagy folyamat boostolsz s a bal analóggal irányítasz (ilyenkor nyilván nehezebb lesz mert nagy a sebesség, óvatosan kell!) vagy pl a kezdeti első boostal felrepülsz olyan magasságba amilyen magasságba akarsz, majd abbahagyod a boostot, a kocsidat kb vízszint köré lövöd be (kicsit feljebb kell h álljon az orra h ne veszítsen a magasságából) s újra boostolsz, így kicsit pontosabb tud lenni az ember, de ez lassabb.
Aztán késöbb ezt már tudod használni sokkal finomabban, vagy pl egy masszív full stopra, játékosok átugrására, stb.
Itt egy tutorial video pl igaz ő a 3. tipust mutatja, amikor eleve előrefele emelkedik, nem 90 fokhoz közel. Ez a legnehezebb szerintem, elötte érdemes a sima meredek emelkedést begyakorolni, bár ki tudja, lehet neked ez hamarabb menni fogMeg pl azt se mindenki tudja kapásból h az ugrás másodszori lenyomására megcsavarja a kocsit.
Az irányításnak nincs semmi baja, sőt, pont h túl mély, s sokat kell gyakorolni, de az a jó irányítás ismérve szvsz
[ Szerkesztve ]
-
zkas90
senior tag
Batman Arkham Knight
Nagyszerű játék. Örülök, hogy végigjátszottam.
16 órával értem el az 55%-ot és még sok jó móka lenne benne, de a fő résznek vége.A fő küldetéseket, catwoman kiszabadítását és mindegyik másikból 1-2 fejezetet. Innentől már nem igen veszem elő a játékot, de le a kalappal a készítők előtt. Nekem kifejezetten tetszett a batmobil bevezetése, szívesebben mentem vele, mint az előző részekben ugrándozva házról házra.
Harley feneke pedig külön megér egy misét lőttem is róla pár képet. Ügyesek voltak a modellezők.
Szerintem a sorozat legjobb része lett.(#70785) Bazsi1987
Én egy éve várom, hogy GWG legyen, ha eddig kibírtam, akkor mostmár megvárom.[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Nincs valakinek ryse legendary dlc kulcsai? Magyar storeon nem lehet megvenni ezeket
-
Def26
félisten
válasz Döglött Róka #70780 üzenetére
Nekem is baja van. Néha duplán ugrik balra/jobbra.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Jovanny2
őstag
válasz Döglött Róka #70777 üzenetére
Hát képzelheted mekkora árrés van rajta, ha 15-20ért adják az újat. Már lehet, hogy elérték a generációra kitűzött célt kontrollerbevételből. Viszont a rosszat megveszem olcsóért alkatrésznek.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Döglött Róka
veterán
Szarakodik a Dpadom a bundle controlleren, chateltem a supporttal es kuldenek egy ujat anelkul, hogy elkernek a regit. Eleg olcso lehet az eloallitasi koltsege
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
őstag
Forza Horizon 2-vel szoktak még emberek multizni? Állandóan online autoshowba vagy mibe dob be indítás után, néha gondoltam játszok kicsit online, de van hogy el se lehet indítani, mert nem joinol senki, néha összejön, de akkor is eddig max 3 ember volt (velem együtt) .
-
KBear
tag
-
zsolti72837
addikt
válasz Buster17 #70770 üzenetére
Azt épp most adom el.
Amúgy multiz ha nem találsz innen embereket. Ha jól tudom joccek játszik vele.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Buster17
addikt
Valakinek nincs kedve valamikor gladiátoroskodni? (ryse)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Turok 1-2 felújítás jön One-ra. Jajjj...
Live-Die-Respawn
-
Jovanny2
őstag
válasz pixta78 #70764 üzenetére
A Refurbished is eredeti, sőt még eredetibb, mert 2x megjárta a gyárat. Lehet, hogy épp az enyém volt. Szerintem maradj a Hardveraprónál, hátha találsz itt megbízhatót. A rosszfogás nem a legjobb médium One vásárlásra. Egyébként az 1 év gari még nem lenne tragédia, az enyémem decemberig van, és ha tudnám, hogy olyantól veszem, mint én, akkor az is bőven elég lenne.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz pixta78 #70764 üzenetére
Magánembertől veszed vagy boltból?
(#70766) pixta78
Szerintem akkor felejtős a dolog. Valszeg nem mostanában vette, azért van ennyi gari csak rá. Kérhetsz tőle egy számla másolatot az eredeti vásárlásról, de hiszem hogy adni fog. Vagy keress egy másik gépet, amin 2 év gari van, vagy vedd meg ezt, de akkor el kell fogadnod hogy csak 1 évig érvényes a garanciád.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
pixta78
senior tag
Azt "mondja" eredeti, nem refurb. Háát... De miért 1 évet ír az oldal?
https://support.xbox.com/hu-HU/my-account/warranty-and-service/console-kinect-warrantyHegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz pixta78 #70761 üzenetére
Ha használtan veszed, akkor kérj az eladótól számlamásolatot (akár előre), hogy ellenőrizni tudd a vásárlás időpontját.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
gianni85
veterán
válasz tDr1v3r #70751 üzenetére
én meg gameshopból ajándék steelbook-kal 19ért. Van egy vásárlásból úgyis 1500 pontom, annyival olcsóbb lesz. Ha gyorsan kijátszom, talán bukta nélkül el is tudom adni. Tiszta 360 feeling
(#70757) pixta78
valszeg beragadt készletből van. Ha van számla róla akkor support-ot kell hívni és segítenek frissíteni a dátumot[ Szerkesztve ]
-
pixta78
senior tag
Fiúk!!
Az mitől lehet, hogy beregeltem a boxot és kevesebb mint 1 év a Gar?Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
nagyúr
-
Def26
félisten
válasz bulikavagyok #70728 üzenetére
Addig nem fogok várni. Első napos prémiumos vétel.
-
pixta78
senior tag
Sziasztok! Elkértem az S/N-t az eladótól, hogy megnézzem a garit! Miért nem lehet a regisztrációnál megadni mobilszámot? Csak vezetékest tudtam beirni....
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
tDr1v3r
veterán
válasz hackeeeee #70747 üzenetére
A leirasban is csak azt irja, en remenykedek hogy a megjelenes napjan kikukdik az alapjatekot is. Igaz Steamen mar megvan, de a ket sztori DLC-t meg nem vittem vegig...
Koszi megegyszer, a szingapuri storebol megvettem a jatekot.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
appleGjuice
tag
-
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #70741 üzenetére
Viszont (könnyen értékesíthető) win10-es QB kód nem!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz tDr1v3r #70738 üzenetére
A dobozoshoz is jár Alan Wake.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
oriic
HÁZIGAZDA
A 2016-os Call of Duty a távoli jövőben játszódik majd? Távoli jövő. Értsd: űrharcok is lesznek.
A pletykát shinobi602 indította, ő már korábban többször leplezte le a játékokat megjelenés előtt.
Live-Die-Respawn
-
tDr1v3r
veterán
válasz gianni85 #70737 üzenetére
Jár hozzá az Alan Wake, így azért nem rossz szvsz. Én majd a Mirror's Edge Catalyst-ot fogom dobozosan megvenni... igaz a doboz "véletlenül" collector's edition lesz majd kisszoborral valszeg.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
Heyho!
Szeretném a napokban megvásárolni a Quantum Break-et a Markeplace-ről. Melyik régió ajánlott, illetve honnét érdmes feltöltőkártyát venni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hackeeeee #70733 üzenetére
A Battlefrontnál én kizártnak tartom hogy single dlc jöjjön.
A Tiberium meg: No igen, nekem egy megaton bejelentéssel érne fel, annyira vártam az eredetit, hogy ihaj.
(#70735) tDr1v3r
Ismerősnek én ott vettem meg, premier előtt küldik elvileg kódot.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Stevenstyle
senior tag
Az jó!
Ezek szerint nem vagyok egyedül a "problémámmal" Félre értés ne essék, nem vagyok én ellene annak, hogy ha szépen lassan szállingóznak bele a Ready to Install -ba a játékok ingyen, sőt ha arról van szó listát is szívesen küldök az illetékes "szervnek" , hogy miket kérek, DE azért nem lenne rossz tudni a miértjét a dolognak
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz gianni85 #70729 üzenetére
Tudom, Neked még hiányzik pár óra a kimaxoláshoz..
pzstm: Szerintem én is elleszek az általad említett játékokkal (kivéve Gears 4), bár a QB is egyre kevésbé érdekel.. Pont tegnap néztem egy új gameplay videót a Gamersyde-on, és kis híján halálra untam magam rajta. Ráadásul különösen szépnek sem mondanám. Ettől persze még első napos vétel lesz, csak sanszos, h nem fog túl sokáig lekötni.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
pzstm
titán
idénre már úgyis kimaxoltam magam, egy új Horizon, Gears4, meg Division (Quantum Breaket is kipörgetem, illetve UC4-et is meglesném azért
MAss Effect várós, de tudok róla. BF5-ről is azért fél éve már tudunk, csak mindenki pletykaként kezelte kb.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
gianni85
veterán
hát engem egy 2016-os vault lista jobban érdekelne (nfs jöhetne már)
-
nagyúr
-
Sh4rk
aktív tag
-
Madwe
nagyúr
válasz Dani82 #70719 üzenetére
gondolom nem néztél bele a tutorialokba, ahol megtanulsz dekázással vezetni, aerial trükköket h levegőben repülj (amiről eddig gondolom nem is tudtál h lehet) meg ezer meg egy másik dolgot. Ha ész nélkül boostolsz folyamat, akkor nem lesz benne sok sikerélményed for sure. pl kezdésnél ha hátulról indulsz ott is maradsz védekezni vagy mész előre boostal? mert az is hatalmas hiba.
[ Szerkesztve ]
-
Mukih
tag
válasz Stevenstyle #70620 üzenetére
Most tudtam csak megnézni, de én is megkaptam a játékot,de nem tudom, hogy miért
Xbox One Gamertag: Daltos96 , PSN: Daltos_96, Battletag: Daltos#2323
-
Dani82
senior tag
Ez a rocket league mekkora egy buta faXXsag, iranyithatatlan szar.
3 napja gyakorlom de szar az egesz, bele tudnam baXXni a kontrollert a tvbe[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
torrente777_
aktív tag
Akciós játékok:[link]
Rommer.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tyű...
11-es szinten indítottam egy partyt divison-ben, 12-es szintű küldihez, jött 8-as 12-es és még 1 11-es szintű..
Rég élveztem játékot ennyire.. Kemény volt.. Volt küzdés keményen.
Véleményem szubjektív...
-
adrian94
őstag
Ti tudtok üzenetet küldeni xboxon vagy xbox.com-on vagy smart glass-en ? Nekem sehol nem engedi... valami hibát ír ki
Valaki megnézné, hogy jó-e ?
-
Trenew
tag
Na csak rászántam magam a GTA-ra és megvettem pár napja, még csak a single-t nyomom.
Az online résznél kb 4-5ös szint körül vagyok, de aki játszik még vele vegyen fel nyugodtan. Jó lenne egy kis csapat a komolyabb küldikreGamertag: Trenew24HUN
-
Def26
félisten
Frissült a rendszer boxon. Picit összerándult a gyomrom, hogy megint bekerültem a preview tesztbe, de rájöttem, hogy nem lehet. Megjelent egy kis ikon oldalt ami olyan mint a playstation -os trophy. van más újítás is a rendszerben vagy csak ez a koppintás?
-
JamesHun
addikt
már csak 1 hét a QB ig
SeriesX: JamesSHun
-
Def26
félisten
válasz ghost364 #70701 üzenetére
Router újraindítás megvolt? Mostanában (kb. 2 hónapja) elég ramaty a live, sokszor vannak gondok, de többnyire egy újraindítás megoldja.
JamesHun: Akkor csinálhatnátok neki topikot.
[ Szerkesztve ]
-
ghost364
senior tag
sziasztok! akkor mit tudok csinálni, ha nem hajlandó csatlakozni a konzol xbox livehoz? leteszteltem a kapcsolatot (a multiplayert is, de egyszerűen nem működik.) ráadásul az egyik napról a másikra, úgy, hogy semmin nem változtattam. ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest