Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
Jön a Party Hard 2 szeptember elején, az elsőt nagyon frankó volt!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
eL Geri
őstag
Ez a fránya Dead Rising 4 most már tényleg a túl olcsó (2000 Ft) kategóriára süllyedt De szerintem sose indítanám el, ha meg is venném
-
Def26
félisten
válasz l.skywalker #218288 üzenetére
gecc...
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #218279 üzenetére
Kihagytad a remek telepítés/törlés funkciót, ami megújult. Az őrületbe kerget, remélem hamarosan megváltoztatják...
-
l.skywalker
Topikgazda
Gamescom Akció
ahogy én néztem nincs benne a DwG-ben:
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
F_Peter
őstag
válasz l.skywalker #218286 üzenetére
A leopardos akkor jó, ha konti tényleg szőrös.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz csuvicsuva #218284 üzenetére
Rá kell erőszakolni a füledre.
De volt ilyen is anno ez BT-s volt:
-
csuvicsuva
addikt
válasz l.skywalker #218268 üzenetére
Az adapter az tiszta, de a légycsapón mit és hova kell dugni?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Micsurin
nagyúr
válasz philoxenia #218277 üzenetére
Jártam így párszor az elmúlt pár hétben (1-2) nem tudom mi volt várj egy félórát órát és fog menni.
l.skywalker ez a dash egyre rondább lesz. Már csak valami Xbox Controller Chroma Edition kell és kész a gamerek álma...
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Wesder
félisten
Sexy.
Kell egy Xbox.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
félisten
... a lokalizációról mondj valamit, légyszi!
Gratulálhatunk végre oriic-nak?(#218281) l.skywalker
Mi a rákot tudnak ennyit tesztelni, finomítani? Gondolom alapból van egy W10, Office, stb. lokalizációs team, azoknak az XBOX a fél fogukra sem szabadna, hogy elég legyen...[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
l.skywalker
Topikgazda
Megérkezett mindenki számára az augusztusi Update: [link]
Improved Landing Page
Könnyebb navigálás került be a legtöbbet használt funkciók között, amik személyre is szabhatóak, valamit kerültek gombok alulra isConnect with your friends
Új értesítési fiók került be, csak a "harang" ikonra kell kattintani. Minden értesítést egyben kezel, ráadásul minden alkalmazásban egyszerre jelenik meg: PC, mobil, konzolParties and Chats made easy
A júniusban összevont party és chat fülek kerültek továbbfejlesztésre és bekerül egy várva várt felület: ezentúl egyesével lehet a csoport résztvevőinek hangerejét állítaniMore tips and tricks for new Xbox gamers
Coming Soon for Xbox Insiders - Insider tagoknak érkező frissítések
A fresh look and feel
Új színek, fontok és felületek kerülnek bevezetésre, igazodva a mobilos és a PC-s külalkhozExpress yourself with Profile Themes
a profilokhoz témák is érkeznek, első körben Xbox Game Studios témák, de később még jön többSign in on multiple devices
Ezentúl több eszközön is be lehetünk lépve egyszerre és nézhetünk filmet, használhatunk alkalmazásokat, beszélgethetünk barátokkal, de játszani egyszerre csak egy felületen fogunk tudni.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
n.p
csendes tag
válasz philoxenia #218277 üzenetére
Tegnapelőtt én is ugyanígy jártam. Nem tudom mi történt...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem tudok fizetni az eddig beállított webkártyámmal, pedig bőven van rajta pénz....
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Wesder
félisten
válasz Madoc #218272 üzenetére
Így màr értem.
I.skywalker
Nem most volt valami MS/Samsung összeborulàs, hogy apk-t is lehet majd W10-en futtatni? Vagy az csak Samsung mobil integràció W10-be?[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
Augusztus 27. 20:00, de az adás már 19:15-kor kezdődik a YouTube-on
Ami eddig várható:
- Fall Guys: Season 2
- Call of Duty: Black Ops - Cold War
- Destiny 2: Beyond Light
- World of Warcraft Shadowlands
- DOOM Eternal Campaign Expansion
- Mafia: Definitive Edition
And more...[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Windowscentral kipróbálta az xCloud-ot Chromebook-on:
Using Project xCloud on a Chromebook is a tantalising look at future Windows 10 supportÉn kipróbáltam tegnap este 5Ghz-es WiFi-n, Nokia 6.2-vel. Simán jól ment.
Utána kipróbáltam azt, hogy a telefon képét kitoltam Chromecast-re, akkor már erősen nagy volt a késés az irányításban. FH4 nem is ment vele tovább rendesen.
Utána megnéztem a console streaming-et, hogy az milyen és ott is ugyanez volt a helyzet, pedig a Chromecast is az 5Ghz-es WiFi-t használta.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #218268 üzenetére
Jezusom vegre megjelenik? Tobb mint 1 eve mar h bejelentettek. Vagy talan meg tobb.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
A Hyperkin kiad egy Legacy fülest XO-hoz év végén:
https://hyperkinlab.com/x88-wireless-legacy-headset-for-xbox-one-xbox-series-x-windows-10-hyperkin-officially-licensed-by-xbox/
Utoljára 360-nál láttam ilyetNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz st3v3np3t3r #218264 üzenetére
a Razer termékek már csak ilyenek.
-
Madoc
veterán
válasz Wesder #218259 üzenetére
Hmmm.. Beszerzési áron el lehetne adni a v2-t van még rá úgyis 15 hó garancia. 42 ért vettem megjelenéskor.
Most meg 58k.
Ez a razer az vezetékes csak ha jól látom?[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
válasz l.skywalker #218254 üzenetére
Holnap veszek kilóra
Kicsit elmebeteg ár érte
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Wesder #218261 üzenetére
Előbb használtam a sima S kontrollert. Vettem egy Combat Tech-et, már ott sokkal jobb volt a gumírozás miatt a markolat. Aztán vettem a Gears5 kiadást, abban a kontrolleren van gumírozott alsó markolat és recések a ravaszok és sokkal jobb. És egy ideje azt veszem észre, hogy játék közben egyszerre akarok olyan funkció gombokat lenyomni, amiket kábé nem lehet jól az alap kiosztásban, átállítani meg nem akarom, mert akkor a movement jó lesz ugyan, de a harc része nem. És már érzem, hogy "agyilag" ki tudnám használni, ha lenne +2 gombom 2 szabad ujjamon. Szóval, úgy néz ki ki tudnám használni
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #218260 üzenetére
Őszintén? Szerintem csak akkor kelk, ha tényleg mindenét kihasznàlod. Én csak az àllítható ravaszokat hasznàltam és a 8 àgu D-padot néha, és a súlytöbblet is sokkal jobb érzést adott mikor jàtszottam vele. Elkezdett feljönni a gumi, (S1 tipushiba) így elraktam a dobozàba, hogy ne barmoljam tovàbb. Nagyon pici helyen egyébként, lehet hogy simàn vissza tudnàm ragasztani valami erős ragasztóval.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #218257 üzenetére
Az Elite S2 is 60+ a mostani àrfolyamon. Így nézve a 99€-s Elite S1 tényleg ajàndék volt.
-
l.skywalker
Topikgazda
NHL 21 - megjelenés: október 16,
EA Play előfizetők kipróbálhatják 1 héttel korábban október 9-től
-
GEIL
addikt
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Wesder
félisten
Szinte ingyen van. Jàr hozzá egy One S is?
-
l.skywalker
Topikgazda
Razer Wolverine Ultimate - 49.999.- Ft (PlayIT Store)
-
l.skywalker
Topikgazda
Az első rész közvetlen folytatása lesz a játék.
"The iconic Black Ops series is back with Call of Duty®: Black Ops Cold War – the direct sequel to the original and fan-favorite Call of Duty®: Black Ops.
Black Ops Cold War will drop fans into the depths of the Cold War’s volatile geopolitical battle of the early 1980s. Nothing is ever as it seems in a gripping single-player Campaign, where players will come face-to-face with historical figures and hard truths, as they battle around the globe through iconic locales like East Berlin, Vietnam, Turkey, Soviet KGB headquarters and more.
As elite operatives, you will follow the trail of a shadowy figure named Perseus who is on a mission to destabilize the global balance of power and change the course of history. Descend into the dark center of this global conspiracy alongside iconic characters Woods, Mason and Hudson and a new cast of operatives attempting to stop a plot decades in the making."Lesz sztori, a Hidegháború teljes arzenálja, ofc. Multiplayer és Zombi
3 kiadás lesz:
• Standard Edition
• Cross-Gen Bundle
• Ultimate EditionMind a három kiadáshoz pre-orderben jár BETA hozzáférés és Frank Woods operator a Modern Warfare-ben és a Warzone-ban.
A Standard Edition megjelenik Xbox One-ra, PS4-re és PC-re
A Cross-Gen Bundle tartalmazza a Standard játékot és a next-gen konzol updatet (tehát nem lesz ingyenes patch)
Az Ultimate Edition tartalmazza a Cross-Gen Bundle-t és egy bónusz csomagot:
• Land, Sea and Air Pack:
- 3 Operator Skins
- 3 Vehicle Skins
- 3 Weapon Blueprints
• Battle Pass Bundle (1 Season Battle Pass + 20 Tier Skips)
• Confrontation Weapons PackElőrendelői bónuszok:
• Early access nyílt béta hozzáférés
• Frank Woods operatpr és egy assault rifle Weapon Blueprint a Modern Warfare játékba és a Warzone-ba
• 10 Tier ugrás az MW-ben és a Warzone-ban[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
Sziasztok.
Honnan érdemes most GPU-t vagy hogyan érdemes be szerezni? Él még a konvertálás sima goldból ha veszek rá GPU-t. Sajnos 300ft-os lehetőség nálam már nem él ha rá megyek más arat mutat 12hónap gold majd arra rá 1 hónap gpu?
Előre is köszönöm.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
-
kory24
őstag
válasz l.skywalker #218236 üzenetére
Behúzás, ha csak feltelepítem és aztán pl. törölhetem is, később már bármikor feltehetem amíg van goldom vagy gpum?
Vagy van egyszerűbb módja is a behúzásnak?
-
Sify
senior tag
válasz Aciduzzu #218242 üzenetére
Állítólag lesz, de hogy mikor.Csak SX! Meg azért elnézve hogy PC-n milyen beállítások kellenek hozzá grafikailag, az irányításról meg nem is beszélve. Hát érdekes lesz ha megjelenik.[ Szerkesztve ]
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Micsurin
nagyúr
válasz sanyi0627 #218244 üzenetére
Persze, én és te neki állnánk forrasztgatni és szerinted még hányan?
Gyári Golf fejegységre se volt nagy macera tenni jack csatit mert tudtam hova kell mit kell. Haverom meg vett közben inkább egy Alpine fejet. Sokan nem állnak neki otthon forrasztgatni barkácsolni.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Blamazs #218241 üzenetére
Telefon (nem , apple füles pont nem lenne jó) ellenőrizétek a kontiban a csatit biztos ami biztos.
Egy firmware frissítést próbáljatok meg hátha, de ne lepődjetek meg ha nem otthon javítható. Nem új keletű a behaló 3,5mm-s port, haveromnak 2 év att 2 konti ment így ki.
Mod.: azt nem tudom a széles portba dugható sima első szériás One konti stereo hangadaptere belemegy-e a One S kontiba de képek alapján igen, jó kompromisszum lehet ha találsz még valahol akár ott aprón is nézd meg.
[ Szerkesztve ]
-
Aciduzzu
aktív tag
Tudja valaki, hogy a MS Flight Simulator az lesz X1-ra, vagy csak XSX-re?
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
Fiam fejhallgatóval használja az xbox-ot. Tegnap elkezdett panaszkodni hogy nem szól mindkét oldal. Ha mozgatjuk a dugót be-bejön a hang. Lehet ezzel valamit kezdeni?
Létezik vezeték nélküli fejhallgató xbox-hoz? Vagy valami megoldás erre a hibás csatlakozásra? Másik készülékbe dugva a fejhallgató jól működik. -
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #218236 üzenetére
Köszönöm a választ.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
csuvicsuva
addikt
válasz homerhamm #218235 üzenetére
Plusz egy kis kiegészítés (köszönhetően a topikgazdának), saját "káromon" tanulva. Ha lesz (van) home-társad, akkor mindig ugyanarra a fiókra fizessetek elő, különben nem lesznek elérhetőek a korábban GwG-vel beszerzett One játékok (a 360-asok mindenképpen mennek). Nálam lejárt az előfizetés, úgyhogy fillérezés (nálam még nem váltott vissza a 300 forintos kezdő hónapra) miatt úgy gondoltam, hogy bátyám fiókjára fizessünk elő, utána konstatáltam, hogy egyik GwG-s játék sem indul el egyikőnknél sem, hiszen hiába van megosztva, azokhoz tényleg az aktuális fiókon kell, hogy legyen az előfizetés. Ha előtte kérdeztem volna...
+Game Pass PC sem megosztható, azt maximum úgy tudjátok kikerülni, ha az előfizető nem használja, akkor a másik tud játszani az ő fiókjával belépve. Elvileg. Mi is erre készülünk, csak még nem jutottunk el odáig.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
BigBear
senior tag
válasz l.skywalker #218233 üzenetére
Köszönöm.
-
sanyi0627
senior tag
válasz Madoc #218230 üzenetére
Igen.
Elfelwjtettem odaírni hogy series 1 nél nem állítható csak a szoftveres rész.
Mondjuk nekem volt olyan, hogy rövidre volt állítva a hátsó ravasz a zárral és rdr2-be nem érzékelte hogy nyomtam.[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz homerhamm #218235 üzenetére
Onnan nem kerül ki. A Games with Gold játékokat amiket "behúztál" azokat mindig tudod játszani mindaddig, amíg van élő Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetésed.
Ebben a hónapban ezek a GwG játékok: Aktuális Games with Gold (GwG)
Kikerülni a Game Pass katalógusból kerülnek ki játékok, de annak nincs köze a Games with Gold-hoz.[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #218234 üzenetére
Aha, és ha letöltök egy GWG játékot, akkor azzal akkor is tudok még játalszani ha már kikerült onnan?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz BigBear #218231 üzenetére
Semmi gond. Ha az előző tulaj meghagyta, hogy az adott konzol legyen a "home" konzolja, akkor mindenki aki bejelentkezik tud játszani az adott játékokkal, mindaddig amíg ő nem jelöl meg másik konzolt home konzoljának.
Ez kicsit szerencsejáték, mert lehet, hogy egyik pillanatban még mennek, a másikban pedig már nem.Érdemes Instant ON-ba rakni a gépet és éjjel hagyni, hogy telepítsen.
-
homerhamm
addikt
Lesz szeptemberben az FH3 Games with Gold? Nem akarok rá feleslegesen költeni, ha nem muszáj.
-
BigBear
senior tag
Ööööö... ez akkor mit is jelent?
Account nélkül a telepített programokkal lehetne játszani?
(Ne vegyétek fillérszexualizációnak, nem ezért kérdezgetem. Sajnos külterületen elég korlátozottak a netes lehetőségeim, mikrós net, ~12 km-ről, 10-40 Mbit közötti sebességeket produkál nagy átlagban, amivel nehézkes a töltögetés. Működik, csak pár napba telik míg lehúzgálom a gamepassos dolgokat, addig meg vár a gyerkőc. Emitt lenne jó, ha letilás-veszély nélkül használhatná a jelenleg telepített programokat. Persze ha nem megy, akkor jön a töltés.)
Illetve mi van akkor, ha közben bejelentkezek saját accounttal és előfizetek? Mi történik a telepített programokkal, amiket más acc rakott fel? -
l.skywalker
Topikgazda
-
BigBear
senior tag
Sziasztok.
Előre is elnézést kérek, bogarásztam az összefoglalót is, de nem találtam erre infót. Gyanítom a választ, de hátha...
Vásároltam egy használt One S-t.
Account látszólag nincs rajta. Viszont telepítve van pár játék. A kérdésem pont erre vonatkozna. A telepített programok használhatók ilyenkor, vagy nyomjak egy gyári visszaállítást inkább? Nem szeretnék problémát, elő szeretnék fizetni game passra úgyis, csak kíváncsi vagyok, a telepített programok elindíthatók, használhatók-e ilyenkor, vagy accounthoz kötöttek és tiltás lehet a haszálatukból? -
Siffredi
senior tag
válasz RicsiSuly #218207 üzenetére
A többiek kihagyták, szerintem fontos szempont az is, hogy sokkal nehezebb, mint a normál konti. Huzamosabb játék után már érezni.
Ráadásul nekem meg is fájdult sokszor a kezem egy-egy komolyabb division játék után, eléggé strapás használni az összes gombot rajta...
Szóval én inkább a sima kontit preferálom, ritkán veszem elő az elitet. -
EmThor
addikt
Köszi szépen
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
nagyúr
válasz RicsiSuly #218216 üzenetére
A CoD multiban elég nagy segítség, pont erről írtam! Plusz 10k-ért amúgy sem hagynám ott, szval hajrá!
EmThor: Első nap teszteltem pár perc erejéig, úgy emlékszem nem jött be. De arra sajnos nem emlékszem, h miért nem?! Holnap letesztelem újra - ha nem felejtem el.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
EmThor
addikt
Elite series 2 kontrolleren használta valaki az analóg karok ellenállásának az állítását? Érdemes kemenyebbre tekerni? Alltilag olyan lesz mint a 360 konti karja, de sajna nem tudtam még kipróbálni mert csak elite s1 kontrollerem van.
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz bulikavagyok #218215 üzenetére
Akkor nembiztos, hogy nekem szükségem van rá forzázok néha COD multi köszönöm a segítséget
Üdv SRicsi
-
nagyúr
válasz NoOne1976 #218214 üzenetére
Tényleg fullos az S2 minősége, nagyon jó kézbe venni, stb, de nekem a sima kontrollerekkel sincs semmi bajom. Szval én nem élem meg ennyire tragikusan ha azzal kell játszanom. Ami azt illeti szoktam is, szerintem majdnem ugyanannyit mint az Elite-tel. Igazság szerint az Elite-et csak FPS (multi) játékokhoz használom, mivel ott veszem csak hasznát az extra funkcióinak.
Szerk.: Mondjuk ezekhez a játékokhoz viszont kimondottam ajánlom! Én eredményesebb játékos lettem tőle.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
natë
nagyúr
Linkelem ide is, mert jó cikk : [link]
-
sanyi0627
senior tag
válasz RicsiSuly #218210 üzenetére
4 hátsó pedál/pillangó. Ki hogy hívja. Programozható.
Hátsó ravaszt rövidebb nyomásra lehet állítani.
Analogok erzekenységét lehet állítani.
2 profil között lehet váltani gombal.
Én leginkább online fps játékokhoz használom.[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
Rigormortiis
veterán
Jó ez a Gears 4.
Mondjuk Xcloudon nem fogok a legkeményebb fokozattal bajlódni.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
RicsiSuly
aktív tag
Akinek van megéri elite kontrollert venni? Egyik ismerös megválna elite 1 kontrollerjétől rb gomb van kitőrve( ali 1200ft orvosolni) 10ezerért adja első tulajos mindennel nemtudom.... Heti kb 5 órát játszok xD
Üdv SRicsi
-
EmThor
addikt
Lecseréltem otthon a routert olyanra ami már tud 5ghz wifit, így már teljesen jó az x cloud. Na most a hatotavja ennek a gyorsabb wifinek viszont csak a földszinten 'hat', emeleten már nem fogni, ezt érdemes tudni.
X1X-en meg lecsereltem a hőpadokat az ajánlott thermal grizzly 2mm vastag minus pad-ra, de a borda nem ért hozzá a maghoz így, túl merev a hőpad, irtó hangos volt a gép. Neten írták, hogy nekik a 2mm jött be, hát nem tudom... Szerintem 1mm kell, de 10e ft egy újabb 10x10cm darab szal nem kísérleteztek, max egy új hőpasztával, az mx4 és az aeronaut után esetleg egy sűrűbb kryonauttal. A régi thermal padokat kézzel újra gyurtam. Hátha halkabb lesz majd az új pasztatol :)
-
parandroid
félisten
válasz lacko6 #218196 üzenetére
Sőt, akár másik gépre is átdughatod a drive-ot, ott is menni fognak a játékok, ha olyan valaki van bejelentkezve a gépre, akinek megvan az adott játék. Sőt, a külső drive-ról át is tudod másolni a másik gépre, ami azon van, így meg lehet spórolni az újra letöltést, ha lassú a net.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
lacko6
senior tag
válasz elder troll #218201 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest