Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
válasz l.skywalker #218195 üzenetére
Eleg fontos piac, lehet ott aratni, a japan konzolok ott nem tul nepszeruek.
Saor Alba
-
lacko6
senior tag
Hi.
Ha kulso ssdn vannak a jatekok es a gepet vissza allitom alapbeallitasra.Akkor a jatekokat nem kell ujra telepitenem?
-
l.skywalker
Topikgazda
xCloud reklám Dél-Koreában:
https://twitter.com/ZhugeEX/status/1297868387062865920Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
Yakuza 7 Nov. 13 a megjelenés, màtól előrendelhető Xbox+PC.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
sith7
félisten
Előrendeltem a fiamnak az Avenger"s - t, ki is írta, hogy megvásárolva, le is töltötte a konzol, meg a zárt bétában, és az open bétában is tudott játszani.
"Net" - es kártyával fizettem, nem a rendes bankkártyával, és ma ránéztem mennyi maradt a netes kártyán, és rajt van az egész összegHa az xbox store- ba is nézem a játékok között ott is szerepel, hogy megvettük, de a pénzt nem vonta le.
A megjelenés napján fogja csak levonni ?
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Rigormortiis #218189 üzenetére
5Ghz router segít rajta. 10mbps a minimum net, ami kell neki az MS szerint.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Rigormortiis
veterán
50 megás net elég az xcloudnak? 2,4es routerem van, így nagyon gané, ezért is használom mobilnettel, de ha routert cserélnék, az segítene?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
akooos
veterán
válasz Micsurin #218183 üzenetére
Nekem az biztos, hogy MS oldalon maradok A kérdés csak annyi, hogy megéri day1 vagy ráér következő spring sale idején venni Körülbelül 70 játékom van a libraryben, amit el kéne indítani, úgyhogy ha 1 évig nem vennék SX-et sem lenne baj.
Nem beszélve a gamepassben lévő temérdek sok játékról
-
Micsurin
nagyúr
válasz Wesder #218181 üzenetére
Pont emiatt írtam szerintem az idén max még tavasszal jövőcímek kijönnek és húss, ha nem akarnak öngólt rúgni szerintem egy hivatalos xCloud app lenne a legszebb lezárása ennek a gennek novemberben.
akooos Én nem vagyok ennyire biztos az SX vételben de ez megint személyes preferencia, részemről ha a Sony végül mint utolsó nagy petárda berobbantana ősszel egy visszafelé kompatibilitást akkor nagyot tisztúlna a kép.
Van akkora restanciám, hogy a nextgen első évét lazán kihúzom játékkal. Addig nem fogok agyalni új gépen. Legalább kiterülnek a gyártók pakklijai addigra.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Wesder
félisten
válasz Micsurin #218180 üzenetére
A DL1 is X360-ra lett bejelentve, aztàn ugye csak One-ra jött. Én is esélyesnek tartom hogy csak SX/PS5 lesz belőle. 21-22 utàn úgy el lesz felejtve a One, mintha sose létezett volna.
-
Micsurin
nagyúr
válasz akooos #218178 üzenetére
Szerinted a most bejelentett címeken kívül lesz még rá content a kötelező Fifan kívül?
A Halo sanszos, hogy ki lesz lőve az ubi nem hiszem, hogy a következő körben fog kiadni rá címet, a CP2077 kíváncsi leszek mennyire lesz kurtítva, hogy fusson. A Dying Light 2-ben szinte biztos vagyok, hogy addig húzzák majd a Techlandos srácok míg benyögik sorry csak SX a hardveres limitációk miatt.Igen, pont ezért lenne jó a streaming.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Wesder #218175 üzenetére
Nem, de lassan többet hallunk a mi nem fog működni listával kapcsolatban mint eddig hallottunk a minden milyen tökéletes témában.
Nem lett beígérve de szerinted milyen üzenete lesz ha PC-n, de még mobilon is lenne streaming de a current gen addigra prevgen gépet letojnák mondván vedd az újat még az xCloudhoz is mikor pont az MS puffogtatta nagy mellénnyel, hogy nem erőltetik rá senkire se, hogy meg kelljen vegye a nextgent az újabb címekhez. Ha már a 1st party játékokból kifognak farolni, az xCloud kihagyása One-on minden lenne csak jó lépés nem...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
persil
nagyúr
Ha valaki jatszik a destiny 2-vel es tok veletlen raer most is, akkor kerem segitsen mar ki egy 5 perces lovoldozessel. :D
Egyedul szivtam vegig egy nightfall-t, de az utso boss-t keptelenseg igy kiirtani. Annak meg annyira nem orulnek, ha karbaveszne egy laza masfel oram, amig idaig eljutottam. :D
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Micsurin
nagyúr
válasz Wesder #218173 üzenetére
Ha One-on kilövik az xCloudot azzal végképp temethetik ezt a gent és a szolgáltatás startját is.
Tökéletes módja a vásárlói bizalom elvesztésének az állandó ígérgetés majd kihátrálás amit már elég régóta folytatnak.
-
luciferk
senior tag
Vajon xboxra mikor lesz elérhető a Flight Simulator?
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #218169 üzenetére
Nagy MS kitáncolás, Acti, majd onnan való menekülés után vissza MS? Modern love story...
-
l.skywalker
Topikgazda
Bungie lenne a következő Xbox Game Studios tag? [link] (DE)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz AMD Power #218165 üzenetére
Nem csodàlom, olyan sok mindent nem tudsz benne még csinàlni, a térkép 25%-a van kész, küldetésből 2 van. Béta még nagyon. A gyüjtögetés/építés tart bent, mert elvagyok vele. Szerdàn jön az első content update kivàncsi leszek milyen lesz.
-
S@c@
őstag
Ami game passban van batman az xbox one x ra feljavitott verzio? Vagy ez nem kapott csak az elso ketto?
-
csabaprog
újonc
válasz Micsurin #218158 üzenetére
Hello, igen, egy laptop on nézem a streameket.
Most belementem az xbox brightness és contrast beállító képernyőibe és a tv állítóttam az xbox -os kontrol képek alapján, és mintha javúlt volna a dolog.
A tv beállításaival lehettek gondok (de nem gondoltam, hogy ennyire) , mivel a youtube on az xbox, ps grafikai összehasonlító videókon nem látok ekkora különbséget.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz csabaprog #218157 üzenetére
Nem véletlenül egy a TV-től kisebb monitoron vagy telefonon nézed azokat a videókat?
A PC meg teljesen irreleváns nem lesz soha 1:1 összehasonlítható még csak két PC-n felvett gameplay sem ha nem azonos rig-en készültek a felvételek. PS4 valamivel nagyobb felbontással operál. (S és Slimről beszélek)
[ Szerkesztve ]
-
csabaprog
újonc
Sziasztok, vhogy nekem a xbox one képe túl éles ezért nem olyan élethű, olyan mesterséges - tudom az - de youtube on a ps vagy pc játékoknál jobban átjön a hangulat mert vannak homályosabb ködösebb részek is időjárás és fényviszonyok miatt.
Jól látom ezt, vagy csak a feltöltött streamek más minősége miatt nem annyira éles a kép ?
Üdv,
Csaba
-
mcwolf79
veterán
Ez az Avengers játék nem is olyan rossz . Majd valamikor ha kap egy 50 %-os akciót behúzom. A Batman játékok valahogy sohasem fogtak meg hosszú időre , itt talán jobb lesz a helyzet, ha több karakterrel kell menni.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
-
Wesder
félisten
válasz st3v3np3t3r #218153 üzenetére
Meg. Puszta ököllel is próbàltam, de azzal nem megy. Egy idő utàn, ahogy làthattad a tàmadàsa elől nem tudsz kitérni. Itt is majdnem meghaltam.
-
-
Wesder
félisten
Groundedben màr nem tudok mit kitalàlni. Kaviccsal öltem keresztespókot.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
elder troll
őstag
válasz ollie #218147 üzenetére
Freesync 2 csak a hdr-rel kapcsolatos újdonságot hozott emlékeim szerint, a 4K 120Hz miatt várjuk a hdmi 2.1-es kijelzőket. Vagyis egy ideje már várom (lg oled nem "számít"), de még videokártya sincs piacon ilyen kimenettel.
szerk.: megtaláltam.
"A következő nagy lépés a FreeSync 2, amely a FreeSync aktuális állapotát kiegészíti egy olyan újítással, amely a HDR kijelzők esetében lesz lényeges. Mint ismeretes a HDR monitorok a közeljövőben érkeznek, és a CES-en már több megoldás is megmutatja magát."[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
válasz dropi #218141 üzenetére
Philips lett/lesz végül, de nem tv, hanem monitor (326M6VJRMB)
Ismerem philips tv-t, van itthon egy 65pus7303, először mikor megvettem xboxot arra volt kötve. De az asszony túl sokszor akar netflixezni, tvt nézni így kiszorultam onnan asztali gépemhez, amin csak 24" fhd monitor van....
-
-
Blaise
veterán
Ez a New Super Lucky's Tale most egy új játék, vagy a sima újrafeldolgozása?
-
Moby
addikt
válasz st3v3np3t3r #218114 üzenetére
Természetesen xboxon van ilyen. Videókra, játékokra mindenre. Nekem mindkét fiam játszogat, ha olyan tartalomhoz akarnak hozzáférni, ami nem nekik való, azt csak én engedélyezhetem(egszeri alkalomra, vagy örökre). Heti jelentést kapok mindenről, amit csinálnak, stb. Xboxon ez nagyon profin meg van csinálva régóta.
-
dropi
aktív tag
válasz kory24 #218036 üzenetére
Én is a Philips mellett szavazok. Ráadásul az androidos mellett.
Nekem most 7304-es van, amivel maximálisan elégedett vagyok. Az android 100at ver a stabilitásban támogatottságban a LG és a Samsung oprendszerére is. Ráadásul a beleépített Chromecast is nagyon jól jön. Én is Telekomtól vettem amúgy, ott vannak ebből a típusból kisebbek is. De ugye inkább érdemes nagyobbat venni, mert mint tudjuk, egy tv soha nem lehet elég nagy, és pár hónap után az ember már úgy érzi h kicsiPhilips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
válasz st3v3np3t3r #218114 üzenetére
Pedig van. Én is azt használom. Olyan jó, hogy semmilyen formában nem ér el a lányom olyan tartalmat, amit nem akarok (videó, weboldal, játék, bármi).
Ehhez fel kell venni a gyerek accountját a Microsoft Family-be (nem feltétlen MS account kell, de azzal fogja használni a PC-t meg az XBox-ot is).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Zoleee83
addikt
válasz Wesder #218137 üzenetére
Már írtam feljebb, hogy random helyezi el a gombokat, elindult a forza és a ravaszokon ilyenek voltak hogy kamera váltás, a másikon meg menü, az analogokon volt az A(ccept) pl, meg ilyen finomságok, de a pague Tale-ben pl semmit sem lehett, nagyon rossz.
Közben kipróbáltam a GP Ultimate-et még egy Nokia 4.2-vel is, ezzel rosszabb mint a Redmi 4x-szel, el sem indul a stream. A router valóban 2.4Ghz-en van, Cisco EPC3925.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz pzstm #218120 üzenetére
Elhiszem, mondtam hogy valszeg nálam van valami, de egyszerűen P1 korszak jutott eszembe, diavetítés volt akár hová állítgattam, pedig egy fórumtárs még segített is linkekkel.
Egyébként nálam már azon megbukott hogy a PS4 dualshock szintén nagyon rossz ötlet hozzá, a kiosztás nagyon gáz, kellene minimum egy One S kontroller hogy legalább azzal ne legyen gond.
Mire kiszámoltam hogy kellene egy jobb telefon/tablet meg a netet is kellene variálni, rájöttem hogy egy One S nevetve kijönne az árból.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
nagyúr
válasz Bazsi1987 #218118 üzenetére
Jelenleg biztos, h nem, jóval később talán.
RaZroX: Egy ilyen fejessel például elvileg megoldható. Nekem egyszerre van csatlakoztatva a telefonomhoz (BT) és a boxomhoz is, így játék (vagy akár party közben is) tudom fogadni a hívásokat a telefonom. Szval elvileg ha a box mellett nem a telódhoz hanem a PC-dhez csatlakoztatod a fejest, akkor működhet a dolog. Ha nem szeretnél ennyit szánni rá, szerintem vannak a piacon ettől olcsóbb fejesek is amik tudják ezt a funkciót.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
RaZroX
addikt
Hali!
Én íróasztalon használom az Xboxot egérrel és billentyűzettel, mert leginkább csak codozok rajta. (Ugyan ezen az asztalon vagy egy PC is.)
Van valami ötletetek, hogy hogyan tudnám egyszerre rákötni a fülest a gépre és a boxra ? Discordon szeretnék beszélgetni game közben a többiekkel és az ingame chat borzalmas. Xbox party nem játszik, mert van aki W7-ről nyomja.This is the way
-
törölt tag
sziasztok! valaki kitudna segiteni egy 14 napos xbox live kódal ?
Sajnos maestro kártyám van azzal nem tudok vásárolni csak a hétföi napon tudok venni kártyát. Pont ma járt le a goldom....
-
pzstm
titán
válasz Rigormortiis #218128 üzenetére
az a bajuk mint epic-el, hogy gamepass előfizuból is akarnának 30%ot
sőt a gamepass játékait külön is fel kellene tölteni storeba ami nyilván orbitális agymenés
reméljük jogilag/pénzügyileg leboxolják valamikor
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Wesder
félisten
válasz Rigormortiis #218128 üzenetére
Apple Policyre hivatkozva nem lehet xCloud iOS-en.
-
Rigormortiis
veterán
-
fabokf
tag
Megnéztem még a GoW Enhanced Editiont is, az is pöccre indult, bár ott kellett a karok érzekenységén állítani, mert az nem volt jó, az Xboxos kontrolleréhez képest...pár dolog viszont kezd világos lenni:
--single player only jatékokhoz sokkal használhatóbb lesz, sőt azokhoz elég a sima 2,4ghz-es Wifi kapcsolat is...a Forza teszt alatt a rádió akadozott erősen, a kép még az elfogadható tartományban próbálta utolerni magát, míg a Gears of Warnál szinte semmi és az akció is pont olyan volt, mintha konzolon tolnám, szinte semmi késedelem, és persze folyamatos meghalás (apropó, tudtatok, hogy Xcloud alatt futtatva nem enged rádióadót váltani Forzában? Csak az van, amin Xbox alatt hagytad, vagy kikapcs...pont azon kezdtem el agyalni, hogy mi lenne, ha tableten a háttérben saját zenét tolnák alatta...offline, a memóriakártyáról...elméletben működnie kell )
--sokkal jobb volt a válaszideje, mint mikor Xboxon játszok vele...a töltési idők is valamiért messze rövidebbek voltak, ahhoz képest, hogy streamelve futott...a Forza első indításakor legalább egy perc el szokott konzolon telni, mire eljutok a főmenüig, itt meg kb a fele volt, fiókszinkronizálással együtt...azért le a kalappal ez előtt, béta ide, vagy oda
-egy gamepad default konfigurálás jó lenne az appba, a menüben való mászkálás végett...vagy ha van benne, áruljatok el, hol találom az szép és jó, hogy az én szinte noname bluetooth gamepadomat pöccre lekezeli és meg csak könyörögni se kell a játékoknak se, azonnal látják és használják...csak valamiért a Home gombot nem konfigurálta rá, pedig van hozzá dedikált gomb a vezerlön (eleve Home+X a gombkombó a bekapcsolásához), az inkább lebegő gombként jelenik meg a tableten...plusz a Home menü más, mint boxon, itt nem tudok visszalépni vele, muszáj a tableten rányomni a vissza gombra...apró nüansz de ha már minden masban hasonlít, akkor a Home menü is legyen olyan, mintha rendesen az Xbox dashboardot működtetné
Mindent egybevéve, azt hiszem tetszeni fog, ha rendesen kiforrja magát...a netsebességen meg asszem úgy fogok csiszolni, h párom kap majd egy új tabletet, ami már normalisan támogatja az 5ghz-es csatornat is[ Szerkesztve ]
-
fabokf
tag
Nnna, csak rávettem magam és kipróbáltam béta alól az Xcloud-ot így kora reggel...több, mint kielégítő a dolog, bár néha érződik h jobb lenne ha nyitva lebne az 5Ghz-es sáv is a modemen, azért a 2,4-esen is szépen elketyegett a Forza4 nálam 😁(párom tabletja régi és nem támogatja az 5ghz-es sávot...ha az nem lenne rég csak azon üzemelne, mert dual channelben meg fura anomáliákat okoz-ok nélkül ledobálja az eszközöket, volt h a laptopom indulaskor elfelejtette a wifit amit startnál felismert, meg hasonlók...aztán csak 2,4-re állítva ezek megszüntek volt régen egy külön 5ghz-es csatorna nyitva, amikor a UPC önkényesen átrakott minket ipv6-ba és ezt egyik mobilketyerém se tolerálta...a kiérkező szervizes aztán megoldotta de közben nyitott egy külön channelt csak 5ghz-en és az úgy is maradt...én meg 3 évig boldogan használtam )
Ez a "hardver" Galaxy TabS4, egy 5 éves Modecom Volcano gamepad, tablet kivitelű (rá lehet erősíteni, a régi tabletemhez vettem h emulátorokkal játszhassak majd) és egy 150-es Voda/UPC internet...eddig egész jó, majd később megnézem mobilról, mobilnettel is...csak nincs itthon ceruzaelem a rendes boxos gamepadhoz[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz negyven2 #218098 üzenetére
egyébként ps -en is ilyen szigorúan megy ez?
Néha feltűnik, hogy battlefieldben egy egy jobb játékos gamertagjára rámenve a "needs work" "avoid me" reputation van kiírva. Gondolom ilyenkor őket is többen jelentik, hogy lelőtt, megkéselik stb. és már kapják is a bannt.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
válasz gduck #218119 üzenetére
Erre találták ki azt a módszert, hogy bekérjék a személyigazolványt, melyen rajta van a hiteles születési dátum. Xbox profilon is megoldható lenne,hogy íly módon lenne hitelesítve a születési dátum, amit ne lehessen utólag módosítani, illetve nem megerősített születési dátum mellett korhatár nélküli besorolású tartalmon kívül ne lehessen mást letölteni.
De itt jön az, hogy csappanna a bevétel és az indok, hogy miért nincs még ilyen mófszer bevezetve.
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
pzstm
titán
-
gduck
addikt
válasz st3v3np3t3r #218108 üzenetére
"Amúgy megoldható lenne, hogy 18 év alattiak ne tudjanak 18+-os játékokat letölteni és játszani."
Hogyan? Szerintem amelyik tizenéves játszani akar, az simán meg is oldja!
Amúgy meg 18 év alatt Facebook profil se lehetne, de már az óvodásoknak is profilt csinálnak a "felelős" szülők Szerinted így hogy?
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
válasz bulikavagyok #218116 üzenetére
Van egy táblagépem aztán agyalok hogy ps mellet bekostolnék majd az xbox élménybe, szerintetek később kitud váltani egy második konzolt ez a szolgáltatás?
-
Siffredi
senior tag
Még egy kérdés a rdr2-vel kapcsolatban: megéri megvenni az ultimate verziót a plusz tartalmak/bónuszok miatt, vagy elég a sima is?
-
csuvicsuva
addikt
válasz st3v3np3t3r #218101 üzenetére
Nem biztos, hogy az lesz, emlékszem jó pár hónapja Crytek is kapott két hetet, mert feltöltött egy csöcsös képet valamelyik játékból.
Tudod, hogy van ez: szemgolyók repülhetnek, mellbimbóért meg instant ejnye-bejnye."Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
válasz ollie #218110 üzenetére
jó persze. én értem ezt is. De a videótartalmak szűrése akkor sincs megoldva.
Én sem az Xbox-on,Sem a pc-n nemvlátzam ilyen korlátozást.
Egyszer kísérleteztem vele, a google fiókkal, kislányom tabletjére szerettem volna ilyet. Na már most. Sikerült is beállítani, hogy Pegi7+ felett tiltson mindent. Ez olyan jól sikerült a googlenek, hogy még a pegi3-as tartalmakat is tiltotta.
Telekom IPTV ugyan ez. Egyszer bekapcsoltam kíváncsiságból,azóta sz@r.Beállítottam, hogy nincs korhatár, de ugyan úgy kér kódot.HBO Go dettó.
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Meg is van oldva, a szülők tudják korlátozni. A lányom, aki most lesz 12, nem fér hozzá 12 évnél idősebbeknek szóló tartalomhoz, se az XBox-on, se a PC-n, se a mobilon.
Azzal nem lehet mit csinálni, ha a szülők kontroll nélkül engednek egy gyereket netezni, mert akkor az be tudja hazudni, hogy már elmúlt 18.
De a Microsoftnak is van tartalomkorlátozása, be van épitve az XBoxba meg a Windows-ba, még telepíteni sem kell semmit.[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
MasterMark
titán
De nem akarják megoldani, mert nem ez a lényeg. PEGI
Switch Tax
-
válasz MasterMark #218107 üzenetére
Ajánlás? Ajánlgatják mindenkinek Amúgy megoldható lenne, hogy 18 év alattiak ne tudjanak 18+-os játékokat letölteni és játszani. Ugyan így a megosztott videók megtekinthetőségét is lehetne korlátozni/kontrollálni...
-
MasterMark
titán
-
-
echterion
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #218101 üzenetére
Szánalmas. Mármint a mikro. Van egy játék, amiben van egy ilyen jelenet, azzal játszhat bárki, de erről videót nem lehet feltölteni.
-
Siffredi
senior tag
Megvenném brazilból a rdr2-őt. Mobil app nem jó, böngészőből nem próbáltam még. Úgy működik? Nem szeretnék feleslegesen venni gift cardot...
Köszi! -
válasz negyven2 #218098 üzenetére
Megvan... a szemgolyós videó lehetett a gond, talán... mert ninca már fent a feed-jeim között, meg a mentett klippjeim között sincs...
Egy Fallout3-as perk-et akartam kipróbálni,csak pont jött hirtelen egy ellenség és fejbe lőttem Combat Shotgunnal...így kipróbáltam. Elég vicces volt mikor slowmo-ba repültek a szemgolyók..az egyik balra a másik jobbra...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest