Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- Microsoft Excel topic
- Google Chrome
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Xbox-hoz ugye nem lehet bluetooth-on csatlakoztatni fejhallgatót.
Akkor ezt a Steel Series ARCTIS 9X-et miért hírdetik úgy, hogy mintha lehetne?
Vagy ha tényleg lehet, akkor mi az oka?
Van másik típus is amit lehet vagy csak ez az egy? -
őstag
sziasztok! van most ajánlott fejhallgató (mikrofonnal) xbox one x-hez?
it never gets easier, you just go faster
-
Picoka
csendes tag
Hol lehet az Xbox 360-as játékok árát összehasonlítani?
-
csucsu52
aktív tag
-
nagyúr
-
tyuli76
tag
válasz tyuli76 #218818 üzenetére
Sziasztok!
Megvettem a Tom Clancy's Rainbow Six Siege Delux verziót és a haverja is.Most az a gondom,h a haverja kapott mind két oldalról plusz karaktereket ,talán összesen 12,a fiam pedig nem.
Laptopról vásároltam a delux-ot,az xboxon amikor rámegyek a deluxra,azt írja ki,h vásároljam meg.Jött vissza igazoló email is a vásárlásról.
Most akkor a Deluxban vannak plusz karakterek,vagy a haverja más verziót vett meg? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Madoc #219289 üzenetére
Tudtommal azt nem is lehet már jó ideje. (Vagy neked korábban ment?)
"There's no way to buy V-bucks directly, and there's no way to buy a physical object you could put into a stocking or something. If you want to "give V-bucks", you have to give a gift card for the platform that your giftee is playing on. So if they play on Xbox One, give them a gift card for Xbox One" - 2018
Live-Die-Respawn
-
Madoc
veterán
A store-ban megszűnt az ajándék vásárlás?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
negyven2
veterán
válasz IntelKiller7 #219284 üzenetére
Valami 1000 ember és csak az Halo: MCC-t lehetett tesztelni.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #219277 üzenetére
Pedig nyaron sorsoltak par embert aki kiprobalhatta iPhoneon nem?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #219282 üzenetére
Nem hiszem, hogy lenne (eleve ütközik a szabályzatukba), csak azért írtam, hogy ha ott is lenne, akkor az Apple-nek vajon minden fizetős videót egyesével meg kéne nézni?
Ez az a streaming dolog ami nagyon szemét húzás a részükről. Viszont érthető is részben, hiszen tudjuk, hogy mennyi egyszerű felfogású user mindenhol. Ha pl. egy játék sz*rul működik vagy az aggódó soccer-mom meglátja, hogy a gyereke GoW-ban trancsíroz szét mindenkit akkor simán benne van, hogy nem az MS-t hanem az Apple-t fogja betámadni ügyvéd/szenátor apuval... Ezt is el akarja kerülni az Apple. Na meg ők is olyanok mint Mr. Karbs...
Az Epic féle ügy esetében viszont nekik adok igazat, mert az egy egyszerű marketing hadjárat. Ha annyira a 30% a bajuk akkor miért nem hisztiznek a Sony/MS-nél is ahol szintén csak rajtuk keresztül mehet a vásárlás a 30%-os adóval???“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz negyven2 #219281 üzenetére
Ez nálam azt jelenti, hogy nem mehettek, rohadjato meg
"any games included in their catalog to also be hosted on the App Store as a separate app"
Várjá, van P.nhub app?Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #219280 üzenetére
Mehetnek, ha minden xCloud-os játékot bevizsgáltatnak, hogy megfelel-e az Apple-nek, plusz mind a előfizetési díjból, mind a játékokon belüli vásárlásokból kell nekik a 30% (vagyis meg kell oldani, hogy az Apple fizetési renderén keresztül menjen a vásárlás).
Amúgy pl. Netflix esetében is meg kell vizsgálni minden ott fent lévő filmet, hogy megfelel-e? És egy P*rnhub esetében?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz DaveHutt #219279 üzenetére
A "put the kibosh" nem pont azt jelenti, hogy ellehetetleníti a dolgot? Ezzel még jobban megerősítették, hogy nem lesz náluk olyan stream szolgáltatás, ami nem tartalmazza az App Store-ban külön magukat a játékokat is.
"Specifically, section 3.1.2(a) and section 4.9 now note that any streaming services launched on the iOS App Store must have any games included in their catalog to also be hosted on the App Store as a separate app, apps that are then required to adhere to all apple guidelines and follow the same review process for updates."
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
DaveHutt
őstag
válasz l.skywalker #219277 üzenetére
Megy a per a háttérben, gyorsan összedobtak egy kis szabálymódosítást, hogy mégis lehet ám streamelni náluk. Nevetséges banda. A lényeg még mindig a 30%.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
Az Apple nem enged
Apple's updated iOS App Review Guidelines basically put the kibosh on Stadia, xCloudNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz HunChris #219270 üzenetére
Nem, személyes okok miatt jöttem vissza.
Kis tech kérdés. Ez a monitorom van most:
"Acer Nitro VG240YP"
Az Xbox One X kiírja hogy HDR kompatibilis és mellé enged 4K felbontást is (beállítani is engedi). Kérdem én hogyan, amikor monitor adatlapja szerint csak fullHD-t tud? o.O
Live-Die-Respawn
-
-
SH4D0W2011
őstag
válasz l.skywalker #219269 üzenetére
Elvileg igen, megjelent a Telepítés az eszközeimen gomb, rá is nyomtam, elkezdte tölteni, aztán canceleztem, mert még most nem akarok belekezdeni. Csak a könyvtár részben nem mutatja, hogy meglenne.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz SH4D0W2011 #219260 üzenetére
Store-ban nézd meg, hogy "Megvett-e"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Madoc #219263 üzenetére
Néha el kell borzadni na.
NoMagixJaja még a bontási is van vagy 6k.
Hogy lett a 6k-ből már megint 60...
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A részleteket hagyjuk, de visszatértem! Series X-ig újra One X-en tolom \o/
Live-Die-Respawn
-
SH4D0W2011
őstag
Behúztam a The Divisiont Gold-ból, de konzolon nem mutatja a Gold-os játékaim között a libraryben, a legutóbb behúzott WRC 8 meg ott van. Ez valami anomália, vagy mit lehet ezzel kezdeni?
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #219257 üzenetére
Tényleg szép igaz én inkább az occó 80k és ott vagyunk érte a tesókkal állapotra gondoltam ami arra jó, hogy télen 2x árokba tedd majd mehet a bontóba.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Boonen007
őstag
Xbox One S BT össze tudok kötni valahogy egy JBL Charge 4 Essentiallal? Yt láttam egy videot Bt dongleval ment, ez valós?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Oh bazz ez ma a harmadik benézettem. Bocsi!
-
negyven2
veterán
válasz Micsurin #219247 üzenetére
Nem látom, hogy ezt írtam volna. Csak annyit, hogy ha neki elég az ami jelenleg is elérhető One X-en és nem érdeklik a jövőben megjelenő játékok akkor One X legyen (One S helyett). Ha szeretne a jövő évi CoD/BF bag, egyéb játékokkal is játszani és nem akar 120-nál többet fizetni akkor Series S.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Micsurin #219247 üzenetére
Nekem ne mondd meg mit csináljak
Én csak azt láttam, hogy azt írta, hogy X-re még meg fognak jelenni multi címek egy darabig. Az S nem tűnt fel, hogy azt írta volna, hogy arra nem.
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #219246 üzenetére
Olvasd el mire reagáltam a kolléga úgy gondolja S-re nem de X-re tovább fognak jönni címek.
Szerintem meg (időtől független akkor így írom) egyszerre lesznek elfelejtve mivel egy termékcsaládot képviselnek.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Micsurin #219245 üzenetére
Azért mert nem gyártják még nem felejtik el. 360-ra is még jött játék tavaly (1 - db). X-re is ki fog jönni ami S-re (One) az már más kérdés, hogy lesz-e külön X patch vagy csak azon más lesz.
-
Micsurin
nagyúr
válasz negyven2 #219243 üzenetére
Gondolod tovább lenne az X támogatva úgy, hogy az S marad gyártásban?
Januárban úgy fogják feledni a One szériát mintha sose lett volna még csak ötlet szinten sem az asztalokon.
-
EmThor
addikt
Crytek infoi szerint megy a Brothers in Arms digitális változata boxon.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
negyven2
veterán
válasz balintka #219238 üzenetére
Itt az is kérdés, hogy mennyire szeretnél majd a jövőben megjelenő játékokkal játszani. Mert One X-re még talán a legtöbb multi cím meg fog jeleni a következő 1-2 évben. Talán, és egy részük. Ha neked megfelelő a mostani felhozatal és nem szeretnél újonnan megjelenő játékokat akkor ok, legyen egy One X. Ha 120 a max. akkor meg még ott a lehetőség a Series S-re. De ugye ez csak digitális, és még nem tudni, hogy hogyan futtatja majd a One-os játékokat.
-
kory24
őstag
válasz l.skywalker #219216 üzenetére
"ráadásul azok, akik a külföldön divatos módon a digitális üzlet helyett előtöltős kártyán biztosították maguknak az óriáskiadó Netflix-szerű szolgáltatásához való hozzáférést, elméletileg nem kapnak kárpótlást – de ez természetesen változhat"
Nemtudom mennyire hiteles forrás
-
Micsurin
nagyúr
válasz fabokf #219233 üzenetére
Nekem is Def mutatta még pár hónapja az offban mikor morogtam, hogy akkor vannak értelmes energia italjaim mikor haverok jönnek haza USA/Fr.o/Anglia trióból.
-
balintka
addikt
válasz Phoen|x #219236 üzenetére
A jelenlegi árat én is sokallom, 120 ezernél többet nem szánnék rá. Nemrég 100-110 ezerért mentek. Mindenképp újat vennék. Persze ha nem csökken az ár, akkor kicsit többért megveszem az új gen-t.
NoMagix: TV-n menne, van egy FullHD-s és egy 4K-s, de idővel az FHD helyett is 4K lesz. Ezért is gondoltam a nagyobb típusra. Nem vagyok hardcore gamer, PC és mobil (Real Racing 3) mellé lenne. FPS, autós játék menne leginkább.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz balintka #219232 üzenetére
Max csak nagyon jó ár esetén vennék akármelyiket. Novemberben jön az új generáció, ráadásul elég jónak tűnő áron. Persze ez is, csak egy vélemény.
Ha ragaszkodsz a one-hoz: én az X-et választanám, bár attól függ mi a cél.
Hardveraprón 70-80k környékén lehet már kapni X-et. A boltokban most elég drága, de sztem nem sokára leakciózzák, mert az új generáció fényében elég drága.
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
balintka
addikt
Sziasztok, gondolkodom egy One konzol vásárlását. Megérné a felárát a One X a felárát a sima S-hez képest?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #219227 üzenetére
mikor tettek be? 3 honapja kimerul abban az xboxozas, hogy bekapcsolom, majd valamikor magatol leall. Es ezt 2 hetente elmuvelem egyszer.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #219225 üzenetére
Hahó, késik az időgéped McFly
-
twi452
senior tag
válasz l.skywalker #219222 üzenetére
Minden hónapban rákeresek, hogy volt valami mafiás stratégia játék mert mindig elfelejtem a címét.. végre most már van dátum is hozzá 🙂
-
IntelKiller7
Topikgazda
Most nezem, bekerult a magyar nyelv boxra? :0
-
nagyúr
válasz luckyboi82 #219221 üzenetére
Igen, ez működhet... attól függ a TV mit enged át/konvertál át ilyenkor.
De elméletileg pontosan ez a megoldás, annak akit érint.
Nekem mivel két konzolom is van, pont így használom őket. TV-be megy mindkettő HDMI-n, és a TV-ből (LG OLED) meg optikain ki az audió eszközre. Ami nálam Sennheiser RS 175 fejes, de ugyanez menne bármilyen másik optikai cuccal nyilván.
Így sincs késés a hang és a kép között, ha még ez kérdés lenne valakinek.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
Empire of Sin - Xbox-on 2020.12.01-étől:
https://www.microsoft.com/hu-hu/p/empire-of-sin/9nn7nf8n5q5c?activetab=pivot:overviewtabNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
luckyboi82
tag
Akkor az audiot úgy meg lehet oldani, hogy Xbox-HDMI out to tv->Tv HDMI in->Tv Spdif out -> Logitech Z625 Spdif in?
-
AMD Power
titán
válasz bLaCkDoGoNe #219218 üzenetére
Előtte kéne vennem egy 1 éves EA Access-t .
-
Wesder
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #219218 üzenetére
Egy év Access-ért kapsz 4 hónap GPU-t kapsz, majd amikor bekerül GamePass-ba.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Bocs, kicsit lemaradtam, mi ez az EAAccess-Gamepass varázslat? Van valami "óccsó" hosszabbítási lehetőség?
Nevermind, azt hiszem megleltem ((#219142) l.skywalker): "November 10-én, amikor megjelenik az új generáció, minden olyan EA Play előfizetést, ami 50 napnál hosszabb, beolvasztanak a Game Pass Ultimate-be 3:1 arányban."
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #219216 üzenetére
Na ezt nem tudtam. Köszi.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Madoc #219215 üzenetére
Volt régen kódos megoldás. Van még mindig kódkártyás megoldás. Lehetettvenni ugyanúgy 1 havi, 12 havi kódokat, csak annyira olcsó idehaza, hogy még a kulcsos oldalak árai sem érik megItt a cdkeys ~8000-ért egy év:
https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/ea-access-12-month-subscription[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz FollowTheORI #219207 üzenetére
hopp, nem válasz akart lenni!
Ez a 3:1-ben EA > GPU érdekes dolog.
Én pár hónapja 12490-ért vettem éves gold-ot és ebből lett + 300-ért GPU, így lett 14 hónapra.
Van nekem éves EA access is jövő év májusig.Hogy is van a matek, érdemes lenne venni még éves EA-t?
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
nagyúr
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Scholes9 #219180 üzenetére
Nem vagyok én ennyire önmagam ellensége
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
nagyúr
válasz RicsiSuly #219171 üzenetére
Elvileg igen, mert 3:1-ben váltják a hírek szerint... tehát 12hó / 3 = 4 hónap GPU lesz 5500Ft-ért.
És lehet több évet is venni, még engedi a rendszer, csak le kell mondani az ismétlődő számlázást, utána lehet megint venni.
Azt nem tudom mi a max amit be lehet így tárazni. Elvileg 3 év szokott lenni, én még sose próbáltam többet.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
félisten
válasz l.skywalker #219204 üzenetére
Igen-igen, csak abból említett valaki egy frissítést... mintha.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz l.skywalker #219202 üzenetére
Nem úgy volt, hogy One S-ből is jöhet egy frissített verzió?
A régit meg kiszórhatnák ropiért..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Micsurin
nagyúr
válasz fabokf #219193 üzenetére
mod.: amúgy finom, sokkal jobb mint a Monster vagy Hellnek nevezett kacatok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- DIGI internet
- Microsoft Excel topic
- Külpolitika
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest