Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fityere
senior tag
válasz bulikavagyok #69862 üzenetére
Nem játszottam még a The Divisionnal majd holnaptól, de nekem így videók alapján többet ér min 6,7. A Phantom Pain túlértékelt jo de max 8 pont. BO3 kimarad nem vagyok rajongója. Syndicate meg egy tucat nem rossz. Nem értem néha mi alapján értékelnek, olyan mintha fogalmuk sem lenne némely játékról
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz sittes79 #69893 üzenetére
Én Vortex-et használok, de időhiány miatt egy ideje már leszoktam a kompetitív multi játékokról.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Xbox one kontrollerre melyik kontrolfreek-et ajánljátok? Division pörög most...
Másik, hogy ha valaki rendelne most, szívesen beszállok hozzá feleződne a posta
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz appleGjuice #69889 üzenetére
A hónap végéig a Sherlock Holmes: Crimes and Punishments is free.
Live-Die-Respawn
-
Madwe
nagyúr
válasz csontnélkül #69888 üzenetére
bármilyen digitális játékot amit megvettél, bármikor újra le lehet tölteni.
-
csontnélkül
csendes tag
Ha valamivel nem játszom azt vissza lehet sorolni várakozó állapotba (ne foglaljon helyet a konzolon)? Vagy úgy törölni, hogy bármikor vissza tudjam rakni?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz bulikavagyok #69882 üzenetére
Ejj, pedig éppen raktam volna pénzt a webkártyámra, ennyi pénzért ez biztosan az év (ha nem az évtized) játéka (és üzlete) lett volna.
(#69885) orichalcos: ÁÁÁÁÁÁÁ! Holholholhol? Akarom most!
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Teko001
őstag
Ha valaki ki szeretné próbálni a jövő heti launch előtt, holnap 14-től hétfőn 14-ig TrackMania Turbo open beta lesz
[ Szerkesztve ]
-
Krisz0630
senior tag
válasz bulikavagyok #69882 üzenetére
Gondolom Grath-ra vagy Sasa-ra gondolsz. Tuti valamelyike a kettő közül.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #69880 üzenetére
Nekem még elérhető .. US régión próbáld.
Szerk.: Már leszedték.Oriic: Tényleg, Ricsi is ott van, de nem rá gondoltam..
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bulikavagyok #69876 üzenetére
"van náluk egy fickó, aki elképesztő blődségeket tud mondani. Természetesen neki van a legnagyobb arca..."
Csak nem a Ricsi?
A link már nem él US régióval sem.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz bulikavagyok #69879 üzenetére
Úgy tűnik, én sem fogok látni, mert nem érhető el a lap.
-
nagyúr
400 dolláros (80k HUF) játékot sem láttam még a store-ban..
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Teko001
őstag
válasz csontnélkül #69877 üzenetére
Igen, azok a tieid.
-
csontnélkül
csendes tag
A GOLD kedvezménnyel vásárolt játékok játszhatóak a GOLD időszakon kívül is? (Vagy szívás, mint a GOLD "ingyenes"ek?)
-
nagyúr
válasz Döglött Róka #69874 üzenetére
Láttam pár IGN Hungary videót, nagyjából hozzák a tűrhető szintet szerintem, de van náluk egy fickó, aki elképesztő blődségeket tud mondani. Természetesen neki van a legnagyobb arca... Persze ez egy ilyen szakma, nyilván nem lehet nekünk egyformán szimpatikus minden tesztelő. Engem leginkább az egyik gameday irodás fickó tud kiakasztani, de sokan szeretik őket is, mert nem véletlenül van 100k+ feliratkozójuk..
hackeeeee: A bétát majdnem meguntam kb 10 óra alatt, a nyílt bétát már csak a plusz ajándékért indítottam el. A teljes játék sokkal többet ad. Szebb, több, jobb, stb..
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Döglött Róka
veterán
válasz bulikavagyok #69866 üzenetére
Ha nincs, akkor csak legbolkapott hulyeseg
En is mondhatnam, hogy pl az ign.hu stabja sikhulye a Halo-hoz miutan lattam a kampanyvideojukat es megjegyeztek hogy az Assault Rifle tul eros most hogy zoom is van hozza...
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem sem jön be annyira.. Igaz, csak bétáztam.. Ettől függetlenül lehet, hogy majd egyszer meglesz.. Most sokat agyaltam rajta, hogy behúzzam-e, de győzött a Batman Premium..
Véleményem szubjektív...
-
Quaresma
aktív tag
Aki nagyon otthon van a témában megtudná nézni esetleg, hogy hol a legolcsóbb a UFC 2? Vagy inkább érdemes várni picit és majd szépen bekerül az is az EA acces játékok közé?
Ps: brunorbert
-
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #69870 üzenetére
Nem vagyok felháborodva, és nem hinném, h túlságosan elfogult lennék, mert az előző hozzászólásomban említett összes játék megvan nekem, és szeretem is őket vmilyen szinten (a CoD-ot is). Viszont egy szakújságíró ne legyen elfogult semmilyen szinten sem szerintem . Ez az érkélés egy vicc egy olyan "szakportáltól", amelyik például a BO3-at 9.2-re értékelte. Ez egy teljesen egyértelmű alul pontozás, aminek biztosan jó oka van. Abban természetesen egyetértek Veled, h nem szabad ezeket figyelembe venni, mert ettől teljesen független az, h milyen élményt nyújt egy játék.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A tesztelés mint olyan valahol szubjektív műfaj. Te elfogult vagy az egyik irányba, ők meg a másikba (ilyen vagy olyan okból kifolyólag). Fordított esetben is hasonlóan fel lennél háborodva? (Értem azalatt azt, hogy neked a COD tetszene borzasztóan, és az kapna közepes értékelést.)
Kit érdekel, hogy mit írnak egy-egy játékról? Ha tetszik, és élvezed a vele töltött perceket, tégy rá magasról.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nem vagy ezzel egyedül.. A barátlistámon szereplő online játékosok több mint fele folyamatosan ezzel játszik. Az elmúlt fél évben nem játszottam összesen annyit xboxon, mint ezzel egy hét alatt. Igaz, most már kicsit besokalltam, de a SP miatt lesz még benne szerintem legalább 100 órám.
tuki2200: Nem is gazán a 6.7-el van bajom, hanem azzal, h mikre adnak 8-9 feletti pontokat. Ja, és szerintem ez a játék kimagasló.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
tuki2200
senior tag
A múltkor valamelyik cikk alatt pont az volt a felháborodás h minden játék 8-9 pontokat kap, most visszább vettek ez a baj? 😅 7 közeli pontszámmal jónak számít nem kimagaslonak pár hiányossággal egy normális ertekrendszerben ami korrekt szerintem
-
Lefty
addikt
En is probaltam kicsit "utalni" a nagy hype miatt, de megmondom oszinten, hogy szerintem a GTA5 ota semmi nem szivott be igy, amikor nem tudok jatszani folyton azon gondolkodom, hogy mikor tudom megint tolni. Ez a folyamatos fejlodesi rendszer, a jobbnal jobb cuccok megszerzese nem enged nyugodni, es kozben a hangulat is nagyon ott van.
-
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
Az ign már elég régóta eladja magát kilóra, nem kell velük foglalkozni
-
nagyúr
Az IGN 6.7 pontot adott a Division-nek. Csak emlékeztetőül: a BO3-ra 9.2-őt, a Phantom Pain-re 10-et, a Batman-re 9.2-őt, a Syndicate-re 8.2-őt adtak, de még az igazán eredeti Hardline is kapott tőlük 8 pontot.. Ja, a Project CARS is megért nekik 8,9-et, pedig tudjuk, h az mekkora bughalmaz volt amikor megjelent. Igazi szakértők..
Élni és élni hagyni
-
Madoc
veterán
Oroszba a Halo 5 :7200ft!
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
tuki2200
senior tag
Nem értem az EA igazgatója azt nyilatkozta januárban 55 millió új konzol fogyott (amiből a Sony 36-öt kozolt sajatnak) összesen, itt meg azt h 48 millió aktív felhasználó van.. minden xboxon legalább 2 felhasználóval játszanának ? Vagy ebbe bele számoljak a Pc-seket is? Akkor megy nagyon kevés :/
-
EmThor
addikt
Halo 5 féláron van a storen, gogogo!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pelenka35
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz s7evcsenko #69842 üzenetére
Na, azért!
@Rage47 : Köszi, akkor holnap bezsákolom a Premium edition-t SG-ből.. ~68$-ért.
Meddig érvényes a mostani gold akció?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz s7evcsenko #69840 üzenetére
Hát abból kiindulva, hogy ugye a rendelés végösszege elvileg teljes áras, lehet ez miatt van így a szállítás is.. Mondjuk ha ennyiért van felrögzítve az Utánvét is, akkor az gáz.
Én vásároltam már tőlük, vagyis a Gameshop-ból személyesen, nem volt velük gond.. Itt ez rendszer anomália lesz, de értelemszerűen, ha teljes áras, akkor annyiért ne vedd át.. Csak nem érnek oda addig, ha igen, akkor max mondani kell, hogy nem erről az összegről volt szó, így nem veszed át.
Más, Én szerintem bezsákolom holnap a Batman Premium Edition-t.. Ennyit megér a játék.. Vagyis, SG-ből olcsóbb, mint annó amennyiért annó a lemezes változatot vettem.
Véleményem szubjektív...
-
s7evcsenko
addikt
válasz s7evcsenko #69840 üzenetére
Most kaptam MPL mailt... kellett nekem aggodalmaskodnom...
Ebben már jó az ár! Sorry a felesleges körökért."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
válasz hackeeeee #69839 üzenetére
10-kor nyitnak, remélem nem ér ide addig a futár.
Ma direkt rákérdeztem telefonon, azt mondták féláron küldik... erre meg nem.
Megbízható ez a cég amúgy? Mi van, ha azt mondják vegyem át, és majd visszaküldik a különbözetet?
Bízzak meg bennük? Én itt hallottam először erről a cégről...[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz s7evcsenko #69838 üzenetére
Hívd fel őket reggel, hogy mizu.. Max mond meg nekik, hogyha teljes áras a csomag, akkor nem veszed át.
Véleményem szubjektív...
-
s7evcsenko
addikt
válasz s7evcsenko #69798 üzenetére
Kapatam egy sms-t, hogy holnap szállítják a játékaim, de az sms-ben is a teljes ár van.
Ugye nem vagyok köteles átvenni ennyiért?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
modflow
veterán
Kaptam egy 30 napos ajándék Gold-ot. Ráaktiváltam egy 14 naposat, de nem lett belőle 45 nap, hanem 30 maradt.
Ez hogy lehet??? MS-nél a 30+14=30 ??? -
oriic
HÁZIGAZDA
"Quantum Break reviews should be out on Friday, April 1st [12 AM PST/ 3 AM EST]."
Remélhetőleg aznap kimegy majd a Gamepod-os teszt is.
szerk:
Ha szerencsém van, holnap nem alszom.
(#69836) modflow
A 14 napos az csak trial gold, nem adódik hozzá a 30 naposhoz. (2 napos, 2 hetes kódok azok nem teljes értékű gold kódok)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
hackeeeee
Jómunkásember
Batman-nal játszik még valaki?
Most elgondolkoztam, hogy be kéne zsákolni.. Annó megvolt lemezesen, de eladtam, viszont csak a story-t toltam végig..
Megér még aktuálisan ~8000 Ft-t SG-ből?
Véleményem szubjektív...
-
retesz147
addikt
G2A-n a Shiel 1 hónapos "ingyenségét" le lehet később mondani? most regisztrálok és felajánlotta, de nem találom, hogy később lemondható-e....
[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
válasz joocek #69829 üzenetére
nekem is sikerült.....Állítsd ilyenre a beállításokban a dolgokat, restart és szépen fog működni a Kinect hangvezérlés....( a UK lehet USA is akár, vagy amelyik tetszik)...
a kép nevében az óra perc másodperc érdekesre sikeredett
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
-
Dani82
senior tag
orosz storebol ha megveszem a rocket leaguet nem lesz cirill betus?
-
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. Érdeklődnék hogy az xboxhoz lesz majd vr szemüveg? Esetleg tervben van? Láttam a psnek lesz. Jó lenne ha a Microsoft is készítene egyet.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
fityere
senior tag
Aki esetleg Ausztriában vagy Németországban esetleg ismerőse van kint, most a heten az Amazon Warehouse Deals-nel egész jó akciók vannak. Csomagsérült termékek köztük, Xbox One es kiegészítők plusz játékok es ezekböl meg 20 eur is engednek, némely termékek eseteben [link]
[ Szerkesztve ]
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
retesz147
addikt
ha a box magyar régióban van, akkor nem működik a kinectes hangvezérlés?
át kell raknom USA régióba?
@Def26:
viszont így meg, ha van valamilyen játék ami magyar régióban magyar, akkor nem lesz magyar, igaz?
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz frankdelgado #69809 üzenetére
Hát, ez Nekem hardveres hibának tűnik sajna.. Főként ha minden játéknál csinálja.
Esetleg csörögj rá a support-ra, hogy mit javasolnak, hogy mitévő légy. Szerintem egy visszaállítás lesz, aztán ha utána sem jó, akkor gari.
Véleményem szubjektív...
-
zsolti72837
addikt
Köszönöm.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Def26
félisten
válasz s7evcsenko #69803 üzenetére
Ez tök jó kezdeményezés, csak kár, hogy számomra a fele hulladék a másik fele meg nem érdekel. Ahogy nézem ezek mind microsoftos címek.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolti72837 #69805 üzenetére
A lényeg annyi, hogy csak 1 darab vásárlása esetén nem érvényes az akciós ár.
Véleményem szubjektív...
-
smaul
csendes tag
válasz zsolti72837 #69805 üzenetére
"legalább két Xbox One-játékot az akciós listáról, és a két termék összeadott értékének csak a felét kell majd kifizetnetek"
a legalább 2-ből én azt gondolom igen a válasz.
-
zsolti72837
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Ha hármat veszek akkor azt is osztom kettővel és annyi igaz?ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolti72837 #69800 üzenetére
Érdekelemszerűen nem az áthúzott ár az érvényes az akció idejére. Vagy, mi nem egyértelmű?
Lényegében 1-et fizet kettőt kap akció, ahogy az árakat elnézem.
Más, most nézem, hogy alattam idézték is.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
s7evcsenko
addikt
Ahogy a kolléga írta! Kettőt vihet, egyet fizet (majdnem).
Amúgy a konzolvilágnál is ugyan ez van.
zsolti72837: Ezt most komolyan kérdezed?
Összeadod a két játéknak az árát, és annak a felét kell kifizetned.
Ezt a listát nézd, itt még nincs levonva az akció.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
zsolti72837
addikt
válasz zkas90 #69801 üzenetére
Ja értem.
Ha megveszem a gow-ot és screamride-ot akkor összesen mennyit kell fizessek a kettőért?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zkas90
senior tag
A feltüntetett akciós ár csak két, akár nem ugyanazon termék vásárlása esetén érvényes. Az akció csak az akciós listában szereplő termékekre vonatkozik.
Szóval ha csak egy darab GoW-ot akarsz venni, akkor bizony 10999 ft-ot kell fizetned.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest