Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz Gáboromm #221495 üzenetére
Ha már felhoztad a mobilokat: Az új gamer telefonoknál is évek telnek el, mire ki tudják használni, tapasztalni a határaikat a fejlesztők? Én nem így látom.
Ahogy azt is tudni, hogy már egy ideje kalkulálhatnak a fejlesztők az új géppel, sőt, tesztelhetik is.Én évek óta FAT gépen játszom. Nekem minőségileg is fog adni az új generáció, nem csak gyorsaságban. És rémlik valami statisztika, hogy nem csak egy 2%-os kisebbség része vagyok. :)
Ahogy az S és X-nél se kaptam elég löketet fél generáció megugrására, így téged is megértelek. Ha látok valami klassz akciót, leszek szívesen kísérleti nyúl, hogy te már kijárt útra léphess a Series generációval. :)
-
nagyúr
Élni és élni hagyni
-
törölt tag
válasz r.levente75 #221455 üzenetére
Komoly, ezek után sajnálom amiért nem teszek bele több időt dolgokba.
-
Gáboromm
tag
válasz ollie #221469 üzenetére
"Miért mit vársz? Hogy maguktól szebbek lesznek a mostani játékok?"
Pont erről van szó. Nem lesz még új játék sokáig, ami kihasználja maximálisan a konzol lehetőségeit!Hogy 1-2 év míg a fejlesztők kitapasztalják a most induló új generáció lehetőségeit. + 2-3 év pluszban mire kifejlesztik azt az álleesős grafikai-látványbeli újítást.
Azaz, véleményem szerint nem érdemes 3 éven belül új gen-es gépet venni.
Csak annak, akinek extra fontos a töltési idő, vagy/és a plusz fps szám a fluidabb élmény miatt. Ami mint írtam sem nekem, sem a játékosok 98%-nál semmit nem jelent, azaz nem látnak változást.
Én is csak 3-4 év múlva vennék, de csak ezért veszek majd hamarabb (2021. nyara kb.), mert anyagilag nem vág földhöz.
Ps5-öt talán tavasszal már, mert ott van most pár cím, amit csak ps5 tulajoknak adnak. Gondolok a PS PLUS collection-ra. Az jó ajánlat, aprópénzért kb. 12 jó cím. Amiből érdekel 8.
De most komolyan azért vegyek máris újat, hogy egy gamer délutánom alatt megspóroljak mondjuk 10x20 (200) mp-nyi töltési időből 120-at mondjuk? 2 perc összesen. Annyit nem ér meg!
Én még c64-en nevelkedtem. Ott egy játék 5 percbe telt mire betöltött kazettáról. Hacsaknem fejállítási gondok nem voltak. mert akkor sokszor 5 perc.
Summárum:
Sokáig csak fps+töltési idő lesz érzékelhető. Az is nagyon kevesek számára fontos. ÚGY, hogy az az emberek nagyobb részénél orgazmust okozzon, olyan nem. Nyílván lesznek javulások már jövő évi játékoknál, de a játékosok 98% nem lát semmi különbséget.Az más kérdés, hogy a 2% playerbase játszik az összidő 40-50%-val, mert mindennap nyomják 8-10 órában. A fennmaradó 98% jobb esetben hetente 2 órát ha játszik. De inkább havonta ennyit. Persze itt is van, aki naponta valamennyit. Átlagról beszélek.
A lényeg, hogy ennek a 2%-nak nagyon fontos a véleménye is, meg színvonal. Nekik nagyon fontos már az fps és töltési idő is, némi javulás grafikában. Így az ő véleményük húzza az átlag játékost is.
Ezenkívül olyan gazdag a nyugati (és keleti) társadalom, hogy nagyon sokan a mobiljuk mellé meg se kottyan egy konzol. Jó az! Főleg ajándékba!
Eladó cuccaim, kontrollerek, játékok: http://bit.ly/2Y5nUyA
-
-
S@c@
őstag
Jo ez a töltes...ha be van kapcsolva a gep akkor vanszorog. Elmegyek 20 percre es 100 gigat pikk pakk lekap, amikor instat-onbra rakom.
-
S@c@
őstag
Mortal Kombat 11-el most sikerült játszani, a grafika eszméletlenül pazar xbox one x-en. Ha minden játék ilyen lenne, nyilt világú is én meg lennék elégedve a következő pár évben.
-
Micsurin
nagyúr
HALO Universe 5 perce posztolt Infinite mintás SX dobozokat, WTF lenne belőle bundle? Vagy csak grafika?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
modflow
veterán
Köszi!
-
modflow
veterán
Konzolvilág a kiküldött csomagokat be szokta csomagolni?
Úgy értem, hogy ne lássa boldog boldogtalan, hogy mi van a csomagban?
A nov. 10-ei xsx miatt kérdezem. -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
S@c@
őstag
Crysis Remasteredhez ha készül patch, azt hol tüntetik fel? Arra várok, hogy javítsák amit elrontottak.
-
atom18
senior tag
A doom eternal feltelepítve, indításkor fogad egy bethesda képernyő, mindenképp regisztrálnom kell vagy van más módja is hogy tovább lépjek?
-
-
Kleroo
veterán
válasz Gáboromm #221462 üzenetére
Sok műfajban a 30 és 60 között nagy különbség van.
A 60 kell az igazán fluid élményhez. GTA, Autós game, talán FPS, mindenütt kell.
Kompetitive szinten pedig 1x0 is elfér (nekm nem kell). Nekem pl 144-en a Doom már fura volt, túl fluid, túl gyors, még a vérkeringésem okozta mocorgás is látszódik kb a képen, ahogy mozog tőle az egér.Amúgy sztem is lol a videó. Annak kéne örülni, hogy gyorsabban tölt be a nextgen, meg van plusz pár fps? C'mon. Egy xbox vs 360 esetén pl.... nem éppen ez volt, hanem álllllkeresés a grafikától. Persze már magasan van a szint, kb 50TFloppal se nagyon lehet már olyan grafikát csinálni ami egy igazi nagyságrenddel feljebb van. Már a 360-> one váltás se volt egy hűha, hasonló graf élmény, jelentősen tovább reszelve. Most, 2020-ban kb a filmekben látható CGI lenne kb az elvárt....de azt ki tudja hány Tflops bírná realtime számolni. Vagy végre megint ezen is kreatívkodni kéne a fejlesztőknek, minta hőskorban.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
nagyúr
Elrajtol a MOL Gamer Magyar Kupa! (FIFA 21) - még két napig lehet jelentkezni.
RobexX10: Nincs mit!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
RobexX10
aktív tag
válasz bulikavagyok #221465 üzenetére
Köszönöm!
-
nagyúr
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Kontroller-t cseréltetek garanciában. Elküldték a UPS papírt amit a csomagra kell ragasztani. UPS-t hívni kell vagy van online felület ahol tudom jelezni hogy vigyék a csomagot? -
elder troll
őstag
Warzone-ban van lehetőség szűrni a beviteli eszközök között?
Tegnap kipróbáltam az ingyenes verziót, kifejezetten tetszett annak ellenére, hogy nagyon BR ellenes vagyok.
Egyedül az volt bosszantó, hogy a gulag-ban egeres ellenféllel rakott össze.
Kis naivan azt hittem, hogy konzolon nem futhatok ilyen problémába...[ Szerkesztve ]
-
Gáboromm
tag
válasz D1Rect #221461 üzenetére
Nos, megnéztem. nem látok túl sok különbséget. És a tesztelő emberkék sem.
A töltésidőt és az fps-t aláírom, de ennyi. Egy átlag embernek is már bőven elég az X-box one x avagy s minőség is.
Én egyébként pl. már nem találtam különbségeket ps4 pro és one x között pl. Red dead r. 2. -nél. Nyílván, videóösszehasonlításnál látni, hogy jobb a one-x, de ez játék közben (annak hevében) semmi különbséget nem jelent.
Szumma-summárum:
Meg kell várni az első csak xbox sx (ps5) címeket, ami 2021-22-ben jön majd meg. De az se lesz egy átlag ember számára sokkal "szebb", "jobb".Pl. HorizonZD (ps), vagy Last of us II-nél, már a generáció cége felé mutatta meg igazán, mit is lehet kihozni grafikailag.
Ez lesz ezeknél is szerintem. Majd 4-5 év múlva lehet érzékelni jelentős különbséget, amint rájönnek a fejlesztők, hogy kell kisajtolni ezekből a masinákból a lehető legtöbbet/legjobbat.
1-2 év mire rájönnek, plusz 2-3 év mire lefejlesztik. Így lesz 4-5 év.
Addig marad előny nekünk a töltési idő csökkentés, meg némi fps halmozás.
Nekem pl. az fps egyébként smmit nem jelent. 30 fps alá ne menjen.
Dehogy valaki 60 vagy 120 fps-n mit nyer, nem értem máig sem. Pedig próbáltam megérteni, meg érteni vélem is. Fluidabb, stb. De nekem ez nem ront le cseppet sem élvezeti értékéből egy játéknak sem, hogy nem 60 fps-el küzdök meg a bossal, hanem 30-al. Multiban sem érdekel.
Eladó cuccaim, kontrollerek, játékok: http://bit.ly/2Y5nUyA
-
félisten
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
parandroid
félisten
válasz Zoleee83 #221459 üzenetére
Versenysorozatok vannak, úgy léphetsz tovább a következőre, ha az előző szériában valamennyit megnyersz. Ennyi. Ennél több igazából egyetlen Forzában sincs, nem is igen volt sose, max tematikus versenysorozatok, mint a Porsche, a Nascar, vagy a Top Gear.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Zoleee83
addikt
válasz AMD Power #221458 üzenetére
Hülye kérdés lesz, de van benne kampány?
Úgy értem hogy kb úgy kell elképzelni mint az F1 játékokat, hogy van egy fejlődési ív, ahol versenyeket nyersz, és a végén van valahol egy end? Kimaradt az FM széria, és direkt nem néztem bele a hetesbe még.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
félisten
Spiele-Streaming: Microsoft xCloud kommt per Browser auf iOS und iPadOS
Egy gonddal kevesebb."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
prokxy
veterán
Forza Motorsport 7-nél, ha PC-n is tolom, akkor a 21:9-et lehet vhogy rávarázsolni?
szerk: meglett: "set resolution to 'native window resolution' but it will only be 21:9 when racing, everything else will be letterboxed. hopefully they remove them in a future patch"
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
Busaboy
aktív tag
Utolsó focis jàtékom, talàn az egyetlen is az volt... még egy ppiacos sárgakazison volt. Szigorúan akkor amikor a Tankos jàtékot meguntam. Most megnézem magamnak mit esznek ezen annyira sokan...nah meg hogy a kis oixel focistàkból hova jutott a grafika 🤣Egyet viszont tudok, az első pillanatban törlöm is, ha egy pillanatra is eszembe jut jàték közben, hogy a kontrollert a tv-be vàgom... Ahogyan azt videókon is làtni. 🤣 Próba gyanànt ezzel bővül a ki mivel jàtszik-ra vonatkozó listàm.
Keke
-
Thusor
őstag
válasz Zoleee83 #221440 üzenetére
Konzolvilágnál kértek 20.000 forint előleget. Így lemondáskor arra a pénzre is várni kell, mire vissza utalják ami nem lenne annyira nagy gond na de akkor is az még egy külön ügymenet.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
-
Busaboy
aktív tag
A ki mivel tolja kérdésre. :D
NFS Heat egy új "élmény"(bàr kezd csalódàs lenni), Witchert elkezdem màsodjàra(újabb 70óra), BF5 meg csak a háború kedvéért. Resi 7-re meg még rá kell készülni lélekben. Nem vagyok éppen horror kompatibilis.[ Szerkesztve ]
Keke
-
-
válasz Wesder #221421 üzenetére
Esküszöm, hogy 2 hete ezt tolom a szabadidőmben telefonon. Régen szórakoztam ennyit játékkal, főleg mobilon. Egyszerűen nincs 2 egybefüggő órám játszani, így hosszabb játékba bele sem kezdek. Maradnak a mobil játékok és a rövidebb indie címek xboxon. Szerintem a Fall Guys is ezért lett pillanatok alatt népszerű, mert igazából nincs tétje a játéknak, nem kell agyalni, rövidek a meccsek, és szórakoztató. Annyi baj van vele, hogy tiszta szerencsejáték az egész. Az Among Us-ban viszont számít a taktika, ügyesség és valamilyen szinten az emberismeret is. Főleg, ha haverokkal játszik az ember.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
S@c@
őstag
Ki mivel jatszik mostanaban?
-
raziel01
veterán
Na mielőtt még kimenne a Gamepass-ból sikerült 1000 G-re megcsinálni a Metro 2033 Redux-ot. Két végigjátszás kell hozzá. Illetve kb 16 óra volt nekem.
Szerintem guide nélkül esélytelen megcsinálni, mert van benne jó pár keresgélős acsi ami elég nehéz nélküle. Első végigjátszás nem tetszett annyira Spartan módban, Survival módban jobban bejött. 9/10 -
-
prokxy
veterán
válasz akooos #221413 üzenetére
Mi az, h bannolt konzol? Van ilyen? Wow. Mi miatt lehet, ellopták és a tulaj letiltotta?
Én is használtan vettem, eszembe nem jutott volna, hogy erre is figyelni kell.[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
Bogyi007
veterán
válasz sith7 #221390 üzenetére
Hát jahh, olyan nehéz volt eladni hogy én mindössze 2000 forinttal kevesebbért adtam el mintahogyan megvettem tavaly...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Busaboy
aktív tag
válasz AMD Power #221346 üzenetére
Tegnap nagyon hulladék volt(és az elmúlt hetekben) ma meg egésznap így hasít. Mai nap leszedtem mindent ami kellhet, mondvàn ki tudja meddig hasít így a kapcsolat.
Egyébként lehet, hogy mérésnél borzalmas nagy sàvszél. van, de letöltésnél az esetek nagy részében maximum 200Mbit. Most valami különleges nap lehet, ekkora értékét folyamatosan sose làttam. 😂😂😂
Holnap reggelig letöltöm az egész internetet
Keke
-
válasz szimszonos #221408 üzenetére
Rtings tesztek megbízhatóak. A képen középtájon van a lényeg. Egyébként sok gyártó csinálja ezt. 55 pl va panel, direct led világítással 100hz, 65 IPS, edge leddel, 65hz. Ugyanaz a típus, csak a méret más. A qled elnevezés amúgy is megtévesztő, mert kb. sima LCD technológia. Csodálkozom, hogy emiatt még nem léptek a Samsung f@szára...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #221404 üzenetére
GG
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #221402 üzenetére
Igen-igen persze, Mr. 12 védésem volt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
r.levente75
addikt
válasz csuvicsuva #221386 üzenetére
Ne haragudj , ma javíthatunk.
Volt nemrég egy meccsem, 12 védésem volt plusz az apraja, 1400 pont feletti lett a vége![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest